omaisuutenne?

rehell

Aloitetaan uusi ketju.Paljonko pankissa,kiinteää omaisuutta ym.?

29

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneksi ei tarvitse juosta tuollaisten asioiden perässä enään.
      Omaisuuteni on nolla , mitään en mukaani saa , autot ruostuu ja talot maatuvat sekä keho kans....sitäkään en omista joten kuinka ihminen on saanutkaan sellaisen käsityksen että jotain täältä omistaisi , se on naurettavaa lähinnä seurata tällaisia ihmisiä jotka kuvitelmissaan juoksevat koko elämänsä.

    • fmumu

      72000e tilillä ja maksettu kämppä ja pari alle 5000e autoo, kaikki ite hommattu.
      Enää en tästälähtien töitä tee koskaan, kun hallitus paskantaa Suomalaisten päälle niin rankasti.

    • Asiasta.kiinnostunut

      Eikö aloittajan kuuluisi aloittaa?

      • etsillai

        Aloittaja voi kommentoida.Omistusasunto on maksettu,kesämökki,metsää,pari autoa,tileillä n.150 000,sijoitusasunto,nyt mietinässä toinen omistusasunto.Ikää 50 .Siksi toinen omistusasunto koska eläkkeet on pienet ja sitten voisi vuokratuloilla kiertää maailmaa.Ei osaa oikein kuluttaa turhuuksiin kun ei ole oppinut.


      • roletaari
        etsillai kirjoitti:

        Aloittaja voi kommentoida.Omistusasunto on maksettu,kesämökki,metsää,pari autoa,tileillä n.150 000,sijoitusasunto,nyt mietinässä toinen omistusasunto.Ikää 50 .Siksi toinen omistusasunto koska eläkkeet on pienet ja sitten voisi vuokratuloilla kiertää maailmaa.Ei osaa oikein kuluttaa turhuuksiin kun ei ole oppinut.

        Turha ja "turha"? Meidän suurin yksittäinen kulukohteemme on matkustelu. Harrastamme niin kauan kuin mielenkiintoa ja terveyttä riittää. Risteilyjä, kiertomatkoja, omatoimisia pistäytymisiä Euroopan alueella.

        Toinen "turha" kohde on yksityinen terveydenhuolto. Tarpeen tullen, ja usein uteliaisuuttamme käytämme läheisiä yksityisiä kuten Terveystaloa ja Pihlajalinnaa. Siltä on aina löytynyt hoitopolku loppuun saakka.

        Asumme vaatimattomasti keskustan vanhassa kolmiossa. Auto on 1,5v ikäinen pieni käppänä.
        Kotimaassa emme raflaa emmekä tarvitse taxia. Espanjassakin minä teen ostokset ja sapuskat paitsi sunnuntaisin jolloin syömme ulkona.

        Pienilläkin eläkkeillä pärjää kun ei ole tarvetta rälläämiseen. Vaimoni eläke on alle 1000€. Omani on muutaman euron parempi mutta sekän onkin noussut viimeiset 10 vuotta 0,15€ / kk vaudilla. Kymmeneen vuoteen kuukauden eläkkeeseen lisää 1,5€.


      • näkymätön.käsi
        etsillai kirjoitti:

        Aloittaja voi kommentoida.Omistusasunto on maksettu,kesämökki,metsää,pari autoa,tileillä n.150 000,sijoitusasunto,nyt mietinässä toinen omistusasunto.Ikää 50 .Siksi toinen omistusasunto koska eläkkeet on pienet ja sitten voisi vuokratuloilla kiertää maailmaa.Ei osaa oikein kuluttaa turhuuksiin kun ei ole oppinut.

        Onkos niitä asunto sijoittajia vielä. Eikös tuotto ole melko heikkoa,
        ja rempat voi olla hurjia, asunto voi myös jäädä käteen.
        osakkeissa ja rahastoissa helpolla joka vuosi yli 7-10 %

        en toki ole uskaltanut kuin puole laittaa, puolet pankissa 0 korolla.


    • 198mm

      Omaisuutta 300000 eurolla vaimon kanssa velkaa ei ole. Ikää alta 40v. Yritystoiminnan aion myöskin lopettaa ja alkaa eleleen yhteiskunnan rahoilla. Päästövouhotus tappaa ensimmäisenä yritystoiminnan.

    • miettijä.-

      mitähän tähän keksis?

    • roletaari

      Kiinteä omaisuus pankissa? Kysymysmerkki on tietenkin saivartelua.

      Meillä on kaikki yhteistä vaimon kanssa.
      Pörssisijoitusten nykyarvo on lähempänä 300000:a kuin 400000€:a.
      Kolmella tilillä yhteensä vajaa 40000€. Yksi tileistä DB:n espanjalaisessa tytärpankissa jossa maassa on myös yksi asuntomme. Kaksi muuta kaupunkiasuntoa on Suomessa.
      Tallelokerossa on kultalaattoja noin 15000€:n arvosta.
      Pieni autonkäppänä maksoi 1,5v sitten uutena hieman yli 20000€.

      Olemme vaimon kanssa olleet eläkkeellä 19 vuotta. Nyt iät 75v ja 71v.
      Metallin sekatyöläisen ja osa-aikaisen puotipuksun ja kotiäitiyhdistelmän on oltava tyytyväisiä kunhan ei vertaa eikä valita.

      • Anonyymi

        kuolitteko koronaan ?


    • 50vtyötävuorotta

      Eipä kiinteästä ole varmuutta nykymenolla kun tekijät loppuu ja politikot ovat bulkona sote soppineen omalla kylällä vnhusten hoitotalo on tyhjänä kun kellään ei ole varaa maksaa 4000 euro akuussa hotomaksuja

    • Säästäjä

      Asunnossa kiinni noin 150 000. Sijoitusasunnoista luovuin viime vuosina, koska katsoin niiden työllistävän liikaa suhteessa tuottoon, ja ikääkin jo on kohta 50v. Niistä jäi kuitenkin käteen ihan mukava voitto. Mieluummin käytän aikani harrastuksiin. Olen siis myös päivätyössä. Tilitalletuksia noin 100 000 ja rahastoja 100 000. Lisäksi noin 50 000 osakesalkku, joka elää. On siis yksi näistä harrastuksistani.

    • dfgdgfdggfdgd

      Myönnettäköön, että minulla ei ole paljon omaisuutta, mutta ei paljon velkaakaan. Asun pienessä kaksiossa, jonka arvo on noin 90 tonnia, autoni arvo on noin 3 tonnia ja minulla on 25 tonnia osakkeissa ja rahastoissa ja muutama tonni tilillä. Velkaa asunnosta on hieman alle 20 tonnia ja muita velkoja ei ole.

    • Persauki

      Tilillä 6000€ ja rahastossa 600 €... Noin 10 000 auto josta noin 5000. € velkaa. Muuta velkaa ei ole mutta en myöskään omista asuntoa...

    • 34598349252394598

      Noin 100 miljoonaa osakkeissa, kiinteä omaisuus pankkiholveissa siellä täällä maailmaa. Asun vuokralla. Velkaa ei ole. Mutta mikähän oli aloittajan ns. pointti?

    • rahaa-on

      Its emyön koko omaisuuteni puoli vuotta ennen yritykseni konkurssia joten eivät saaneet minun omista penniäkään siihen vedettyä. Rahat on jossain siitä en huutele netissä sen enempää mutta yli 300 000 löytyy

    • metanarkki

      Ikää 26. Sain juuri perintönä sedältä verojen jälkeen noin kolme miljoonaa euroa. Töitä ei tarvi tehdä. Käyn luxushuorissa, koska ei tällä pärställä muuta saa. Tai miksi maksaa paskasta seksistä pyrkyrihoron kanssa kun voi saada ammattilaisen kanssa hyvääkin. Vanhemmilta odotettavissa kymmenien miljoonien perintö. Siitä nautin sitten, jos olen hengissä.

    • huvitustakohtuuvella

      Asunto jonka arvo n 300 000, mökki arvo n 150 000, pörssissä n 100 000 ja talletuksia n 200 000 sekä vuoden vanha auto ja 60 000 edestä irtaimistoa. Vuoden päästä eläkkeelle. Menot ei kovin suuret ole kun ei tuhlailu kiinnosta kaikkeen tarpeelliseen vaan ja matkailuun muutama reissu vuodessa.

      • missämättää

        Miksi ihmeessä makuutat 200t talletuksina?

        En itse keksi heti mitään järjellistä selitystä.


    • AnnaMunNauraa

      Varattomat kirjoittelevat päiväuniaan.
      Kun eivät ymmärrä varallisuuden hoidosta, ja riskien kantamisesta.

      Jos on todellisuudessa 100k€ pörssissä, ei ole mitään syytä pitää talletuksissa 200k€ . Tämä kertoo että kirjoittajalla ei ole 100k€ pörssisalkkua.

      Tietenkin kohta perustellaan "olenkin ostamassa asuntoa" tai pitää olla" käteistä mahdollisen pörssin heilahtamisen varalta".

      • dfgdgfdggfdgd

        No, ei tuo aivan mahdotonta. Jopa yhden talousblogin pitäjä (Rikas Erakko) antoi pitkään erilaisia talousvinkkejä, mutta piti silti yli 80 tonnia odottamassa halvempia osakkeita, eli odotti romahdusta. Eli hän ei noudattanut omia neuvojaan. Vuosien jälkeen hän kyllästyi ja laittoi kaikki nuo rahat osakkeisiin (käytännössä hajauttamatta pariin osakkeeseen), tosin hän menetti odottamisen takia todella paljon rahaa. Eikä tämä ole mitenkään outoa.

        Ja jos suomalaisilla on yli 88 miljardia pankkitalletuksissa, täytyy Suomessa olla paljon ihmisiä joilla on satoja tonneja pelkillä talletustileillä, kun pelkkä kotitalouksien keskiarvo ylittää 20 tonnia (mediaani on vain 5 tonnia). Etenkin kun tuosta 88 miljardistakin lähes kaikki on normaaleilla käyttötileillä. Suomalaisillahan on paljon enemmän rahaa talletuksissa kuin osakkeissa.

        Ja, kyllä, tunnen itsekin muutamia ihmisiä, joilla on yli 100 tonnia tilillä. Eikä ole edes mitään aikomusta ostaa mitään isoa.


      • Anonyymi

        Jos on eläkeiän kynnyksellä, ei silloin enää sijoitella, vaan aletaan käyttämään kertyneitä pääomia, siinä vaiheessa pitää olla riihikuivaa rahaa tilillä.


    • Kkkkkllllooo

      Muijan kanssa n. 7milliä. Velkaa 106k€, omaisuus hajautettu moneen paikkaan. Käydään töissä.

    • Vauraallavähemmän

      Yli 500.000 euron omaisuudella on jo Rikas Suomen mittapuun mukaan.
      Muistaakseni liikkuvaa kalustoa ei tuohon lasketa.

    • Elämänikuinensäästö

      Pitää olla siis velatonta omaisuutta tai talletuksia osakkeita. lainat vähennetään summasta.

      Silti 500.000 ei ole mikään suuri rahamäärä. Monet ilmeisesti perivätkin tuollaisia summia.

      • dfgdgfdggfdgd

        500 tonnia on pieni summa, jos kuluttaa paljon, mutta paljon, jos kuluttaa vähän. Riippuu siis täysin henkilöstä. Suuri osa toki kuluttaa tuon nopeasti, jos rahaa saa. Nimittäin usein kun rahaa saa nopeasti, myös kulutus kasvaa valtavasti.

        Nykyisellä kulutuksellani pärjäisin tuolla kymmeniä vuosia jopa nollatuotolla. Jo 5% tuotolla eläisin 500 tonnilla luultavasti loppuelämäni (siis jopa ilman mitään etuisuuksia), jos en muuta kulutustottumuksiani.


    • Anonyymi

      Sehän ei ole julkinen asia. Aloittaja varmaa halua vittuilla ja toisaalta kuka vaan voi sanoa mitä vaan! Ts VALEHDELLA. Eikä näitä lue rahakkaat!

      • Anonyymi

        kyllä noi vaikutti ihan uskottavilta


    • Anonyymi

      Käteistä tavallisilla tileillä 0-koroilla 685 000e. Tuli kun myin kaikki 3 sijoitus asuntoa. Nyt vain 150t huvila/talo jossa kesät. Talvet Etelässä vuokralla ja hotelleissa.

      Nyt mietin minne panisit yhteen paikkaan kaikki. Mutta kun talletus suojat ovat vain 100t en uskalla sen yli per pankki pitää. Olen ollut 3sti jonossa kun pankkit kaatui (USAssa). Sain kaikki pois kun ei ollut yli vakuutusten.
      Norjassa olisi 250t egee suoja (sama kuin Jenkeissä mutta Jenkeissä ei ole enää Eurotilejä "tava" asiakkaille, vain firmoille). En ole yrittänyt jos saisin Norjaan tilin.

      Mietin missä valuutassa pitäisin? Tai ehkä 50/50% Taaloja ja Euroja lie paras?
      Tein aika hyvän tilin kun muutin lähes kaikki Euroista Taaloihin 8kk sitten!

      Olen aikaiseläkkeellä, omasta tahdosta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe