Vaimo tykkää piiskata vieraita miehiä,

MSDominanMies

kun minä en tuosta touhusta välitä. Käymme Saksassa kolme- joskus neljäkin kertaa vuodessa kaupunkilomalla. Vaimo sopii treffit netissä tuollaiseen fetishpaikkaan. Minä menen katselemaan, mutta en halua osallistua kidutettavana olemiseen.
Marraskuussa olimme viimeksi. Silloin vaimolla oli kaksi partneriehdotusta, ja otti kummatkin käsittelyynsä. Tuollaisia n. 20 kavereita, pienikokoisia ja hentoja. Vaimolla oli pukeutunut Dominalle tyypilliseen tapaan. Nuo miehet hän sitoi kahteen rinnakkaiseen sänkyyn. Ja sitten ruoski niin, että pahaa teki katsella. Kait niillä jokin turvasana oli, niin ainakin ymmärsin.
Puolisen tuntia, ja nahka punoitti kavereilla ihan oikeasti. Sitten vaimo heitti ruoskan pois, ja meni hajareisin toisen miehen päälle, otti kalun suuhunsa ja imi muutaman kerran. Sama myös toisen kaverin kanssa. Siinä hepit törröttivät kattoon ja kyllä ne ole olleet juhlakunnossa osan aikaa tuosta piiskauksestakin. Seuraava osio oli sitten sauvan työntäminen miesten anaaliin, sellainen kooltaan, että ilkeetä teki, kummallekin siis. Vaimo kääntyi toisin päin miehen päällä ja istui sitten hitaasti tuohon törröttävään kaluun. Painoi ihan pojaan asti ja veti pois kokonaan ja jälleen uudelleen, hitaasti ja hitaasti pois.
Sitten hän kiipesi toisen kaverin päälle ja , sama juttu toistui. Siirryin hiukan taaemmaksi, kun katselijoita alkoi kerääntyä paikalle. Ja taas toisen kundin päälle ratsastusasentoon ja hitaasti painui kalu sinne pyhimpään. Nyt kuitenki sessio jatkui aivan toisella tempolla, ja parissa minuutissa pojalta tuli. Vaimo kääntyi taas toisinpäin, toisen kaverin päälle ja työnsi spermaisen pillunsa tämän naamalle.
Kaveri nuoli innokkaasti. Ja kohta taas vaimo kääntyi ratsastusasentoon ja nyt sitten oli toisen vuoro.Ja sinnehän se laukesi, kaverinsa nuoltavaksi.
En tiedä, mutta osa katselijoista taputti, minusta tuo ei ollut sen arvoista.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mattiil

      Olen 180cm, 73kg tosi heikkovoimainen vanhempi ok näköinen ujohko mies, pelkään sitomista, piiskaamista ja en anna lähes ehtaa pikkuläpeäni, fetissini on, että ehkä risteilyllä olen vatsallani sängyssä ja domina painautuu päälleni, lannistaa vastusteluni, alistaa, läimäyttelee, ärsyttää ja pitää väkisin allaan ja sanoo, että nyt tottelet tai sidon ja nuoletan, piiskaan, kunnes tottelet, suutelet varpaitani ja panen pikkuläpesi.

    • Wej

      Vaimosi käsittelyyn kiihottais päästä.kiihottais nuolla vaimosi pillua ja olla ratsuna hänelle.

    • masokistimies

      Missä Suomessa te asutte?Jos vaimosi halua piiskata miehiä lähempiä kuin saksassa ja te asutte Pohjanmaalla hän voi tulla piiskata minua välillä!

    • Täällä olisi myös kuritusta kaipaava nuorimies...

    • pohdiskelija

      Peloittaako sinua nähdä miten vaimosi nauttii ruoskiessaan ja aiheuttaessaan kipua? Olin kerran dominan ruoskittavana ja domme tuotti minulle kipua muillakin tavoilla. Kuitenkin vaikka olen masokista ja tilanne oli vain aikuisten leikkiä niin oli hämmentävää kun näki kuinka tuo nainen nautti todella kun kävin rajoillani ja huusin kivusta. Sanottakoon nyt kuitenkin että kovimman kivun olen kokenut hammaslääkärin penkissä enkä tosiaankaan nautiskellut silloin. Usein on sanottu että sadistin ja masokistin seksileikit hiipuvat ja laimentuva jos parisuhde syvenee. Tulee ehkä yhteiset lapsetkin. Luulen että sadistinen osapuoli pidättyy taipumuksistaan koska ei halua puolisonsa näkevän enää tuota puolta itsestään. Toisaalta masokisti nimenomaan tarvitsee sadistia joka pitää kivun tuottamisesta sillä siihenhän s&m suhteen dynamiikka perustuu.

      • 040

        Haluaako hän kurittaa...miestä joko pukeutuu naisten vaatteisiin ...posliini pippeli...


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe