IPUn on tehtävä täyskäännös

vaalit-tulossa

Emme voi toimia samoin kuin PS ja Keskusta.Nehän vain kerjäävät poliittisia pisteitä petkuttamalla kansaa EUn valepoliikan avulla. Suurin rahareikä on ilmastonmuutos. Varmasti se on totta mutta miksi sitä pitää vain lisätä tahallisesti kaikin mahdollisin tavoin? Tästä esimerkkinä persujen maailmankuva;
" Suomalainen tehtaanpiippu on ympäristöteko
Perussuomalaiset pyrkivät lähestymään asioita realistisesti ja moralisoimatta.
– Globaalin ympäristön hoitaminen edellyttää juuri siitä, mitä me
peräänkuulutamme muutenkin. Ensinnäkin radikaalia kansallisvaltion
arvonpalautusta ja uudenlaista talouden paradigmaa, jossa mahtavana juttuna ei nähdä sitä, että ihmiset siirtyvät kehitysmaista tänne ja teollisuus täältä sinne, jossa sitten tavaraa tuotetaan halvalla, huonoissa työoloissa, saastuttaen – ja sitten kuskataan laivalla tänne, jossa suoranainen ihmisoikeus on ostaa sitä halvalla.– Me olemme sitä mieltä, että suomalainen tehtaanpiippu on ympäristöteko, ja jokaisen valtion tärkein tehtävä on huolehtia niin omien kansalaistensa hyvinvoinnista kuin ympäristöstäkin, Purra painottaa. SUOMEN UUTISET"
Ja sitten ne toimet jolla Keskusta tuhoaa ilmaston perusteellisesti meidän naapurissa valtavissa biolaitoksissa jotka syytävät myrkkyjä hengitysilmaaan ja lisäävät kasvihuoneilmiötä tukiaisilla joihin ei ole varaa.
IPU voisi tehdä toisin. IPUn ei tarvitse ostaa äänestäjiä luomalla vahingollisia työpaikkoja äänestäjilleen koska niitä meillä ei ole. Voimme ajatella asiat alusta lähtien järkevästi kuten teimme EU-jänyyden suhteenkin.Kaiken maailman turistit eivät ole vielä esteenämme asioita ajatellessa jollemme niitä itse ole.
Emme myöskään kärsi Vihreiden virheistä joiden vuoksi nyt rakennetaan ydinvoimaa hintaan johon ei ole varaa.
Perusasioita pitää ajatella kunnolla jotta toteutus olisi mahdollista sekä taloudellisesti että eettisesti. Jätetään haihattelu vanhemmille puolueille jotka saavat itse selvittää sotkunsa jotka ovat luoneet. Eihän joku ilmaston lämpeneminen ole IPUn syytä .Eikä paljon suomalaistenkaan.

2

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ssssl

      Juu olet oikeassa IPU:n kohdalla täyskäännös merkitsee rehellisyyttä ja sen merkiksi ipun tosiaan kannatta lopettaa tänne kirjoittelu me muodossa. Siis kirjoita jatkossa minä muodossa ja johonkin muualle kuin opolitiikka osioon. IPU:n kanntaakin nyt rehellisesti todeta,m ettei se ole mikään puolue tai edes ryhmä joten sen kohdalla suunnan vaihto oman ja muiden mielenrahankin kannalta merkitsee sitä, että jatkossa keskitytään Neuvostovenäjän, Arfrikan, Kiinan. Vietnamin, Venetzueelan, Pohjoiskorean, Stalinin, Maon, Kim-ilien, Leninin ja vataavien museoiden esittelmiseen ja fiktiiviseen ylistämiseen jossain satu ja vitsi palstoilla. Myös aapis- ja kirjain lorut ja aakkoslaulut sopivat hyvin loppujen jääräpäiden pirtaan, mutta lopettakaa tosiaan edes yrittämästä esittää suurempaa ja merkittävämpää kuin olette, älkääkä enää koskaan yrittäkö lypsää ihmisten rahoja tai käyttää orjatyövoimananne oman narsitisuutenne ja perverttien haltijaleikkienne välineinä.

      • jatkoa-seuraa

        Puhun miten ajattelen ipulaisena. Sehän ei kuulu sinulla lainkaan.Vai luuletko tosiaan olevasi joku kiho jota kaikki tottelee`.Perehdy peilikuvasi ongelmiin sensijaan että haukut tuntemattomia ihmisiä syyttä suotta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe