Mikä ilmastonmuutos?

Hulluuslevinny

Onko kellään tullu mieleen vilkasta ikkunasta ulos? Mikä ihmeen ilmastonmuutos? Kouvolan seudulla lunta ennätysmäärä ja lisää on tulossa, pakkasta luvassa lähemmä -30C. Ei täällä ainakaan mitään ilmaston lämpiämistä ole havaittu. Jos nyt kesällä on muutama viikko hiukka lämpösempää, niin ei siitä nyt mitään voi päätellä. Voi elämän kevät...meiän päättäjiä viedään taas, kun pässiä narussa.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BickyOnAntti

      Kesällä muutama viikko? Jo toukokuu oli yhtä helv.. hellettä ja koko heinäkuu.

    • Hulluuslevinny

      Ja mitä sitte, ja nyt painitaan lumen kanssa. Eikä nämä pakkasetkaan juuri lämmitä...ilmastoakaan.

    • Kusessa.ollaan

      Parikytä vuotta sitten oli vielä -50, nyt enää -35. Melkein asteen noussut lämpö vuodessa edellisen 20 vuoden aikana. Napajäätiköt käytännössä sulaneet, ja Etelämannerkin muutaman vuoden päästä.

      • Hulluuslevinny

        Täyttä huuhaata...lämpötilojen vaihtelut ihan normaalia. Siinä vaiheessa kun voin kävellä talvet shortsit ja havaijipaita päällä, niin voisin jopa uskoa. Luulen vaan, että semmosta ihmettä ei tule tapahtumaan, ainakaan muutamaan vuosituhanteen.


    • ljsbcjsc

      Parin kolmen ihmis-sukupolven aika on aivan liian lyhyt tutkia ilmastoa. Toki tilastot saadaan näyttämään 100-200 vuoden sykleissä mieluisaksi, mutta onko puolueetonta mittaustulosta olemassakaan? Ilmastolla rahastaminen on vain osa globalismia. Uskon seuraavan jääkauden tulevan 1000-2000 vuoden sisällä.

      • Hulluuslevinny

        Juurikin rahastaminen se suurin syy ja kansa uskoo kaiken, mitä paasataan. Ja maksaa siitä, että maailma pelastuu...tai niin ainakin luulee.


    • Otsalaastari

      Meteorologi Kerttu Kotakorpi puhuu vakavasti ilmastonmuutoksesta. Hän on jopa lopettanut lihansyönnin vuosia sitten,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      https://yle.fi/uutiset/3-10613487

      • Hulluuslevinny

        No joo, tiedä sen puheista en oo kattonu, mutta hyvältä näyttää ruudussa.


    • ilmastopakolaisiaetelään

      Katsokaa you tubesta Dr Valentina Zharkovan ja hänen tutkimusryhmänsä saamat tutkimustulokset auringon vaikutuksesta maapallon ilmastoon. Hänen mielestään ihmisten tekemisillä ei ole mitään vaikutusta ilmastoon, vaan kaikki johtuu auringosta.
      Tulosten perusteella näyttää siltä, että maapallon kylmeneminen alkaa 2020 ja kestää vuoteen 2055. Alkaa uusi jääkausi ja meitä uhkaa ruokapula, koska pohjoisessa maa ei sula kesälläkään.
      https://www.youtube.com/watch?v=M_yqIj38UmY

      • WIIppu

        Mutta arveletko, etteivät muut tutkijat ole pohtineet näitä samoja asioita?


      • hljbbj
        WIIppu kirjoitti:

        Mutta arveletko, etteivät muut tutkijat ole pohtineet näitä samoja asioita?

        Kyllä ahneet globalistit ovat keksineet ja pohtineet koko ilmastolla rahastuksen. Toimii prolekansaan kiitettävällä tavalla. Kyllä tää on meidän syy. Paljoko olen osaltani velkaa? Ottakaa kivuttomasti vaikka verottamalla. Kaikki mukaan yhteisiin talkoisiin. lopputuloksella ei ole merkitystä. Tärkeintä olla mukana yleisessä trendikkäässä ajatuksessa. Jos kansa ei usko nykyistä kehitystä, niin tehkäämme tosi järkyttävä tutkimus vaikkapa puun lahoamisesta.


      • Hulluuslevinny

        Enemmän uskon juurikin tuohon, että sää kylmenee suomessa, eikä todellakaan lämpiä.


    • bv_vn

      Orpohan sanoi heti seuraavana päivänä syksyllä, kun tämä suuri ilmastonmuutoskysymys tuli esille ja ajankohtaiseksi, että veroja ja maksuja on nostettava.

      • Hulluuslevinny

        Joo, se on jännä miten maailma pelastuu, kun suomessa nostetaan veroja ym. No, eikös suomi oo muutenki ollu maailman sossu, niin kai se nyt sen myös yksin pystyy pelastamaan.


    • Eijunalauta

      ja taas yksi joka haluaa julkaista ja jakaa oman yksinkertaisuutensa yleiseen tietoon.

      • Hulluusleviää

        Ja minkähän yksinkertaisuuden? Pitää olla idiootti jos ei näe, että talvi on parhaimmillaan, niinkun ennenkin. Lunta ja pakkasta riittää, vai eikö se ilmastonmuutos näykkään kaikille?


      • Pahoittelen

        Näen talven kuten sinäkin, sehän ei ole tämän jutun pointti vaan se, mitä sinä et älyä.


    • Ilmasto on nyt alkanut lämpenemään erittäin kovaa, siksi nyt tulee -40 astetta, koska se jää siellä pohjoisnavalla sulaa, ja tuo sitä kylmää ilmaa tänne.

      • Hulluuslevinny

        No, selityshän se on tuokin...vaikkei lämmitäkkään suomessa...vai mites se ilmasto ny sitte voi lämmetä jos-40C ...nyt loppuu mun käsitys.Ehkä viisaammat osaa tänkin kääntää plussan puolelle.


    • tuhoaja
      • Hulluuslevinny

        Jaa, kas kun en ole kummemmin tommosta huomannu, vaikka elin ja hengitin jos silloin. Suolan kylvämistä teille en ole ikinä kannattanut, mutta tiedä sitte vaikuttaako ilmastoon...eppäilen hieman sitäkin.


      • Kaikkivaikuttaakaikkeen

        Eihän sitä voi tietää mihin mikäkin loppujen lopuksi vaikuttaa, mutta tiesuolat vaikuttavat ensimmäisenä ja ensisijaisesti pohjavesiin.


    • näin.muualla
      • Vaz2107

        Mitäs vihreät tuohon sanoo? meillä on varmaan vähennettävä autoilua, varsinkin saastuttavilla bensa-autoilla ajamista on rajoitettava?


    • lopulta

      tosin harva muistaa että ilmasto muutos tarkoittaa säätä,

    • JotainTollkuaTähän

      Jo 1970-luvun lopussa arveltiin että aurinkokuntamme on ajautumassa tähtienvälisen kaasupilven sisään, ja nyt tuon pilven olemassa olo on jo varmistettukin. Jo tuolloin -70 luvulla nähtiin viittauksia tuon kaasupilven olemassa olosta ja mietittiin sen vaikutuksia aurinkokuntamme ilmastoon.

      1978 Astrophysical Journal:issa julkaistu tutkimus sanoo lopuksi että Maa-palloja ja Mars planeetalla samaan aikaan tapahtuva ilmastonmuutos olisi merkki että aurinkokuntamme on todella liikkumassa tuohon kaasupilveen. Vielä tutkimuksen julkaisu aikaan ei avaruusluotain Vikingin tuloksia Mars planeetasta oltu vielä saatu, mutta sittemmin on selvinnyt että Mars planeetalla alkoi tuolloin -70 luvulla ilmastonmuutos ..juuri samaan aikaan kun Maa-pallolla alkoi ilmasto lämmitä.

      Eli saako aurinkokuntamme lisä energiaa tuosta kaasupilvestä, ja näin selittää usean aurinkokuntamme taivaan kappaleen ilmastonmuutoksen?

      Ilmastonmuutos Mars planeetalla
      Muutoksia Jupiter planeetalla
      Muutoksia Merkuriuksella
      Ilmastonmuutos Neptunuksella
      jne

      http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38196-ilmastonmuutos-johtuu-suurimmaksi-osaksi-aurinkokunnan-sisaisista-muutoksista

    • Anonyymi

      Ilmasto on täynnä muutosta kaiken aikaa ja ihminen on tietoineen kuin hölmö hirvi metsässä , sama kun seuraisi muurahaispesää ja väittäisi että olen seurannut tuota samaa muurahaista viikon.......tunpellet , mihin voi maksaa , esitys on loppunut.

      Kivihiili kasa on ollut sörnäisissä 60 luvulta lähtien , vesipatjan piti olla paras kaikista, leipäkone piti hankkia jokaiseen perheeseen , ilmanpuhdistin ja kosteuttaja myös.......ja nämä samat hölmöt tietää millaista oli elämä maapallolla miljoona vuotta sitten ......

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2430
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1890
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1429
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      271
      965
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      851
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      785
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      782
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      735
    Aihe