Miksi persut hokee koko ajan "mamu, mamu, mamu"??

ryyytmän

Onko se ainoa asia josta osaavat puhua?

36

61

4Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oletko.liian.vanha

      Kyllä suvakkia taas risoo. Eikö kultamunat enää tykkää.

      • Tuhansille-Suomalaisille

        Eihän persut puhu siitä vaan Vihervassrit ja SiniKokoKepulistit.

        Hielllä on tulevan vaalitappionsa vuoksi valtaisa tarve huutaa Mamu, Mamu, Mamu.

        PerusSuomalaiset puhuvat vain Suomalaisten asioista, tuhansista sellaisista.


      • Buahahahahaha

        Halla-Aho ei ole koskaan puhunut matutuksen puolesta. Aina perustellut kannanottonsa tyylillä ja maltillisesti. (Toisin kuin kaakattavat ja näköalattomat kanalaumat.)
        Takinkääntäjille on nykyään omat puolueensa, johon ovat jo lähteneet Perussuomalaisista pois takinkääntäjät.
        Myös yli-innokkaat (joista jotkut "natsi" -nimikettä käyttävät, ovat myös lähteneet pois ja perustaneet oman puolueensa. (Jossa nyt kovasti riitelevät kuka on laittanut omiin taskuihin puolueen rahoja)

        Perussuomalaisiin on jäänyt jäljelle fiksut ja maltilliset kehittäjät, ja sellaiset joilla on halu rakentaa Suomi yhteiskunnaksi, joka on pienen kansalaisen koti, ja turvallinen asua.
        Turvallisuuteen liittyy myös taloudelllinen turvallisuus. Suomalaisten kansallisomaisuuden myyminen (Caruna ym) ja rahojen laittaminen Suomen kansan kustannuksella porhojen taskuihin ei ole sellaista jota Perussuomalaiset olisivat tukemassa. Päinvastoin.
        Perustarpeista kuten sähkö ja vesi on estettävä ettei porhot satakertaista kyseisiä maksuja ja siten luo kansalaisille kurjuutta ja köyhyyttä, ja turvatonta tulevaisuutta.
        Ainoa koko kansan asiaa ajava puolue on Perussuomalaiset ja Halla-Aho.


    • werweweewrwe

      Ne yrittää puhaltaa henkeä kuolevaan puolueeseensa näin vaalien alla. Johtajanaan valehtelija, joka yrittää vängätä, että kaksi vuotta pahimman matukriisin aikana hallituksessa istunut puolue olisi täysin syytön 35 tuhannen matun tunkeutumiseen maahamme. Tämä sama valekukko itse pakeni vastuuta juuri matukriisin kynnyksellä Brysselin lihapatojen ääreen.

    • ei-ylä-astettakaan

      Taitaa persuilla koulutustaso olla ala-asteen tasolla.

      • pennanen

        Suvakki ei tiedä edes miten yläaste kirjoitetaan :)


      • KirppisKoulutodistus

        Mitä se suvakki koulutuksella tekee kun ei sitä pysty mitenkään hyväkseen käyttämääm.....paitsi lapsia.

        Eikä se suvakille hyväveljien plagioima todistus kuitenkaan mihinkään riitä. Kelpaa korkeintaa kirpputorille työnhakuun.


    • Oma.syy

      Nyt ihan viime päivinä iltapäivä lehdistökin on jo alkanut löytää lööppeihinsä muitakin sanoja. Mutta epäilen että oulu uutiset jatkuvat ja jatkuvat.

      • erwerwewewer

        Näin ainakin, jos persujen puoluetoimiston rukouksiiin vastataan. Persuthan tarvii näitä tapauksia; uhreista piittaamatta.


      • Baron.cohen
        erwerwewewer kirjoitti:

        Näin ainakin, jos persujen puoluetoimiston rukouksiiin vastataan. Persuthan tarvii näitä tapauksia; uhreista piittaamatta.

        Oletko katsonut elokuvan diktaattori? Kannattaa katsoa. Parempaa huumori pläjäystä en ole katsonut pitkään aikaan😂
        Juttusi ovat kuin elokuvan zoey suusta. Yhtä naivin hauskoja.


      • werwerwewerwe
        Baron.cohen kirjoitti:

        Oletko katsonut elokuvan diktaattori? Kannattaa katsoa. Parempaa huumori pläjäystä en ole katsonut pitkään aikaan😂
        Juttusi ovat kuin elokuvan zoey suusta. Yhtä naivin hauskoja.

        Ok; sovitaan sitten sinun mieliksesi niin, ettei persujen kannatus ole riippuvainen näistä tapauksista; uhreista piittaamatta :D :D


      • everet-
        erwerwewewer kirjoitti:

        Näin ainakin, jos persujen puoluetoimiston rukouksiiin vastataan. Persuthan tarvii näitä tapauksia; uhreista piittaamatta.

        Ainakaan persut eivät ole näitä uhreja aiheuttaneet, vaan nämä kuplassa elävät, maailmaa syleilevät suvakit jotka hyysäävät näitä loisia.


      • werwerwewewer
        everet- kirjoitti:

        Ainakaan persut eivät ole näitä uhreja aiheuttaneet, vaan nämä kuplassa elävät, maailmaa syleilevät suvakit jotka hyysäävät näitä loisia.

        Suurin osa näistä raiskaajista tuli maahan persujen kaksivuotisen hallituskauden aikana, eli persut ovat mitä suurimmassa määrin vastuussa näistä tapahtumista. Persujen hallitusryhmästä ei esitetty vuosina 2015-17 kertaakaan sellaista, että persujen pitäisi erota hallituksesta, eli KOKO hallitusryhmä seisoi hallituksen toimien takana; myös siis nykyiset halla-persut.


      • Somerotar
        erwerwewewer kirjoitti:

        Näin ainakin, jos persujen puoluetoimiston rukouksiiin vastataan. Persuthan tarvii näitä tapauksia; uhreista piittaamatta.

        Joukkovelkaantuminen, kyseenalaiset terveys- ja sosiaaliuudistukset ovat uhka, kansainvälisen liiketoiminnan ulottuminen aloille, mille ne eivät kuulu. Vanhusväestön turvaton tila, lapsien hyväksikäyttö. Monet ongelmat vaanivat kaikkialla. tarvitseeko mikään puolue tällaisia. Nykyinen hallitus ei ainakaan ole lähtenyt kansan parhaasta liikkeelle. Kansankoti ajatuksena on unohdettu. Tutkimuksissa Suomen terveydenhuolto on maailman parasta hinnaltaan edullisisinta, sekin halutaan purkaa.
        Suomen malmivaroista ei haluta verotuloa suomalaisille, kultakaivoksia ei valvota päästöineen, jotka ovat maailman vaarallisimpia. Yhä useammille ydinvoimaloille annetaan toimilupia, vaikka entisetkään eivät valmistu.


    • Somerotar

      Tietysti on tärkeää, että itse osallistut tänä keväänä aktiivisena kyselijänä vaaleihin. Esität kysymyksiä ehdokkaille ja panet mieleesi annetut vaalilupaukset.

      Kannattaa kuunnella vaalikeskusteluja ja ottaa kantaa. Suuri kysymys tällä hetkellä on Sote-uudistus, jota olisi lykättävä. Yli 600 euron terveyskeskusmaksuihin ei oikeastaan kenelläkään olisi varaa vaikka siihen laskettaisiin hammashoitokin. Lisäksi meitä vanhuksia uhkaa koko vanhushoidon kustannusten karkaaminen yhtiöittämisten muodossa yli koko eläkkeemme ja omaisuutemme. Kannattaa äänestää ehkä sosialisteja vaaleissa, jos ei pidä perussuomalaisista. Itse aion äänestää perussuomalaisia. Pidän heidän puheenjohtajaansa erittäin älykkäänä miehenä.

    • Jjyy6

      Olet väärässä. Miksi pellet hokevat rasistia ja natsia?

    • mattimamu

      No mamuhan on ihan normaali termi maahanmuutaajista, se on hyvä että edes joku ajaa näidenkin asiaa.

      Suomi tarvitsee työhön tulevia mamuja

      • OmaaVäkeäLöytyy

        Eipä tarvitse!

        He tulevat meidän työmarkkinoillemme vain polkemaan palkkoja ja työn arvostusta! Varmasti kaikilla on huonoja kokemuksia ulkomaalaisen työn laadusta.


      • TöitäRiittiOmille

        Miksi niitä ei vielä 1980-luvulla tarvittu?


      • Se.jostakin
        TöitäRiittiOmille kirjoitti:

        Miksi niitä ei vielä 1980-luvulla tarvittu?

        Koska Kekkonen ei ollut suvakki vaan kansallismielinen ja iski nyrkkiä pöytään jos jollekin ei työt maistunut.
        Ei ollut Kelan rahoilla lorvivia vätyksiä.
        Oliko edes kelaa..
        Siinä vasta oli tosi Äijä.


    • koska-

      totuus on, mamut on valtaisa ongelma rahallisesti ja SINÄ maksat kaiken. lisäksi kulttuurierot tekee heistä ikiongelmaisia.

      pitää ksittää, mamutus johtuu SODISTA TUHOINEEN ja SINUT on pantu PAKOLLA maksamaan nuo kauheudet. MAMUTUS johtuu lähes 100% em. kauheuksista.
      vain PÄÄTTÄJÄT SOTII, TUHOAA JA TAPPAA, mutta sinä "pieni ihminen" joudut em. typerysten ääliömäiset järjettömyydet maksamaan mm. mamutuksen muodossa.

      oletko SINÄ mielestäsi nuo em. järjettömyydet ansainnut ja maksat kaiken "hyvällä mielin" ?

      ajattele,kuka ketkä-sinua ku-settaa?

    • Yleistietämys

      Ei pidä vähätellä perussuomalaisia, sillä ei mamu suinkaan ole ainoa asia jonka he tietävät ja josta puhuvat, sillä kuuluuhan heidän sanavarastoonsa myös "matu".

    • persut.järjesti.matuja

      Järjestämänsä matuinvaasion takia hokevat ettei pääse aikaansaannokset unohtumaan.

      • PyritköApajille

        Koko ajanhan persut ovat olleet maahanmuuttokriitttisiä, joten äläpäs ala SeKoilEmaan!


    • persut

      on = suomen kansan ainoat puolustajat,
      kaikki muut puolueet huihai-hapeleita valehtelijoita ja pettureita.
      siniset kuuluu petosjytkyyn, ei ole nykyisiä persuja lainkaan.

    • Ne pelkää tuomiansa mamuja hysteerisenä :) Huvittavaa katsoa vierestä.

    • vsfrat5rs4

      Mikäs se laittaa sinut tänne kyselemään tyhmiä?

    • Vastaus_kysymykseen

      Ne maksavavat hirvittävän paljon Suomelle ja maa olisi kokonaisvaltaisesti paljon turvallisempi, menestyneempi ja kansalaisilleen parempi ilman heitä.

      Tämä maa ei tarvitse heitä yhtään mihinkään!

    • qåaäzm

      Asia nyt sattuu olemaan kansalle elämän ja kuoleman kysymys tulevaisuudessa. Kun kansat vaihdetaan, ja eräs uskonto hallitsee, siinä tulee paatuneimmallekin suvakille äitiä ikävä.

      • qåaäzm

        On hyvä että on edes yksi puolue joka vastustaa kansamme tuhoa.


    • eppäillä-aina-soppii

      Kyllä ne oli aivan muut, jotka alkoivat matuja = paperittomia MAahanTUlijoita/pakolaisia kutsumaan , evakoiksi, siirtolaisiksi, mamuiksi= MAaahanMUuuttajiksi, jopa työvoimaksi.

      Eri maahantulijaryhmät sekoitettiin tahallaan yhdeksi Suomeen tulijoiden joukoksi.
      Pilattiin tarkoituksella kaikkien Suomessa jo kymmeniä vuosia kansalaisina asuneet ja mm.perheensä työllä elättävät ulkomaalaistaustaiset.
      Tahallaan asetettiin kaikki maahanmuuttajat yhteiseen häpeäpaaluun, salailemalla rikoksen tehneen ulkomailta tulleiden yksilöiden kansallisuus ja maassa olo status.

      Helsingissa yli puolet maahanmuuttajista on euroopasta tai entisestä Nl tulevia. Maahanmuuttajista suurin osa on tullut laillisesti työn, opiskelun, avioliiton kautta.

      On helppo taas syyttää yhtä ryhmää, Totuus tekee kipeää, siksi sitä yleensä valehdellen kielletään. Mutta yhteisen edun nimissä olisi jo jokaisen aika aukaista silmät kunnolla, että kyetään ehkäisemään ja varautumaan muihin tuleviin ongelmiin; ihmiskauppa, jengisodat, huumeet...
      Sillä niiden "jäävuoren huippua" ei vielä ole uskallettu edes kurkistaa.

    • Lestapipilä

      Maanpetturit haluaa lisää matuja, kokoomus on maanpetturipuolue ja Petturi Urpo on matukasvattajien puhemies!

    • oscarsson

      miksi itse hoet sitä

      • hokinighttoki

        matu on eriasia kuin mamu, koita nyt vihdoin ymmärtää.
        mamua ei tarvitse kenenkään hokea.


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Älä puhu niille yhden illan jutuillesi

      Minusta mitään, älä edes kännissä.
      Ikävä
      25
      1607
    2. Joskus rakkaus

      on luopumisen taitoa. Näin sanon itselleni, yritän kietoa sanoista lohduttavat käsivarret ympärilleni, koska sinun sylis
      Ikävä
      37
      965
    3. Miksi sinusta tykkää kaikki

      Olet kyllä ihana, mutta ihmeellistä että niin moni voi tykätä samasta. 🤔
      Ikävä
      13
      865
    4. Meidän suhde muistuttaa elokuvaa

      Mutta et arvaa mitä elokuvaa?
      Ikävä
      60
      758
    5. Oikeen hyvää

      Sunnuntaita sinulle nainen. Muista ottaa rennosti.
      Ikävä
      47
      703
    6. Mitä tekisitte?

      Jos kaivattunne ottaisi yhteyttä teihin. Itse ainakin pakahtuisin onnesta.
      Ikävä
      49
      700
    7. Nainen, olisi kiva kuulla sinusta

      Kohtaaminen piristäisi oloani, joskus valokin pilkahtaisi elämäni pilviverhon takaa. Olen ollut jo pitkään alamaissa sen
      Ikävä
      28
      699
    8. Tule vaimokseni

      En voi sinulle Rakkain luvata kuuta taivaalta tai loputonta menestystä. En voi myöskään luvata aina helppoja aikoja tai
      Ikävä
      43
      681
    9. Mitä tiedät tilanteesta

      Just nyt? ......
      Ikävä
      42
      674
    10. Mitä ajattelet

      Tämänhetkisestä tilanteest
      Ikävä
      67
      658
    Aihe