Matti Nykäselle valtiolliset hautajaiset

Kaikki.mukaan

Matti jos kuka ne ansaitsee! Miten edetä asiassa, nettikampanja jotta "meidän Matti" saa ansaitsemansa hautajaiset?

76

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tätä.mieltä
      • mennyttäkaipaava

        Kyllä. Samaa mieltä kanssasi, Matille valtion maksamat hautajaiset. Näytettävä TV:ssä suorana. Itse ainakin haluaisin TV:n välityksellä osallistua Matin viimeiselle matkalle. Niin paljon hän meille kansalaisille aikanaan ilon hetkiä antoi. Meillä olivat lapset niihin aikoihin 10 ikävuoden molemmin puolin ja voi sitä jännitystä ja iloa mitä saimme Matin hypyistä. Ne ajat olivat yleisestikkin paremmin mitä tämä nykytouhu.


      • Mikamikamika

        Eiköhän Seiska-lehti maksa hautajaiset. Maksoihan se Matin häät ja muut matkat. Kaikki kunnia Nykäsen urheilusaavutuksille. Mutta eihän hän tosiaan muuten mikään pulmunen ollut. Tämä Nykäs-hype menee vähän kyllä överiksi.


      • valtionhautajaiset

        matti jos kuka ansaitsee valtio hautajaiset ja kaartin sotilaat ampumaan kunnialaakit ilmaan.


    • Naiseus.hukassa

      Siitähän vihervasemmistofemakot raivostuisivat.

    • mummas

      Matti Nykänen oli Suomen kiusatuin kansalainen eikä kukaan päättävässä asemassa ollut puolustamassa häntä. Joku meetoo-kampanja tapainen olisi ollut tarpeen.

      • päivitystä

        Ainoastaan kolme olympiamitalistia on saanut valtion kustantamat hautajaiset. Tuossa listassa en huomannut enempää.
        Enpä tiedä, oliko noilla kolmella elämässä muutakin tärkeitä tehtäviä, kuin nuoruusajan urheilukilpailut!


      • Näinon-

        Lehdistö kirjoitteli ahnaasti Matin sekoiluja, vaikka olisi pitänyt kieltäytyä jutuista ja sanoa. Kirjoitellaan sitten kun olet muuttanut tapasi.
        Moni piti jätkää ihan pellenä tajuamatta hänen sairaudesta mitään, johon olisi apua löytynyt jos todellista halua muutokseen olisi hänellä ollut.
        Ikävää kun hänen elämänsä päättyi näin.
        Ihan kohtuulista olisi järjestää hänelle hautajaiset valtion varoista.


    • pulli

      Hohoijaa... kylläpä aloittaja vitsin nakkasi.

    • Kannatetaan

      Ehdottomasti. Maailman paras mäkihyppääjä ja virallinen Suomalaisten tuntojen tulkki.

    • Siellä on monta urheilijaa, jotka ovat saaneet valtiolliset hautajaiset. Matti on kuitenkin niin suosittu, että häntä ehdotettiin kuninkaaksi.

    • fhshhh

      Itse ehdotan kymmentä tykinlaukausta,,,,arkkuun suunnattuna tietysti.

      • matinpuolesta

        Ihan tässä tulee mieleen vaan että kuinka monta kertaa muka Matti oikein pahoinpiteli? Muistan kerran kun Merilä kertoi kun hän oli mennyt Mattia tapaamaan. Silloin Mervi oli kuvioissa mukana. No Masa pyysi että mennään hakemaan olutta ja tupakkaa kun oli päässyt loppumaan. Sitten matkalla oli Merviltä tullut puhelin soitto että Masa lyö. Sehän siinä ihmetytti kun hän on jutellut ja ollut Masan kanssa kauppareissulla jo jonkin aikaa. Kävi ilmi sitten kun tulivat takaisin että Mervi oli itse kompuroinut olohuoneen lasitasopöydästä läpi, sekaisin kuin oli niin luuli että Masa oli lyönyt.
        Että kyllä se Masa on saanut kokea naisten kavaluuden, teennäisyyden ja kostonhimon. Ja kuinka paljon näitä feikkipahoinpitelyitä sitten oli taitaa jäädä vastaus jäädä unholaan.


    • parasmatti

      Nykäsmatti ansaitsee Suomen valtion maksamat hautajaiset.
      Johan 90-luvun lamavuosien pelle Muano Koivisto (sd) sai sellaiset, ja hautapaikan, vaikka toiminnoillaan aiheutti kymmenen tuhannen ihmisen itsemurhat (Kelan tilastot), konkurssit.
      Mauno Koiviston Konklaavin kauheudet koskettavat edelleen kymmeniä tuhansia suomalaisia.
      Nykäsmatti toi meille iloa ja valoisuutta elinaikanaan ja hienot mitalit.
      RIP Matin muistolle ja osanotto omaisille ja läheisille.

      • KekkonenK

        Tässä "päägansteri" AhneSipilän ansioluetteloa .....

        Petos, Lahjonta, Törkeä petos, Huijaus, Kavallus, Maanpetos, Törkeä huijaus, Valtiopetos, Törkeä virka-aseman väärinkäyttö, ...
        ...


      • LahjontaKorruptioPetos

        Niinpä, minkälaiset hautajaiset JuudasSipilä on ansainnut ?
        Entäpä muut poliitikot: Petturi Urpo, Petturi Soini, Petturi Katalainen....


    • Ei.nyt.sentään

      Tässä Nykäsen ansioluetteloa, kyllä niillä pitää saada valtiolliset hautajaiset:

      Matti Nykänen otettiin kiinni 24. elokuuta 2004 ja pidätettiin tapon yrityksestä sekä lopulta vangittiin epäiltynä 59-vuotiaan perhetuttavan puukottamisesta. Hänet tuomittiin Tampereen käräjäoikeudessa 27. lokakuuta 2004 kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistukseen. Hän vapautui 21. syyskuuta 2005 ehdonalaiseen vapauteen. Kahden vuoden ja kahden kuukauden rangaistuksestaan Nykänen istui ensikertalaisena ainoastaan puolet.

      Jo saman viikon sunnuntaina, 25. syyskuuta Nykänen pidätettiin epäiltynä vaimonsa Mervi Tapolan pahoinpitelystä ja päätyi poliisin huostaan. 29. syyskuuta 2005 Nykäsestä tehtiin rikosilmoitus, koska hänen epäiltiin puukottaneen pitsaveitsellä entistä ystäväänsä. Nykänen tuomittiin vaimonsa pahoinpitelystä Tampereen käräjäoikeudessa 16. maaliskuuta 2006 neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen, koska hän oli teon tapahtumahetkellä ehdonalaisessa vapaudessa.[33] Joulukuussa 2006 Turun hovioikeus lievensi tuomiota. Nykänen sai 60 päivää vankeutta, josta vähennettiin kolme vapaudenmenetyspäivää. Vankilan sijasta Nykänen sovitti tuomion 57 tunnin yhdyskuntapalveluna. Hovioikeus ei määrännyt Nykäsen ehdonalaista vapautta menetetyksi.[33]

      Joulupäivänä 2009 Nykänen huitoi vaimoaan keittiöveitsellä ja yritti kuristaa tämän kylpytakin vyöllä. Tapauksen johdosta Nykänen pidätettiin ja sai syytteen törkeästä pahoinpitelystä[34][35]. 24. elokuuta 2010 Nykänen tuomittiin vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 5 000 euroa korvauksena kivusta ja särystä sekä henkisestä kärsimyksestä ja 3 000 euroa oikeudenkäyntikuluja.[36] Niin Nykänen kuin syyttäjäkin valittivat tuomiosta Turun hovioikeuteen, joka piti vankeustuomion ennallaan[37]. Matti Nykänen pääsi valvottuun koevapauteen 29. helmikuuta 2012.[38]

      • Kaikuvastaaväärin

        Nyt suu suppuun. P.Viitala perui tämän jo! Vaikene!


      • Ei.nyt.sentään

        Kyllä Matin tekemisistä pitää saada kertoa kun kerran hänelle vaaditaan valtiollisia hautajaisia. Tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä saanut tuomiot, lukuisia pahoinpitelytuomioita, myös muita rikoksia. Että hieno mies, oikea esikuva nuorisolle?


      • Kunnestodistetaan

        Ei ole ollut tapon yritystä.


    • realismi______

      Vähintään hautajaiset kun eivät urheilija eläkettä myöntäneet?

      • eimikäänbonus

        Otappa selvää eläkkeen myöntämisperusteista, ei se ole mikään automaatti että sen saa, ensinnäkään ikä ei täyttynyt ja eläke on tarkoitettu toimeen tuloon, jos ei muuten pysty töissä olemaan ja Nykänenhän ei millä kriteerillä ollut tuohon oikeutettu, koska oli säännöllinen ansio tulo hänellä. Seppo Rädyllä ehdot täyttyi, ku ei pysty töitä tekemään


    • saavutuksetmuistoissa

      Ehdottomasti valtion varoista hautajaiset. Matti aikoinaan hyppäsi niin monen suomalaisen sydämiin silloin 80 -luvulla. Noihin matuihin kun rahaa laitetaan niin onko niistä kansalaisille jotain iloa ollut, ei varmaankaan.

      • juoppohulttio

        Ehdottomasti EI
        Juoppo pahoinpitelijä


    • mökkiläine

      Kyllä Matti valtiolliset hautajaiset ansaitsee ehdottomasti.

      • ilmaisjakelu

        Valtio hautaakin sellaisia, jotka ovat juoneet omaisuutensa ja itsensä sitten hautaan. Saattajina sosiaalitantta ja haudankaivaja, joskus ehkä hylätty lapsi ja vanha sukulainen!
        Alkoholin kulutus on tuonut niin paljon valtiolle rahaa, että hautajaiset voi sillä jo järjestääkin!


      • Tässä.faktaa
        ilmaisjakelu kirjoitti:

        Valtio hautaakin sellaisia, jotka ovat juoneet omaisuutensa ja itsensä sitten hautaan. Saattajina sosiaalitantta ja haudankaivaja, joskus ehkä hylätty lapsi ja vanha sukulainen!
        Alkoholin kulutus on tuonut niin paljon valtiolle rahaa, että hautajaiset voi sillä jo järjestääkin!

        Ei varattomien hautaaminen ole valtion vaan kuntien/kaupunkien tehtävä. Nykänen tuskin on varaton joten kuolinpesästä hautauskustannukset menevät. Toki jos kävisikin ilmi että kuolinpesä on varaton, vieläpä velkainen pitää omaisten hakea hautauskuluihin toimeentulotukea. Silloin Matti Nykänen saa kotikaupunkinsa maksamat hautajaiset, ne eivät kuitenkaan ole valtiolliset hautajaiset.


    • Kyllä.näin.on

      Kansalaisaloite, Matti Nykäselle valtiolliset hautajaiset. Jos hän ei niitä saa on se häpeällinen luku Suomen historiassa!

    • UPIVirkamies

      Nykästä ei tuomittu koskaan tapon yrityksestä, pahoinpitelyistä kyllä. Onhan meillä Helsingin pormestarinakin Kokoomuslainen Jan Vapaavuori niminen mies joka on saanut tuomion muunmuassa pahoinpitelystä.

      • ödybådu

        Mutta Vapaavuori oli alle 20-vuotias. Nuorena aikuisena tai keski-ikäisenä hän ei ole jäänyt kiinni pahoinpitelyistä eikä tappouhkauksista.
        Onhan se vähän eri asia, mitä nuorena töppäilee, kuin että nelikymppisenäkin mukiloi muijiaan leipäveitsi kourassa!


      • Tässä.faktaa

        Matti Nykänen on tuomittu törkeästä pahoinpitelystä joka on, kuten jo nimestä voi päätellä, törkeä väkivaltarikos. Kun lukee mitä laki sanoo törkeästä pahoinpitelystä niin huomaa että se on hyvin lähellä tapon yritystä, voisi sanoa että ero on kuin veteen piirretty viiva.

        "Mikäli pahoinpitelyssä aiheutetaan toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila; taikka, rikos tehdään erityisen raa’alla tai julmalla tavalla; taikka, teossa käytetään ampuma- tai teräasetta taikka muuta niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä, ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, katsotaan teko törkeäksi pahoinpitelyksi.

        Vaikealla ruumiinvammalla tarkoitetaan esimerkiksi näön tai kuulon menettämistä tai huomattavaa vahingoittumista, tai muuta vammaa, jonka vaikutukset uhrin fyysiseen hyvinvointiin teon jälkeen ovat merkittävät. Niin ikään HIV-infektion aiheuttaminen on tällaiseksi katsottu.

        Hengenvaarallisella tilalla tarkoitetaan, että hengenvaaran on oltava ollut aidosti käsillä; tämän teoreettinen mahdollisuus ei riitä. Teon raakuus ja julmuus arvioidaan objektiivisesti, ottaen huomioon se, mitä voidaan yleisesti tällaisena pitää, taikka mitä teolla itsellään on teon kohteelle tuntemuksena todennäköisesti erityisesti aiheutettu. Ampuma- tai teräaseella tarkoitetaan nimenomaisesti ampuma- tai teräasetta. Esimerkiksi puukeppi tai kumipamppu ei ole kohdassa tarkoitettu ase. Sen sijaan ampuma- tai teräasetta toiminnaltaan riittävästi muistuttava aseena käytettävä esine on kohdassa tarkoitettu. Tällainen voi olla esimerkiksi räjähde, jääpiikki tai vastaava. Törkeästä pahoinpitelystä tuomitaan vankeutta vähintään yksi ja enintään kymmenen vuotta. Teon yritys on rangaistava."

        Nykänen on tuomittu kaksi kertaa törkeästä pahoinpitelystä.


      • rikoksenuusija

        Huom. kaksi tuomiota Törkeästä pahoinpitelystä joista toisen pituus yli 2-vuotta josta seurannut sotilasarvon menetys myös, yksi tuomio muutettiin yhdyskuntapalveluksi 60-päivää, sia varmaan diagnoosin vuoksi tuomiot alenemaan. Ensimmäisen puukotuksen yhteydessä vangittiin epäiltynä taponyrityksestä, mutta tuomio tuli törkeästä pahoinpitelystä ja syyttäjä valitti siitä, mutta tuomio ei muuttunut hovissa


      • natsatpois
        rikoksenuusija kirjoitti:

        Huom. kaksi tuomiota Törkeästä pahoinpitelystä joista toisen pituus yli 2-vuotta josta seurannut sotilasarvon menetys myös, yksi tuomio muutettiin yhdyskuntapalveluksi 60-päivää, sia varmaan diagnoosin vuoksi tuomiot alenemaan. Ensimmäisen puukotuksen yhteydessä vangittiin epäiltynä taponyrityksestä, mutta tuomio tuli törkeästä pahoinpitelystä ja syyttäjä valitti siitä, mutta tuomio ei muuttunut hovissa

        Ei kelvannut edes reserviin enää, siitä on olemassa selvä laki miten menetellään kun tuomi tulee ja turha poistaa, kun Nykänen itse vielä kommentoi.

        https://www.iltalehti.fi/viihde/a/2015051719709150


    • ansionsamukaan

      Matti on ansainnut valtiolliset hautajaiset.

    • Masa123456

      Ehdottomasti valtiolliset hautajaiset!! Suomessa ei ole koskaan ennen kuollut näin merkittävää henkilöä!!! Asiassa ei ole kahta sanaa, Matti oli kuningas!

    • gfdhdh

      Varmaan tulisi miljoona yleisö suorana telkkarista vielä.

    • dgdfg
      • VaiViestiä

        Minähän en loikkareiden kanssa viestittele, perhanan limasko.


    • bhfr
    • Hyvä.uutinen

      Kerrankin poliitikot oikealla asialla!

      • Hidden_message

        Sampon selostuksesta radiossa äsken kävi ilmi, että EI TULE SAAMAAN.


      • TuntematonSotilas2

        Sitten valtiollisia hautajaisia ei ansaitse enää kukaan !!!
        Ei kukaan!
        Matin urheilusaavutuksiin ei kukaan enää yllä.

        Ja nykyiset poliitikot ovat kansanpettureita ja röyhkeitä EU-nuoleskelijoita.
        Kaikki erittäin ristiriitaisia henkilöitä ja kansanpettureita ja kansan suuresti vihaamia.
        EUvostoliitto saa haudata vakoojansa vaikka muumioiksi istumaan sinne Brysselin istuntosaliinsa .... kukahan sinne ehtii ensimmäisenä.... PutkiLipponenko, Esko Ylimieli Aho vai hirttotuomion saanut AhnedJihadSipilä?


      • Jotain.hyvää
        Hidden_message kirjoitti:

        Sampon selostuksesta radiossa äsken kävi ilmi, että EI TULE SAAMAAN.

        Eikö se turhake Terho saa mitään aikaan, ei edes Matille kunnon hautajaisia, se "mies" on täysi nolla! No, onneksi seuraavien vaalien jälkeen häntä ja hänen surkimuspuoluetta ei enää eduskunnassa nähdä!


      • Hidden_message
        Jotain.hyvää kirjoitti:

        Eikö se turhake Terho saa mitään aikaan, ei edes Matille kunnon hautajaisia, se "mies" on täysi nolla! No, onneksi seuraavien vaalien jälkeen häntä ja hänen surkimuspuoluetta ei enää eduskunnassa nähdä!

        Niin, tuo oli minun tulkintani puheesta..katsotaan nyt mitä seuraa.


    • NO_WAY_EVER

      Megajuoppo vaimonhakkaaja, pari kertaa vankilassakin.

      • realismi______

        Matilla oli ADHD ihme ettei vahinkoja sattunut enempää?


      • alkoholistiparantolaan

        Eikö löytynyt paikkaa alkoholistiparantolassa?


      • ihmeheppu

        Kerran ainakin oli sillä antabus, mutta oli itse kuulema kaivanut sen pois, muista sen seiskasta lukeneeni


      • nanonyysi_8BG
        ihmeheppu kirjoitti:

        Kerran ainakin oli sillä antabus, mutta oli itse kuulema kaivanut sen pois, muista sen seiskasta lukeneeni

        Ihonalaiset antabukset on todettu tehottomiksi.


      • ihmeheppu
        nanonyysi_8BG kirjoitti:

        Ihonalaiset antabukset on todettu tehottomiksi.

        Mattihan se kommentoi sitä niin, ettei kannata juoda jos on antabus ihon alla, kun tulee niin saatanan huono olo ja siksi kaivoi sen pois itse.


    • ketä.lääkitään

      Mattihan ei niitä hautajaisia kaipaa. On se karseeta, että ihmisen pitää kuolla saadakseen arvostusta saavutuksilleen.

      • epäsaavutuksia

        Kunnioittaisit enemän jos olisi onnistunut tappoaikeissaan?


      • Sarajevo84Calgary88

        Kyllä Nykäsen urheilusaavutuksia on mielestäni aina osattu Suomessa arvostaa, jo hänen uransa aikana ja sen jälkeen hänen vielä eläessään.


      • viheltäenmeni
        Sarajevo84Calgary88 kirjoitti:

        Kyllä Nykäsen urheilusaavutuksia on mielestäni aina osattu Suomessa arvostaa, jo hänen uransa aikana ja sen jälkeen hänen vielä eläessään.

        Juuri niin mm. sai Jyväskylältä tontin ja talkoilla rakennettiin talo, jonka kuittasi eron tullessa elatusmaksuiksi. Raatikellarilla öykkäsi mää oon Nykäsen Matti ja yritti tapella ties kenenkä kanssa, lähinn vitsi oli tämä alle 50 kiloinen hiirulainen, lempinimihän sillä oli mediassakin Masa-hiiri


    • miksipäsei

      Kyllä matille vois järjestää hautajaiset närvan ja porin marsseineen on sentään kansaa yhdistänyt urheilija ja urheilu jos jokin yhdistää kansaa... Kyllä voin tätä ehdotusta kannattaa!!!

    • nbgf
    • respektiä

      Pitäkää jo turpanne kiinni Nykäsen yksityiselämän asioista.
      Kenellekkään ei loppujen lopuksi kuulu yhtään Matti Nykäsen yksityiselämä.
      Teoistaan kilpailuissa hänet tunnetaan, ja se suomalaisille riittäköön.

      Hän on virallisesti ansainnut kaikki mitalinsa ja teoillaan saanut Suomelle mainetta, ja paljon.
      Nykyiset kuuluisuudet eivät ikinä tule sellaisia saamaan eikä ansaitsemaan.

      Matti Nykänen on urheilijasuuruus, joka ilman muuta ansaitsee valtiolliset hautajaiset.
      Ja tottakai Suomen päättäjät sellaisen hänelle järjestävät, onhan sentään vaalivuosi, eikä heistä kukaan uskalla kieltäytyä, hullujahan he olisivat, ellei tätä asiaa hoidettaisi.
      Kaikki kunnia sankarimiehelle, ja osanottomme omaisille.

      • RansuPoika

        Juurikin näin!


    • sekoomuspetturiurpo

      Kyllä, ehdottomasti. Valtion rahoja jaetaan ympäri maailmaa turhuuksiin. Matti on kansallis-sankari. Mtv3 kympin uutisissa petturi urpolla kysyttiin sitä. Ja tämä kokoajan valehteleva hukkapätkä vaan kierteli ja kaarteli.

      • AnnaMulleHintsuu

        Korvat lepatti niin et ihme ku ei alkanu levitoida !


    • Eka vanhukset ja nyt matti pelinappulana päättäjillä/lehdillä....
      Jaksaako oikeesti tätä draamaa ja kusetusta joku katsella sekä lisäksi vielä seurata?

    • kyänäin.o

      Iltasanomissa hyvä kirjoitus Matista. Ja joku kommentoi juuri niinkuin asiat on, eli suomi on oikea kiusaamisyhteiskunta. Todella, kunnioitus tulee vasta kuoltua.
      Entistä enemmän tuntuu siltä että valtiolliset hautajaiset on vähin mitä virallinen taho voi enää tehdä.

    • ruusunoksa

      kyllä matille valtio kustantaa hautajaiset.

      irvokasta haukkua on sanonta ei savua ilman tulta.

      tuskin matti yksinään tappeli varmasti oli vastapuoli viinapää toisilla syttyy herkemmin riitaan kun ärsyttää.
      toisen on osattava olla hiljaa kun toinen suuttuu.

      se heittäköön ensimmäisen kiven joka on viaton meitä ei ole yhtään.

      antakaa hälle rauha
      eläkää ihmisiksi elävät kaikille tulee vuoro.

      • vastuupuuttui

        Kyllä suuttuessa täytyy olla itsehillintää ja sitä Matilla ei ollut, lisäksi käytti astaloita, jopa heti vankilasta päästyään oli korpilahdella tehnyt ventin kaverinsa käteen ja käynyt Merviäkin uhkailemassa. Ihmekö tuo, kun ensimmäisen puukotuksen aikaan oli viikon ryyppäämässä Suvimäen aikaisen romaanikaverin kanssa joka oli tunnettu puukon heiluttelusta, asuin samalla kadulla tämän Janne kanssa silloin ja kun pummasi rahaa, niin rupesi kertomaan ryypännensä viikon Matin kanssa kotonaan, suunnilleen viikko siitä oli Nykänen vangittu puukotuksesta.

        Ihmisen arvostus koostuu kokonaisuudesta, ei pelkistä urheilusaavutuksista


      • anonyymi_RTm
        vastuupuuttui kirjoitti:

        Kyllä suuttuessa täytyy olla itsehillintää ja sitä Matilla ei ollut, lisäksi käytti astaloita, jopa heti vankilasta päästyään oli korpilahdella tehnyt ventin kaverinsa käteen ja käynyt Merviäkin uhkailemassa. Ihmekö tuo, kun ensimmäisen puukotuksen aikaan oli viikon ryyppäämässä Suvimäen aikaisen romaanikaverin kanssa joka oli tunnettu puukon heiluttelusta, asuin samalla kadulla tämän Janne kanssa silloin ja kun pummasi rahaa, niin rupesi kertomaan ryypännensä viikon Matin kanssa kotonaan, suunnilleen viikko siitä oli Nykänen vangittu puukotuksesta.

        Ihmisen arvostus koostuu kokonaisuudesta, ei pelkistä urheilusaavutuksista

        VENTIN KÄTEEN?????????????


    • VieläKerranMasa

      Masa kuului meidän kansan käsitteistöön ja veronmaksajina haluamme Hänelle ne valtiolliset hautajaiset.

      Eliitin kermaperseet ja puuteripyllyt voi sen ajan nyrpistellä suvakkiensa ja kokoomusoletettujen kanssa jossain onkalossaan.

    • RansuPoika

      Olettaisin että valtiolliset hautajaiset järjestetään nimen omaan muista kuin yksityiselämään liittyvistä ansioista, joten siinä mielessä tämän pitäisi olla selvä juttu.

      Kaiken lisäksi kun tuota alussa linkattua listaa katsoo niin kyllä siellä monen henkilön yksityiselämässä olisi ollut parantamisen varaa. Itse asiassa onhan siellä yksi täysin juoppo (työtehtävissä) ministerikin.

      Matille valtiolliset hautajaiset!

      • näinsevaanmenee

        Rikostausta estää, sillä hän on aiheuttanut suomen kansalaisille henkeen ja terveyteen kohdistuvaa väkivaltaa astalon kanssa useammin kuin kerran, myös sotilasarvo viety.


    • HeiMeSäästetään

      Nyt on kiire!
      Vielä tänä vuonna riittää rahaa Valtiomies Petturi Orpon edes jonkinlaisiin hautajaisiin, sitten SOTEmafia uhkaa viedä suomalaisten rahat veroparatiisiin.
      Sama tilanne Sipilä-Berner in kanssa, vaikka yhteishautaus säästää, niin MaakuntaMafia yrittää viedä ankarasti verottamalla loputkin rahat Suomesta.

    • keskustelutaidot

      Kirjoitan hieman ihmisten kunnioittamisesta, jota näillä keskustelupalstoilla vaaditaan ja jota itsekin olen vaatinut. En ole aina osannut kunnioittaa muita keskustelijoita niin kuin minun olisi pitänyt. Olen syyllistynyt hakkumasanojenkin käyttöön ja ilmaissut asiani välillä voimakkaasti kärjistäen.

      Kuitenkin olen huomannut, että palstoilla vaaditaan omien suosikkijulkkisten ja mielipidevaikuttajien kunnioittamista, ja heti kohta jo ollaan itse herjaamassa nimeltä mainiten jotain toista julkkishenkilöä. Siksi mietin, että jos julkkis on eri mieltä tai kuuluu ",vastustajiin" ja kirjoittajan mielestä ansaitsee tulla herjatuksi, onko silloin herjaajalla oikeus vaatia kunnioitusta omiin suosikkeihin kuuluville julkisuuden henkilöille.

      Kaikilla julkkiksilla ja keskustelijoilla on tietenkin oikeus olla joutumatta herjauksen kohteeksi, mutta tuo kirjoittajien ristiriitainen suhtautuminen, eli että sallii itselleen sellaista, mistä muita moittii, on voimakkaasti ristiriitaista ja häiritsevää. En sano, että olisin tässäkään aina onnistunut, mutta pyrin kirjoittamaan asioilla perustellen henkilökohtaisuuksiin käymättä. Siinä on varmasti jokaisella meistä parannettavaa.

    • tuotanoin

      Ei todellakaan. Mikään valtiomies matti ei ollut.
      Unohtakaa koko juttu!
      Vai oliko matin rahnot jo loppu, että pitäis saada jostain rrahnoo hautajaisiin?
      Ehkä alko tai kaljan valmistajat sponsoroi hautikset?

    • Aller media ei suostu valtiollisiin ja maksaa mielellään Matin hautajaiset. Yksinoikeudella.

    • MatilleKuuluuKunnia

      Kyllä maksajia varmaan löytyy. Yksinoikeudella tietysti. Mutta Matti Nykäsen radiotoimittajana tavanneena ja haastatenneena sanon, että sain todella hyvän kuvan nuoresta kaverista silloin 90-luvulla Somerolla. Matti asui silloisen managerinsa järjestämässä asunnossa, jossa nauhoitus tehtiin. Nappijuttu tuli Yleen, voin paljastaa. Ei siis mihinkään näihin "nakkikoppiradiioihin. Matti oli terhakka ja reipas, kuten mestariurheilija. Vakuutuin Matista täysin. Olimme kaksistaan koko jutustetun ajan. Piti mennä saunaankin myöhemmin, mutta se keikka jäi aikataulujen takia tekemättä. Haaastettelin Matti myös Ylen Urheiluruutuun kun mäkikisat olivat. Loistava kaveri. Nuo valtiolliset hautajaiset olivat mielessäni jo ennekuin huomasin niitä pohdittavan VN:ssä ehkä. Ehdottomasti Matti ansaitsee sen kunnian!

    • Rauhasielulle

      Ei hän itse enää ole kiinnostunut kuka maksaa itse on huippunsa maksanut. Jättäkää jo rauhaan

    • käytännöt

      Polttohautaus on alkujaan epäkristillinen. Jostain luin muistaakseni, että ateistit sitä käyttävät ja, että ajattelevat, ettei ruumis nousisi siten enää ylös.

      Hautajaiset normaalisti menevät niin, että kirkossa siunataan. Arkku kirkossa myös. Sitten arkku ruumiineen kuljetetaan hautuumaalle. Koko hautajaisväki on myös haudalla ja osa heistä peittelee arkun ensin sen laskettua maanpoveen.

    • näkemys

      Kummittelu palstalla oli juttua krematoriossa kummittelusta.
      Ihmettelen sitä, miten jotkut haluavat polttaa omaisen ruumiin. Raamatussa sanotaan kuolleitten hautaamisesta jotenkin niin, että antakaa kuolleitten haudata itse itsensä. Jos kuolleen pistää maan alle, niin se todellakin hautautuu itsestään, ei sitä tarvitse nopeuttaa erikseen kenenkään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1441
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      940
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe