Jari Sarasvuo Sannikka&Ukkola showssa: "Vanhukset pelkäävät vanhuuden bisnes-SOTE:a"

Sote-Gate

Sarasvuo: Sivistysvaltiossa pantaisiin poikki tämä moraaliton meno.

Tulevaisuudessa vanhus voi Orpon ja Sipilän bisnes-SOTE:ssa valinnanvapaudella valita oman yksityisen Esperi Caren, jossa kulkea oma Via Dolorosansa.

16

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sairaat_Pa-kiaiset

      Luonnevikaisuus vienyt moraalin ja empatiakyvyn.

      • Anonyymi

        Jari Sarasvuo oli tuotettu oikeisto-omisteisen valtamedian Sannikka & Ukkola showhun nukuttamaan äänestäjiä. Sarasvuo sanoi käyneensä äänestämässä tyhjällä lipulla, siis sanoi koska joku hänet kuitenkin olisi sanonut äänestyspaikalla nähneensä. Kokoomustahan hän oikeasti äänesti, kuten aina ennenkin multimiljonäärinä ja ay-mafiametsästäjänä. Sarasvuo koitti tehdä äänestämättä jättämisestä tai hylätyn äänestuslipun jättämisestä "ei-uskonnollista" toimintaa, koska hänestä Halla-ahon perussuomalaisten äänestäminen olisi uskonnollinen "kristillinen" teko. Sannikka taas kertoi ohjelmassa Jari Sarasvuon tehneen vaaleissa nukkumisesta eli äänestämättömyydestä ja hylätyn äänen antamisesta esim. tyhjä vaalilippu "älyllisen teon".
        Halla-ahon Ylen vaalitentin nappisuoritus, joka mm. Areenasta kadotettiin suosituimpana vaalitenttitallenteena, sekä muutkin esiintymiset saivat rahamafiaeliitin kokpanssit paniikkiin, niin että jopa Sarasvuo piti kutsua hätiin nuijanukuttamaan "älyllisiä" ja "ei-uskonnollisia" rohkelikkoja oikestomediaan. Veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaismiljardibisnes kokpanssieturyhmille oli vaarassa, sekä ulkomaisen halpatyön Suomeen rantauttamisen agenda, mikäli perussuomalaiset voittaisivat vaalit. Jotain oli tehtävä. Sarasvuo jopa suomi Sannikkaa siitä että hänen luotsaamissaan vaalitenteissä Halla-ahon vastauksia koko ajan keskeytettiin, joka satoi tämän laariin. Mitä muutakaan vaalitoimittajat olisivat voineet tehdä kun filosofian TOHTORI (ei siis filosofian maisteri kuten Ylen vaalitentissä kerrottiin) pesi puhtaalla asialla älyllisesti toimittajat 10-0? Ei siinä auttanut edes Ylen vaalikommentaattoriksi pestatun Matti "Omistajan ääni / Bilderberg" Apusen uusliberalistiset kokpanssiheitot ja vähättelyt.


    • PimeäänPäinMenossa

      Sarasvuon mukaan suomalaiset ovat slaavilaista kansaa, joita saa poliittinen eliitti potkia päähän ja perseelle, eikä nämä pane yhtään hanttiin.
      Politikot jatkakaa vain kansan kuppaamista ja lyökää köyhää kykkyyn sen kun kerkiätte.

      Tehkää hyviä vaalilupauksia, kyllä kansa uskoo, ne kun ovat slaaveja.


      Ei tää nykyjengi osaa pitää oikeuksistaan kiinni. Kuulutaan Loimaan kassaan, eikä yhtenäisyydestä ole tietoakaan. Ihan niin kuin Sarasvuo sanoi. Eivät uskalla kieltäytyä lisätöistä lopputilin pelossa, vaikka irtisanomissyyt eivät täyty. Jotkut ovat ryhtyneet luottamusmiehiksi säilyttääkseen työpaikansa, tajuamatta sopimuksista mitään.
      Luottamusmiehen se pitäisi puuttua sellaisen työn teettämiseen, jossa toinen työntekijä pannaan tekemään toisen poissaolevan työ samalla rahalla omien töiden lisäksi. Siitä voi kieltäytyä eikä syytä irtisanomiselle synny. Ei ihme jos jengi on ihan loppu ja masentunut.

      Kävi vihaksi kun kuunteli ohjelmassa työnantajaa puolustavaa akkaa varsinkin Areenan ohjelman suorassa jatkossa. Nyökytteli kuin kepun Saarikko ja puhui tyhjää. Pitää kysyä vanhuksilta hoitolaitoksissa, mitä mieltä ovat hoidosta. Einö Grön arvatenkin isotuloisena maailmalla eläjänä Florida ei ollut varmaan paras henkilö jolta kysyttiin vanhustenhoidon peloista, vaikka vaimo olikin hoidossa. Isolla rahalla saa varmaan paremmat palvelut myös bisnes-sotessa.
      Haloo! Miten voi Alzheimerin- Parkinsonin tautia tai Dementiaa sairastava vanhus kertoa tuntemuksistaan hoitolaitoksessa?
      Vastaus on varmaan hoitolaitosta mielyttävä, eikä ongelmia ole.
      Seurasin sivusta joulukuun 19:sta päivänä kuolleen 92v appiukkoni elämän hiipumista kotihoidossa.
      Koko homma oli täysin ala-arvoista, koska hoitajien aika vanhuksen luona oli täysin alimitoitettu. Suurin osa homasta jäi vaimon ja minun tehtäväksi, ollaan itsekkin jo eläkeläisiä. Ei löytynyt rintamamiestunnuksella olevalle veteraanille hoitopaikkaa, vaikka lähti kämpästä yöjuoksuille kalsarit jalassa ilman toista kenkää. Laitettiin ovihälytin ilmoittamaan asunnosta poistumista. Ei toiminut. Veteraani häippäsi kämpästä puolipukeissa. Kun poliisi hänet aamuyöllä viluissaan löysi, niin seuraksena oli keuhkokuume ja kuolema, jota hän olikin toivonut vuosia.
      Vanhusten hoito maassamme on täysin ala-arvoista aivan kuin Sarasvuo asian ilmaisi. Markkinataloudessa rahantulo ratkaisee ei ihmisyys.

    • ddf.eiei

      en ole ikänä kattonu tuot a sannikka ukkola SHOWTA

      enkä kato

      eiköhän niilleki joku suojatyö sensuroimaton kannikka tai kukkola löydy media iltalehdistä .. kuten muutki yle toimittajat saa suojatöitä näköjää tuolta mtv medioista.. olivat semmoisia mitä katsojat hyljeksi ja saivat siksi potkut, hölmöt luulee mtv ja muissa mainosmedioissa että nyt napattiin kultavonkaleet.. ei ei.. sama ku uutisvuodon pitkula meni, sen nimekää muista enää, ei sitä kato kukaan

    • persusussu

      Jos jokainen ottaisi vanhuksensa pois noista laitoksista joissa hoitajat jättävät hoidettavat hoitamatta koska heillä on kiire ja sijoittajat hierova käsiään koska hoitajat tekevät hyvää tulosta heidän sijoituksilleen puolustuskyvyttömien kustannuksella... mitä tapahtuisi?

      Mitkään mitoitukset, lait tai sopimukset ei auta, jos hoitajat jatkavat uhriutumistaan vanhuksen kustannuksella peläten palkanmaksun katkeamista.

      Eikö myös hoitaja ole siinä tapauksessa myynyt sielunsa pirulle? Miksi vain muutama hoitaja on noussut barrikadeille? Jokainen omainen, hoitaja, poliitikko, sosiaalityöntekijä, potilasasiamies jne kertoo nyt kokemuksiaan vanhustenhoidon huonosta tilasta, joka on jatkunut ja heikentynyt vuosikymmeniä... mielestäni pitää tutkia, miksi vanhusten hidas hiivuttaminen on saanut jatkua näin kauan, kuka kantaa vastuun? Ei voida vain sanoa, että tästä eteenpäin luvataan kaiken sujuvan paremmin, mutta rikolliset pääsevät kuin koira veräjästä.

      • persusussu

        "Suurimmat voitot terveys- ja hoivapalvelujen yksityistämisestä on kerännyt Attendon hoivajohtaja Pertti Karjalainen. Hän sai terveyspalvelujen privatisointiaallon pioneereihin kuuluneen MedOne-yhtiön omistajana kymmeniä miljoonia euroja aliverotettua myyntivoittotuloa, kun yhtiöstä ensin myytiin puolikas sijoitusyhtiö Sponsorille ja sitten toinen puolikas MedOnen kilpakumppanille Attendolle, johon MedOne fuusioitiin.

        Kaikkiaan ovat Pertti Karjalaisen aliverotetut pääomatulot tähän mennessä olleet noin 50 miljoonaa euroa puhtaana käteen.

        Pahan päivän varalle Karjalaisella on henkilökohtaisessa vararahastossa 14 prosenttia Attendon ruotsalaisen pääyhtiön osakkeista, pörssiarvoltaan noin 150 miljoonaa euroa. Lisäksi hän kuuluu viime vuonna pörssitetyn Attendon kilpailijan Suomen Terveystalon suurimpiin henkilöomistajiin yli 20 miljoonan euron sijoituksella.

        Sellainen mies on huolehtinut Attendossa vanhusten hoivapalveluista supistamalla hoitohenkilökunnan minimiinsä, jotta yhtiön omistajille jäisi rahaa konsernin sisäisten veronvälttelylainojen korkojen maksuun ja ulkomaisten omistajiensa osinkoihin."

        http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268972-mina-ja-muun-maan-mustikat


    • Turhajulkkis

      Sarasvuolle tienestit pienenneet,pitää laittaa taas pärstä näkösälle.

    • OpiaattejaSarasvuolle

      Sarasvuolla ei ole varaa jeesustella vanhusten hoidosta kyllä pätkääkään.Itse oli puuhaamaassa aikoinaan verokapinaa,Hänen nykyiset mielipiteet jonkun pissisneidin tasolla.Kerää lääkäriystäviltään opiaatteja.tms.Täysi idiootti ja häpäsi itsensä perinpohjin.Vanhustenhoito on Suomessa huippuluokkaa,ne ei tosiaan itke nälkäänsä hoitolaitoksissa niinkuin Sarasvuo todisti.Ongelmia aina voi olla ja on mutta Sarasvuota ei tässä asiassa kannata käyttää asintuntijana.

      • JooJust

        Kokoomus trolli örveltää. Näkee että et tiedä vanhustenhoidon ongelmista mitään.


      • persusussu

        Joo, hiukan ehkä liioitteli itkemistä. Ei ne vanhukset itke nälkäänsä, he vaan kuihtuvat hiljaa pois . Päivällisellä puuroa tai kasviskeittoa ja sillä mennään aamiaiseen saakka... jos joku ehtii auttamaan syömisessä, muussa tapauksessa ei syödä sitäkään. Ja oma vika jos ei syö silloin kun annetaan. Vanhukset on niin hankalia joskus ja tekeytyvät avuttomiksi - ihan kiusallaan. Tehokkainta olisi laittaa kaikki letkuruokintaan ja paras vaihtoehto olisi gastrostomialetku, koska sitä ei vierailijatkaan huomaisi, pysyisi illuusio hyvästä hoidosta. Eikä tarvitsisi keittiöitäkään, kun ruokapussit tulisivat suoraan tukusta osastolle.


      • VertaaVaikkaMihin

        Suomessa vanhustenhoito on hyvällä tasolla.Joka muua väittää ei tiedä maailmasta mitään.Ja vaikka olisi kuinka hyvällä tasolla niin "vanhukset kuihtuvat joskus hiljaa pois"Sille emme mahda mitään.Äitini menehtyi juuri 94 vuotiaana ja mieleen tuli tietenkin suruaikana että jos olisi hoidettu vielä paremmin olisiko elossa vielä?Mutta realisti pitää olla ,täältä kaikki lähdetään ja esim sairasta jota ei voida parantaa elinikää on usein turha pitkittää saadaan vaan muutama kuukausi turhaa kärsimystä lisää.


      • MukaAsiantuntijako
        JooJust kirjoitti:

        Kokoomus trolli örveltää. Näkee että et tiedä vanhustenhoidon ongelmista mitään.

        En ole trolli mutta verorahoilla paljolti vanhuksia hoidetaan ja siihen ei verokapinakenraali oikein sovi samaan kuvaan.Maksan mielelläni veroja jos ne menisivät terveydenhuoltoon eikä esim.maahanmuuttaja läpsyjen elättämiseen.Tiedän että meillä on yleisesti hyvä vanhustenhoito (vertaa maailman keskiarvoon) .Parempi voisi olla (se vaatii panostusta eli veroja joita Sarasvuon kaltaiset välttää kuin ruttoa) Sarasvuon puheesta huokui täysi tietämättömyys ja julkkiskipeys ja tekopyhyys.(Minun äiti ei joudu kestämään.... jne opiaatti puheet)


      • Sarasvuo-VÄÄRÄSSÄ
        MukaAsiantuntijako kirjoitti:

        En ole trolli mutta verorahoilla paljolti vanhuksia hoidetaan ja siihen ei verokapinakenraali oikein sovi samaan kuvaan.Maksan mielelläni veroja jos ne menisivät terveydenhuoltoon eikä esim.maahanmuuttaja läpsyjen elättämiseen.Tiedän että meillä on yleisesti hyvä vanhustenhoito (vertaa maailman keskiarvoon) .Parempi voisi olla (se vaatii panostusta eli veroja joita Sarasvuon kaltaiset välttää kuin ruttoa) Sarasvuon puheesta huokui täysi tietämättömyys ja julkkiskipeys ja tekopyhyys.(Minun äiti ei joudu kestämään.... jne opiaatti puheet)

        Sarasvuo oli väärässä kuten aina ketään ei muka irtisanota, kyllä irtisanotaan etkä mahda mitään näin koti-Suomessa

        Terveydenhoitojuttu | 2012-01-17

        "Ajankohtainen kakkonen 2012 01 17 21 00 * Satu Lainio sairaanhoitaja * Tarja Helenius * Marja Aarnio-Isohanni * Merimajakka * Villa Maria Uusikaupunki * Esperi Care * Attendo MedOne Oy"

        https://www.youtube.com/watch?v=WAgATVTFY7o


    • P-Ilmala

      Jari "Leuka" Sarasvuo ent. Heinonen muka älykkö ! Älkää naurattako. Jari on tyypillinen pyrkyri, joka leikkautti jopa leukansa ulkonäön vuoksi. Huonosti kävi, nykyään hän vaikuttaa juntilta. Ei pelkästään vaikuta vaan hän on sitä. Puhuu kuin juntti. Ja pyrkyri tietysti. Ja mäntti.

      Koulutukseltaan ylioppilas.

    • rikkaus.syyllinen

      Onneksi maailmassa on vielä kolkkia joissa vanhuksia arvostetaan niin, että ovat perheen arvoasteikolla ykkösenä kuolemaansa saakka. On meilläkin paikkoja johon voi tehdä tehdä opintomatkoja nämä jotka väittävät, että meillä tämäkin asia on maailman parasta. Jenkkiapinointi on tuonut pelkkää kurjuutta kaikkeen inhimilliseen/humanitääriseen toimintaan kaikkialla. Köyhät pitävät huolen ihmisistä, ei pankkitileistä.

    • Anonyymi

      mainitsi murehtineensa 10 vuotta epäonnistumisia. muistan kun aikanaan neuvoi että masentaa niin ajatelkaa laajemmin.

      miksi ei ajatellut itse laajemmin? miksi tarvitsee käyttää alatyylistä kieltä? Miksi on korottanut itsensä muiden yläpuolelle? millä tutkinnoilla, tutkimustöillä? tai yrityksen arvoa kasvattamalla?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe