Aihe

omaisuutenne?

rehell

Aloitetaan uusi ketju.Paljonko pankissa,kiinteää omaisuutta ym.?

24

<50

  Vastaukset

  • Onneksi ei tarvitse juosta tuollaisten asioiden perässä enään.
   Omaisuuteni on nolla , mitään en mukaani saa , autot ruostuu ja talot maatuvat sekä keho kans....sitäkään en omista joten kuinka ihminen on saanutkaan sellaisen käsityksen että jotain täältä omistaisi , se on naurettavaa lähinnä seurata tällaisia ihmisiä jotka kuvitelmissaan juoksevat koko elämänsä.

  • 72000e tilillä ja maksettu kämppä ja pari alle 5000e autoo, kaikki ite hommattu.
   Enää en tästälähtien töitä tee koskaan, kun hallitus paskantaa Suomalaisten päälle niin rankasti.

  • Eikö aloittajan kuuluisi aloittaa?

   • Aloittaja voi kommentoida.Omistusasunto on maksettu,kesämökki,metsää,pari autoa,tileillä n.150 000,sijoitusasunto,nyt mietinässä toinen omistusasunto.Ikää 50+ .Siksi toinen omistusasunto koska eläkkeet on pienet ja sitten voisi vuokratuloilla kiertää maailmaa.Ei osaa oikein kuluttaa turhuuksiin kun ei ole oppinut.


   • etsillai kirjoitti:

    Aloittaja voi kommentoida.Omistusasunto on maksettu,kesämökki,metsää,pari autoa,tileillä n.150 000,sijoitusasunto,nyt mietinässä toinen omistusasunto.Ikää 50+ .Siksi toinen omistusasunto koska eläkkeet on pienet ja sitten voisi vuokratuloilla kiertää maailmaa.Ei osaa oikein kuluttaa turhuuksiin kun ei ole oppinut.

    Turha ja "turha"? Meidän suurin yksittäinen kulukohteemme on matkustelu. Harrastamme niin kauan kuin mielenkiintoa ja terveyttä riittää. Risteilyjä, kiertomatkoja, omatoimisia pistäytymisiä Euroopan alueella.

    Toinen "turha" kohde on yksityinen terveydenhuolto. Tarpeen tullen, ja usein uteliaisuuttamme käytämme läheisiä yksityisiä kuten Terveystaloa ja Pihlajalinnaa. Siltä on aina löytynyt hoitopolku loppuun saakka.

    Asumme vaatimattomasti keskustan vanhassa kolmiossa. Auto on 1,5v ikäinen pieni käppänä.
    Kotimaassa emme raflaa emmekä tarvitse taxia. Espanjassakin minä teen ostokset ja sapuskat paitsi sunnuntaisin jolloin syömme ulkona.

    Pienilläkin eläkkeillä pärjää kun ei ole tarvetta rälläämiseen. Vaimoni eläke on alle 1000€. Omani on muutaman euron parempi mutta sekän onkin noussut viimeiset 10 vuotta 0,15€ / kk vaudilla. Kymmeneen vuoteen kuukauden eläkkeeseen lisää 1,5€.


   • etsillai kirjoitti:

    Aloittaja voi kommentoida.Omistusasunto on maksettu,kesämökki,metsää,pari autoa,tileillä n.150 000,sijoitusasunto,nyt mietinässä toinen omistusasunto.Ikää 50+ .Siksi toinen omistusasunto koska eläkkeet on pienet ja sitten voisi vuokratuloilla kiertää maailmaa.Ei osaa oikein kuluttaa turhuuksiin kun ei ole oppinut.

    Onkos niitä asunto sijoittajia vielä. Eikös tuotto ole melko heikkoa,
    ja rempat voi olla hurjia, asunto voi myös jäädä käteen.
    osakkeissa ja rahastoissa helpolla joka vuosi yli 7-10 %

    en toki ole uskaltanut kuin puole laittaa, puolet pankissa 0 korolla.


  • Omaisuutta 300000 eurolla vaimon kanssa velkaa ei ole. Ikää alta 40v. Yritystoiminnan aion myöskin lopettaa ja alkaa eleleen yhteiskunnan rahoilla. Päästövouhotus tappaa ensimmäisenä yritystoiminnan.

  • mitähän tähän keksis?

  • Kiinteä omaisuus pankissa? Kysymysmerkki on tietenkin saivartelua.

   Meillä on kaikki yhteistä vaimon kanssa.
   Pörssisijoitusten nykyarvo on lähempänä 300000:a kuin 400000€:a.
   Kolmella tilillä yhteensä vajaa 40000€. Yksi tileistä DB:n espanjalaisessa tytärpankissa jossa maassa on myös yksi asuntomme. Kaksi muuta kaupunkiasuntoa on Suomessa.
   Tallelokerossa on kultalaattoja noin 15000€:n arvosta.
   Pieni autonkäppänä maksoi 1,5v sitten uutena hieman yli 20000€.

   Olemme vaimon kanssa olleet eläkkeellä 19 vuotta. Nyt iät 75v ja 71v.
   Metallin sekatyöläisen ja osa-aikaisen puotipuksun ja kotiäitiyhdistelmän on oltava tyytyväisiä kunhan ei vertaa eikä valita.

  • Eipä kiinteästä ole varmuutta nykymenolla kun tekijät loppuu ja politikot ovat bulkona sote soppineen omalla kylällä vnhusten hoitotalo on tyhjänä kun kellään ei ole varaa maksaa 4000 euro akuussa hotomaksuja

  • Asunnossa kiinni noin 150 000. Sijoitusasunnoista luovuin viime vuosina, koska katsoin niiden työllistävän liikaa suhteessa tuottoon, ja ikääkin jo on kohta 50v. Niistä jäi kuitenkin käteen ihan mukava voitto. Mieluummin käytän aikani harrastuksiin. Olen siis myös päivätyössä. Tilitalletuksia noin 100 000 ja rahastoja 100 000. Lisäksi noin 50 000 osakesalkku, joka elää. On siis yksi näistä harrastuksistani.

  • Myönnettäköön, että minulla ei ole paljon omaisuutta, mutta ei paljon velkaakaan. Asun pienessä kaksiossa, jonka arvo on noin 90 tonnia, autoni arvo on noin 3 tonnia ja minulla on 25 tonnia osakkeissa ja rahastoissa ja muutama tonni tilillä. Velkaa asunnosta on hieman alle 20 tonnia ja muita velkoja ei ole.

  • Tilillä 6000€ ja rahastossa 600 €... Noin 10 000 auto josta noin 5000. € velkaa. Muuta velkaa ei ole mutta en myöskään omista asuntoa...

  • Noin 100 miljoonaa osakkeissa, kiinteä omaisuus pankkiholveissa siellä täällä maailmaa. Asun vuokralla. Velkaa ei ole. Mutta mikähän oli aloittajan ns. pointti?

  • Its emyön koko omaisuuteni puoli vuotta ennen yritykseni konkurssia joten eivät saaneet minun omista penniäkään siihen vedettyä. Rahat on jossain siitä en huutele netissä sen enempää mutta yli 300 000 löytyy

  • Ikää 26. Sain juuri perintönä sedältä verojen jälkeen noin kolme miljoonaa euroa. Töitä ei tarvi tehdä. Käyn luxushuorissa, koska ei tällä pärställä muuta saa. Tai miksi maksaa paskasta seksistä pyrkyrihoron kanssa kun voi saada ammattilaisen kanssa hyvääkin. Vanhemmilta odotettavissa kymmenien miljoonien perintö. Siitä nautin sitten, jos olen hengissä.

  • Asunto jonka arvo n 300 000, mökki arvo n 150 000, pörssissä n 100 000 ja talletuksia n 200 000 sekä vuoden vanha auto ja 60 000 edestä irtaimistoa. Vuoden päästä eläkkeelle. Menot ei kovin suuret ole kun ei tuhlailu kiinnosta kaikkeen tarpeelliseen vaan ja matkailuun muutama reissu vuodessa.

   • Miksi ihmeessä makuutat 200t talletuksina?

    En itse keksi heti mitään järjellistä selitystä.


  • Varattomat kirjoittelevat päiväuniaan.
   Kun eivät ymmärrä varallisuuden hoidosta, ja riskien kantamisesta.

   Jos on todellisuudessa 100k€ pörssissä, ei ole mitään syytä pitää talletuksissa 200k€ . Tämä kertoo että kirjoittajalla ei ole 100k€ pörssisalkkua.

   Tietenkin kohta perustellaan "olenkin ostamassa asuntoa" tai pitää olla" käteistä mahdollisen pörssin heilahtamisen varalta".

   • No, ei tuo aivan mahdotonta. Jopa yhden talousblogin pitäjä (Rikas Erakko) antoi pitkään erilaisia talousvinkkejä, mutta piti silti yli 80 tonnia odottamassa halvempia osakkeita, eli odotti romahdusta. Eli hän ei noudattanut omia neuvojaan. Vuosien jälkeen hän kyllästyi ja laittoi kaikki nuo rahat osakkeisiin (käytännössä hajauttamatta pariin osakkeeseen), tosin hän menetti odottamisen takia todella paljon rahaa. Eikä tämä ole mitenkään outoa.

    Ja jos suomalaisilla on yli 88 miljardia pankkitalletuksissa, täytyy Suomessa olla paljon ihmisiä joilla on satoja tonneja pelkillä talletustileillä, kun pelkkä kotitalouksien keskiarvo ylittää 20 tonnia (mediaani on vain 5 tonnia). Etenkin kun tuosta 88 miljardistakin lähes kaikki on normaaleilla käyttötileillä. Suomalaisillahan on paljon enemmän rahaa talletuksissa kuin osakkeissa.

    Ja, kyllä, tunnen itsekin muutamia ihmisiä, joilla on yli 100 tonnia tilillä. Eikä ole edes mitään aikomusta ostaa mitään isoa.


  • Muijan kanssa n. 7milliä. Velkaa 106k€, omaisuus hajautettu moneen paikkaan. Käydään töissä.

  • Yli 500.000 euron omaisuudella on jo Rikas Suomen mittapuun mukaan.
   Muistaakseni liikkuvaa kalustoa ei tuohon lasketa.

  • Pitää olla siis velatonta omaisuutta tai talletuksia osakkeita. lainat vähennetään summasta.

   Silti 500.000 ei ole mikään suuri rahamäärä. Monet ilmeisesti perivätkin tuollaisia summia.

   • 500 tonnia on pieni summa, jos kuluttaa paljon, mutta paljon, jos kuluttaa vähän. Riippuu siis täysin henkilöstä. Suuri osa toki kuluttaa tuon nopeasti, jos rahaa saa. Nimittäin usein kun rahaa saa nopeasti, myös kulutus kasvaa valtavasti.

    Nykyisellä kulutuksellani pärjäisin tuolla kymmeniä vuosia jopa nollatuotolla. Jo 5% tuotolla eläisin 500 tonnilla luultavasti loppuelämäni (siis jopa ilman mitään etuisuuksia), jos en muuta kulutustottumuksiani.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11370
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5613
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3934
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3298
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1929