Miksi Palvaila katsottiin esteelliseksi????

Eikös esteellisyys/jäävääminen pidä perustella ja kirjata pöytäkirjaan. Todella pahalta näyttää kunnan päätöksenteon tila jos jääväämisen syy on se, mitä pahasti pelkään. Nyt herätkää toimittajat, myös Lähilehdessä.
Ilmoita


Tämä on pöyristyttävää toimintaa kokkareilta. Tottakai ne näpäytti Palvailaa jotenkin ja keksi näppärän työsuojeluilmoituksen laadinnan. Kyseinen ilmoitus ei koske luottamushenkilöitä. Ei olisi ollut oikeasti jäävi. Sysmä on pohjoiskorea tai kiina tälläisella politikoinnilla!
Ilmoita
Eihän se totuus saa esille tulla kiusaajien vanhempia suojellaan viimeiseen asti ! Sysmässä kiusaajina parempiosaisten kakarat kauppiaiden ja opettajien jälkikasvu kyllä nämä tiedetään nimet julki vaan !!!!!!!
4 VASTAUSTA:
Kyllä opettajien jälkikasvu tiedetään, häiriköihän se muuallakin kuin koulussa. Sellaista se ammattikasvatus tuottaa.
Ette näytä asioista paljoa tietävän. Koko kiusaamisasia sai hirveät mittasuhteet, kaikkialla sitä on ja pienessä joukossa yksittäistapaukset voi nostaa prosentteja paljonkin. Eikös koulu ollut uusinut kyselyn ja nyt oltiin lähellä Suomen keskiarvoa. Ja opettajien lapset, siinä meni metsään ainakin. Sysmän opettajat on melkein kaikki niin vanhoja ettei ole kouluikäisiä lapsia. Ne muutamat ei kiusaajia ole jos yhtään olen selvillä mistään. Vuosikymmeniä sitten saattoi kyllä olla toisinkin eli ne kauppiaiden ja opettajien mukulat voi olla pahimmasta päästä. Ehkä kirjoittajat muistelee omia kouluaikoja.
miepästiiänkin kirjoitti:
Ette näytä asioista paljoa tietävän. Koko kiusaamisasia sai hirveät mittasuhteet, kaikkialla sitä on ja pienessä joukossa yksittäistapaukset voi nostaa prosentteja paljonkin. Eikös koulu ollut uusinut kyselyn ja nyt oltiin lähellä Suomen keskiarvoa. Ja opettajien lapset, siinä meni metsään ainakin. Sysmän opettajat on melkein kaikki niin vanhoja ettei ole kouluikäisiä lapsia. Ne muutamat ei kiusaajia ole jos yhtään olen selvillä mistään. Vuosikymmeniä sitten saattoi kyllä olla toisinkin eli ne kauppiaiden ja opettajien mukulat voi olla pahimmasta päästä. Ehkä kirjoittajat muistelee omia kouluaikoja.
Kun siis tiedät niin kerro nyt ihmeessä miksi Palvaila jäävättiin? Ja mielellään sellainen syy, joka on Suomen eikä Marketan lain mukainen.
Kyllä tuon mersumiehen aivotoiminta on ihan yhtä romu kuin sen autokin.
+Lisää kommentti
Sysmä on uusi Kittilä! Nyt kyllä joku saisi nostaa tästä metelin ja panna toimittajia asialle. Se, että ilmaisee julkisuudessa mielipiteensä asiasta ei tee henkilöä esteelliseksi asian käsittelyssä. Jos Vuorinen on tälläkin kertaa tehnyt työsuojeluilmoituksen niin johan on törkeätä! Tämä alkaa olla sellaista vallankäyttöä, että paise pitää puhkaista ja äkkiä!
Ilmoita
Ei muuta kun äänivyöry Palvailalle yli puoluerajojen, uutta nuorta verta Sysmän kunnanvaltuuston johtopallille!
Ilmoita
Täällä sellainen parivaljakko käyttää kaikkia konsteja ja piiloutuvat itse ja Merja Simola pistetään tulilinjalle ja muut täysiä nassuja,kun eivät saa vallanhimoisia ruotuun. Täällä on asioissa niin monta päättäjää etteivät taida enää olla selvillä mistään lainkiemuroista. Vaihtoon koko sakki ja tosiasiat esiin, ettei tarvitse jatkuvasti hävetä olla sysmäläinen.
Ilmoita
Ettekö jo ala uskoa, että kepunaiset olivat ihan oikeassa. Kunnan johtokaksikko pyörittää kaikkea keinoja kaihtamatta.
Ilmoita
Siis tehtiinkö työsuojeluilmoitus vasta nyt tiistaina? Ymmärrettävää, että Järvisellä ja Vuorisella monen polven hämäläisälyllä voi kestää mutta että kunnanjohtajallakin. Simolahan tekee aina mitä kaksikko keksii; hyppää vaikka kaivoon.
Ilmoita
tässä Palvailan haastattelu https://areena.yle.fi/1-50053542
1 VASTAUS:
Palvailan haastattelu on erittäin hyvä ja maltillinen, esittää lopussa sen kysymyksen, minkä pitäisi ajatteluttaa kaikkia sysmäläisiä. Vuorinen on siis tiistaina iltapäivällä tehnyt työsuojeluilmoituksen Palvailasta. Työsuojelupäällikkö on sanonut Merja Simolalle, että ei anna aihetta toimenpiteisiin. Jostain syystä Simola on tämän unohtanut hyvin pian ja esittänyt Palvailaa kokouksessa esteelliseksi. Kitkiöjoki ja Järvinenhän tässä ovat takana, Simola ei muuta uskaltanut kuin unohtaa. Tämä on juuri sitä pelolla johtamista ja näköjään Vuoriselle on tullut oikein tapa johtaa työsuojeluilmoituksilla. En voi kuin ihmetellä, millaisia tossuja ja pelkureita Sysmän päättäjät ovat, tarkoitan demareita ja kokkareita. Nyt pitäisi muiltakin kepulaisilta kuin niiltä kahdelta naiselta löytyä munaa tehdä jotain!
+Lisää kommentti
On siellä koulussa sellaisiakin opettajia joilla on teiniikäisiä muksuja on meinaan varmaa tietoa turha suojella ovatpa vielä pääkiusaajia oikein porukan piruja ei muuta kuin nimet julki täytyy oikein ihmetellä tätä hyysäämistä ja hyssyttelyä monella päättäjällä oma lehmä ojassa !
1 VASTAUS:
jos tiedät kerran ja on varmaa tietoa, niin kerro ihmeessä nimimerkilläsi tällä palstalla. Olen asunut tässä kunnassa yli 50 vuotta ja en vaan keksi kenen nykyopettajan ja/ tai poliitikon teini- ikäiset ikäiset lapset olisivat kiusaajia. Useita pahasti kusattuja opettajan lapsia keksin kyllä.

En itseasiassa edes keksi kovin montaa nykyopettajaa, jolla olisi kouluikäisiä lapsia.

Paljasta ja vihjaa nimiä.
+Lisää kommentti
Näyttääkin olevan keskustan kirjoituskilpailu menossa tällä palstalla, oikeen tupaillassa jaetuin vuoroin. Lakiinkin kannattais hieman tutustua ettei ihan omaan jalkaasa ammu joka laakilla ja sammakoita suustaan päästele jokaisella lärvin aukasulla. Työsuojelupäällikkökin on luokkaa vasemman jalan virsu, ei noudata saatika tunne edes itse allekirjoittamiaan, lakeihin perustuvia ohjeitaan. No, Jumala armahtaa, laki ei.
2 VASTAUSTA:
On meillä hauska setä tuo setä mersumies, ja kun hän pääsee valtuustoon niin takki pyörii näin. Kas näin pyörii takki ja takki pyörii näin ja näin pyörii takki ja takki pyörii näin.
Sehän on ihan selvä, että virkamies ei voi tehdä työsuojeluilmoitusta luottamushenkilöstä hänen ilmaisemansa mielipiteen vuoksi, vaikka se poikkeaisikin Sysmässä yleisesti oikeaksi julistetusta kannasta. Yleensäkin asiasta, josta työsuojeluilmoituksen aikoo tehdä, on keskusteltava "syyllisen" kanssa ennen ilmoituksen tekoa. Sitä varten ne on työsuojeluvaltuutetut ja -päälliköt olemassa. Vaikuttaa erittäin tarkoitushakuiselta kun ilmoitus jätetään iltapäivällä ennen kokousta tarkoituksena vaan saada Palvaila pois asian käsittelystä. Alahan antaa tänne lakipykäliä, joissa on muka väärin toimittu. Ja selitähän se, miksi Simolalla on niin lyhyt ja heikko muisti, että unohtaa asian muutamassa tunnissa? Nyt ei kepulaisten tarvitse selitellä yhtään mitään. Kitkiöjoen, Järvisen ja Vuorisen pitää antaa totuudenmukainen ja rehellinen selitys. Eihän tämä ole ensimmäinen kerta kun rehtori tekee työsuojeluilmoituksia johtokaksikon hankaliksi kokemista luottamusmiehistä, sellaista kylällä puhuvat. Kyseessä ei ole pelkästään koulun ongelma vaan ongelma Sysmän johdossa ja johtamisessa.
+Lisää kommentti
Työsuojeluviranomaisia tässä tapauksessa varmasti kyllä tarvitaan. Valitettavasti ilmoituksen kohde ja tekijä on väärä. Sysmän kunnan työsuojelupäälliköllä on tässä tilanteessa lakisääteinen velvollisuus tehdä ilmoitus Etelä-Suomen aluehallintovirastoon, joka toimii ylempänä työsuojeluviranomaisena, havaitsemistaan ongelmista, jotka uhkaavat Sysmän yhtenäiskoulun oppilaiden ja opettajien sekä myös Sysmän kunnanviraston työntekijöiden terveyttä, koska on ilmeistä, että työsuojelupäällikkö ei omalla toiminnallaan pysty estämään psyykkisiä työterveysuhkia.

Suositankin Sysmän kunnantyösuojelupäällikköä tekemään tämän ilmoituksen Aviin , jolloin hän välttää itseään työsuojelupäällikön virkaan työsuojelulain säännösten perusteella kuuluvan henkilökohtaisen vastuun ja jää Avin ratkaistavaksi minkälaisiin toimenpiteisiin, työsuojelutarkastus tai muu vastaava se ryhtyy.
Tässä tilanteessa kunnan työsuojelupäällikkö ei voi enää vedota siihen, ettei hän ole saanut asiasta tietoa.
Ilmoita
No eipä ole vaikeaa erottaa rehtorin miesystävän kirjoitustyyliä. On sitten vihonviimeinen jonka kannattaa ottaa asioihin kantaa. Toisaalta pidän tästä entisestä kapiaisesta ja entisestä juoposta. Hän on alkanut säästämään ja samalla huolehtimaan rehtorinsa hyvinvoinnista. Takki pyörii kuin helikopterin roottori ja tuulettaa kainalot ettei hiki pääse haisemaan. Kokoomuslainen, sitten sitoutumaton ja nyt sitoutumaton kokoomuslainen kohta lie jonkin muun puolueen jäsenkirja kainalossa. Samoin kommentointi tänään tuota huomenna ihan toista vaikka asia olisi sama. Paljonkos siellä tietokirjoissa sanottiinkaan alkoholin tuhoavan aivosoluja.
1
Ilmoita
Koulukiusaamisen huomiota siirrettiin hutsahtavista oman identiteettinsä tiedostavista nuorista Palvailan kiusaamiseen, sillä mitä muuta jäävääminen ja työsuojeluilmoitus olivat?
Ilmoita
Kenkää Vuoriselle varoitus Simolalle.virkavirheestä.
1 VASTAUS:
Kumpikin Mersumiehen kyytiin ja siperiaan
+Lisää kommentti
Kyllä tää sysmän nimi on vaihdettava hölmöläksi niin kuin erään kunnan virkamiehen ehdotus oli kyllä enää ei kyllä maailmalla kehtaa sanoa että oon sysmästä kyllä tää on sellaista sirkusta että hävettää ! Kyllä nyt pitäisi ottaa lusikka kauniisti käteen ja pistää asiat kerrankin järjestykseen !!!!!
Ilmoita
Entä jos ratkaistaisiin kiusaus- ja lukio-ongelma samalla kertaa?

Perustetaan lukioon kiusauslinja, onhan meillä ammattikiusaajat käytettävissä ja varmaan paljon innostuneita opiskelijoita. Säästettäisiin opetuskuluissa kun oppilaat pystyisivät opettamaan kursseja ja kiusaaminen vähenisi, kun ei kiusaajilla olisi enää aikaa kiusata!

Ei ole muilla tällaista valttikorttia, pistetäänhän käyttöön.
2 VASTAUSTA:
Soitetaan vaa suoraan attendolle ja tilataan koulukiusausta ruoaksi
Niin ja lisäksi hutsahtavan pukeutumisen linja. Se sopisi hyvin e-sport linjan kylkeen.
+Lisää kommentti
Ei voi kun ihmetellä tätä Sysmän touhua. Aivan naurettavaa nyt koittaa peitellä Vuorisen sanomisia tälläisellä tempulla, Ja miten tästä ei asukkaat nyt ole suurempaa meteliä nostaneet? Onko herranpelko niin suurta ettei uskalleta puuttua asioihin? Ja annetaan vaan muutaman mellastaa ja päättää asioista?? Hävetkää kun ette osaa puolianne pitää!
1 VASTAUS:
Pohjois-Koreahan tää on. Kunnan palkkalistoilla olevilta on käytännössä kielletty kommentointi. Muut ei kai sitten niin välitä tai tiedä asioiden oikeaa laitaa. Mutta kyllä media vielä tulee perkaamaan kaiken, juuriaan myöten.
+Lisää kommentti
Voi naurettavuuden huippu miten tuo Mersumies osaa olla tyhmä. Käykää katsomassa kunnan sivuilta mitä se nyt on keksinyt. Haluaa irtisanoa valtuustosopimuksen kun sen kultimurulle on joku ollut ilkeä siis eri mieltä. Jokaisen Sysmässä on hyvä sanoa kaikki sopimukset irti mersumiehen kanssa. Nyt se on saanut itsestään tyttöystävineen kirosanan koko pitäjässä. Rääväsuu facekommentoija ja lapuaalan verohuijari.
4 VASTAUSTA:
Jos tämä kunnanhallituksen listalla oleva ehdotus saa muiden kuin esityksen tekijöiden kannatuksen kyllä Sysmästä tulee Suomen Pohjois-Korea. Tällöin kunnanhallitus ja valtuusto ovat sitä mieltä, että vaikka kunnan virkamies esittää vaikka kuinka kestämättömiä mielipiteitä kaikkien tulee taputtaa ja huutaa kuorossa hurraata.

Tässä asiassa Jaakko Palvaila sentään pelasti osan Sysmän kunnan maineesta antamalla lausunnon, että Tuula Vuorisen esittämät mielipiteet, jotka syyllistivät kiusaajia ja osoittivat todistetun koulukiusaamisen väheksymistä. Tapauksessa muut kunnan virkamiehet ja kunnallispoliitikot tukivat ko. mielipiteitä ja viisaammat pakenivat tiedotusvälineitä.

Hölmön mielipiteen sanominen pöyristyttäväksi ei ole työsuojeluilmoituksen vaativaa kiusaamista eikä ole salassapitosäännösten rikkomista.Valitettavasti hölmöyttä ei voida Sysmän kunnan päätöksellä julistaa salassa pidettäväksi, varsinkin kun mielipide on esitetty kaikkein julkisimmassa tiedotusvälineessä.

Mielenkiinnolla odotan, että Sysmän kunnanhallitus tekee, toivottavasti sentään äänestyspäätöksellä työsuojeluilmoituksen Ylen Mot-toimituksesta, iltapäivälehdistä, Lahden Radiosta , Ylen Villikortti-ohjelmasta ja erityisesti Paula Norosesta, joka lanseerasi sanonnan haistakaa Sysmä. Työsuojeluilmoituksen aihe on tietysti, että nämä tiedotusvälineet ovat rikkoneet Sysmän lakiin kuuluvaa säännöstä, että hölmöys on pidettävä salassa.
EiSysmästähölmölää kirjoitti:
Jos tämä kunnanhallituksen listalla oleva ehdotus saa muiden kuin esityksen tekijöiden kannatuksen kyllä Sysmästä tulee Suomen Pohjois-Korea. Tällöin kunnanhallitus ja valtuusto ovat sitä mieltä, että vaikka kunnan virkamies esittää vaikka kuinka kestämättömiä mielipiteitä kaikkien tulee taputtaa ja huutaa kuorossa hurraata.

Tässä asiassa Jaakko Palvaila sentään pelasti osan Sysmän kunnan maineesta antamalla lausunnon, että Tuula Vuorisen esittämät mielipiteet, jotka syyllistivät kiusaajia ja osoittivat todistetun koulukiusaamisen väheksymistä. Tapauksessa muut kunnan virkamiehet ja kunnallispoliitikot tukivat ko. mielipiteitä ja viisaammat pakenivat tiedotusvälineitä.

Hölmön mielipiteen sanominen pöyristyttäväksi ei ole työsuojeluilmoituksen vaativaa kiusaamista eikä ole salassapitosäännösten rikkomista.Valitettavasti hölmöyttä ei voida Sysmän kunnan päätöksellä julistaa salassa pidettäväksi, varsinkin kun mielipide on esitetty kaikkein julkisimmassa tiedotusvälineessä.

Mielenkiinnolla odotan, että Sysmän kunnanhallitus tekee, toivottavasti sentään äänestyspäätöksellä työsuojeluilmoituksen Ylen Mot-toimituksesta, iltapäivälehdistä, Lahden Radiosta , Ylen Villikortti-ohjelmasta ja erityisesti Paula Norosesta, joka lanseerasi sanonnan haistakaa Sysmä. Työsuojeluilmoituksen aihe on tietysti, että nämä tiedotusvälineet ovat rikkoneet Sysmän lakiin kuuluvaa säännöstä, että hölmöys on pidettävä salassa.
No nyt taisikin jääviys unohtua , kun tuollainen esitys on heitetty:) Toisaalta taas, jos tuo hyväksytään, saa taas Sysmässäkin sanoa mielipiteensä asioista. Sehän on hyvä vaan. Vielä on sanottava että kuinkahan puhtaat on jauhot pussissa, mersumiehellä ja historian ja rotuopin lehtorilla evp.
Tää oli hyvä, nimittäin rotuopin evp. lehtori.
Ei Pohjanmaalta vaan Heinolasta,oleellinen ero.
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Ihan odotettu ja viksu tulos. Vai?
+Lisää kommentti
Ei kaikki toiminta ole turhaa ollut. Kehitystä on selvästi tapahtunut sadattelun rintamalla. On kehitetty tehokas uusi kirosana. Voi sysmä kun sysmättää!
Ilmoita
Tämä sivusto on ilmoitettu haitalliseksi! Poistukaa täältä!
Ei juma....
Ilmoita
Lain mukaan kunnanjohtajan tulee johtaa kunnan taloutta ja toimintaa. Kunnanjohtaja Kitkiöjoki ei näihin Vuorisen lausuntoihin liittyen ole sanonut yhtään mitään. Ulospäin vaikuttaa siltä, että kukaan ei johda kuntaa. Palvaila on ollut ainoa ryhdikäs tässä asiassa. Kaiken huippu on, että nyt hänen lausuntojensa vuoksi valtuustosopimus halutaan irtisanoa. Sysmä on todellakin varsinainen Pohjois-Korea!!!!
2 VASTAUSTA:
heh, haluaa lopettaa sopimuksen ettei omalla nimellään kirjoittele, esim. täällä puskissa suolella kirjoittelua ei lasketa mukaan sopimuksen piiriin :)))
Ei kunnanjohtaja ehtinyt Vuorisen sanomisia kommentoida kun piti kertoa mielipide Laukku-Leenan muutosta Sysmään. Sekä tietysti laskea miten se vaikuttaa positiivisesti kunnan väkilukuun ja verotuloihin. Väki muuten väheni v. 2018 109:llä.
+Lisää kommentti
Johtamisessa on tunnettu totuus, kun tieto ja taito puuttuvat käytetään konsulttia. Konsultillahan on vastuu vain omasta laskutuksestaan. Konsulteista on vain haittaa toiminnalle ja aiheuttavat huomattavia kustannuksia.
1 VASTAUS:
Konsultin käyttö voi toisaalta olla vastuun siirtolainen,on joku johon vedota kun menee perseelleen.
+Lisää kommentti
Eikös Palvailla ole näihin mitään kommentoitavaa vai käskettiinkö vaieta häh !
Ilmoita
Ilmeisesti käsketty pitää suu kiinni no komment !
2 VASTAUSTA:
onko tullut mieleen ettei ehkä lue suoli24 törkykanavaa?
no varmana lukee, täähän on keskustan media.
+Lisää kommentti
Ei mikään törkykanava vaan totuuden torvi täältä voi lukea mitä mieltä kansa oikeasti on että kannattaa ottaa tosissaan !
Ilmoita
Hallintopalvelinkeskus seuraa tiiviisti kansan syvien rivien tuntoja S24-kanavalta. Täällä asuu totuus.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi Palvaila katsottiin esteelliseksi????

Eikös esteellisyys/jäävääminen pidä perustella ja kirjata pöytäkirjaan. Todella pahalta näyttää kunnan päätöksenteon tila jos jääväämisen syy on se, mitä pahasti pelkään. Nyt herätkää toimittajat, myös Lähilehdessä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta