Kyllä minä niin mieleni pahoitin

Nyt minä kyllä mieleni pahoitin, kun minulta on kielletty palstalla pohtiminenkin. Tämä järkytys liittyy tietysti kysymykseen aborttikyselyn sanamuodoistaja ja mielipidetiedusteluista yleensäkin. Jos kerrankin mietin tuota kyselyä ihan jukisesti, niin heti on porukka lynkkaamassa minut, vaikka kyseessähän ei ollut edes mielipide, vaan julkinen, kirjallisessa muodossaoleva suoritettu ajattelu mielipidemittausten johdannon sanamuodoista.

Menin siis pohtimaan sitä, mikä olisi tulos, jos kysyttäisiinkin eri sanamuodoin eli vaikka olisiko ihmisyksilön elämän lopettaminen kohtuun sinun mielestäsi oikeutettua ja veikkasin, että tulos olisi erilainen, ehkä! Sitten vertasin vielä toista, kuvitteellista kyselyä, joka tehtäisiinkin vaikka rikollisjengin synkimmässä pesässä ja vastausaktiivisuus olisikin 100%. Kysymys voisi kuulua, "onko väkivalta sinun mielestäsi oikeutettua?" Seuraavan päivän Iltalehti sitten julkaisisi tutkimuksen tuloksena, että suomalaiset kannattavat 100% :sti väkivallan käyttöä. Vastustaisin kyllä ehdottomasti tuota kyselyn tulosta ja tukkisin keskustelupalstat heti luettuani tuon tuloksen!

Niin, että miksi niin mieleni pahoitin. No tietenkin siksi, että täällä en saanut pohtia, pitää olla varmat mielipiteet ja ei saa vastustaa mistään syystä yleistä mielialaa. Siitä minä mieleni pahoitin, kun pohdintani jopa poistatettiin.Tai ehkä kuitenkin yp sen poisti, jolloin mieleni pahoitus ei sitten siinä tapauksessa olekaan niin syvästi sieluni pohjaa kouriva ja voin sen sitten jotenkin hyväksyä. Mitäs menin pohtimaan, kun en ymmärrä laajalti lainsäädäntöä enkä osaa valikoida oikeita lainauksia lääkärien julkaisuista. Sekin ottaa niin koville.

Mutta onhan se pettymys kuitenkin,kun kaikkensa teki nätisti ja vain pohti elämän erilaisia vaihtoehtoja. Siinä meni kahvitaukokin ihan joutavaksi löpinäksi, kuten taitaa mennä tämäkin kahvitauko. Tosin lohduttaa, kun en sitä kahvia juo.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko sinusta siis Taloustutkimuksen aborttikysely kelvoton? Sitäkö ajat takaa? Eikös sinua kehotettu antamaan vastuututkijalle ohjeita siitä, miten se oikea tutkimus tehdään, kun kerran tiedät sen niin hyvin. :) Ohjeistuksesi otetaan varmaan kiitollisena vastaan.

      Kummallista, ettei kukaan missään kohtaa ole kyseenalaistanut ko, tutkimusta, ei edes änkyrähihhulifanaatikkoprolife-hellareiden keskuudessa. Ainut paikka missä epäillään tutkimusta, on tämä palsta - vaikka Taloustutkimuksen sivulla on speksit kerrottu.

      "Menin siis pohtimaan sitä, mikä olisi tulos, jos kysyttäisiinkin eri sanamuodoin eli vaikka olisiko ihmisyksilön elämän lopettaminen kohtuun sinun mielestäsi oikeutettua ja veikkasin, että tulos olisi erilainen, ehkä!"

      Sen takia tutkimuksissa käytetään neutraaleja ilmaisuja, että saataisiin mahdollisimman luotettava tulos. Eihän tutkimusta tehdä palvelemaan vain tiettyjen näkökantojen edustajia. Sen kyllä ymmärrän, että prolife-porukoissa käytetään vilpillisiä keinoja, kuten valmiin moraalilatauksen ymppäämistä kysymyksiin, että saataisiin se tulos mikä halutaan. Tästähän oli jo aika hyvä esimerkki Eurovaali-keskustelussa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/8208827/aanestitko-vaarin-perustein

      Minua niin naurattaa välillä nämä sinun sanavalinnat kun haluat kuulostaa muka hienolta ja oppineelta:
      "niin heti on porukka lynkkaamassa minut, vaikka kyseessähän ei ollut edes mielipide, vaan julkinen, kirjallisessa muodossaoleva suoritettu ajattelu mielipidemittausten johdannon sanamuodoista. "

      Julkinen suoritettu ajattelu? Suoritettu ajattelu? Eikö se ole sama asia kuin mielipide. :))

      Onko pätevän vasta-argumentin esittäminen sinusta lynkkaamista? Ettei tuo nyt olisi jotain uhriutumista, ammattiloukkaantumista tai jotain herkkähipiäisyyttä esimerkiksi?

    • Oikeastaansäälittää

      Uskottavuutesi on kaikin puolin kadonnut. Sinua on viety 12 - 0.

    • Joo, hyökkäys taas, kun menin selittelemäänkin ajatuksiani. Hyi, että kehtaankin ajatella poikkeavasti. Ollaanpa sitä nyt herkällä tuulella, mutta tosikkoagiteeraajat nyt vain ovat sellaisia! Luuletko todella, että se voisi muuttaa mutusi tosiksi, faktoiksi? Turha luulo. Ei sillä tavalla mutut faktoiksi muutu eikä ihmiset lopeta julkaisemasta ajatuksiaan ja mielipititään, vaikka kuinka saisit itku-potku-raivareita.

    • rasittunut

      Voi kauhia aloittaja. Tämä on nyt kyllä vakava asia kun olet pahottanut mieles. Miten aijot nyt selvitä tästä? Kuka puhuikaan ammattiloukkantujista täällä muutaman viikko takaperin... tai uhrin esittämisestä. Ei nyt tule mieleen.... Pitäiskö sun mielestä aborttilakia muuttaa sen takia kun pahoitit mieles? Ja jäi kahvikin juomatta. Koeta jaksaa kyllä se siittä. Jos ei oireet mene ohi niin käännyt lääkärin puoleen sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      304
      1889
    2. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      110
      1765
    3. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      126
      1720
    4. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      73
      1625
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      31
      1567
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      69
      1285
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      89
      1038
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      23
      1035
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      22
      1002
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      100
      948
    Aihe