Vanhukset on nyt vaaliteemana

VaaliteemanaVanhukset

Tuleeko vaalien jälkeen korjaus vanhuksien hoitoon ?
Uusi vihervasemmistoinen hallitus korjaa vanhuksien asiat ja maahamme tulee hoitajia mustasta Afrikasta ja silloin hoitopaikat tyhjenee kuin itsestään. Eikös nuo johtajat jo ole rikollisia ja heidät pitäisi saada vastuuseen tuosta vanhuksien kohtelusta mikä on kuin keskitysleireistä.
Ajatelkaapa mitä eroa oli natsien keskitysleireillä ja meidän vanhuksien hoitoloissa ?
Hoitopaikkojen naisjohtajat täällä ovat kuin natseja ei mitään tuntoja hoitokeista on vain kova ilme kasvoillaan. Kestapolla oli aikoinaan tuommoista keskitysleireissään.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HaIlaahon.äänestäjä45

      Vanhuksille on vaikea löytää rahaa koska palkkatyö on loppu ja poliitikot palkkoineen eu-korvaukset (ts. köyhien Välimeren maiden elättäminen ja entisten sosialistimaiden eli Venäjän sortamien maiden auttaminen) ja maahanmuutto vievät rahat


      32 000 turvallisesta Ruotsista päästettyä irakiukkelia tarvitsee TEIDÄN LASKUUNNE kymmennen neliötä kämppää per nenä eli 320 000 neliötä joka maksaa noin 5000 euroa neliö rakennettuna eli 1 600 miljoonaa eli 1,6 miljardia euroa
      ja kun yhdistelevät VUOSIEN KULUESSA PERHEITÄÄN niistä tulee noin KOLMINKERTAINEN KULU eli noin 5 MILJARDIA MAKSATTE NÄIDEN ASUNNOISTA VEROISSA PLUS YLÖSPIDON JA ASUMISTUET JA SAIRAANHOIDON JA MUMMUJEN JA MORSIAMIEN ELÄKKEET JA SYNNYTYSKULUT

      Lisää aiheesta https://mvlehti.net/2019/01/22/helsingin-karajaoikeuden-tuomiot-2018-raiskaukset-ja-torkeat-raiskaukset

      • saitko.mitä.tilasit

        Perussuomalaiset oli hallituksessa syksyllä 2015 kun Suomeen tuli lähes 40 000 turvapaikanhakijaa. Mitä teki Halla-aho, Huhtasaari ja kumppanit. Ei mitään.


      • HölmölässäAsutaan

        Mitä teki Sipilä ja Orpo he kävivät tekemässä siirtosopimuksen näistä läpsyttelijöistä Ruotsalaisten kansa ja sieltä jopa kuljetettiin näitä rikollisia tänne meille. Timo oli päältä katsomassa, mutta mitä hänestä välitettiin pelkkä takinkääntelijä on koko ukko.
        Saattoipa olla, että nämä mitä tänne kuskattiin olivat jo asuneet naapurissamme joten toiminta oli täysin laitonta kampanjaa.


    • EiOllaHölmöläisiä

      Vaaliteemoja on vahunsien hoitopaikat, ilmasto, pakolaiset, lapsien raiskaukset ja terroristit maassamme. Jos kaikista edellämainituista tulee järkeviä vastauksia niin ilman muuta äänestän sen puolueen edustajaa. Tällä hetkellä ainut joka puhuu järkeviä on Halla-Aho ja saapa nähdä kuka seuraa tuon miehen esimerkkiä ja on uskottava.

    • NatsijohtajatOvatPiruja

      Esperin hoitokoteja voisi pitää jo natsien keskitysleirien tyylisinä laitoksina ja sitten nämä johtajat kehtaavat haukkua kansalaisia natseiksi ? Miten paljon vanhuksia on tapettu hoidon puutteeseen ja jopa nälkään kidutettu ? Nyt tarvittaisiin perusteellinen tutkinta mitä kauheuksia nuo natsijohtajat ovat toimillaan saaneet aikaan.

    • Weijo_Esso

      Julkisuuteen on tullut niin karmeita tapauksia vanhusten hoidossa, että niistä pitäisi tehdä tutkintapyyntö poliisille. Vanhusten laiminlyönnistä, sanoisin kiduttamisesta, on vastuussa firman johto, joka on antanut toimintaohjeet.
      Tekisin itse, mutta en tunne tapauksia muuten kuin tiedotusvälineiden kautta.

      • vapasana

        Eihän poliisi tuollaiseen, ei oikeuskangsteri. ei oikeusasiamiehet. ei valtakunnansyyttäjävirasto,
        kaikki edellä mainitut instanssit ( mitähän tuo sana meinaa) ovat samoissa kemuissa rahapiirien kanssa ja pelkäävät etujensa menetystä tasavallan presidentin silmissä!
        Vanhustenhoito: maksavat kirkollisveronsa, kirkko perii hautajaiskustannukset vielä aikanaan, Jumalan sana on vahva ja vaatii vanhuksilta nöyryyttä.
        Koirille kylmä koppi ja kova luu.
        Siinäpä demokratiamme, rahat kuuluu maahanmuuton järjestäjille, muitten turpa tukittakoon rasismikortilla!


      • NatsiToimintaaJohtajilla

        Auschwitz oli toisen maailmansodan aikainen saksalaisten käyttämä keskitys- ja tuhoamisleiri.
        "Ken tästä käy saa kaikentoivon jättää"

        Milloin aletaan tutkimaan miten paljon uhreja on vanhustenhoitopaikoissa tullut hoidon puutteeseen ja selviin hoitojen laiminlyöteihin ? Jos johtohenkilöt ei tiedä mitä laitoksessa tapahtuu niin mitä virkaa johtajilla yleensä on ? Johto määrää miten laitoksessa hoidetaan vanhuksia ja he ovat syyllisiä tapahtuneisiin kuolemantapauksiin ja murhiin.


    • MarmaankinKannatavaa

      "Kohun keskelle joutuneen Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutuu, kertoo hoivakotiyhtiö tiedotteessaan."

      "–Tässä tilanteessa näen oikeaksi ratkaisuksi irtisanoutua. Pääpaino on työssäni ollut kasvussa ja kannattavuudessa, ja henkilöstöasiat ovat jääneet liian vähälle huomiolle. "
      Mielestäni tuon johtajan oma kannattavuus oli erittäin hyvä tuosta rikollisesta toimestaan.

    • RikollisetOnVarpaillaan

      Vaikuttaa siltä, että näihin vanhusten hoito!oihin ja niitten tapahtumiin missä on tietoisesti jätetty vanhuksia heitteille ja kidutettu siellä on poliitikoillakin omat pisnekset kyseessä. On vain kyse kuka uskaltaa kertoa ja paljastaa koko rikollisen pisnestoiminan vyyhden ?

      • MILjardibiljoonaa

        Eikös tää väykkä ollut jossain viron lapsibisenksissä mukana?


    • 50vtyötävuorotta

      Tulette näkemään aina sorretaan heikompia vain vallassa olevat on turvassa eläke leikkaantuu missä ollaan muutman vuoden päästä

    • HölmölässäMeOllaan

      Suomi täyttyy rikollisista ja kansa voi huonosti, mutta tilanteelle ei tehdä yhtään parannuksia.
      Äänestäjät on hölmöläisiä eikä ymmäretä miten huonosti nämä poliitikot hoitavat maamme asioita.
      Tuleva uusi hallitus koostuu pelkistä kansan vihaajista ja tänne haetaan kaikki rikolliset mitä maailmalta löytyy.

    • samattarinat

      Maahanmuutto on pääteema

      kohta 30 vuotta olen hoitajana ollut ja mikään ei muutu tällä alalla
      voin siis vakuuttaa että vain VAALIPUHETTA ON HOITOALAN KESKUSTELUT

      • lomarahatmenikokkes

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/271033-vaikka-tilastot-nayttaisivat-kauniilta-todellisuus-ihan-toinen-tehyn-johtaja-riittava

        höpöpuhetta kun kokoomusjohto tehyllä-eikä auta vaikka olis vasemmistojohto


    • MitenSaivatToimia

      Ennen vaaleja luvataan vaikka mitä tälle hölmölle kansalle joka vielä uskoo näitten limanuljaskojen lupaukset ja äänestävät itselleen kurjuutta. Vanhustenhoitolat on olleet vallan pisnestä jossa on kynitty mikä vain on ollut mahdollista välittämättä hoitokeista mitään ja on kysymys miten paljon kuolemantapauksia nuo johtajat ovatkaan aiheuttaneet ? Henkilökuntaa eli hoitajia on palkattu töihin mahdollisiman vähän ja sitten peloteltu erottamisella jos puhuu mitään ulkopuolisille laitoksen toiminnasta. Mitä vertaisimme tuohon olisiko Auscwitz kuolemanleiri oikea nimitys oikea tuolle vanhustenhoitopaikalle ?

    • hahon45
    • JärkeäIdiooteille

      Vanhuksien kuolemantapaukset yritetään painaa villaisella ja rikolliset johtajat pääsevät kuin koirat veräjistä. Nyt on paljastunut muka vain 15 kuolemantapausta johtuen hoidonpuutteesta tai tapettu tahallisesti nälkään.
      Auscwitz kuolemanleiri on oikea nimitys vanhustenhoitotapahtumisissa ?
      Ihmeellinen on tämä oikeusvaltio, kun murhistakaan ei saa tuomioita ja nyt nämä poliitikot yrittävät tukkia kansalaisten suut pakkokeinoilla eli kaikki on vihapuhetta mitä kansa sanoo?
      Eikö tämä kansa herää tähän hölmöyteen ja äänestä semmoisia henkilöitä jatkoon joilla on jotain järkeä nupissaan eikä vain sitä kusta ja paskaa ?

    • ViherPaskojatPoistoon

      Vihervasurit on paskojia ja esiintyvät muka luonnonsuojelijoina, mutta totuus mitä nuo kansankusettajat tekevät on täysin päinvastaista paskomista. Mitä vihervassarit ovat saaneet aikaan siinä hyvä kysymys, kun vanhustenhoitovirheet ja kuolemantapaukset ovat vihervasureitten syytä.
      Toivottavasti vaaleissa ihmiset tajuaisivat sen etteivät äänestäisi enää viherpaskojia eduskuntaamme.

    • hahon543

      Halla-aho 7.2. "Tuumaustunnilla esiteltiin tänään perussuomalaisten sosiaali- ja talouspoliittiset ohjelmat. Monella muullakin puolueella on hyviä ja oikeita tavoitteita, mutta ilmastohörhöily ja haittamaahanmuutto vetävät maton tavoitteiden alta" https://www.youtube.com/watch?v=gfzWbzQiTSo Halla-aho, Puisto, Purra - talouspolitiikka ja sosiaalipolitiikka

    • hahon545

      Joutilaan maahanmuuttajaväestön hinta

      Maisteri Riikka Purra (ps-Uusimaa) 7.2. "Julkaisemme muutaman viikon kuluttua suuren tutkimuksen maahanmuuton kustannuksista. Tämän jälkeen kukaan ei voi väittää, että kyseessä olisi pieni ongelma.

      Hyvinvointivaltio on pidettävä rajattuna, ei avoimena."

      RAJAT AUKI JA HYVINVOINTI EIVÄT VOI TOTEUTA YHTÄ AIKAA

    • kfij

      Vihreäthän ovat usein valittaneet, miten eläkeläiset ryöstävät kaikki rahat nuorilta. Perintöverokin pitäisi nostaa 100 prosenttiin.
      Mistähän nyt tämä vanhusmyönteisyys mahtaisi johtua?

    • hahon545

      Totta, voi vain ihmetellä leikisit, sillä tietenkin vanhusmyönteisyys johtuu vaalien läheisyydestä

      Taistelun tiimellys käy eläkeläisten äänistä
      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/taistelu-elakelaisten-aanista-paasi-vauhtiin/aef0a451-e86a-4785-86ba-d3c9489239d0

      Poliitikot pyörivät kuin mylly hermostuneena koska vaalien jälkeen on nostetta rutkasti, mitä?
      Poliitikko nostaa käyttöveroja kuten alvia ruokaan ja lääkkeisiin ja tontti-sähkö- jne. veroja,
      koska se on matujen ja siten köyhien ainoa puristusmahdollisuus, ne eivät juuri muita veroja maksa
      sossusta käsin (eikä jaloin)

      Jos sote tulee - varjelkoon - kepun vaaliorganisaatio maakuntahallinto vaatii laajoja kepujoukkoja rekrytoitavaksi kovapalkkaisiin virkoihin kunnissa https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vm-seuraavan-hallituksen-pitaa-sopeuttaa-2-miljardilla-eurolla-lahinna-menoja-leikkaamalla-jos-sote-venyy-sopeutustarve-kasvaa/456b60ee-64be-46dd-ac1d-2e46a25b630f

      Palkkatyötä on vaikea verottaa koska palkkatyö on loppu
      https://www.suomenuutiset.fi/euroalueen-teollisuustuotannon-kasvu-hyytymassa-italian-pakitus-syvenee/

      Maturulla pyörii, jos hakemus hylätään matu muuttuu kristityksi sitten homoksi ja sitten vaikka lestaksi
      ja usein parta on jo valmiina

      Prosessi alkaa alusta kunnes hakija on sopeutunut sossuelämään pysyvästi
      Migri kertoo
      https://pbs.twimg.com/media/DytC-o0WkAEftjk.jpg

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe