Attendo Haapajärvellä

3532525235

14

1119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joopajookin

      Ylen selvitys: Hoivajätti Attendolla ongelmia ympäri Suomea – hoivakodeissa aliravittuja, ulkoilua harvoin ja likaisissa vaipoissa nukkumaan

      Valvontaviranomaisen asiakirjojen mukaan osassa Attendon hoivakoteja ongelmat ovat jatkuneet vuosikausia.

      • Hoitotakuut.hukassa

        Tämä sama ongelma on Pyhäjärvellä. Esperi, Addendo ja muut hoivapaikat, yksityisten käsissä. Hoitajapako koko Suomessa. Ilmaiseksi pitäisi tehdä työt. Onko totta, että hoitajakoulutuksen saaneet, joutuvat tekemään siivoustyötä ja ruokaa? Mitä se tarkoittaa käytännössä? Entä vammaisten hoito- ja huolto, toimiiko ja riittääkö henk.kuntaa???


    • Toivoonmennyt

      Bisnes on bisnestä, nykymaailma on muuttunut raha keskeiseksi eikä paluuta entiseen enää ole. Kitulias vanhuus ja kuolema odottaa minua ja sinua. Ja toivottavasti myös näitä rahan ahneita paskiaisia.

    • Kotiokohtimeno

      Pyhäjärvelläpä on oma ESPERI CARE, teilläpä ei ole. Se on saanut koko maata kattavan mainostuokion. Tosin se ei ole kovin mairitteleva. On meillä tuo Addentokin. Kumpi ompi parempi, kumpi lypsää enempi?????

      • Robinhoodaina

        Mitä, ettekö vielä tiedä? Suuret pääomasijoittajat eivät kuulu vanhustenhuoltoon. Älkää antako peruspalveluiden kuolla ahneuteen ja riistoon. Vanhuksilla on oikeus hyvään elämään.


      • Rukoilu.taivaaseen

        Sipilä hehkuttaa, että sote saadaan (17.2.) Ja sote tulee kalliiksi jos ei toteudu. Höpön höpön! Sote on ajettu konttausasentoon, eli nolla tasolle. Soten uusi pyöritys on rahassa mittava ja Sipilää pelottaa, että maakuntareformi ei toteudu, jolloin hän kokee imagonsa kärsivän. Sotea ei saa hyväksyä. 14 - vuotta on aikaa ollut tapetoida tuo homma. Sipilä ajaa tappotuomiota, omien tarkoitusperien mukaan, jotta saisi porhoille maakuntamallin. Siitä tulee raskas ja kallis instituutio maakunnan sisälle. Pyhäjärveltä ajetaan ilmeisesti Tikanmäkeä putkeen. Luoja varjelkoon meitä tältä vahingolta.


    • KuusaanKauhu

      entäs yksityiset hpj:llä...!?

    • Wasady

      Kuusaata en suosittele.... Se on pakko sanoa. Huonolta näytti.

    • anonyymi_vCW

      Yksityisillä on jo mainoslause joka on "Meillä et kauaa vanhene" Vert alavus. Kierto on jopa kuusipotilasta kuussa. mutta tarkoitus on päästä tehostuksenmyötä Aatun laitostentasolle, kunhan olemme saaneet haltuumme myös hautauksen (polttamalla) ja myös kaukolämmöntuoton, ja lämmöstä sähköksi johon saamme uusiutuvanenergian tuen.

    • KaikenKokenut78

      Minua jäi kalvamaan tuo Kuusaan paikka. Oli hieno mainosvihkonenkin jossa vanhukset kalasti järvellä...todellisuus. se oli kuulkaa karua katseltavaa.

    • Jaapylu

      Menkää päiväksi katsomaan omaisenne hoitoa. Ihan kunnankin järjestämää. Ei paljon naurata!

    • 7654321

      Kyllä kuusalla vanhukset kalaan pääsee. Osallistuvat myös oman vointinsa mukaan kodin arkeen. lämmin paikka, sitä on turha mennä vertaamaan mihinkään pörssiyhtiöiden pyörittämään puljuun. Oli omaisenne missä tahansa "hoidossa"niin osallistukaa heidän elämään, käymällä kylässä. seuratkaa ja antakaa palautetta ja kiitosta asiallisesti.

    • saarantoy67e

      Toivottavasti asia on näin. minulla jäi toisenlainen kokemus mutta voi olla yksittäistapaus. Sitä en voi kiistää. Kuitenkin on niin että nykyaikana asiat selviävät aikanaan ja jos mainoslehtiset tai esitteet kuvaa jotain ja toiminta ei ole sitä mitä luvataan , se tulee julki. Ei aina heti, mutta myöhemmin.

    • Anonyymi

      Jokaisen hoivakodin/laitoksen niin yksityisen kuin julkisenkin mainokset/esitteet ovat täyttä humpuukia. Henkilökunta vedettey niin tiukille ettei esitteiden kaltaisiin olosuhteisiin tai toimiin ns viihtyvyyden nimissä päästä kuin ehkä kerran vuodessa. Siitä sitten pidetään meteliä kuin hyvin asiat ovat jne. Pelkää pskaa koko kehuminen, totuus on, että henkilökunta on näännyksissä kaikenlaisista höpönlöpö tavoitteista. Kunhan jaksavat edes päiväntyöt tehdä alimitoitetulla henkilökunnalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe