Sipilän vasen käsi SN

ikijäynä

Kirjoittelee lapsellisia kirjoituksia aikuisten sivulle vuosikymmeniä. Todellinen taata-baby .

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • typeräkomuliisa

      Ipukin julkaisi sivuillaan ensimmäiset rasismin vastaiseen toimintaan valmiit hemmonsa.
      Kotkan vasuri ja ipua kaappaava Nykänen olikin jo entuudestaan tiedossa, sitten oli tämä pj eli lehtori Aitakari ja muutama muu kuten suomea venäläisittäin ääntävä lähiinnä Venezueelan kommunistisena pitämisestä huolta kantava usavihaaja Mihari Kujala..
      https://t.co/0FckpZj3Qp
      Videonsa vakuudeksi tyyppi linkittää mm Venäjäprobakandisteja ja venäjän ru kanavaa. Selkeästi samoilla linjoilla kunin Backman ja eräs ipusta perussuomalaisten kautta lähinnä Donetskista huolta kantava arabimatkustajia kuvaava bussikuski Kleb..

      Mierlen kiintoista on ipu.n itsenäisyysajattelu jossa otetaan vasemmistolainen ja tiukka venäjähyyryläislinja ehdottomalla länsivihalla. Puolueen nettisiuvuilla haetaan nyt myös jäseniä ja edellytyksistä on selkeä ulkopoliittinen puolueettomuuskin jätetty pois korvaten se USA, Nato ja Eu sekä eurovaluuttaa vihalla, markkaa tai omaa valuuttaa kuitenkaan mainitsematta.. Siis rupla sopisi ipuölleille hyvin.. Ihmekkö tuo kun taitaa ainoat maksavat jöäsenetkin jo olla lähinnä venäjältä lähetettyjä käännhyttäjiä.

      Noh ipu on mikä on, eikä se muuksi muutu, pelkkä pieru tuulessa, tosin jos erehtyy nuuhkimaan niin taatusti paha haju tuntuu.. Onneksi nykyaikainen järkevä ja valistunut suomen kansa osaa valita aatteensa ja porukkansa paremmin, kuten aina ennenkin ja OttoVillet katosivat omaan mahdottomuuteensa lentolehtiustensä kanssa.

      • kateeharlin

        Kun ei elokuvaohjaaja ura-- (ymmärrettävistä syistä) ottanut tulta alleen, pitää tehdä jotain muuta..
        https://www.youtube.com/watch?v=UHwMO0EEaPo
        huumoriksi kuivaa, ja esitys tökkii ..
        Noh ipuloispiireissä kaikenlainen itsensä mokaaminen on vain suositus


    • puudelista_huoli

      Aika jännää että toinen ehdokas ja valmis rasistinvainoaja on Keijo Uusiprosi ilmajoelta..
      Mainostaa fb profiilissaan jonka on yrittänyt poistaa perustamalla uuden.. EOP:tä , eli eläinten oikeuksien puoluetta ja jotain feminististä ruotsinkielistä oikeusjuttua joka osoittautuu aika kaupalliseksi jne... Siis pyrkyri jolle kaikki periaatteet ovat myytäviä kunhan pääsee ehdolle..
      Kun EOP ei huolinut ja väykkäliikkeelle ei osannut perustella pisti täpän rasiminvastaiseen toimintaan ja maksi jotain ja tie ehdokkuudelle oli ipusta auki.
      https://www.facebook.com/people/Keijo-Uusiprosi/100014804837840

      Saa varmasti ääniä jooooo-o

    • huonaisia.ehdolle

      Tuuliviiri ja persujen ja ipun väliä loikkinutta kolmatta ei nyt jostain syystä saa mainita.. Tämä on sitä sananvapautta.. Ehdokas joka ei kestä päivänvaloa siis???

    • hellanlettas_sentään

      Nyt on ipu.kin lisännyt suositusten mukaisesti muutaman naisenkin ehdokaslistoilleen, Lena ja hyväuskoiseti VS:n kirjakauppaa ipuluottamustoimen lisukkeena hyväuskoisuuttaan hoitanut pääsevät näyttämään verenpunaiseksi lakatut kyntensä kaikille rasisteille. Hianooo joooooo-o

      Ääniä tulee varmasti rytisemällä.. khehehee

    • varokaa_ipua

      Esko Luukkonen 69vee on STP:n ilmeisesti romututtua, tai kannattajakorttien kerääjien väsähdettyä loikannut ipuehdokkaaksi, vetäneekö koko huiman parikymmenpäisen kannattajajoukkonsa (jos edelleen kaikki elossa?) imussaan ipu:n promillelukua korottamaan..
      https://tinyurl.com/y48txwl3
      Piskuisia komukerhoja riittää, ja yksi ehdoton sellainen on eittämättä ipu, muuten ei Eskokaan olisi ipu:n ehdokkaaksi eksynyt ja toisaalta kelvannut.

      Pientä yhteisrintamaa hiertänee kuitenkin jatkossa Eskon joskus jopa yle gallupeissa antamat vastaukset joiden mukaan hänessä saattaa taistolaisuudesta huolimatta örähdellä pieni rajavalvontaa ja turvapaikkapolitiikkaa liiaksi rajoittamaan haluava persuli. Vai riittääkö entiselle sosialistisen vallankumouksen laulajaporukan miehelle, että jotain vastaan pääsee nyrkkiään puimaan, olipa sitten lupa kohdentaa se maahantulijoihin tai sitä vastustaviin, kunhan saa uhota?

      Nooh ehkä ensi kerralla sitten on vuoro loikata persuihin, ipuhan keikkuu jo hautansa laidalla ja kyseessä ovat näillä saattomiehillä hyvin selvästi ulospäin paistava lopullisen lopun alku.

    • aamusta_virkkuna

      Nämä faktat on jotain, mitä Liisa pelkää.. Vaalivuosi, mutta ehdokkaista ei saa pitää esillä, tai esitellä? Liisa on varmaan ihan oikeassa, mitä enemmän esillä ja tunnettavuutta, sen vähemmän ääniä.

      Ei se mitään, päivällä on aikaa virkein mielin tuoda faktoja esiin.

      • kyllä-hävettää

        Onneksi olet sivun sheriffi ja pidät listaa IPUn ehdokkaista. Muutenhan niitä ei mistään löydä,Kivaa kun poistelet joitain kirjoituksiakin sivulta vaikkei niitä liiaksi olekaan. Kai kuulu myös sipilän gestapoon joka etsii vihollisiaan ip-osoitteista? Tällaiseksi Suomi on muuttunut EU-aikana. Rehellisiä suomalaisia jahdataan kuin villieläimiä tykkien avulla.


    • virittelyä_alkuun

      Tarkastellaanpa nyt hiukan tätä Lenaa:
      Monesta sananlaksukirjasta löytyvää kansanviisaus saa todella hyvän puntarin paikkansapitävyydestä kun otetaan ipussa kauiten häärinyt kansanedustajaehdokas ja hänen toimensa tarkastelun alle.

      https://tinyurl.com/yy625rh7
      Työ
      Ruotsin kielen opettaja Porin seudun Steinerkoulun lukiossa ja yläkoulun 8-9 luokilla.
      Koulutus
      ylioppilas: Björneborgs Svenska Samskola
      diplomiekonomi: Handelshögskolan vid Åbo Akademi
      valtiotieteen maisteri: Statsvetenskapliga fakulteten vid Åbo Akademi
      opettajakoulutus: Pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi

      Itsenäisyyspuolueen puoluehallituksen ja työvaliokunnan jäsen
      Naiset Itsenäisyyden Puolesta - Kvinnor För Självständighet, pääsihteeri
      Aidon ruoan puolesta -yhdistyksen puheenjohtaja
      Laki kaikille Sama ry:n sihteeri
      Itsenäisyyspuolueen Satakunnan piirin puheenjohtaja

      Harrastukset:
      ravinnon ja terveyden välisten suhteiden tutkiminen
      ruoanlaitto ja syöminen
      lenkkeily Bichon frisé -tytön kanssa
      kuorolaulu
      viulunsoiton uudellenopetteleminen
      yhteiskunnalliset asiat
      dekkarit
      vastuullinen mökkeily

      Niin lista on vanha ja vajavainen, joiltain osin uskoisin sen vaativan myös päivitystä, mutta lisätään kun tulee asiaa vastaan.

      Ainakin ipu:n ainoan domainiin kytketyn sähkpostin perusteella hän vastaa myös ipu.n sivujen tekstien ja lomakkeiden ylläpidosta.

      Ja VS-Kustannuksen hallituksen jäsen hän oli, mutta liekö koko yhdistys jo lakkautettu. Vai onko pelkkä nimi vaihdettu Nikinsaaren kustannukseksi, mene ja tiedä.

      Jossain vaiheessa Lena on myös kuulunut Antti Heikkilän Dojolaisiin, liekö noita peruja nämä terveyden ja vitamiinien sekä ravinnon välisen vuorovaikutuksen käsitykset jotka ovat usein sangen ristiriidassa virallisen lääketieteen kanssa. Voidaanko vioittunut tai toimimaton haima korjata vitamiineilla?? jne..

      • pseudotiedeSteiner

      • komu-diktatuuri

        Yllätys yllätys:
        https://www.porinsteinerkoulu.fi/yhteystietoja/opettajat

        Tiedoissa mainitaan ruotsinkielen opettajaksi täysin eri henkilö, eikä Lenasta löydy tietoa ollenkaan? Olisiko eläköitynyt sittemmin ja tieto jäänyt roikkumaan, eli täsmällinen monen asian sihteeri on alkanut hutiloida omien tietojensa päivityksissä, kun monet monet muut tittelit ja velvollisuudet vievät ajan.

        Luonnollisesti ipun satrakunnan piirin puheenjohtajan on julistettava ja vaadittava kaikkia ipulaisia ja ainakin satakunnan piiriläisten velvollisuus on seurata puheenjohtajansa ravitsemuskäsityksiä:
        https://www.ipu-satakunta.net/18
        Ipu:ssa toimmitaan kuten Pohjois-Koreassa ja monessa muussa kommusnistisesssa kehitysmaassa, eli edellytetään samaa ruokavaliota, vaatetusta, lapsilukua yhtäläisyys on ilmeinen.

        Tästä se alkaa

        Itse en kyllä osaa pitää demokratiana, tai vapaan sanan ja ajattelun ja vuorovaikutuksen olevan sitä, että ylhäältä julistetaaaan poliitiikkasivuilta jotain ravitsemus uskontoa.


    • satkunnan_tiltu

      Vuoden 2014 EU vaalien aikaan Leenaa haastateltiin Satakunnan Kansan haastattelusarjaan maakunnan ehdokkaista. Tuolloin hän kertoi työkseen toimivansa kielikouluttajana yrityksille? Minkä tyyppiset yritykset tarvitsevat Porin tai Satakunnan seudulla kielikoulutusta ei jutusta paljastu.

      Tuossa jutussa mainitaan Lenan olleen 59v, ja jos viisi vuotta on kulunut on Leena nyt 64:n ikäinen.

      Kuinka vanha on profiili josta steinerkoulut jne ovat työmainintana, vai onko kyseessä ollut joku pikkuvisiitti koulun kirjoilla, jota sitten käytetään hanakasti auktoriteetin ja pätevyyden vakuuttajana?

      Mutta kaikista mielenkiintoisin on perehtyä Lenan twitter tilin päivityksiin.
      ruoka ja ravinto saavat loppuajoisftta pääosan, mutta mahtuu joukkoon aimo annos vasemmiston, kommunistien, jopa varisverkoston päivityksiä ja mainontaa, myös klobalistivihreät saavat positiivista huomiota. Aktiivisimmillaan Lena on Pirkanmaalta jonkun pelkällä etunimellä "Moustafa" esiteltävän turvapaikanhakijan adressin kanssa, jota kaikkien pitäisi allekkirjoittaa, vaikka henkilöstä ei parane jostain syystä kertoa edes sukunimeä ja henkilön sumennettu kasvokuva löytyvät mielkkarijulisteessa vasemmistolaisanargistien jonkinlaisessa organisaatiotoimistossa otettuna.

      Niin ei mennä tuolla, on huomiota saanut myös NATO perkele ja tietysti Perussuomalaiset, Huhtasaari haukutaan jostain kirjan lukemattomuudesta, mutta sitten Lena ei laitakkaan viitettä mistä kirjasta onkaan kysymys??? Hakkaraisen Lena haukkuu ruotsiksi ja oman vihansa saa tietysti Timo Soini.

      Parkkosta Lena siteeraa vielä vuonna 2018 ja Ukrainan kriisiin on Venäjämyönteinen ja muka kansan mielipiteen hukkaava valtamedia. Totta kai kun tuollon 2014 Putkosen Janus (ipu:n eu ehdoksa tuolloin myös) toitotti sitä venäläismiehitetyn alueen mediaa yhdessä nyt reformin listoilla ehdolla olevan Bäckmanin kanssa.

      Siis pintapuolisesti tarkasteltuna aika räikeän vasemmalle ipua vievä tytöntylliskö tämä Lena.

      • Anonyymi

        Lenan epäisänmaallinen vaikutus on näkynyt Ipussa jo kauan, hän on sitä klikkiä jotka ovat ajaneet nationalistit puolueesta ja samalla halvaannuttaneet koko Ipun.


    • sn_sipiriaan

      Hirveee on SN! äänestäkää ipua ja ipu kieltää sn:n laittomana!!

    • Anonyymi

      Tekikö Sipilä oikein vai väärin kun erosi Kepun puheenjohtaajuudesta ja miksi, kertokaa te ipu:a edustavat palstahöröt kiitos.

      • Anonyymi

        Saismmeko vastaukset ennen kuin ipu.n tunnelin suuaukko tukitaan kivillä lopullisesti?


    • Anonyymi

      Eikä tullut Aitakarista suomi nimisen liittovaltion kuvernööriä, vaikka hinku on silminnähden kova. Tuli vain tylsän partakoneen omaava tuhnuinen ruutupaitajamppa joka ajoi ipu:n lopullisesti karille.

    • Anonyymi

      Keskusteluketjun avauksen sukunimen vaihto Sipilästä keskusgteluketjun nimetyn diktatuuripåuolueen sanavapoautta vihaavan kaartin mielivainon vastaisesti puolueen puheenjohtajaan ja vasemman käden korvaaminen oikealla on SÄÄNTÖJEN VASTAISTA???

      AITAKARIN VASEN KÄSI IPULIISA JA OIKEALLA PUOLELLA TONTTU!

      Mutta kuka kiikkuu jalasta ja onko se sentraali vai vas/oik koipi paljastan jatkossa jos tämä kommentti kehdataan jollain vippaskonstilla poistaa, mutta ei koko keskusteluketjuun eli ipuun liittymärtöntä toisen puolueen puheenjohtajan asiatonta solvaamista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe