Hyviä neuvoja vailla.

Lukaisin täältä hyvin myös omaan elämääni osuvan kirjoituksen ja sen innoittamana kirjoitan oman tarinani.

Tietysti on aivan normaalia, että suhteen alun intohimo voi hiipua vuosien varrella ja syitä siihen on varmasti vaikka kuinka paljon. Meilläkin parisuhde on jo hyvin pitkä ylä- ja alamäkineen. Yhdessä on pysytty ja yhtä köyttä vedetty.
Muuten asiat ovatkin ihan ok mallilla, mutta seksi ja yleensäkin läheisyys ovat hiipuneet lähes olemattomiin.

Pitkän aikaa ajattelin, että hänellä on joku toinen, mutta siihen en ole enää uhrannut energiaa. Oli tai ei, en jaksa sitä enää murehtia. Hänen mukaansa ei, joten olkoon niin. Epäilenkin enemmän sitä, että vaimoni ei vaan kaipaa seksiä yhtä paljon kuin minä, halut eivät kohtaa.

Se mihin oikeastaan neuvoja kaipaan olisi se, että onko teillä onnistuneita kokemuksia siitä kuinka selvittää tällainen "pattitilanne"? Ero ei ole se mitä haluan, mutta tämä tilanne tekee minusta onnettoman.

Olen jo tehnyt jotain mitä en olisi voinut kuvitellakaan, laitoin muutamalle sivustolle ilmoituksen seuranhakuun. Tuskinpa sitä kautta mitään ratkaisua löytyy mihinkään, mutta tilanteeseen turhautuneena halusin edes jotenkin saada piristystä seksielämään edes ajatuksen tasolla.

Olen ihan aidosti aika komeakin tyyppi ja kaikin puolin aivan ok. Huumorintajua löytyy ja iloista elämänasennetta.
Arjen keskellä saan kyllä hymyjä ja katseita, mutta niistä saa vain pientä helpotusta siihen yksinäisyyteen mitä poden. Olen huono tyrkyttämään seuraani enkä halua olla ns. ällöttävä pettävä ukkomies. Tietysti kun ilmoitukset laitoin, niin sitähän tavallaan kuitenkin olen.

Olisiko kellään mitään järkevää neuvoa mitä kannattaisi tehdä? Syyllistämistä tai moraalisaarnaa en tarvitse, tiedän itsekin olevani nyt "pahoilla teillä". Olisin kiitollinen asiallisista kommenteista.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sexguru

      Hyvä Lumimies_06,

      Täsmällisempiin vinkkeihin tarvittaisiin hiukan enemmän lähtötietoja teidän parisuhteen asetelmista ja touhuista. Jos pystyt anonyymiutesi säilyttäen vastailemaan näihin (liian tarkat yksityiskohdat hämärtäen siis), voin itse tai joku muu paremmin neuvoa sinua.

      Lähdetään liikkeelle siitä, miten usein teillä seksiä keskimäärin on? Tai miten usein sitä oli, silloin kun seksiä on harrastettu viimeksi?

      Toinen oleellinen kysymys on, saako vaimosi orgasmeja yhdynnöissä ? Jos vastaus myönteinen, oletko aivan varma ettei ole feikannut päästäkseen jyystämisestä?

      Oletko onnistunut suulla, käsin tai muilla tavoilla antamaan orgasmeja hänelle?

      Miten teet aloitteen seksiin yleensä?

      Onko vaimollasi seksileluja, pitääkö omaa kivaa niiden kanssa tai sormineen?

      Oletteko jutelleet kummankin fantasioista tai mitä seksijuttuja joskus haluaisi kokeilla? Jos ette, saatat yllättyä kysyessäsi niistä.

      Miten on hänen liukkautensa laita silloin kun seksiä on ollut? Kuivana ei takuulla tunnu naisesta hyvältä olla yhdynnässä ja siihen vaivaan auttaa saman tien hyvä liukkari. Tai voisiko seksihalujen vähyys johtua jostain kivuista?

      Onko teillä läheisyyttä muuten, oletko huomaavainen häntä kohtaan (muulloinkin, kuin seksiä vongatessasi tai saatuasi)? Suuteletteko, halailetteko säännöllisesti, pidättekö toisianne hyvänä vaikkapa hieromalla hartioita tms?

      Noiden avulla osaan antaa täsmällisempiä vastauksia, tottahan osa kysymyksistä on jo lähellä vastaustakin.

      Tässä muutama itse hyväksi käytännössä kokemani vinkki:

      Jos ei suhteessa halailla ja suudella aktiivisesti, niiden lisääminen lisää naisenkin seksihaluja. Aloita siis suutelu, vaikkapa joka aamuinen hali ja ihan kevyet pusutkin riittää lähentämään. Töiden jälkeen kysy millainen päivä oli jne. Jos et ole osallistunut taloustöihin, kannattaa kokeilla mikä vaikutus silläkin voi olla! Tee joskus oikein hyvä ruoka yllätyksenä, laita kynttilät palamaan ja nautiskelkaa yhdessäolostanne! Saunassa hierontaöljyllä annettu hieronta piristää kummasti naista ja saa haluamaan läheisyyttä/seksiä herkemmin.

      Jos nainen ei saa orgasmeja, mikä motivoi seksiin, miehen miellyttäminenkö pelkästään? Ota selvää saako hän orgasmeja! Jos ei saa, opettele antamaan! Nuole tai käytä sormia apuna. Ellei onnistu vieläkään, hanki sopiva klitoriskiihotin ja rohkaise käyttämään yhdessä tai yksin! kadoksissa olevan orgasmin löytäminen lisää seksiä hyvin todennäköisesti!

      Panosta esileikkiin, hyväile aiempaa pidempään ja pidättäydy yrittämästä siirtyä yhdyntään, vaikka miten kullia kivistäisi jo kiihotuksesta. Älä siirry heti pillulle, vaan pidä hyvänä pitkään ja monella tavalla, kunnes nainen alkaa osoittaa kiihottumisen merkkejä!

      Tehkää arjesta poikkeavia juttuja, vie elekuviin tai teatteriin, josta hyvän illallisen kautta kotiin. Ihan takuulla on erilainen vire naisellasi siinä vaiheessa! Kylpyläloma tai hotelliyökin arjen keskellä saattaa auttaa löytämään kadonneen romantiikan. Osta vaikka merkkipäivänä nätti koru.

      No mutta tässä näitä yleisempiä konsteja, tarkempia neuvoja kun hiukan tarkemmin ensin avaat seksiriittejänne siltä ajalta kun seksiä oli useammin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe