Tähtiliikkeellä hyvät tavoitteet

voisin.äänestää

Nää on ihan ok:

"Seitsemän tähden liikkeen tarkoituksena on vaikuttaa Suomen, Euroopan unionin ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Seitsemän tähden liike puolustaa maamme itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Tämä edellyttää suunnanmuutosta Suomen Eurooppa-politiikkaan ja maamme säilymistä sotilaallisesti liittoutumattomana maana. "

28

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paavoonoikeassa

      Sovjet- tai eurounioni ovat ihan samaa asiaa. Korruptiota, velkaa, byrokratia, ylimielisyys... EI KIITOS

    • Ohjelma_käytännössä

      "Seitsemän tähden liikkeen tarkoituksena on vaikuttaa Suomen, Euroopan unionin ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen."
      Justiinsa niin. Suomi suljetuksi vapaavaltioksi, EU:n keskuspaikka Keminmaalle ja naisen värkki sijaansa ylemmäksi.

    • ItäSuomesta

      Tähtiliikkeelle meiltä äänet. Väyrynen monta kertaa viisaampi kuin nämä nykyiset pöljät yhteensä siellä.

      • kansatieteilijä

        ItäSuomessa on tunnetusti maan tyhmimmät ihmiset.


      • eipäsvaan
        kansatieteilijä kirjoitti:

        ItäSuomessa on tunnetusti maan tyhmimmät ihmiset.

        Pielavedellä syntyi maamme historian paras presidentti, joten Itä-Suomessa ovat järkevimmät ihmiset.


      • pielavesj
        eipäsvaan kirjoitti:

        Pielavedellä syntyi maamme historian paras presidentti, joten Itä-Suomessa ovat järkevimmät ihmiset.

        Siitä maanpetturi Kekkosesta kärsitään vielä tänäkin päivänä.


    • Perussuomalainen

      Hyvä Paavo

    • Ilkka.Lauma

      Tässä on yksi ehdokas, jolla on selkeä linja:

      Ilkka Luoma
      19.2. 19:11
      Ilmoita asiaton viesti
      Yllättäen tuo sotaharjoitus nähdään puolustautumisena lännestä tapahtuvan lähinnä lentokenttien valtausyrityksen estämiseksi. Norja, Ruotsista katsottuna sijaitsee lännessä, ja Norja on Naton marionettivaltio, jossa sotilaallista hyökkäysvoimaa ylläpitää de facto Yhdysvallat. Norja on hyvin strategisessa paikassa koskien idässä olevaa Venäjän Kuolan niemimaata.

      Kuolassa sijaitsevat maailmanrauhan perusylläpidon se toinen osapuoli - Venäjän Pohjoisen laivaston strategiset ydinsukellusveneet - tukikohtineen, jotka US näkee pahimpana uhkana itselleen. Siispä mm. Borei-sveneiden varusteluluolastojen tuhoaminen hyvin nopealla taisteluoperaatiolla on ensisijaista ... ja näin hyökkäysreitit Norjasta itään kulkevat myös Ruotsin ja Suomen läpi. Suomen ja Ruotsin Lapin alueilla on erinomaisia lentokenttiä rynnäkköhyökkäyksien toteuttamiseen Kuolaan.

      Ruotsilla ja Suomella on Nato - Isäntämaa pöytäkirja*, joka antaa runsaita oikeuksia Nato/US:lle, mutta tuo sopimus on vain pöytäkirja, ja US ei voi siihen täysin luottaa, siksi sen täytyy skenarioida hyökkkäysreittejä myös Ruotsin ja Suomen läpi - tämän Venäjä tietää piirun tarkasti. Nyt onkin viisasta oman liittoutumattomuuden uskottavuuden nimissä varautua tuon US/Naton hyökkäyksen eliminointiin - sen ollessa matkalla Venäjän Kuolaan. Tässä me näemme niin Ruotsille kuin Suomelle hyväksi ylläpitää vahvaa puolustusta myös lännen suuntaan. Olemme molemmat lukkoja estämään näin suurvaltasota täällä pohjoisessa!

      Suomi on suojapanssari Ruotsille ja Suomi on omineen vahvin Pohjolan puolustusvoima - pl. Norjassa olevan Naton taisteluvoimien varastointi ja amerikkalaiset hyökkäysvoimat. Suomi sijaitsee idän ja lännen vedenjakajalla, se edellyttää meiltä täysin poikkeavaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, jonka meillä ymmärtävät parhaiten ulkopolitiikan ammattilaiset: Erkki Tuomioja ja Paavo Väyrynen. Meillä ei ole varaa luottautua kauas valtamerten taakse - vaan ymmärtää kiinalaisittain: pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä.
      Vastaa
      Hyvin argumentoitu (0) ------------------- Paste HS:sta

    • eikurottaja
    • 667777

      Euron ottaminen valuutaksi oli vuosituhannen pahin möhläys. Katsokaa Ruotsiaja Norjaa. Niillä pyyhkii hyvin.

      • Kruununkannalla

        Samaa mieltä, kyllä kruunu olisi ollut Suomelle paljon euroa parempi valuuttavaihtoehto.


      • Waka_Wanha_Wäinö

        Luopuminen oravannahoista valuuttana oli suuri virhe. Kilpailukykyä parantavat devalvaatiotkin hoituivat itsestään, kun karvat karisivat.


    • ParempiVaihtoehto

      Hyvät suhteet Venäjään on tärkeä asia. Sitä ei takaa persujen äänestäminen.

      • Mikä puolue/mitkä puolueet suosii Venäjän kanssa kumppanuutta?


    • OmaTasku

      Tähtiliike olis kyllä periaatteessa ihan OK ku se vie kepuleilta ääniä

      Ainut ongelma on Väykkä Pate ku se ei osaa pitää käsiä
      OMISSA TASKUISSA

      • Puavo_perskeles

        Paavo on visu mies. KEPUn puheenjohtajana pakotti puoluetoimiston väen ostamaan Tuusulan tilansa omenat. Kun eduskunnan kahvilasaa joku kertoo vaikka kuiskaamalla tarjoavansa kahvit, Paavo ilmestyy kuin taiottuna jonon päähän. Europarlamentissa Paavo tunnetaan kansainvälisesti Muna-Paavona (Eier-Paavo, Paavo the Egg), koska hänellä ravintolassa oli tapana piilottaa 50 centin kanamuna ilmaisen salatin alle.
        Kyllä Paavoa tarvittaisiin valtionvarainministerinä!


    • Hallaahon.äänestäjä46

      "Luopuminen oravannahoista valuuttana oli suuri virhe. Kilpailukykyä parantavat devalvaatiotkin hoituivat itsestään, kun karvat karisivat."

      No, Italia on menossa euron kanssa lamaan
      mutta
      Ruotsi ja Sveitsi eivät niillä eikä Norjalla ole euroa

      on asiassa piirteensä "Ruotsin vienti saa ainakin hetkellistä hyötyä valuutan heikkoudesta. Viidessä vuodessa kruunu on heikentynyt euroon nähden jopa 25 prosenttia"

      mitä korkeampi käyrä sitä alhaisempi kruunu ja vienti vetää
      https://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_krona#/media/File:Euro_exchange_rate_to_SEK.svg

      https://pbs.twimg.com/media/D0twIuHX4AA_UI_.jpg:large

      • mitenEMUun

      • Ja meillä surkea oikeuslaitos maanpetostutkintapyyntöni väitetystä EU-liitoksesta on ollut eduskunnan oikeusasiamiehellä 22v vastaamatta?


    • Surkeat tavoitteet ei aja selkeästi EU ja euroeroa ja helposti sepustettavaa liibalaabaa kuten puheet ihmisyysyhteiskunnasta, voisiko joku objektiivisesti määritellä!?

    • TriplaXXXX

      Vau, tähtiä on peräti seitsemän se on kaksi enemmän kuin Italian viiden tähden liikkeellä.

    • näinmeneenyt
    • naurakaakauhistellen

      Suomessa on
      Tammikuussa 541 000 työnhakijaa
      Työvoimatoimistojen tilastossa työttömiä työnhakijoita oli 250 000 tammikuussa 2019.
      Työ- ja elinkeinoministeriön työllisyyskatsaus kuitenkin paljastaa, että tämän luvun ulkopuolelle jää jopa 290 000 työnhakijaa. Heidän joukossaan on esimerkiksi työllistymistä edistävien palvelujen käyttäjiä ja lyhennetyn työviikon tekijöitä.
      Kaikkia työnhakijoita oli tammikuun lopussa yhteensä 541 000.
      Vuoden 2018 aikana 164 000 henkilöä sai soviteltua päivärahaa. Sen perusteena voi olla osa-aikatyö, satunnainen kokoaikatyö tai lyhennetty työaika

      Kokoomus haluaa lisää työttömiä takapajuloista
      Massiiviset joukot työttömiä kehitysmaalaisia nostavat elntasoa, maksavat eläkkeet, rikastuttavat ja värittävät Suomea henkisesti ja värikynillä, parantavat turvallisuutta, poistavat ilmasto-ongelmat ja tekevät joka tavalla elämä hyväksi Suomessa kokoomuksen mukaan kuluttaessaan verorahoja massiivisesti

      https://www.suomenuutiset.fi/ministeri-mykkanen-iloitsee-ulkomaalaisen-tyovoiman-helpommasta-saatavuudesta-perussuomalaisten-tavio-ihmettelee-tarvetta-suomessa-puoli-miljoonaa-tyotonta/

    • isänmaanlinja

      Itävällan kansallismielinen puolue on hallituksessa ja pelasaa maan

      Halla-aho 29.3. "Muutos on mahdollinen, kun on poliittista halua, eikä pelätä suvaitsevaiston rääkymistä. Itävalta on myös hyvä esimerkki siitä, että kansallismielisen puolueen kannattaa mennä hallitukseen. Oma kanta pitää vain tehdä selväksi sekä itselle että muille"
      viitaa uutiseen
      https://yle.fi/uutiset/3-10712701 Itävallan vastaanottokeskuksista tuli maastalähtökeskuksia

      • 7TL

        Väyrynen antaa tänään kovaa kritiikkiä persuille:

        "Yleisradion ja MTV:n päätös sulkea Tähtiliike eduskuntapuolueiden vaalikeskustelujen ulkopuolelle suosii voimakkaasti Perussuomalaisia.

        Perussuomalaiset saavat mahdollisuuden esiintyä ainoana Suomen itsenäisyyttä puolustavana EU- ja eurokriittisenä puolueena, vaikka se on ollut ja on politiikassaan hyvin epäjohdonmukainen.

        Marraskuussa 2016 perustuslakivaliokunta Perussuomalaisten jäsenten johdolla hautasi tekaistuin perustein minun kesällä 2015 tekemäni kansalaisaloitteen kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Tätä päätöstä oli tekemässä mm. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän nykyinen puheenjohtaja Leena Meri. Euroalueen jäsenenä Suomella ei ole taloudellista itsenäisyyttä.

        Perussuomalaiset väittävät puolustavansa Suomen itsenäisyyttä, mutta kannattavat Euroopan unionin kehittämistä sotilasliitoksi, jonka osana Suomi menettäisi turvallisuus- ja puolustuspoliittisen itsenäisyytensä.

        Kun Tähtiliike ei ole mukana vaalikeskusteluissa, kukaan ei vaadi Perussuomalaisia tilille Sipilän hallituksen holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta kesäkuuhun 2017 saakka, jolloin puolue siirtyi oppositioon. Muut eduskuntapuolueet vaikenevat, kun ne kantavat samaa vastuuta.

        Syksyllä 2015 Perussuomalaisten eduskuntaryhmä siunasi yksimielisesti sen, että Sipilän hallitus torjui minun vaatimukseni rajatarkastusten palauttamisesta. Suomeen pääsi tulemaan yli kolmekymmentätuhatta turvapaikanhakijaa, pääasiassa nuorta miestä, joista suurimmalla osalla ei ollut oikeutta turvapaikkaan. Perussuomalaiset yhtyivät hallituksen selityksiin, ettei tarkastusten palauttaminen ollut mahdollista.

        Kuitenkin Saksa ja Itävalta olivat tuolloin jo ottaneet käyttöön osittaiset rajatarkastukset. Myöhemmin syksyllä myös Tanska, Ruotsi ja Norja palauttivat tarkastukset. Suomi olisi voinut ja Suomen olisi pitänyt palauttaa ne alkusyksystä. Jälkikäteen Euroopan tuomioistuin on vahvistanut, että jäsenmailla ei ole velvollisuutta päästää rajansa yli turvapaikanhakijoita toisesta jäsenmaasta.

        Muille eduskuntapuolueille sopii hyvin, että Tähtiliike on sivussa keskusteluista ja Perussuomalaiset porskuttaa kohti vaalivoittoa.

        Perussuomalaiset eivät vastusta Sipilän hallituksen keskittävää metropolipolitiikkaa. Helsingin valtuustossakin he ovat Jussi Halla-ahon johdolla sitä kannattaneet.

        Perussuomalaiset eivät arvostele Sipilän hallituksen toteuttamia perusturvan leikkauksia, kun he olivat itse niistä päättämässä.

        Perussuomalaiset eivät aseta kyseenalaiseksi Suomen jäsenyyttä Euroopan unionissa eivätkä edes euroalueessa.

        Ja mikä tärkeintä: Perussuomalaiset eivät vastusta hallituksen politiikkaa, jolla Suomea viedään kohti Nato-jäsenyyttä. Jussi Halla-aho sitä henkilökohtaisesti tukee.

        Tähtiliike on ainoa vastavoima tälle politiikalle. Siksi se pidetään sivussa vaalikeskusteluista ja pyritään vaientamaan."

        http://www.pohjantahtilehti.fi/fi/Pääkirjoitus/Pääkirjoitus 30.3.2019.html


    • sananoikaisija
    • narussapitelemistä

      Nyt tarvitaan kunnon matutusta ja veroja maksamaan tarvitaan massiivisesti matumuuttoa
      muuten maa kaatuu ellei oteta massiivista halpatyövoimareserviä Suomeen

      https://www.iltalehti.fi/talous/a/62418597-fdf5-49fc-bf3c-e7c63a43f273
      Suurelta osin maahanmuutto Suomeen on ollut humanitaarista maahanmuuttoa. Sen vuosikustannukseksi on äskettäin arvioitu 3 miljardia vuodessa. Sillä rahalla korjaisi valtavasti eläkejärjestelmänkin tilannetta. Suomen eläkejärjestelmä maksuineen ja menoineen on osa julkista taloutta ja osa veroastetta.

      Jos maahan tuotetaan suuret määrät halpatyövoimaa, mitä me teemme sillä 10-15 vuoden päästä? Jo nyt on näkyvissä, että tekoäly tulee poistamaan suuren osan halpatyövoiman tarpeesta. Tällaisesta työvoimasta meille jää vain valtavat määrät elätettäviä entisiä halpatyövoimalaisia. Ylipäätään meillä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, mitä on työelämä 30-50 vuoden päästä. Sen ennustaminen tämän päivän kuvitelmilla on arvailevaa tutkimusta, mutta sen sokea käyttö poliittisessa päätöksenteossa on suuren luokan typeryyttä.

      Työperäinen maahanmuutto toimii silloin kun se perustuu luonnolliseen työvoiman tarpeeseen. Siis olennaista on se, että Suomeen syntyy korkeaa osaamista ja koulutusta vaativia työpaikkoja yrityksiin, tutkimukseen ja tuotekehittelyyn. Se, että näin ei ole tapahtunut, on osaltaan työeläkejärjestelmän ja sen vallankäyttäjien vika.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      220
      1870
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1252
    3. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1132
    4. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      77
      1050
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      28
      842
    6. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      746
    7. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      50
      736
    8. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      706
    9. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      52
      686
    10. On ikävä häntä

      Ollut pitkän aikaa
      Ikävä
      37
      684
    Aihe