Saatana hoitamassa kristittyjä

mitämieltä

Suomihan on kristitty maa, lapsikastettuja kaikki. Kummallista on, että suomalaisia kristittyjä hoitavat pakanalääkärit. Googlaapa internetistä Hippokrateen vala, lääkärit vannovat uskollisuudenvalansa pakanajumalille: Hygienukselle, Injektinukselle ja Hieronymukselle.

Pakanajumalat haluavat tietysti hävittää kristityt maan päältä - aborttien avulla, euthanasian avulla, hoitovirheiden avulla, väärän lääkityksen avulla jne.. Pakanajumalat, riivaajahenget, haluavat jakaa Suomen maan pakanoille: islamilaisille, buddhalaisille, ateisteille yms.. Suoritetaankohan Suomessa abortteja tai eutanasiaa islamilaisille, minä vain kysyn.

Turha on ihmetellä, miksi Suomessa ei hoideta vanhuksia, miksi sairaanhoitajille ei makseta palkkaa, miksi köyhillä ei ole varaa kunnolliseen hoitoon. Pakanajumalat eivät salli sitä.

Herää myös kysymys, miksi kirkko sallii jäseniensä vannoa valoja pakanajumalille, suurin osa lääkereistähän on kuitenkin luterilaisia. Vannomalla valoja pakanajumalille lääkärit ovat luopuneet kristinuskosta. Toinenkin kysymys herää, miksi kirkko sallii pakanalääkärien hallita suomalaisten kristittyjen terveydenhoitoa. Eikö kirkko ymmärrä vai eikö se välitä?

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja sitten kun he kuolevat, fundikset vielä uskovat heidän joutuvan helvettiin ikuisesti kidutettaviksi.

    • helpommalla

      Lahkosaarnaajat hoitavat sairastuneet taas terveiksi ajamalla demonit, luciferit ja muut sielunviholliset huitsin nevadaan vain tyrkkäämällä vaivaisen otsasta kumoon.

    • Suomi ei ole kristitty maa. Käsittääkseni suurin osa suomalaisista ei ole uskossa.

      Vauvankastelu on harhaoppia. Raamattu opettaa vain uskovien kastetta eli sitä että ensin ihmisen on tultava uskoon, ja sen jälkeen hän voi mennä kasteelle.

    • Hyvä aloitus. Terveydenhuollossa on paljon parannettavaa.

      Osa lääkäreistä tykkää rahasta, asemasta ja korkeasta elintasosta. Sitten valitaan alaksi esim. plastiikkakirurgia. Onko olemassa karmeampaa kuin nähdä mediassa näitä elokuvatähtiä ja muita julkkiksia joiden kasvot on leikattu täysin epänormaalin näköiseksi. Tai ihmisiä jotka on "korjattu" vastakkaiseksi sukupuoleksi. Kristitty uskoo että Jumala on luonut hänet, joten hän on hyvä sellaisenaan.

      Moni lääkäri on lääkefirmojen informaation armoilla, ihan vapaaehtoisesti. Ihmisille määrätään liikaa lääkkeitä eikä hoideta ihmistä kokonaisuutena. Moni vanhus ( ja muunkin ikäiset ) haluaisi vain että joku kuuntelee ja osoittaa myötätuntoa. Usein ymmärtävä korva, lempeä katse ja lämmin kosketus auttaisi paremmin kuin masennuslääkkeet jne. Kristitty ymmärtää myötätunnon ja rakkauden merkityksen ihmiskontakteissaan, koska hän on itse saanut Jeesukselta niin paljon myötätuntoa ja rakkautta.

      Usein lääkärit hoitavat vain fyysisiä oireita. He eivät halua kohdata potilasta ihmisenä. Kristitty pyrkii juuri kohtaamaan ihmiset ihmisinä ja auttamaan muissakin asioissa kuin fyysisissa vaivoissa. Kristinuskon perustaoppi on usko ihmisen hengellisen ja ruumiillisen olemuksen ylösnousemukseen. Jeesuskin nousi ylös ruumiineen päivineen. Terveydenhoitoala ja hoiva-alat muuttuisivat huomattavasti paremmiksi, jos kaikki sen alan ihmiset olisivat kunnon kristittyjä ja hoitaisivat sekä ihmisen ruumista, sielua kuin henkeäkin.

      • Oikeita uskovia on kovin vähän, suurin osa turvautuu maalliseen lääketieteeseen, vaikka rukouksen voimalla sairautta parantaessa säästäisi yhteikunnan varoja vaikkapa et-opetukseen.


      • perimmäinen.syy

        Terveydenhuoltoon satsaaminen tai satsaamatta jättäminen on kuitenkin loppujen lopuksi poliittinen päätös. Ja tästä poliitikot eivät korkeita pisteitä saa.

        Vanhusten hoidon tila on ollut kyllä tiedossa mutta siihen ei ole puututtu koska se maksaa.

        Nyt on pakko puuttua.

        Sipilän lausunto että Esperi Caren tapaus osoittaa valvonnan toimivan on vertaansa vailla. Ei se ole toiminut.

        Esperi Care on varmasti pahin tapaus ja esimerkki siitä mitä tapahtuu kun ihmisten kustannuksella tehdään häikäilemättömästi mahdollisimman suurta tulosta, maksimoidaan omistajien tulot.

        Samankaltaisista ongelmista on myös muissa yksityisissä ja myös kunnallisista laitoksisssa raportoitu.

        Ei näistä asioista ole vaiettu, ne ovat olleet otsikoissa säännöllisesti.


      • perimmäinen.syy kirjoitti:

        Terveydenhuoltoon satsaaminen tai satsaamatta jättäminen on kuitenkin loppujen lopuksi poliittinen päätös. Ja tästä poliitikot eivät korkeita pisteitä saa.

        Vanhusten hoidon tila on ollut kyllä tiedossa mutta siihen ei ole puututtu koska se maksaa.

        Nyt on pakko puuttua.

        Sipilän lausunto että Esperi Caren tapaus osoittaa valvonnan toimivan on vertaansa vailla. Ei se ole toiminut.

        Esperi Care on varmasti pahin tapaus ja esimerkki siitä mitä tapahtuu kun ihmisten kustannuksella tehdään häikäilemättömästi mahdollisimman suurta tulosta, maksimoidaan omistajien tulot.

        Samankaltaisista ongelmista on myös muissa yksityisissä ja myös kunnallisista laitoksisssa raportoitu.

        Ei näistä asioista ole vaiettu, ne ovat olleet otsikoissa säännöllisesti.

        "Terveydenhuoltoon satsaaminen tai satsaamatta jättäminen on kuitenkin loppujen lopuksi poliittinen päätös. Ja tästä poliitikot eivät korkeita pisteitä saa. "

        Hyvin sanottu. Olen tässä pohtinut voisiko nämä vanhusten laiminlyönnit olla liberaalien syy. Hehän haluavat, että kaikenlaiset rajoitukset poistetaan ja että kaikki voisivat elää ilman valvontaa ja turhia päällepäsmäröintiä. Kyllä siinä varmaan oma osansa on liberaalilla ajattelulla. Ei ehkä ole se varsinainen tarkoitus, mutta luonnollista seuratusta liberaalista ajattelusta. Pitäähän yritystenkin saada toimia vapaasti ja rajoituksetta.

        Sitä paitsi näiden kaltoinkohdeltujen vanhusten lapset ovat todennäköisesti hyvin toimeentulevia liberaaleja ihmisiä, jotka eivät voi missään tapauksessa hoitaa omia vanhempiaan kotonaan, vaan ne pitää laittaa hoitolaitoksiin. Raamatussahan sanotaan, että kunnioita isääsi ja äitiäsi. Ja koska se sanotaan Raamatussa, sitä pitää vastustaa ja sen takia omia vanhempia ei hoideta kotona.

        Myös naisten tasa-arvon vaatimukset ovat yksi syy vanhusten laiminlyönteihin. Kun naisen pitää saada luoda uraa ja olla kokopäiväisessä työssä, hänellä ei ole aikaa hoitaa omia vanhempiaan, saati omia lapsiaan. Aivan kuten lapsetkin laitetaan päivähoitoon, laitetaan omat vanhemmat hoitokotiin. Ei tulisi nykyajan naiselle mieleenkään mikään muu vaihtoehto.

        Minun äitini hoiti omaa äitiään ja isäänsä meidän kotona. Mutta hän olikin lämminsydämminen kristitty nainen. On surullista nähdä kuinka liberaalin ajattelun varjopuolet ja negatiiviset vaikutukset alkavat pikkuhiljaa tulla päivänvaloon. Onhan näistä varoiteltu. Ei vaan ole mennyt suvaitsevaisille jakeluun. Huokaus.


    • qåaäzm

      Ei luterilaisuus takaa uskovaisuutta, ja siksi papit lähes kaikkinensa ovat hyysäämässä epäjumalanpalvelijoiden uskontoa maahan.

      • qåaäzm

        Joka ikinen piispa pitää tätä nimeltämainitsematonta uskonnollispoliittista systeemiä rauhanuskontona, vaikka sen kontolla on enemmän ihmisuhreja historian aikana kuin millään muulla systeemillä (natsismi, kommunismi). En ainakaan tiedä kuka ei pitäisi.


    • Pudis55

      Ai muitakin jumalia on olemassa, outoa, evlut kirkko on opettanut jotain aivan muuta.

    • LuciferParantaa

      Lucifer on ollut mukana kehittämässä lääketiedettä. Häntä jotkut nimittävät Asklepiokseksi, parantamisen jumalaksi. Kunnia hyväntekijälle, Luciferille ja maassa rauha ihmisten kesken.

      • Asklis ja Lusis on ihan hyvii tyyppii, lepposii ja humoristisii. Niist vaan kerrottaan ihan mahlottomii ilkijuttui. Tavallisesti, ku istutaan muiden uskomusolentojen ja metsänväen kans niiku teellä ja herkkukorpulla. niin noon mukana turisemas.

        Välillä ne käy lasaretissa auttamassa parantajii niiku vaikeimmis jutuis, aivoleikkauksis ja elinsiirrois, niet kyl ne hyödyllisiiki on. Noon vallan eri jengii ku noidat, jotka varasti meilt Kyöpelivvuoren. Noon kyl tosi inhoi. Aina kumme nählään jossakin noita, niimme kamaloitetaan se perusteellisesti sanomalla buuuuu-uu, eikä omatunto mee yhtään mutrulle.

        Ei täs si muuta tälkertaa.


    • Kristityt ovat nimenomaan halunneet vapautua ruumiin kahleista hengen maailmaan.

      Jo Tertullianus, huomattava kirjailija kristinuskon historiassa ylisti naimattomuutta korkeimpana tilana ja varoitti kristittyjä luopumasta selibaatin hyveestä Vestan neitsyiden ja egyptiläisten pappien vuoksi.

      Selibaatti tietysti tarkoittaa, että ei haluta jatkaa ihmiselämää vaan kadotaan pois.

      "Naisten tulisi luopua kultakoruistaan ja kalliista kivistään ja neitseiden tulisi noudattaa Paavalin määräämiä sääntöjä ja pitää itsensä tiukasti hunnutettuina. "
      Näin, ei tule houkutusta.

      Tertullianus oli karthakolainen, nyk. Tunisia.

      • Moni muukin varhaisen kirkon teologi vaikutti sellaisilla alueilla, jotka nykyään ovat muslimimaita. Mutta ei noina aikoina siellä tiedetty mitään islamista, niinkuin ei muuallakaan tiedetty. Islam syntyi vasta 600-luvulla.

        Karthago oli tärkeä kristillinen kulttuurikeskus siinä missä Egyptin Aleksandriakin.

        Ja Helsinki oli siihen aikaan puronperukka, josta lähdettiin pakanajumalien ja maagisten taikojen avulla narraamaan särvintä nahkeiden nauriiden seuraksi.


    • KazuKa

      "Turha on ihmetellä, miksi Suomessa ei hoideta vanhuksia, miksi sairaanhoitajille ei makseta palkkaa, miksi köyhillä ei ole varaa kunnolliseen hoitoon. Pakanajumalat eivät salli sitä."

      Voisiko olla niin, että kaikki mitä tapahtuu tapahtuu, koska sinun jumalasi haluaa niiden tapahtuvan? Näin ainakin raamattu opettaa.

      Vai uskotko, että sinun jumalasi on surkea "kaikkivoiva" jumala, joka ei edes näille "pakanajumalille" pärjää.

      • Takapenkkiläinen

        Hyvä pointti.
        Jumalamme ei halua, että Suomen kansa ikääntyy tällaista vauhtia. Nuoret työikäiset joutuvat maksamaan miljoonan eläkeläisen eläkkeet, ruokkimaan lapsensa, maahanmuuttajat, sairaat ja vaivaiset.
        On oikein ja kohtuullista, että palataan vuosikymmenten takaiseen aikaan, jolloin ihmiset ymmärsivät kuolla seitsemänkymppisinä. Nyt norkoilevat vielä 90-vuotiainakin rollaattoreillaan terveyskeskuksissa ja pankkien tiskeillä.
        Yhdyn toivotukseesi, että pakanalääkärimme katoaisivat kokonaan yhteiskunnastamme ja palaisimme homeopaattiseen terveydenhoitoon Kalevalan aikaan.

        Kiitos sinulle ajatuksistasi!


    • Onneksi.ymmärrät

      Hyvä kun edes itse ymmärrät, ettei yksikään pakanalääkäri saa sinulle troppeja määrätä.
      Sauna, viina ja terva on suomalaiset ennenkin hengissä pitänyt, oli tauti sitten mikä tahansa.
      Jumalankiitos, alkaa järki voittaa tämän pakanakansan.

    • vakavaa

      "...väärän lääkityksen avulla..."

      Lienet oikeassa. Päätellen alustuksestasi sinua on hoidettu väärillä lääkkeillä.

    • valeveljiä

      "Saatana hoitamassa kristittyjä"

      Fundujen kielenkäytössä kristitty tarkoittaa fundua. Kyllä, saatana hoitaa erityisen hyvin funduja.

      • Näin on luonnollista vaikkei Hippokrateen valakaan tarkoittanut että se olisi annettu jollekin saatanalle koska saatana on mielikuvitusolento.


      • 55556
        sage8 kirjoitti:

        Näin on luonnollista vaikkei Hippokrateen valakaan tarkoittanut että se olisi annettu jollekin saatanalle koska saatana on mielikuvitusolento.

        Miksi lääkärit vannoivat valoja mielikuvitusolennolle?


      • 55556 kirjoitti:

        Miksi lääkärit vannoivat valoja mielikuvitusolennolle?

        Sitä en tiedä. Yleensähän kirkkoon kuuluvat taitavat vannoa vieläkin monissa tapauksissa Jumalan nimeen.


      • mitämieltä
        sage8 kirjoitti:

        Sitä en tiedä. Yleensähän kirkkoon kuuluvat taitavat vannoa vieläkin monissa tapauksissa Jumalan nimeen.

        Raamattu kieltää kaiken vannomisen.


      • mitämieltä

        Vanhemmat lääkärit ja johtavassa asemassa olevat lääkärit ovat kuitenkin vannoneet valansa Saatanalle. Ja johtavat paikat säilyvät heillä vielä ainakin 20 vuotta. Säilyyköhän Suomen kansa hengissä tässä tilanteessa?


      • mitämieltä kirjoitti:

        Vanhemmat lääkärit ja johtavassa asemassa olevat lääkärit ovat kuitenkin vannoneet valansa Saatanalle. Ja johtavat paikat säilyvät heillä vielä ainakin 20 vuotta. Säilyyköhän Suomen kansa hengissä tässä tilanteessa?

        Saatana on antiikin aikainen tai vanhempi taikauskoisen ajan hahmo eikä sen nimiin voi vannoa mitään.


      • mitämieltä
        sage8 kirjoitti:

        Saatana on antiikin aikainen tai vanhempi taikauskoisen ajan hahmo eikä sen nimiin voi vannoa mitään.

        Tai sitten sage8 on Saatanan salainen agentti, niin salainen, ettei hän itsekään tiedä olevansa agentti.


      • mitämieltä kirjoitti:

        Vanhemmat lääkärit ja johtavassa asemassa olevat lääkärit ovat kuitenkin vannoneet valansa Saatanalle. Ja johtavat paikat säilyvät heillä vielä ainakin 20 vuotta. Säilyyköhän Suomen kansa hengissä tässä tilanteessa?

        "Vanhemmat lääkärit ja johtavassa asemassa olevat lääkärit ovat kuitenkin vannoneet valansa Saatanalle."
        Kuten Pekka Reinikainen.


    • Olisikohan tässä syy miksi valasta on pitänyt luopua: Katkelma ko. valasta

      "En tule antamaan kenellekään kuolettavaa myrkkyä, vaikka minulta sellaista pyydettäisiin, enkä neuvoa sellaisen valmistamiseen. Enkä tule antamaan naiselle sikiötä tuhoavia aineita. "

      • vanha.kettu

        Jos Arto pääsisi lääkäriksi, vannoisi vieläkin vanhan kaavan mukaan.


    • Jumalan laki kieltää pitämästä vieraiden kansojen jumalia. Siis esimerkiksi Bhagavada-kirjat on poltettava, niitä ei saa lukea.

    • Me kyl jelpataan tavallisii ihmisii oli ne si ristittyy tai ei, mut vundiksil on kyl hoitaja omast porukast. Mehän tuol aikasemmin kerrottin, et Lusis on mukava tyyppi.

      Eikä tavikset harrasta kamaloittamista. Me kyl ennen harrastettiin, mut omatunto meni rypylle. Niet nykysin kamaloitetaan vain kamaloittajii eli vundiksii. Neku vielä luulee, et mollaan niiku olemassa, soon vielä kamalampaa, ku me huuletaan kelmeenä yön, et buuuuu-uu.

    • Sitten vaan kirjastoon bensakanisterin kanssa. Maantiedon kirjat voisi polttaa myös.

    • labrainssi

      Raamatusta löytyy vastaus, että miksi asiat on nyt näin kun ovat mm. terveydenhuollossa ja hallituksessa.

      1. Samuelin kirja 8
      3 Mutta hänen poikansa eivät vaeltaneet hänen teitänsä, vaan olivat väärän voiton pyytäjiä, ottivat lahjuksia ja vääristivät oikeutta.
      4 Niin kaikki Israelin vanhimmat kokoontuivat ja tulivat Samuelin tykö Raamaan
      5 ja sanoivat hänelle: "Katso, sinä olet käynyt vanhaksi, eivätkä poikasi vaella sinun teitäsi. Niin aseta nyt meille oikeutta jakamaan kuningas, jollainen kaikilla muillakin kansoilla on."
      6 Mutta Samuel pahastui siitä, että he sanoivat: "Anna meille kuningas jakamaan meille oikeutta". Ja Samuel rukoili Herraa.
      7 Niin Herra sanoi Samuelille: "Kuule kansan ääntä kaikessa, mitä he sinulle sanovat; sillä sinua he eivät ole pitäneet halpana, vaan minut he ovat pitäneet halpana olemaan heidän kuninkaanansa.
      8 Niinkuin he aina siitä päivästä, jona minä johdatin heidät tänne Egyptistä, tähän päivään asti ovat tehneet, kun ovat hyljänneet minut ja palvelleet muita jumalia, aivan niin he tekevät nyt sinullekin.
      9 Kuule siis heidän ääntänsä. Kuitenkin varoita heitä vakavasti ja ilmoita heille, mitkä oikeudet on kuninkaalla, joka on heitä hallitseva."
      10 Niin Samuel puhui kaikki Herran sanat kansalle, joka häneltä pyysi kuningasta.
      11 Hän sanoi: "Nämä oikeudet on kuninkaalla, joka on teitä hallitseva: Teidän poikanne hän ottaa ja panee heidät vaunumiehikseen ja ratsumiehikseen ja vaunujensa edelläjuoksijoiksi.
      12 Myöskin hän panee heitä tuhannen-ja viidenkymmenenpäämiehiksi ja kyntämään hänen kyntöjänsä ja leikkaamaan hänen viljaansa sekä tekemään hänelle sotatarpeita ja vaunutarpeita.
      13 Ja teidän tyttärenne hän ottaa voiteiden tekijöiksi, keittäjiksi ja leipojiksi.
      14 Hän ottaa teidän parhaat peltonne, viinitarhanne ja öljypuunne ja antaa ne palvelijoillensa;
      15 ja hän ottaa kymmenykset teidän kylvöstänne ja viinitarhojenne sadosta ja antaa ne hoviherroillensa ja palvelijoillensa.
      16 Hän ottaa myös teidän palvelijanne ja palvelijattarenne ja parhaat nuoret miehenne sekä aasinne ja teettää niillä työnsä;
      17 ja hän ottaa kymmenykset teidän lampaistanne, ja te tulette hänen palvelijoiksensa.
      18 Silloin te huudatte Herraa kuninkaanne tähden, jonka olette itsellenne valinneet, mutta hän ei silloin teitä kuule."
      19 Mutta kansa ei tahtonut kuulla Samuelin puhetta, vaan sanoi: "Ei, kuningas meillä pitää olla.
      20 Mekin tahdomme olla niinkuin kaikki muut kansat: kuningas jakakoon meille oikeutta ja johtakoon meitä ja käyköön sotiamme."

      Vaikka meillä olisi toimiva hallitus niin siitäkin huolimatta ihmiset väsyvät sorvin ääreen ja lapset jäävät ilman vanhemmiltaan tarvitsevaa tukea.
      Nyt paholaisen aika on kalkkiviivoilla.
      Silti ihmiset haluavat tällä hetkellä jakaa vallan paholaisen kanssa.

      Näidenkin mainittujen firmojen omistajat siirtävät varansa mieluummin veroparaSIITTEIhin laittomasti verottomina kasvamaan korkoa kuin pitäisivät huolta omistamansa yrityksen ja omasta maineesta. He tahraavat oman pesänsä kultakellon ja haureellisen elämän tähden.

      Se kertoo siitä, että kun lähimmäisen rakkaus katoaa niin samalla katoaa aito rakkaus myös itseään kohtaan.
      Nämäkään ihmiset eivät aidosti hyväksy itseään sellaisena kuin ovat vaan ostavat ihmisiä ympärilleen yksinäisyyden pelossa. He eivät usko riittävänsä sellaisenaan vaan haalivat ympärilleen maallisia ylellisyyksiä, jotta heidän ympärillä olisi edes kiipijöitä ja he saavat näytellä olevansa arvokkaampia kuin muut kaduntallaajat.
      Sama koskee mm. transuja. He eivät hyväksy itseään sellaisena kuin ovat vaan muuttavat itsensä toiseksi henkilöksi, paetakseen, koska eivät rohkene kohdata Luojaansa.
      He usein sanovat, että kokevat syntyneesä väärään kehoon. Tämä kuitenkaan ei pidä paikkaansa. Se on vain demonien syöttämä valhe, että he tavoittavat vapauden pakenemalla.

      Jokainen meistä tekee virheitä ja saa niistä nuhteet. Jokaista meistä kohdellaan jo lapsena enemmän tai vähemmän väärin. Ikävien asioiden pakeneminen on heikkoutta ja kohtaaminen on vahvuutta. Ilman Jumalaa olemme heikkoja, ja demonit saavat heikoista otteen.

      Onneksi Jeesus on jo käynyt tuonelassa, joten hän voi vieläkin käydä noukkimasta omansa aivan pohjalta saakka.
      Halleluja!

      Ilm. 19:1 Sen jälkeen minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden suuren äänen taivaassa sanovan: "Halleluja! Pelastus ja kunnia ja voima on Jumalan, meidän Jumalamme.

    • fgtggdfdd

      Kansa kuolee eikä pane sitä pahakseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jes! Miljoonat diesel-autot joutumassa ajokieltoon

      Erittäin hyvä ilmastouutinen! https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/a1277257-1244-4700-9bd7-399ef4d4313c "Tuo ajokiel
      Maailman menoa
      446
      5319
    2. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      25
      2207
    3. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      203
      1581
    4. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      190
      1391
    5. Odotan että eroat

      Sitten vasta meidän suhde voisi alkaa. En halua mihinkään pettämiskuvioihin mukaan. Sun pitäis siis ottaa riski, että jä
      Ikävä
      69
      1368
    6. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      147
      1304
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      190
      1083
    8. Maailmankaikkeuden synty

      Universumi syntyi reilut 14 miljardia vuotta sitten ns alkuräjähdyksessä. Aluksi laajentuminen tapahtui jopa valoa nopea
      Luterilaisuus
      215
      1052
    9. Makea kysymys

      Tiedätkö onko kaivattusi perso makealle? 😋
      Ikävä
      92
      998
    10. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      74
      962
    Aihe