Voi Mikko ja Vappu

Siinä on kaksi kulunutta naamaa Vappu Pimiö ja Mikko Leppilampi ne on joka hemmetin ohjelmassa eikö suomessa ole muita juontajia , samat naamat samana iltana useammassa ohjelmassa.
Ilmoita


minusta hyvä selostaja olisi se Hilkka Kuntolan vävypoika joka on hiihtoasiantuntijana. En muista nim-vähän uutta verta kehiin.eä.Selkeäsanainen,komea
2 VASTAUSTA:
Kalle Lassila yes
Mietaan Jussi.

Vois opettaa samalla oikeita kikkoja mämmin syöntiin. Pitäs alkaa jo harjottelee, tuokkosten tekemistä.
+Lisää kommentti
No emmä tiedä ketä tilalle halutaan?

Sara Sieppiä? Roope Salmista? Lola Odusoga? Lotta Wiklund? Kimmo Vehviläinen? Aamulypsyn triosta joku? Sara Forsberg?

Se uutisvuodon uusi nobody nainen on minusta huonoin ikinä televisoon asti päässyt...
Ilmoita
Maikkari on niin persssaukinen että niiden ohjelmat ovat pelkkiä ZERO. nolla.
Ilmoita
Leppilampikin joutuu näyttelijänä kaikkiin naurettaviin
ö-tason ohjelmiin juontajaksi. Vappu taas on niin kulunut
ja lihonnut...vaihdan heti kanavaan, kun naama näkyy...
Eikö muita löydy Suomesta esiintymään???
Ilmoita
Paljon mieluummin katselee Mikkoa ja Vappua kuin esimerkiksi omatekoista "huutokauppakeisaria" kolmoisleukoineen ja läskimahoineen. Toinen ällötys on Hjallis Harkimo, puhumattakaan Teemu Selänteestä, yökkk.
Ilmoita
Kyllä Vappu ja Mikko, sekä Susanna ja Mikko ( Puoli seitsemän ) ovat parhaita juontajia. Ei tarvitse jännittää mitä suusta tulee, niin voi rauhassa keskittyä ohjelmaan.

Minua ei kenenkään pyöreys vaivaa, eikä se ole mitenkään oleellinen asia juontotehtävissä.
Ilmoita
Minusta ylen tyhmää ja nykyajan erittäin merkillinen outous moittia ihmisiä heidän ulkonäkönsä vuoksi! Mikä järki siinä on? Onko tällainen kirjoittaja itse ollut vaikuttamassa omaan persoonaansa ja koko ulkoiseen habitukseensa, vai? Ei ole. Minunkin naama on varmaan ihan kulunut, tulenhan pian 65-vuotiaaksi. Aloittajankin naama kuluu, me emme vain ole sitä näkemässä televisiossa!

Typerää myös haukkua jotakin Mikkoa ja Vappua, että ovat monissa ohjelmissa peräjälkeen ja samaankin aikaan. Eiköhän heitä nimenomaan ehdoteta ja sitten pyydetä milloin mihinkin ohjelmaan, monissa paikoissa tällaisia ammattihenkilöitä tarvitaan. Eiköhän heidät vain usein työnantajan taholta katsota parhaimmiksi, sopivimmiksi. Turha siitäkin on haukkua heitä itseään, he tekevät vain työtään, elääkseen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Voi Mikko ja Vappu

Siinä on kaksi kulunutta naamaa Vappu Pimiö ja Mikko Leppilampi ne on joka hemmetin ohjelmassa eikö suomessa ole muita juontajia , samat naamat samana iltana useammassa ohjelmassa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta