Uuskommunistien Jumalaton nyrkkitervehdys!

Trumpjee

"Tervehdys ilmaisee paholaismaisen jumalatonta pahuutta ja Jumalaa vastustavaa katkeran kostonkaunaista kapinointia."

21

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trumpjee
      • Msmsksksk

        Tämä on hyvä huomio, sitä ihmiset näkevät mitä haluavat nähdä.


      • Nyrkki "kohti Jumalaa"? Missä päin Jumala on?


      • katso.kuvat
        jjeeves kirjoitti:

        Nyrkki "kohti Jumalaa"? Missä päin Jumala on?

        Siellä päin mihin vassarit olentavat nyrkkinsä.


    • voevoepikkuista

      Voi Ahvio parkaa.

    • Arvoisa avaaja.
      Voisiko nimetä muutaman "julkkis uuskommunistin" - kiitämme E....

    • >> siinä missä roomalaisen [natsi]tervehdyksen versioiden tekemisten osalta vallitsee käytännössä nollatoleranssi, näyttää kommunistisen nyrkkitervehdyksen julkinen tekeminen olevan ihan ok <<

      Juha Ahvio yrittää pehmentää ja tehdä hyväksyttävämmäksi uusnatsien touhuja.
      Aika haastavan tehtävän hän on ottanut.

      • olen.oikeassa

        Miten yrittää pehmentää? Se että puhuu kommunistien rikoksista ei tarkoita sitä että uusnatsit olisivat hyväksyttäviä.


      • hahahhaahahahhahaha
        olen.oikeassa kirjoitti:

        Miten yrittää pehmentää? Se että puhuu kommunistien rikoksista ei tarkoita sitä että uusnatsit olisivat hyväksyttäviä.

        Stalin oli maahamuuttokriitikko.


      • Lslslsm
        hahahhaahahahhahaha kirjoitti:

        Stalin oli maahamuuttokriitikko.

        Stalin tapatti kymmeniä miljoonia ihmisiä.


    • Kyllähän tämä asia VARMASTI on jokaisen kunnon kristityn mielestä SUUREMPI ongelma kuin vaikkapa vanhusten olot! KIITOS; Ahvio ja fanit!

      • Suuri moraliongelma tervehtimisasioissa on myös tämä halaamistrendi. Kaikenmaailman puolituttuja kuuluu halata ja ottaa halaus vastaan, kun he tekevät aloitteen. Oli sitten samaa tai vastakkaista sukupuolta. Joissakin kulttuureissa vastakkaisen sukupuolen kätteleminenkin on sopimatonta. Mutta meillä tungetaan rutistelemaan molemmin käsin melkein painiotteella.


    • Meksikon olympiakisojen (1968) 200 metrin juoksun palkintopallilla kaksi amerikkalaista pikajuoksijaa piti kohotettua kättään nyrkissä ja kädessä oli vielä musta hanska. He varmaan olivat kommunisteja? Olivathan? Oman kertomuksensa mukaan Tommie Smith ja John Carlos protestoivat amerikkalaista rasismia vastaan. Hanskat he olivat saaneet myös palkintopallilla olleelta australialaiselta Peter Normanilta. Hänkin varmaan oli kommunisti?

      Martin Luther King esitti nyrkkitervehdyksen aika monta kertaa. King oli kai sitten paha kommunisti?

      • hail.hitler

        Kyllä kommareita kaikki.


      • hail.hitler kirjoitti:

        Kyllä kommareita kaikki.

        Entäs ne kaverit, jotka kannattavat "valkoista valtaa"? Heilläkin kun on nostettu nyrkki symbolina.


    • No voihan nyrkki. Kaikesta sitä sitten tarinaa saadaan aikaan.

      No, teimpä nopean tiedonhaun ja aiheesta löytyi jonkin verran tietoa. Ahvion käyttämänä termi ”nyrkkitervehdys” tarkoittaa vähän toista. Siitä oli keskustelua parisen vuotta sitten.

      ”Hallituksen tiedotustilaisuuden päätteeksi valtiovarainministeri Alexander Stubb, pääministeri Juha Sipilä sekä työ- ja oikeusministeri Jari Lindström tekivät fist bumpin eli ”nyrkkitervehdyksen”. Tervehdys on osa afroamerikkalaista kulttuuria, kirjoittaa Marko Junkkari.”

      ”Se on tervehdys, joka kuvastaa iloa ja riemua sekä yhtenäisyyttä, toveruutta ja kunnioitusta, rispektiä.”
      ”1960-luvulla mustien kansalaisoikeustaistelijoille dap-termi kuvasi ylpeyttä ja omanarvontuntoa. Myös Vietnamin sodassa mustat amerikkalaissotilaat onnittelivat toisiaan usein rystysillään.”
      ”Tapa on ilmeisesti peräisin urheilijoilta. Ainakin 1950-luvulla baseball-pelaaja Stan Musial onnitteli joukkuetovereitaan nyrkkitervehdyksellä.”
      HS ”Ministerien nyrkkitervehdys on afroamerikkalainen tapa – vihjaako se uudesta kovasta päätöksestä?” 5.3.2016

      Eli siinä laitetaan nyrkit vastakkain tervehdittäessä.

      ”Kuvassa SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm ja puheenjohtajistoon lukeutuva Sanna Marin tekevät valituksi tulonsa kunniaksi kommunistisen nyrkkitervehdyksen.”

      Pystyyn nostettu nyrkki sen sijaan kertoo toisenlaista viestiä. Sitä on mm. Trump käyttänyt

      ”Donald Trump käytti toisinaan myös ylös nostettua nyrkkiä. Propagandamerkkinä se lienee tunnetuin kommunistisen propagandan symbolina valmiudesta taisteluun. Toisinaan kyseistä merkkiä toki näkee myös rock-konserteissa. Se on silloinkin voimakkaan tunteen symboli, jolla voidaan antaa kannatusta ihailemalleen artistille tai yhtyeelle.”
      ET ”PRESIDENTIN ELKEET! Donald Trumpin puhuvat kädet” 13.11.2016

      ”Tervehdys ilmaisee paholaismaisen jumalatonta pahuutta ja Jumalaa vastustavaa katkeran kostonkaunaista kapinointia.”

      Ihan ensimmäiseksi Wikistä, sillä siellä oli eniten koottuna tietoa. Lähteinä oli käytetty; Gibson, Megan: Every Movement Needs a Symbol: Enter The Wisconsin Fist of Solidarity Time. 22.2.2011., The Samuel Gray Society samgraysociety.org. , Joyce L. Kornbluh: Rebel Voices: An IWW Anthology. Charles H. Kerr Publishing, 1998., Cushing, Lincoln: A brief history of the "clenched fist" image 25.1.2006. Docs Populi. sekä Calbris, Geneviève: Elements of Meaning in Gesture By Geneviève Calbris, s. 27-31. John Benjamins Publishing Company, 2011.
      Jos joku kokee, ettei tiedot pidä paikkaansa, tarkistakoot tai tuokoot muita lähteitä esille.

      ”Nostettu nyrkki (tai pystyyn nostettu nyrkki, engl. raised fist)”
      Tätä käytetään monessa yhteydessä ja sillä on mm solidaarisuuden ja tukemisen symboli ja ”Sitä käytetään myös tervehdyksenä ilmaisemaan yhtenäisyyttä, voimaa, uhmaa tai vastustusta.
      ”Nostetun nyrkin logo voi edustaa esimerkiksi yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta. Logoa käytetään yleensä sorrettujen tai alistettujen ihmisten toimesta.”

      ”Musta nyrkki (Black Power fist)”
      -yleensä liitetään mustaan nationalismiin ja joskus sosialismiin.
      Mustat pantterit käyttivät tätä Mutta nyrkkilogoa käytettiin myös soul-musiikin eräässä alakultturissa.

      ”Valkoinen nyrkki (White Power fist)”
      Tämä puolestaan ”liitetään valkoiseen nationalismiin. ”
      ”Tosin Sosialistinen internationaalinen -järjestö ja jotkut sosialistiset ja sosiaalidemokraattiset puolueet käyttivät valkoista nyrkkiä, jossa nyrkki pitää punaista ruusua.” Eli on ollut myös sosialistien tunnuksena.
      ”Gonzon nyrkkille ominaista on meskaliinikaktusnapin pitäminen kahdella peukalolla ja neljällä sormella.”
      ” Gonzon nyrkkiä käytettiin ensimmäisen kerran Hunter S. Thompsonin kampanjassa vuonna 1970. Siitä on tullut Thompsonin ja gonzojournalismin symboli kokonaisuudessaan.”

      Ehkä nykynuorisolle tutuin lienee tämä: ”Sloganin ”Power to the People” (suom. ”Valta kansalle”) yhteydessä usein käytetään nostettua nyrkkiä.”

      ”Jos kommunistisen nyrkkitervehdyksen julkiseen tekemiseen suhtauduttaisiin samalla tavalla kuin suhtaudutaan niin sanotun roomalaisen tervehdyksen – jonka taustoja selostaa Wikipedian ”Roman salute” -artikkeli – tai sen niin kutsutun natsitervehdys -version…”

      :D Jos natsitervehdystä pitäisi kutsua ”roomalaiseksi tervehdykseksi”, niin nostettua nyrkkiä pitäisi sitten kutsua assyrialaiseksi tervehdykseksi (Tervehdyksen juuret juontaa antiikin Assyriaan symbolina väkivallan vastustukselle.)

      Niin, pyrkiikö Ahvio nyt ”normaalistamaan” natsitervehdykset vai mitä hän tällä artikkelilla taas ajaa takaa?

    • Taidankin_äänestää

      Tyypillistä ahviota eli syyllistämistä assosiaatiolla. Patmoksen paatoksen asia tälläkin kertaa on tietysti pelkästään poliittinen; että älä vain äänestä vasemmistopuolueita, koska jostain syystä yhdenvertaisuus yms. asiat ovat nyrkkiä puiden kapinointia Jumalaa vastaan. Taas meillä täällä todellisuuden puolella asia nähdään niin, että uskovia ja epäuskovia kumpiakin on niin oikeistossa, vasemmistossa kuin jossain sillä välillä, eikä sillä, että joku ajaa yhdenvertaisuutta ole välttämättä mitään tekemistä minkäänlaisen kapinoinnin kanssa eikä varsinkaan mitään tekemistä jumaluskon tai sen puuttumisen kanssa. Mutta tuota samaa mustavalkoista roskaa nuo uskonnollisesti ja poliittisesti ääriasentoon vääntyneet liikkeet jaksavat meille suoltaa, ja aina joku hölmö uskoo. Noh, onneksi aina voi äänestää tuommoisia hörhöjä vastaan, vaikka ei muuta syytä äänestämiselle keksisi!

      • "...syyllistämistä assosiaatiolla..."

        Verbaalisena lahjakkuutena hän osaa kyllä kietoa nuo omat mielikuvansa sen kuuloisesti, niinkuin ne olisivat totta.


    • Entäs yläfemma?

      Keksiikö ahvistus siitäkin jotakin ahdistavaa?

    • Upeaa.tekstiä

      Aloitus suoraan Puppulausegeneraattorista?

    • CommandoHauis49cm

      Ahvion näkemys lienee kohdillaan.Mikä lie natsihenkinen nyrkkitervehdys. En ole nähnyt sitä. Seuraan ja olen tekemisissä maailmaan mahdollisimman vähän. Nyrkki tuo mieleen tervehdyksenä vihan. Nyrkki on merkki maan päällä.Nyrkkiä näyttämällä voi saada nyrkin natsinaamaansa? Uuskommunismi on saatanan työtaistelua, jumalattomuutta, eksytystä.Eräs viisaat neuvon sanat eräs mies sanoi kaikille meille kun tiesi näiden päivien tulevan: " Katsokaa,ettei kukaan teitä eksytä". Tänään eksytystä riittää.Elämme eksyttävässä aivopesussa, jonka pesulta tulee pyytää Jeesusta avukseen, turvakseen sydämeensä.Omassa voimassa, omassa älyssä, eksyy älyttömyyteen.

      Itse en tervehdi jumalattomia. Homolain voimaantultua ja tajuttuani liberaalit kristittyjä teeskenteleviksi , joilla on oma oppi , joka on erillinen Raamattuun kerrotusta.Ja liberaalit ämmät ovat isossa syyllisyydessä homosteluliiton syntihyväksymisen juurrutuksessa muihin moraalittomiin jumalattomiin saatanan kätyreihin.
      syntihyväksymisen yhteydessä käytetty sana ja rakkaus on kieroutuneilla himokas homostelu ja sen synninhyväksyntä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe