Välittäjän kryptovaluutat voivat kadota koska vain

KaikkiOnKatoavaista

Kanadan suurin kryptovaluuttojen välittäjä ja säilyttäjäyritys hävitti kaikkien asiakkaittensa kryptovaluutat. Omistajan kuoltua, kukaan ei pääse käsiksi säilytyksessä olleisiin valuutoihin. Ovat omistajan kannettavassa tietokoneessa! Kaikki on salattua ja salasanat hukassa. Eikä muiden alan yritysten toiminta ole kaikissa tilanteissa yhtään sen paremmin hoidettu. Eikä teoriassakaan edes voisi olla. Paperilla ja puheissa voidaan tietysti luvata ja selittää mitä vain puppua.

Jos joku keksisi tavan päästä käsiksi säilytyslompakkoon, niin koko hommaltahan menisi pohja saman tien. Kaikki on matemaattisen tarkkaan suunniteltu. Ei mitään takaportteja. Ei ole ihan helppoa jakaa vastuuta usealle eri henkilölle tai käyttää lukituissa holveissa (???) sijaitsevia tietokoneita. Ei yhtään sen parempi erikoistilanteissa. Henkilöt vaihtuvat eikä kehenkään voi luottaa pätkääkään. Salasanoja voidaan muuttaa ja unohtaa.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinpä niin. KYRPOVALUUTAT siten kuin ne täällä on ymmärretty (bitcoinit, monerot, ...) ovat täyttä puutaheinää. Yhtä hyvin voisin alkaa kerätä tietynvärisiä simpukankuoria meren rannalta ja tehdä niistä SIOITUSTUOTTEEN. Hommahan toimisi niin kauan kuin joku niistä jotain maksaisi. Mitään käyttöhän niillä ei tietenkään ole ... käyttö joka voisi luoda sille muuta kuin spekulaatioon perustuvaa arvoa.

      KYRPOVALUUTAT ... MUAHAHAMUAHAHAHAAA ... KYRPOVALUUTAT

    • VarokaaKaikkia

      Kanadassa on yli 20 muutakin vastaanvanlaista välittäjää. Osa jopa hiukan suurempia ja osa selvästi pienempiä. Joillakin on kaksi tietokonetta ja joillakin muutama kännykkä. Taitaa olla täälläkin mainostetu niiden ilmaistarjouksia. Kuka tunnustaa tarttuneensa syöttiin?

      Kanada on yksi maailman luotettavimmista valtioista, joten ...

    • LakejaMuutettava

      Hyvä esimerkki siitä, miten maailman suurimmatkin kryptovaluuttojen välittäjät ja louhijat yms ovat kaiken mahdollisen valvonnan ja sääntelyn ulkopuolella, jos he eivät tarjoa asiakkaileen mitään perinteisiä sijoitustuotteita tai palveluja. Mitään lupiakaan ei tarvita mihinkään. Saattaa olla, ettei edes verottaja pääse tutkimaan mitään.

    • KylläKannattaa

      Yhtiöllä n. 20 miljoona oikeaa käteistä jossakin pankissa jollakin tavalla kadonneiden "salasanojen" takana, mutta ne saadaan lunastettua yhtiölle ajan kanssa oikeuden päätöksellä. Tuon summan jakaminen asiakaille oikeudenmukaisesti vaatii paljon oikeudenkäyntejä. Asianajajien palkkiot n. 25 miljoonaa.

    • MelkeinKuinSatua

      Alan harrastajat ovat selvittäneet, ettei yhtiöllä ole koskaan ollutkaan mitään "kylmiä lompakoita", vaan "kuollut" omistaja on siirtänyt asiakkaiden valuuttaa vuosien mittaan eri paikkoihin. Osan "kuolemansa" jälkeenkin. Mitään varsinaista välitystoimintaa ei ole koskaan ollutkaan. Kaikki on tapahtunut vain "paperilla". Paljastumista on pitkitetty mahdollisimman pitkään. Koska asiakasmäärä on lisääntynyt koko ajan, huijausta on pystytty jatkamaan. Lopussa oli jatkuvia maksuvaikeuksia.

    • AikaSinisilmäistä

      Vastaavia välittäjiä on satoja. Ei toimistoa, ei pankkitilia, ei yhtikäs mitään. Kaikki toimii omistajien ja palkattujen provisiopalkkaisten "markkinoijien" ja "asiakaspalvelijoiden" kannettavissa tietokoneissa ja kännyköissä ympäri maailmaa kymmenissä eri maissa ilman mitään valvontaa.

      Täysin tyhjästä kerätään miljardeja ihmisten rahoja "sijoitustuotteena". Lehdistö ylistää uusia miljonäärejä ennakkoluulottomiksi älykkäiksi yrittäjiksi ja povaa koko alalle jatkuvaa kasvua tulevaisuudessa. Saavat heiltä mainostuloja!

      Kaikkiin yliopistoihin ollaan suunnittelemassa uusia kryptovaluuttatieteiden professuureja, sillä jatkuvasti uusia tarvitaan toinen toistaan tuottavampia valuuttoja. Tarkoituksena saada kerättyä ihmisiltä yli puolet maailman varallisuudesta kryptovaluutoiksi. Ja näin saatu oikea raha siirretään parempiin taskuihin. Ja kaikki jatkuu ja jatkuu, kunnes ei enää voi jatkua, sillä uhrien rahat loppuvat.

    • LisääMiljonäärejä

      Onkos jossakin laskettu, kuinka monta kymmentä tai sataa miljardia on jo saatu varastettua viattomilta ihmisiltä? Luulisi olevan jo jonkin moinen kansantaloudellinen ongelma. Vai onko se vain kaikkien etu saada mahdollisimman paljon miljonäärejä kuluttamaan valtavia ansioitaan kaikkeen turhuuteenkin?

      • KaikkiHuijavatAina

        Varmasti paljon yli puolet (rahassa mitattuna) kryptovaluuttoihin sijoittavista henkilöistä ja yrityksistä ei itse ole hankkinut sijoittamiaan rahoja aivan rehellisesti.

        Kursseja manipuloidaan koko ajan haluttuun suuntaan. Joskus tietysti isoimmilla toimijoilla on eri pyrkimyksiä, joten manipulointi ei toimi koko ajan optimaalisesti.


    • SeuraavaaUutistaOdottava

      Hauska seurata ulkolaisia keskustelupalstoja. Osa uskovaisista yrittää koko ajan epätoivoisesti väittää, ettei mitään väärinkäytöksiä voi sattua, koska pankkeja ja rahoituslaitoksia koskevat lait ja säännöt estävät sen. Ja tuota toistetaan eri nimerkeillä joka väliin.

      Ja ne jotka jotenkin ymmärtävät, ettei kryptovaluuttojen välittäjiä koske mitkään viralliset lait tai säännöt, vetoavat siihen, ettei mitään voi sattua, koska se olisi epärehellistä tai suorastaan jopa "rikollista" eli on täysin mahdotonta edes ajatella tuollaista tapahtuvan, koska kaikki kuitenkin paljastusi joskus vuosien päästä. Suurin osa toimijoista on olut olemassa vasta muutaman vuoden ja monet vain laskevilla markkinoilla.

      Aivopestyjen uskovaisten ajatusmaailma on ihmeitä täynnä.

    • TäysinEpäietoinen

      Joku tapahtuma liipaisee yli 10 %:n yleisen pudotuksen kuukauden sisällä. En millään keksi mikä ja milloin. Kertokaa te viisaat. Etukäteen. Jollakin palstalaisella on varmasti sisäpiiritietoa.

    • EiYmmärräYhtäänMitään

      Onko Quadriagcx:n tapauksessa mitään teoreettisiakaan mahdollisuuksia lähteä jäljittämään yksittäisten asiakkaiden kryptovaluuttojen liikkeitä heidän kryptovaluuttakaupoisaan? Eihän tavallisella sijoittajlla ole kait missään vaiheessa ollut hallussaan mitään tunnistetietoja kryptovaluutoista, joita hän on ostanut tai myynyt.

      Osalla asiakkaista on tietysti ollut hallussaan jostain muualta hankittuja oikeita kryptovaluuttoja ja he ovat laittaneet niitä myyntiin QuadrigaCX:lle. Niiden liikkeitä voidaan tietysti seurata ikuisesti. Vai onko ne aina heti siirretty joillekin muille välittäjille myyntiin? Tällöinhän niiden seurannasta ei ole mitään hyötyä.

      • Paljon.Kiinteistöjä

        Redditin keskustelun mukaan "kuollut" omistaja osti haltuunsa saamillaan asiakkaiden Bitcoineilla kiinteistöjä ympäri mailmaa ja maksoi ne suoraan Bitcoineilla. Hän maksoi myös työtekijöinä käyttämilleen kymmenille alihankkiljoille palkan suoraan Bitcoineina. Luultavasti merkittävin osa hänen erilaista hankinnoistaan tapahtui Bitcoinin kurssin ollessa paljon yli $10000.

        Mukana olleiden nimet eivät paljastu, elleivät he jotenkin töppäile saamillaan Bitcoineilla ja paljasta itse henkilöllisyytensä.


    • RatsupoliisiTutkii

      Nyt on paljastunut lähes 100 %:n varmasti, että kaikki QuadrigaCX:n kylmät lompakot oli tyhjennetty lähes vuosi sitten. Kanadan ratsupoliisi alkaa ehkä lopultakin tutkimaan tapahtumaa rikosjuttuna eikä sitä pidetä enää vain tavanomaisena tahattomana pikku vahinkona ja siviilijuttuna.

      • HiukanYhteistyötä

        Luulisi isojen välittäjien pystyvän selvittämään miten QuadrigaCX:n kryptovaluutat ovat liikkuneet. Heillähän luulisi oleva moninkertaiset resurssit ja jopa parempi asiantuntemus kuin yksittäisillä harrastajilla. Aikaa on on ollut ja isoja välittäjiä on kymmenittäin. Hiukan työnjakoa ja rinnakkaisuutta ja tulosten vertailua. On kaikkien etu saada kadonneet kryptot takaisin käyttöön ja tuottamaan.


      • FBIAutttaaRatsupoliisia

        Myös FBI on tullut mukaan tutkimuksiin. Kysehän on todella isoista summista rahaa ja kytköksiä USA:an on varmasti todella paljon. QuadrigaCX on ehkä vain pieni osa paljon laajempaa kokonaisuutta. Mukana voi olla myös joku Trumpin vanha tuttu.


    • Väärää.markkinointia

      Muiden välittäjien vakuuttelut kryptovaluuttojen ja erityisesti heidän toiminta turvallisuudesta ja luetettavuudesta vuosien mittaan julkaisemissa lukemattomissa haastatteluissa (markkinointivideoita) alkavat paljastua täydeksi huuhaaksi. Vilisevät hienoja uusia termejä ja väittämiä, joilla ei ollut mitään tekemistä faktojen kanssa. Pelkkiä vääriä mielikuvia.

    • kauppamies5
    • Anonyymi

      Nyt noita katoamisia on alkanut paljastumaan myös Suomessa. Eivät tule julkisuuteen.

      • Anonyymi

        Mitään ei saada koskaan pelastettua. Pelastusyrityksiin kuluu miljoonia.


      • Anonyymi

        Kyllä nuo kaikki aina kerrotaan Krypto-Sanomissa. Kannattaa tilata.


      • Anonyymi

        Välittäjät ovat hiljaa, vaikka joku olisi varastanut heiltä yli puolet asiakkaiden kryptoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Välittäjät ovat hiljaa, vaikka joku olisi varastanut heiltä yli puolet asiakkaiden kryptoista.

        Voivat toimia vielä vuosia uusien uhrien rahoilla. Jossakin vaiheessa sähköt pois, laskut jätetään maksamatta ja kaikki muutetaan rahaksi ja rahat jemmataan jonnekin


    • Anonyymi

      Katsokaa alla olevaa listaa välittäjistä, jotka pitävät kaikkien asiakkaiden kaikki kryptot aina tallessa. Jos omaa välittäjää ei löydy listasta, kannattaa yrittää myydä kaikki mahdolisimman nopeasti.

      1.
      2.
      3.
      4.
      5.

      • Anonyymi

        Mitä tehdä kun välittäjäni väittää, ettei kukaan osta minun kryptoja, koska ne ovat niin vanhoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tehdä kun välittäjäni väittää, ettei kukaan osta minun kryptoja, koska ne ovat niin vanhoja?

        Pyydä välittäjääsi uusimaan ne. Ei maksa paljoakaan. Vain muutaman prosentin.


    • Anonyymi

      Välittäjä ei koskaan joudu vastuuseen. Konkurssissa mahdollisesti löytyvät varat jaetaan tasapuolisti kaikille pesänhoitajille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe