Tuommoinen e-mail tuli ja kehotettiin siirtämään tiedostot pois ao sovelluksista. Jos olen oikein ymmärtänyt viestin ,selain jää käyttöön mutta kirjautuminen Googlen tunnuksilla muuttuu jotenkin?
Henkilökohtainen Google+tilisi lopetetaan
anonyymi_489
3<50
0Äänestä
Muut lukivat myös
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastainen viesti.
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
Google plus= Googlen Facebook. Vain se siis poistuu ei mitään muuta.
Poistuminen ei vaikuta muihin Googlen juttuihin muita voi jatkaa käyttämistä kuten ennenkin, mutta jos on jotain kuvia, niin ne kannattaa tallentaa ennen kuin tuo poistuu myöhemmin.
Ei kannata olla huolissaan siitä että Google tulisi ja poistaisi jotain mitä teillä ei ole.