Takuueläkkeisiin Sipilä lupaa reilun 100 euron korotuksen

Kuka.nokittaa

Myös eläkkeiden indeksijäädytys saa kyytiä.
Keskustapuolueen vaaliohjelma maalaa kuvaa Suomesta, jossa perheitä tuetaan, kukaan ei putoa kelkasta, yrittäjyys kannattaa ja metsä kasvaa. Ohjelma lupaa paljon lapsiperheille ja nuorille sekä muun muassa koulutukseen.

Tällä viikolla paljon puhuttanut vanhusten hoiva on myös mainittu vaaliohjelmassa. Keskusten puheenjohtaja Juha Sipilä, että keskusta pyörtää vanhan kantansa ja on valmis lisäämään hoitajien määrää.

Olemme valmiit lisäämään kaikkein huonokuntoisimpien vanhusten hoitoon käsipareja: Hoitajamitoitusta on muutettava. Lisäksi eläkkeiden indeksijäädytys, josta paljon puhutaan, loppuu. Takuueläkkeisiin lupaamme reilun sadan euron korotuksen.

Keskusta haluaa Suomesta maailman lapsiystävällisimmän maan. Tämä tarkoittaisi ohjelman mukaan perheiden moninaisuuden ymmärtämistä, kotihoidontuen säilyttämistä ja lapsiperheköyhyyden kitkemistä.

Keskusta ehdottaa perusopetuksen parantamiseksi ”pienten lasten koulua”. Sen muodostaisivat esikoulu ja peruskoulun kaksi ensimmäistä luokkaa.
– Toisen luokan lopussa on perustaitojen tarkastelupiste. Lapsi siirtyy joustavasti eteenpäin, kun hän on saanut perustaidot hallintaan.

Oppivelvollisuuden keskusta haluaa ulottaa 18 ikävuoteen. Mielenterveyspalvelut pitäisi puolueen mukaan taata kaikilla kouluasteilla ja tarttua hanakammin nuorten syrjäytymiseen. Lisäksi ohjelmassa ehdotetaan maksutonta ehkäisyä alle 25-vuotiaille. Muun muassa keskustanuoret ovat aiemmin ajaneet tätä.

Keskusta tavoittelee omaishoitosopimuksille ja -palkkiolle yhteisiä kriteerejä ja taloudellisia kannustimia edistämään eri sukupolvien asumista saman katon alla.
– Keskusta haluaa tehdä myös perhevapaauudistuksen, mutta se on tehtävä perheiden ehdoilla. Ei työmarkkinoiden. Olemme valmiita käyttämään rahaa siihen, että isien hoitoaikaa jatketaan ja kotihoidontuki säilytetään.

Keskustan keinovalikoimaan kuuluvat myös soiden ennallistaminen ja maatalousmaiden hiilensidontakyvyn vahvistaminen.

Metsäteollisuuden arvo voidaan keskustan mukaan kaksinkertaistaa pitkällä aikavälillä ja puulla korvata ympäristölle haitallisempaa tuotantoa.
– Alkutuottajien neuvotteluasemaa ruokaketjussa pitää parantaa. Epäreilut kauppatavat on kitkettävä. Kauppojen on tarjottava myös pienille elintarvikejalostajille tasapuoliset mahdollisuudet päästä valikoimiin.

Puolustusliitto Natoon keskusta ei haikaile.

44

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ilmainen.Vinkki

   Ei käy, kun kerran huutokauppaan lähdetään, niin vaadimme uuden tarjouskierroksen. Meillä kepussa on kokemusta Iltalypsystä.
   Peli ei ole edes vielä alkanut!

   Niin se Vinkki: Muistakaa sitten ostaa Persulit mukaan hallitukseen, niin saadaan taas syntipukki kepun rikotuille lupauksille!

  • Joko.laski.allensa

   Jännä nähdä mitä työlaisjohtaja Sanna Marin nokittaa.
   Sannalla vain ei rahaa maksaa, kun ne Ay-liikkeen tileillä.

   • tästäköeisaapuhua

    Kyllä rahaa löytyy kun on kiinni vallan kahvassa, demarit ottavat yritystukia pois niiltä, jotka pelkästään täyttävät oman kukkaronsa eivätkä ikinä työllistä työttömiä ja vähennetään sitä vähän kaikilta yrityksiltä, tuntuu mahdottomalta että 5-6 miljardia menee yritystukiin, eikö vähempi riittäisi, paitsi että oikeistopuolueet toivovat nyt mahtavia vaalitukia kun tämä hallitus on hukuttanut yritykset rahoihin ja köyhät on unohdettu näkemään nälkää, töitäkin tehtäisiin, jos olisi työpaikkoja, mutta ei ole, nekin on lopetettu tai viety ulkomaille.


  • jokukepuloisi

   Kuka enää uskoo Sipilän vaalivaleilta?

   • hopealanka

    "Koulutuksesta ei leikata".


  • Koskeeko se myös Paavo Lipposen " taitettua indeksiä " ja miten jo syntyneet vahingot korvataan . Myös eläkekatto pitäisi saada voimaan .

   • Bisnekset.Luistaa

    Kepu lupaa korvata kaikki poliitikkojen aiemmat väärät päätökset Sipilän johdolla Talvivaaran tuottamista megalomaanisista voittorahoista, kun se lopulta myydään ulkomaille!


   • Varmaan.harmitta
    Bisnekset.Luistaa kirjoitti:

    Kepu lupaa korvata kaikki poliitikkojen aiemmat väärät päätökset Sipilän johdolla Talvivaaran tuottamista megalomaanisista voittorahoista, kun se lopulta myydään ulkomaille!

    Osaavan kepun toiminta.

    Mutta mitä Sanna Marin ?
    Varmaan osaamisalueellaan parhaiten jos esittää sateenkaari lipun suurentamista.
    Ei enään sitten näin pieniä lippuja, että näkyy lähikorttelin taaksekkin.
    https://is.mediadelivery.fi/img/978/6bc091fe5ce344eebf3d0a587b4209a8.jpg


   • japuhutaanvaan

    Niin, ei kaikki ymmärrä tätä taitettua indeksiä, luin jostain, että se estää ettei eläkkeet nouse yli palkkojen, siis ilman tätä tälläkin hetkellä eläkeläiset saisivat suhteellisesti enemmän eläkettä kuin palkat ovat, ei sekään olisi oikein, sen kulutusindeksin voisi sentään maksaa joka tammikuu, kuten ennen näitä oikeistohallituksia tehtiin, enkä tiedä olinko oikeassa, tämmöinen epävarmuus seuraa kansalaisilla, kun hallituksissa kaikki tehdään salassa.


   • japuhutaanvaan kirjoitti:

    Niin, ei kaikki ymmärrä tätä taitettua indeksiä, luin jostain, että se estää ettei eläkkeet nouse yli palkkojen, siis ilman tätä tälläkin hetkellä eläkeläiset saisivat suhteellisesti enemmän eläkettä kuin palkat ovat, ei sekään olisi oikein, sen kulutusindeksin voisi sentään maksaa joka tammikuu, kuten ennen näitä oikeistohallituksia tehtiin, enkä tiedä olinko oikeassa, tämmöinen epävarmuus seuraa kansalaisilla, kun hallituksissa kaikki tehdään salassa.

    Kyllä palkat ovat nousseet tämän indeksin asettamisen jälkeen huomattavasti enemmän kuin eläkkeet . 40 vuotta työeläkemaksua maksaneena ja 25 vuotta pääluottamusmiehenä toimineena olen tätä indeksiä seurannut todella tarkasti , siis sen vaikutusta työeläkkeeseen . 5 vuotta eläkkeellä olleena väitän myös henkilökohtaisesti asian tuntevani , esimerkiksi tänä vuonna 2019 eläkkeeni indeksikorotus on 1,45% kun taas palkat liukumineen nousevat huomattavasti enemmän ja ovat nousseet jo useana edellisenä vuotena , joten älä pehmeitä puhele .


  • kepu_pettää_taas

   Kepu pettää aina.

   Ihan vain muistutkseksi: koulutuslupaus.

   Mutta hyvähän se on huudella, kun oppositiotaivat odottaa vaalien jälkeen.

  • köyhät.kyykkyyn

   Sipilä nauraa eläkeläisille, kävellessään pankkiin ihailemaan miljooniaan.

  • Anttitanssii

   Viime vappuna.

   Antti Rinne lupasi 100 euroa kuukaudessa nettona ”pienillä eläkkeillä kituuttaville” - Sipilältä täystyrmäys: ”Tämä on populismia”

  • ValheOnLestanMerkki

   Kukaan ei enää usko tuon parrakkaan lestakepulin sanoihin, joten turhaa on Juha-Lestan edes yrittää esittää uusia lestatyylisiä "koulutuslupauksiaan"...

   • Sipilän_katteettomat

    Keskusta avasi vaalikampanjansa. Sipilä lupaa panna Suomen entistä pahempaan kuntoon.

    Kampanjastartissa Sipilä kehui panneensa kuluneella vaalikaudella Suomen pahaan kuntoon. Nyt tarkoitus olisi hänen mukaansa edetä kohti huhtikuun vaaleja lupaamalla panna maa entistä pahempaan kuntoon.

    Vanhustenhoidon osalta keskusta linjasi tällä viikolla, että se on valmis lisäämään hoitavia käsipareja lisäämällä hoitajamitoitus lakiin. Edellisellä vaalikaudella Sipilän mielestä olisi säästetty kymmeniä miljoonia, jos hoitajamitoitussuositus olisi laskettu 0,5 alas 0,4.

    Takuueläkettä se on valmis korottamaan sadalla eurolla. Vaikka Sipilä riekuu Rinteen satasesta, niin nyt tähän takuueläkkeeseen olisi varaa satsata tuo satanen. Takuueläkkeen saa, vaikka ei olisi ollut päivääkään töissä tai maahanmuuttaja, joka on asunut Suomessa kolme vuotta. Pieniä työeläkkeen saajia on paljon vielä ja eteenkin pienyrittäjissä, jotka maksavat yrittäjäeläkettä (Yrittäjäeläkkeen maksu kannattaa lopettaa heti)

    Keskusta lupaa myös harkinnanvaraista ylimääräistä lapsilisää, kunnallista kotiapua, joustavia työaikoja ja osa-aika- ja etätyötä, jotta vanhemmuutta kyettäisiin tukemaan ja lapsiköyhyyttä taittamaan. Suurimmat aplodit Sipilä sai kuitenkin todetessaan keskustan aikovan säilyttää kotihoidontuen ennallaan. No mistäs nuo rahat nyt otetaan? Tällä vaalikaudella oli tärkeää leikata lapsilisistä ja poistaa lapsivähennys. Myös koulutuksesta leikattiin vaikka ihan todistetusti sanoi, että ei leikata.

    Keskusta tahtoo myös muun muassa taata koululaisille ilmaisen välipalan joka päivä ja kaikille lapsille ja nuorille oikeuden vähintään yhteen harrastukseen. Ihan hyvä asia tuo välipala, mutta kannattaisiko ensi panostaa siihen, että koluissa ei tarjota puolalaisia perunoita ja puolalaista lihaa, kunkuntien kilpailutuksessa ne aina voittavat. Näkkileipäkin voisi olla suomalaista.

    Eli keskustan lupauksiin ei usko kukaan normaalisti politiikkaan suhtautuva ihminen. Edellisellä vaalikaudella Sipilä lupasi yhtä ja toteutti toista. Tosi äärioikeistolaista politiikkaa, jossa vanhukset, lapset, vähävaraiset ja työttömät saivat kuristusta oiekin kunnolla. Kepu toimikin kokoomuksen kovan linjan apupuolueena. Siitä nyt luisutaan alle 14 % kannatukseen. Seuraava gallup kertoo taas mitä kansa ajattelee.


  • Eroa_Sipilä

   Sipilän vappusatanen HOH HOH HOH HOH HOH

  • Faktaapukkaa_

   Sipilää ei ole kukaan ottanut tosissaan pitkään aikaan, noh muutama tämän saitin ryysyläinen, joten Sipilä saa mölistä mitä sattuu, niin kukaan ei usko mulkkua.

  • NitkujaNatku

   Se satku on jo syäty.

  • Ihgfi

   Mistä rahat otetaan?

   • voivvvvvvv

    Matuilta , painukoon sinne mistä tulivatkin ,, LOMALLE!!


  • kepuli_konsti

   Pari huomioitavaa näkökohtaa. Sipilän hallituksen sote-uudistuksessa poistettaisiin lapsilta terveyspalvelumaksut. Toisaalta välikaton poistaminen uhkaisi nostaa aikuisissa maksut yli kymmenkertaisiksi. Nyt Sipilä ehdottaa ylimääräistä lapsilisää, mikä on tulevan perhevapaauudistuksen kannalta hankala yhtälö. Keskusta on vastustanut nimenomaan muiden ajamaa perhevapaauudistusmallia, koska se leikkaisi lapsilisää.

   Kysymys kuuluukin, että osaatteko sanoa, ketkä hyötyvät eniten tästä puliveivaamisesta ja ketkä saavat "kunnian" maksaa sen? Ja palstapölhölle tiedoksi, nyt tarkkana.

   • Tarkoin.Suunniteltu

    Sipilän puliveivit on laskelmoitu niin, että hyötyjä on lastadiolainen maajussukka pohjois-Pohjanmaalata, maksumies on jokainen kaupungissa asuva.
    "Kun ottaa enemmistöltä vähän ja antaa vähemmistölle paljon, niin ei tunnu niin pahalta"

    Ps. Takuueläke oli Kepu-Kokoomuksen mittatilaus palkkatyötä vieroksuneille maatalojen emännille ja kaupunkien eliittirouville, jotka eivät tyytyneet kansaneläkkeeseen, kuten työväestön köyhät.


   • kepuvedätys
    Tarkoin.Suunniteltu kirjoitti:

    Sipilän puliveivit on laskelmoitu niin, että hyötyjä on lastadiolainen maajussukka pohjois-Pohjanmaalata, maksumies on jokainen kaupungissa asuva.
    "Kun ottaa enemmistöltä vähän ja antaa vähemmistölle paljon, niin ei tunnu niin pahalta"

    Ps. Takuueläke oli Kepu-Kokoomuksen mittatilaus palkkatyötä vieroksuneille maatalojen emännille ja kaupunkien eliittirouville, jotka eivät tyytyneet kansaneläkkeeseen, kuten työväestön köyhät.

    Kansaneläkkeen saa vasta 64 vuotias, talonemännät ja isännät pääsevät eläkkeelle jo 58- vuotiaana, takuueläke on heitä varten (Vanhasen ideoima).


  • vaikuttaamoneen

   Pitää nostaa kansaneläkettä. Ketkuilu takuuelääkkkeellä seis.

   • eläkekertymiä

    Samoin pitää parantaa työehtoja, jotta työstä (mm. yksi pv/kk) kertyy työeläkettä, kun nykyinen 4,74 €/pv ei kerrytä sitä. Kun työeläkettä kertyy mukavasti, valtio säästyy takuueläkkeeltä tulevaisuudessa.


  • saahansitäluvata

   Jos nostaa takuueläkettä 100 eurolla ja samalla sairaanhoitomaksujen yläraja nousee 670 euroon terveysasemilla käydessä aikaisemmasta noin 60 eurosta niin ei tarvitse kummoista matematiikkaa, että tuo nosto kompensoituu täysin muiden kulujen korotuksilla. Tähän kun huomioidaan sairauskulujen kokonaisnousu ja lääkekatto korvauksen nousu sekä muut kustannusten nousut, voidaan puhua realismista eli -2 euroa kuukaudessa, koska muut kulut nousevat suhteessa enemmän. Onhan se parempi kuin -102 euroa.
   NUO VAALILUPAUKSETHAN OVAT SAMAA TASOA KUIN VIIMEKSI. Mikään niistä ei TOTEUTUNUT.
   Paitsi Ikävät LEIKKAUKSET JA KIKY.
   EHDOTTOMASTI SIPISISI ja taas saadaan ongelmia heikkotuloisille.
   KUN EI OLE LUOTTOA K.O HENKILÖÖÖN.

   • S24uomlaineN

    Hyvä lupaus Keskustalta. Takuueläkkeen nosto auttaa kaikein heikomassa asemassa olevia. Se on myös reaalistinen toisin kuin petosmies Rinteen lupaus nostaa kaikkien alle 1400 euroa eläkettä saavien eläkkeitä.


   • Aika_siirtyä_ULOS
    S24uomlaineN kirjoitti:

    Hyvä lupaus Keskustalta. Takuueläkkeen nosto auttaa kaikein heikomassa asemassa olevia. Se on myös reaalistinen toisin kuin petosmies Rinteen lupaus nostaa kaikkien alle 1400 euroa eläkettä saavien eläkkeitä.

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/18cd6ec5-3dbc-4fc1-847c-3f50e63c1831

    Kaikki ei menekkään kepussa kuin strömsössä. Yksityistäminen saa kepulaisetkin "hyppimään seinille. Tais tulla kepulaisille kalliiksi antaa ministerin paikka kokoomuksen myyrälle Anne Bernerille, ulkoistamaan kaikkea valtion omaisuutta ja toteuttamaan kokoomuksen arvomaailmaa kepussa. Kepulaistenkin mielestä on menty liian kauas kepun aikaisemmasta linjasta.

    Nyt kaikki huomaamme, että Sipilälle on iskenyt paniikki. Kaikkea hyvää luvataan: satasen korotus takuueläkkeisiin, lapsiperheille erikoislapsilisiä, koululaisille välipalat, hoitajia lisää vanhuspalveluihin eli siis keskusta on nyt opposition linjoilla. Onhan se ihan eri asia, että saa takuueläkettä vaikka ei ole ansiotyössä ollut päivääkään ja työeläkettä 1100 euroa vaikka on neljäkymmentä vuotta paahtanut töissä aamusta iltaan.

    Ei olla kuultu muista petosmiehistä kuin takakonttihalliksen puliveivarista Juha Sipilästä. Ensi töikseen petti opiskelijat, sitten lapsiperheet, seuraavaksi työttömät ja lopuksi vanhukset. Nyt on Juhalla kerrankin mahdollisuus tehdä miehen työ, ulos vaan , niinhän sitä lupaili.


  • vanha-köyhä-äijä

   Mää en saa mittää korotusta.
   Mää saan eläkett ja asumistukkee 1100€/kk.
   Yksin asun kerrostaloyksiöss.

  • Iloinen.äänestäjä

   Näyttää kepu taas vievän potin vaalissa, kuten edellisessäkin.
   Siitä vielä vähän entraten. 26 % tuntuisi ihan passelilta tulokselta.
   Sellaistahan se aina kisassa, hävinneet itkee tappiotaan, kuten täälläkin
   katkera kommunisti lestaa huutaen.

  • Sopii_miettiä

   Kepun ja kokoomuksen valheet paranee aina valien alla, muistakaa vaan ihmist, ketkä pitävät maahanmuuttajia parempina kuin kanta Suomalaisia. Muistakaa, ketkä pistivät työttömät palkattomiin orjatöihin, joita nykyisin varmasti jo apu lehden jutun jälkeen yli 700000. Muistakaa työttömien syyllistäminen pienestä alta 500 euron työttömyyskorvauksesta, josta natsiunioni on jo kahdesti antanut nootin Suomelle riittämättömästä toimeentulosta. Muistakaa kuinka matuihin hakataan 5800 euroa per lärvi kuukaudessa, kun työttömät saavat pärjätä alle 500 eurolla josta myös kauhea meteli. Tuo 5800 euroa löytyy kyllä maahanmuutto viraston sivuilta. Tai kuinka vapaehtoisille maahanmuuttajille paluusta maksetaan lentoliput ja 5000 euroa vielä bile rahaa mukaan.Muistakaa ketä vei ihmisiltä lääkekorvaukset, ja kuinka moni onkaan jopa viikkoja ilman tarvitsemiaan lääkkeitä. Muistakaa ketkä kiristävät jatkuvasti autoilun kustannuksia, jotka eniten koskee pienituloisia haja-asutus asukkaita. Muistakaa ketkä alkoi yksityistää palveluita, kuten lääkäri ja hoiva palvelut, niiden tuloksia nähdään nyt mm. vanhusten hoidossa, kun pääasia on sijoittajien maksimaaliset voitot. Muistakaa ketkä pistivät toimeentulotuet kelaan, jajosta Suomalaiset ei apua saa.

  • Nyt140000.työllistä

   Potaskan puhujat oli edellisessä hallituksessa joka lupasi 100000 työllistä lisää mutta tulikin 100000 työtöntä lisää. Tämä hallitus on jo saanut jo työllistettyjä yli 100000 joten sopii.miettiä heittää nuo luvut kuperkeikkaa.

  • Kjgdfuu

   Voi sentään, parantunut työllisyys johtuu maailman talouden paranemisesta, hallituksella ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Kiky, -30% lomaraha leikkaukset, opintotukien leikkaukset ym. ne ovat hallituksen tekosia. Turun telakan risteilyalus tilaukset ja Uuden kaupungin autotehtaan tilaukset on lyöty lukkoon paljon ennen Sipilän suhmurointeja.
   Nyt on jo asiantuntijat sanoneet, että Suomen talouskasvu alenee ja se johtuu juuri masilmantalouden alenemisesta.
   Ihmiset eivät ole valveutuneita vaan uskovat Sipilän puheet ilman kontrollia.

   • tilastokikkailu

    Mainitsemiesi lisäksi hallituksen tekosiin voidaan laskea työttömyystilastojen kikkailu:
    yksi päivä kuukaudessa vastaa täystyöllisyyttä, palkka 4,74-9 €/pv, josta ei kerry työeläkettä tulevaisuuden varalle.


  • Orponjakovara

   Missä se pultsaripartanen piilotteli jakovaraa 4v.?

  • Kepulaanen

   keskusta se osaa. Melkein silmäkulma märkänä katsoo sen osaamista.

  • kiero.kuin.hellakoukku
  • kirkonrott

   100.000 takuueläkeläistä ruokittavana.Minnekä jää nämä 650.000 eläkeläistä
   jotka saavat työkyvyttömyys ja kansaeläkettä ja silti jäävät alle takuueläkeen, tai vähän yli saavat.25 vuotias eläkeläinen sairaana ei paljonkaan saa eläkettä.
   Entäs nämä markka-aikana eläkeelle jääneet jotka myös jäävät alle takuueläkeen.
   Sipilä löyti oivan kohteen 100 euron korotukselle/unohti vain vähän työelämässä olleet
   työkyvyttömät ja sairaat,joiden vanhuus riipuu paljoltikin eläkee määrästä palveluineen.

   • Laiskuuttaan

    Monilla työkyvyttömyys itse hankittua. Huono elämä ollut, sitten iskee täudit vanhempana. Kaiken maailman kirroosit viinasta.


   • Laiskallehikisyödessä

    Voi vittu..
    Itsehän se on hankittu, jos ei tee mitään, niin ei työn takia ole työkyvyttömyys eläkkeellä.
    Saattaahan se fysiikka ja henkinen kantti olla koetuksella näillä mm. näillä lähihoitajilla koska ahneet rahankiilto silmissä haaliivat hommia enemmän mihinkä resursseissa varaa. Ennen piti tehdä kahden työt tänä päivänä kolmen.
    Passaa siinä miettiä mistä johtuu sairaus lomat. Ei ihminen kone ole.


  • hyödytön.idiootti

   Eikös tuo nosto vaikuta eläkkeensaajan asumistukeen sitä 100 eurolla pienentäen, eli pipilä pelaa nollasummapeliä. Toisesta päästä annetaan ja toisesta otetaan. Hölmöläisten hommaa!

  • Ihmisroskat

   Olisiko vanhuksista sipilän sotessa tehty kakkavaippavaaveja.

  • Hassua

   Kun vasemmistolle ei kepaakkaan satanen, maan luikureille, jotka jääneet takuueläkeelle.
   Eihän sitä ole pakko ottaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   210
   4574
  2. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   3373
  3. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   181
   3371
  4. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   56
   2250
  5. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   248
   2074
  6. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   139
   1614
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   12
   1557
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   1416
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   57
   1363
  10. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   15
   1033
  Aihe