Älkää ottako pikavippejä

Säästäkää itsellenne puskurirahasto, johon kosketaan vain todellisessa tarpeessa, eli vastaavassa tilanteessa, kun olisitte ottaneet pikavipin.
Ilmoita

Juuri näin.
Minun lapsuudessani ei pikavippejä tunnettu, ei Kulutusluottoja eikä muitakaan lainoja.
Autolaina oli olemassa.
Rahaa säästettiin ja ostettiin vasta sitten kun tietty summa oli kasassa.
Vuokralla asuminen oli kunniassaan.
Kiinteistöt ja osakkeet periytyivät lapsille. Joskus joku lainasi rahaa pankista asuntoa varten, mutta säästi ensin huomattavan osan summasta.
Tämän "säästäminen kunniassa-aika" pitäisi tulla takaisin.
Ilmoita
Pienet pikavipit ovat tarvittaessa OK, mutta kalliit limiittiluotot kannattaa jättää väliin. Sen jälkeen kun sain luottokortin, pikavipeillekään ei ole ollut tarvetta.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Miksi kommenttini poistettiin ?
Kuka apina näitä moderoi?
Uusi yritys.

Olen täysin samaa mieltä aiheen aloittajan ja nim.merkki Säästäminenkunniaan kanssa.
Ei mitään pikavipstaakeja.Ei edes pieniä.
Nykyään tuntuu olevan mulle heti ja nyt mentaliteetti vallalla.
Kun on oma puskurirahasto,niin siitä voi ottaa sitten,mutta vain äärimmäisessä
krsiisitilanteessa.Järki se pitää olla näissäkin mukana.
1 VASTAUS:
Ei näitä kukaan moderoi ilman ilmiantoa.

Joku pikavippifirman mannekiini ilmiantoi viestisi esim kommentilla sisältää seksuaalista ja väkivaltaista materiaalia ja sitten joku lukutaidoton Aller Median hönö painaa delete nappia.

Näin täällä ;)

Puskurirahastosta samaa mieltä. Jos pikalainan haluaa ottaa niin luottokortti, jonka maksaa pois laskun tullessa. Pikavipeissä ei ole käyttäjälle mitään hyvää.
+Lisää kommentti
Näinhän sen pitäisi olla. Mutta typerät elämänkoululaiset elämäntapatuhlarit tuhlaavat kaikki ansaitsemansa rahat heit kun tilille rahaa jostain ilmestyy. Sitten ollaan sossun luukulla ruikuttamassa kuinka rahat ei riitä ja nälkäkin ois. Suomi on liian hyvä paikka niille loisiville sontakasoille. Yhteiskunnan tuet vittuun, jos loinen ei elä niin kuolkoon pois. Ei tarvitse olla ryöstämässä työtätekevien ansioita verotusten kautta.
Ilmoita
Ne jotka eivät vippeihin sorru ymmärtävät tämän, mutta ei vippaajat sitä ymmärrä.

Vippaamisesta on tullut normaali tapa osalle ihmisistä. Nämä ovat hyvin usein juuri niitä jotka ovat persaukisia kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Vipillä ostat rahaa itsellesi kalliimmalla kuin mitä kyseisen rahan arvo on. Täysin hullua toimintaa, mutta kun myyntimiehet ja markkinointimiehet kertovat että vippi on jees, niin porukka lankeaa näihin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Älkää ottako pikavippejä

Säästäkää itsellenne puskurirahasto, johon kosketaan vain todellisessa tarpeessa, eli vastaavassa tilanteessa, kun olisitte ottaneet pikavipin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta