Vaimon fantasia

M56N47

Vihdoinkin vaimo uskalsi kertoa seksi fantasiansa, itse kerroin jo 8v sitten ja se toteutettiin . Vaimon fantasiassa sitoisin hänet sänkyyn alastomana, peittäisin silmät , laittaisin musiikkia ja hyväilisin hierontaöljyllä kiimaan. Sitten tulisi joku toinen mies, vanhempi eli liki 60v, joka sanaakaan sanomatta alkaisi hyväilemään vaimoani kanssani ja lopulta naisi kunnolla. Minulta vaimo edellyttää miehen imemisen ja pillunsa putsaamisen kielelläni.
Villi fantasia jota on kiva haaveilla yhdessä. Onko muila pareilla tälläistä fantasiaa ?

18

2292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minun tyttökaveri oli minulle vihainen koska olin ollut kapakassa kavereiden kanssa. hän sanoi että sinulle pitää antaa piiskaa. hänen siskonsa käyttää nahkahametta ja olisi innokas piiskaamaan. Kysymys kuuluu suostunko piiskatavaksi ja saan sovinnon. Tyttöystävä sanoi että hän piiskaa omalla tavalla eli ilmeisesti nauttii siitä.

      • Odotin asiallista vastausts


      • anonyymi_ABq

        Valitettavasti tuo aivoverenkiertohäiriöstä kärsivä saunottelija kommentoi yötä päivää täällä. Olisi hänelle hyväksi jos hakeutuisi hoitoon saadakseen lääkkeitä tai lobotomian. Silti, pitäähän ymmärtää , ei ole kaikilla helppoa. Voimia sinulle löylykauhan varteen.


      • potsi
        anonyymi_ABq kirjoitti:

        Valitettavasti tuo aivoverenkiertohäiriöstä kärsivä saunottelija kommentoi yötä päivää täällä. Olisi hänelle hyväksi jos hakeutuisi hoitoon saadakseen lääkkeitä tai lobotomian. Silti, pitäähän ymmärtää , ei ole kaikilla helppoa. Voimia sinulle löylykauhan varteen.

        Nyt sanoit oikein ja hänelle pitäisi antaa kunnon piiskaus.


      • anonyymi_D6b
        anonyymi_ABq kirjoitti:

        Valitettavasti tuo aivoverenkiertohäiriöstä kärsivä saunottelija kommentoi yötä päivää täällä. Olisi hänelle hyväksi jos hakeutuisi hoitoon saadakseen lääkkeitä tai lobotomian. Silti, pitäähän ymmärtää , ei ole kaikilla helppoa. Voimia sinulle löylykauhan varteen.

        Voihan tuo jo hoidossa ollakin, ainakin on aikaa seurata tätä palstaa.
        Netti on nykyään kaikilla. Ei olisi ehkä niin syytä olla.


      • vanhus
        anonyymi_ABq kirjoitti:

        Valitettavasti tuo aivoverenkiertohäiriöstä kärsivä saunottelija kommentoi yötä päivää täällä. Olisi hänelle hyväksi jos hakeutuisi hoitoon saadakseen lääkkeitä tai lobotomian. Silti, pitäähän ymmärtää , ei ole kaikilla helppoa. Voimia sinulle löylykauhan varteen.

        Lobotomia ei enää tehdä siksi ne häiriköi täällä löuylykauhansa kanssa


    • Minulla on fantasiana, että saisin olla se vieras mies :-)

      • M56N47

        Kerroppa lisää 😉 olen ap kirjoittaja


      • Ajatus tuosta tilanteesta, että leikittäisiin kolmistaan saa kiiman heräämään.
        Nauttisimme toistemme kosketuksista ja vartaloista.
        Vaimosi silmät peitettyinä.
        Ensimmäisellä tapaamisella vaimosi ei näkisi minua ollenkaan, tuntisi ja kuulisi vain.
        Ehkä seuraavalla kerralla jo näkisikin vieraan miehen joka nauttii hänen vartalostaan.
        Haluatko jatkaa juttua spostilla? Tai puhelimessa?


      • M56N47

        Haluaisin jatkaa juttua.laita sähköposti osoitteesi tai känny numero


      • tapsa_62 at live.fi
        Sähköpostilla voin antaa sitten numeronkin jos siltä tuntuu


    • Taitaa olla enemmän sinun fantasia. Mitä nautintoa sinun vaimosi saa silmät peitettynä siitä, jos sinä imet tuon miehen kalua?

    • ooppelimies

      Mun fantasia olisi saada ihan uusi OOPPELI...!!!

    • Anonyymi

      vaimolla oli fantasia jonka sain toteutettua.
      Olemme n.45v pariskunta kolma lasta, olemme fiilistelleet että vaimolle vierasta. Otimme mökin lähialueelta vuokralle. Istuimme toista iltapäivää mölillä sievästi maistellen, kerroin vaimolle että yksi vähän tuttu vois olla hyvä kokeilla ja soitin sille jos tulis saunomaan.
      Illanpäälle Markku oli jo aika humalassa ja rupesi levähtämään parisänkyyn, vaimo sanoi tuossako se meidän karju on ja naureskeli. Istuimme pöydän ääressä hyväilin vaimon Sadun rintoja tuntui hienosti mekon alta kovettuneet nännit ja kokeilin pikkareista suukotin kaulaan ja sanoin mene viereen kyllä se heräilee. Laitoin vain pienen kohdevalon päälle.Ei mennyt pitkään kun käsi siirtyi Sadun rinnoille, kuulin kun kysyi eikö ukkosi ole täällä, meni naapuriin kun nukahdit.
      Mies hieroin avonaisesta kaula-aukosta rintoja, on sinulla komiat rinnat ja nousi vähän suuteleen niitä ja kokeili pillua ompa aika märkä vaimo koukisti jalkoja ja avsi niitä. Vaimo katsoi minua kun olin toisella sängyllä ja hymyili. Mies oli jo hieronut Satua tovin kun Satu avasi housut sieltä tuli esiin se iso jonka olin nähnyt saunaillassa. Satu katsoi kalua ja sitten minua, hieroi kalua otti suuhun ja imi kiimaisena kuiski mahtuukohan tämä minuun. Markku veti Satua ylemmäs kokeillaan Satu oli aivan rintaa vasten ja alkoi painamaan kalua sisään alkoi valittamaan ja pysähteli välillä , kun sai kunnolla luistamaan nousi ylös ja otti kunnolla sisään kertoi ääneen kuinka kiimainen naaras on alkoi kuulua märkää kiimaisen pillun ääniä, kiljahteli ja sai kirkuvan orgasmin. Siirsi Sadun viereensä ja nousi päälle vaimo nautti kovasti jalat oli ympärillä kiski nai kiima pois nai Markuu työnteli julmasti ja kohta alkoi jälat jäykistyä ja laski sisään vaimo ulvoi kiimasta. Markku nousi viereen ja kohta nukahti.
      Vaimo tuli viereen ja halasi pitkään , oli ihanan tuntuista ja kun tiesin sinä katsot. Aamulla Markku vähän katseli tiedänkö mitään jonkin ajan päästä läksi pois. Satu oli koko päivän hyvällä päällä ja välillä pyysi vähän väliä vähän panemaan keittiössä ja seinää vasten ja terassilla vasta oli kiimassa kuiski näkeeköhän kukaan, keroin että kiikarilla voivat nähdä järven takaa silloin tulvahti kunnolla ja liikkui kuin pornokuvissa , antaa nähdä.
      Tämä tapaus paransi meidän rakkauselämää pitkän aikaa. Todennäköisesti uusintaa haluan mimä enemmän ja siten että saan osallistua siihen.

    • Anonyymi

      Vaimo halusi olla lumikki ja kääpiöt. Kerttu on 198 pitkä ja noin 85 kg.
      Saatiin tämä toteutettua lomareissulla, Kolme pojan kloppia oli mökin rannassa ongella jututin ja otin fisua, annoin pojillekkin, vaimo tuli vain bikinien alaosa päällä keskustelemaan, huomasin poikien ilmeestä että kiinnosti, sanoin muijalle laitamakkaroita grilliin pojillakin on varmaan nälkä. Juotiin odotellessa pullo tyhjäksi hain uuden, sanoin pojille kun katseltiin Kerttua siinä olisi naista useammallekkin, yksi sanoi noinkohan onnistus.
      Sisällä sanoin vaimolle, nyt saat kääpiöitä, nauroi nuohan on alaikäisiä, no älä kerro kellekkään Kerttu rakas ja kokeilin tussua, KERTTUU tämäähän on valmis pyöräytti pyllyä niin on ja meni ulos.
      Laittoi pojille lautaset ja työkalut rinnat oli aika lähellä naamoja, syötiin ja annoin pojille vielä ryypyt, vaimo otti kerralla lasin tyhjäksi ja sanoi kippis.
      Kerttu makoili isolla viltillä mentiin makoileen molemmin puolin. Hyväilin vähän rintoja Kerttu esteli älä kun pojatkin on, kysyi haittaako teitä yhteen ääneen EI.
      Kerttu makoili silmät kiinni näytin lähimmälle pojalle koske.
      Poika otti rinnan käsiin Kerttu nousi ja katsoi ohoh että kaikki ja laskeutui, aloitin rinnan imemisen poika matki minua. Kerttu alkoi huokailemaan, käskin yhden mun tilalle, sanoin Kertulle minä kerkiän kyllä. Pojat imi nännejä ja leipoi rinnoilla kolmas poika katsoi vierestä opastin sitä laskemaan bikinit, Se oli pojalle mieleinen tehtävä, Kerttu oli alasti ja levitti reisiä kumpainenkin pojan kanssa hyväiltiin pillua.
      Silloin Kerttu alkoi ääntelemään kunnolla, pojan kalu oli jo esillä työntyi Kerttuunalkoi kuulua tuttu pillun ääni, soma näky leviä perse ja kapea poika nai innolla, pojat vaihtui kun toinen laukesi. Siinä nurmikolla panivat jokainen kaksi kertaa. Kerttu meni sisälle, kului aikaa sanoivat suuttuikohan se sanoin ei kai mennään katsomaan. Kerttu oli alasti ja laittoin kahvia ja purtavaa, sanoi pojat tehän olitte innokkaita, en päästä teitä pois ennen aamua, pojat nauroi vai et.
      Kerrtu alkoi huutelemaan kääpiöt tänne, kun menin katsomaan Kertti oli kontallaan yksi jo naimassa ja Kerttu imi toisia, välillä sanoi tulkaa naamalle pojat roiski spermaa, menin Kertun eteen alkoi heti imemään pojat katsoi vieressä , sanoin menkää imemään tissiä kummallekin puolen pojat imi altapäin, Välillä Kerttu nosti päätään kuiski ihanaa pojat imekään ja jalko imemistä. Pojat vaihto paikkaa opastamatta kun pääsivät jyvälle. Kerttu oli aika väsynyt kun lopetettiin. Illalla kun katsottiin nukkumista, Sanoin Kertulle minä voin nukkua sohvalla nuku sinä poikain kanssa. Kahteen otteeseen yön aikana kuului kunnon naintia. Aamu kahvien jälkeen pojat lähti. Päivällä Kerttu sanoi kiito kulta se oli sitä mitä olin fantasioinut.
      Viikkoja myöhemmin tuli viesti saadaanko uudestaan sain sun nimen rekisteri tiedoista.Näytin Kertulle, ihastui heti, laitoin rinnoista ja nyt paljaaksi ajetusta pillusta kuvan käykö tämä tuli vastaus VARMAAN KÄY. milloin ? Se on vielä mietinnässä

      • Anonyymi

        Innokas olet kertoilemaan millon miehenä, milloin naisena, mutta vedä välillä henkeä. Jäsennä vähän ja kirjoita maltillisemmin.


    • Anonyymi

      Vaimo ( Leila ) haluaisi rakastella siten että ehkä joku näkee. Näytin vaimolle filmin missä autonlavalla on lasikoppi josta ei näe sisälle mutta ulos näkyy, siinä voi käydä hierottamassa itseään, ihmiset kulkee ulkona vierestä.
      oltiin hotellissa toisessa kerroksessa tupakoitiin parvekkeella ilma lämmin menin taakse työnsin kädet takaa paidan alle kuiskasin katseleppa näkeekö kukaan vastapäisestä kerrostalosta, kertoi että tuolta neljännen kerroksen ikkunassa on nuoria poikia.
      Nostin paidan ylös rinnat näkyviin hieroin nännejä ja katsoin ikkunaan siellä verhot siirtyi kokonaan pois. Vaimo yritti estellä hieroin toisella kädwllä vatsaa ja vähän kuminauhan sisältä , ajattele pojat siellä on kalukovana availin hitaasti shortsien nappeja ja käsi sisään Wau kulta sinusta tulee aika porno.
      Älä Esko enempää vetäisin housut alas ja vedin seinän viereen antaa poikien nähdä ja hieroin pillua mikä oli tosi märkä kuiskasin näkispä pojat kuinka olet märkä
      Leila levitti jalkoja kuiskasi ihana tunne jatka hieroin pillua Leila kääntyi ja otti suuhun käännyin sivuttain että näkevät kunnolla Leila hieroi pillua ja rintoja pää liikkui koko ajan nousi ja kääntyi otin takaa pillu äänteli kunnolla ja oli liukas, kuiskas olenko tarpeeksi lutka oikea kiima lutka oli niin liukas että oli huono pysyä sisällä kun sai orgasmin keikkui oikein kunnolla että ei jäänyt epäilystä saiko orgasmin laskeutu alas ja imi spermat kasvoille ja rinnoille. Kääntyi parvekkeen reunalle ja nuoli spermaa suuhunsa.
      Illemmalla sisällä sanoi kuinka oli aivan hulluna kiimasta ja suukotteli, kuiskas uusitaan tämä joskus. Sanoin käviskö syönnin jälkeen suuteli ja sanoin varmasti käy.

    • Anonyymi

      Oltiin hotelliviikonloppulomalla lapset mummolassa, kersä kuumalla käveltiin bupeja ja käytiin syömässä. Huoneessa vaimo keikisteli alusvaatteissaan varoitin joku voi tulla ja saada väärän käsityksen, Sirkka nauroi miten niin väärän ja seisoi esdessäni annoin shottilasin ja hyväilin pikkuhousujen päältä karvatonta pillua huokaili tuntuu kivalta kun ei ole karvoja kiusasin taitaa haluttaa levitti jalkoja et tiedä kuinka paljon nännit törrötti liivin alla komiasti. Vetäisin syliin kuiskasin laita asu päälle nousi ja katosi pesuhuoneeseen tuli sieltä pyllyä keinuttaen kuiskas haluaako mies kokeilla hyväilin läpinäkyvän pitsin päältä pimpparaa ja pitsin peittämiä jalkoja vaimo kumartui komiasti hoikkien jalkojen välisää oli turpea pillu kerroin kuinka naitavan näköinen on istahti syliin hyväilin rintoja pehmeän pitsin päältä kerroin nyt jos olis miehiä antaisitko huokaili varmaan antaisin halua niin hulluna annoin muutaman shotin ja hyväilin kunnolla pyrki jo avaamaan housuja kuiskas haluttaa imeä kyrpää menenkö huutamaan käytävälle ja nauroi. Työnsin vaimon sohvalle kontalleen siirsin housuja kiljahteli kun sai kovaa kyrpää sisään kysyin annatko jos hommaan vieraan sanoi en kai lopetin panemisen heilutti pyllyä kysyin toisen kerran vastas en tiedä odotin ja kysyin olet luvannut kerran antaisitko pylly keinui antaisin ja kunnolla imisin kalua kuin huora jatkoin panemista vedin pois ei vielä suuttui ja tuli syliin, miksi et antanut.. kuiskasin joku muu saa hoitaa halasi ja sanoi kuka muu sitten sanoin lähden katselemaan ja tupakalle.
      Tupakkipaikalla oli porukkaa miehiä ja naisia siihen jäi yksi viisikymppinen mies nauroi pane litsi kiinni vai jäikö kesken sanoin minulla on yksi nainen odottamassa haluatko nauroi ei sitä voi kieltäytyäkkään käytiin miehen huoneessa. Soitin vaimolle oletko valmis, mitä valmis se mitä puhuin.
      Et ole tosissaan pitääkö olla? no oletko, no ehkä. Avasin oven vaimo oli asu päällä sohvalla esittelin Karin vaimolle Kari sanoi ollaanko me yli pukeuduttu ja riisui paidan ja housut minä samoin pyysin vaimon syliini keroin Karille Sirkka on hyvä tuttu. Hyväilin sievästi Sirkan rintoja ja katsoin Karia alushousun lahkeeseen alkoi kasva pitkä kalu, suukotin Sirkkaa kaulaan ja kuiskasin voitko mennä Karin syliin nyökkäsi vaimeasti. Sirkka nousi vieraan syliin Kari kosketteli rintoja kunnolla sanoi on komiat ja kokeili pitkiä nännejä Sirkka kiemurteli vähän Kari hieroi pitsisiä alus housuja Sirkka katsoi minua ja levitti haaroja sormet meni kuminauhan alta sisään Sirkka nojasi taakseppäin Kariin kun sormet työntyi lantio nousi kuin haluten lisää Sirkka kääntyi ja suuteli kunnon kielareita Karin kanssa toinen rinta oli jo paljaana kysyin otetteko otettiin juomaa Kari hyväili koko ajan vähän vimo nousi vähän näin karin kalun pitkänä lahkeessa jalkaa vasten Vaimo istui ja hieroin pillulla kalua ja hymyili minulle, Kari sanoi sinulla on hyvä kaveri ja laski yläosaa alas Sirkka laskeutu sylistä ja konttasi mun luo otti kalun suuhunsa ja im kunnolla Kari laskeutu taakse ja pani paljaan kalun sisään Kuului tosi litisevä ääni kun kaksi kiimasta nai työnsin Sirkkaa pois että en leukea Kari vei sängylle ja pani takaapäin kunnolla näin kuinka pillusta valui kiimaa kalun juuri oli valkoisena käänsi sirkan ja nai edestä kiihkeä suutelu ja Sirkan jalat oli ylhäällä lantio otti vastaa kaikki kiihkeät työnnöt Sirkan vatsa alkoi täristä ja jaloilla piti tiukasti kiinni Karista Kari kiristi tahtia ja laukesi Sirkka huusi hiljaa. Menin Karin tilalle spermaa valui paljon kun panin sisään Sirkka kuiski mieletön halu pane kovaa Karilla on kans iso kalu saanhan teitä monesti kuiskasin saat. Sirkka työnsi minut pois ja kääntyi työnsin sisään Vaimo ulisi että annan nyt ja kiemurteli ja oli tulossa kun laskin sisään.
      Sirkka tuli pesulta asu päällä ja istu Karin syliin otettiin muutamat ja lähdin tupakalle. Kun tulin oli nainti käynnissä pimeässä eteisess kuvasin panoa vaimo oli kuin pornokuvissa antoi koko vartalollaan kun tunsi että Kari tulee työsi päältään ja alkoi imeä hymyillen näykki hampaillaan ja nuoli kiihdytti tahtiaan ja sai spermaa kasvoille ja rinnoille. Tulin eteisessä vastaan kun käveli suihkuun veti spermaa sormella mun suuhun.
      Istuttiin jonkin aikaa ja Kari kiitteli ja lähti. Käytiin iltaruokailussa ja makoiltiin sängyllä Vaimo kehräsi onnellisena kyljessä kertoi että oli ihanaan yhdessä ja sun kanssa. Iltayöstä tuli vielä puheeksi kysyin haluaisitko vielä kainosti sanoi miksi ei.
      Soitin huoneeseen ja sanoin Sirkalla asiaa. Sirkka nousi ja kysyi mitä sovit. Sovin sen että menet kylään ja asu päällä. Sirkka laittautu ja lähtiessä imi kohonnutta kalua ja sanoi kohta kulta.
      Sirkka tuli kolmen seudulla tukka sekaisn ja humalassa tuli viereen sanoi heti olin huorana siellä oli kaksi muutakin miestä panivat koko ajan ja piti imeä kaluja olivat muuten siistejä ja pitivät hyvänä, kulta nyt en jaksa vaikka lupasin otin vaimon kainaloon

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe