Kyllä minä niin mieleni pahoitin

Nyt minä kyllä mieleni pahoitin, kun minulta on kielletty palstalla pohtiminenkin. Tämä järkytys liittyy tietysti kysymykseen aborttikyselyn sanamuodoistaja ja mielipidetiedusteluista yleensäkin. Jos kerrankin mietin tuota kyselyä ihan jukisesti, niin heti on porukka lynkkaamassa minut, vaikka kyseessähän ei ollut edes mielipide, vaan julkinen, kirjallisessa muodossaoleva suoritettu ajattelu mielipidemittausten johdannon sanamuodoista.

Menin siis pohtimaan sitä, mikä olisi tulos, jos kysyttäisiinkin eri sanamuodoin eli vaikka olisiko ihmisyksilön elämän lopettaminen kohtuun sinun mielestäsi oikeutettua ja veikkasin, että tulos olisi erilainen, ehkä! Sitten vertasin vielä toista, kuvitteellista kyselyä, joka tehtäisiinkin vaikka rikollisjengin synkimmässä pesässä ja vastausaktiivisuus olisikin 100%. Kysymys voisi kuulua, "onko väkivalta sinun mielestäsi oikeutettua?" Seuraavan päivän Iltalehti sitten julkaisisi tutkimuksen tuloksena, että suomalaiset kannattavat 100% :sti väkivallan käyttöä. Vastustaisin kyllä ehdottomasti tuota kyselyn tulosta ja tukkisin keskustelupalstat heti luettuani tuon tuloksen!

Niin, että miksi niin mieleni pahoitin. No tietenkin siksi, että täällä en saanut pohtia, pitää olla varmat mielipiteet ja ei saa vastustaa mistään syystä yleistä mielialaa. Siitä minä mieleni pahoitin, kun pohdintani jopa poistatettiin.Tai ehkä kuitenkin yp sen poisti, jolloin mieleni pahoitus ei sitten siinä tapauksessa olekaan niin syvästi sieluni pohjaa kouriva ja voin sen sitten jotenkin hyväksyä. Mitäs menin pohtimaan, kun en ymmärrä laajalti lainsäädäntöä enkä osaa valikoida oikeita lainauksia lääkärien julkaisuista. Sekin ottaa niin koville.

Mutta onhan se pettymys kuitenkin,kun kaikkensa teki nätisti ja vain pohti elämän erilaisia vaihtoehtoja. Siinä meni kahvitaukokin ihan joutavaksi löpinäksi, kuten taitaa mennä tämäkin kahvitauko. Tosin lohduttaa, kun en sitä kahvia juo.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko sinusta siis Taloustutkimuksen aborttikysely kelvoton? Sitäkö ajat takaa? Eikös sinua kehotettu antamaan vastuututkijalle ohjeita siitä, miten se oikea tutkimus tehdään, kun kerran tiedät sen niin hyvin. :) Ohjeistuksesi otetaan varmaan kiitollisena vastaan.

      Kummallista, ettei kukaan missään kohtaa ole kyseenalaistanut ko, tutkimusta, ei edes änkyrähihhulifanaatikkoprolife-hellareiden keskuudessa. Ainut paikka missä epäillään tutkimusta, on tämä palsta - vaikka Taloustutkimuksen sivulla on speksit kerrottu.

      "Menin siis pohtimaan sitä, mikä olisi tulos, jos kysyttäisiinkin eri sanamuodoin eli vaikka olisiko ihmisyksilön elämän lopettaminen kohtuun sinun mielestäsi oikeutettua ja veikkasin, että tulos olisi erilainen, ehkä!"

      Sen takia tutkimuksissa käytetään neutraaleja ilmaisuja, että saataisiin mahdollisimman luotettava tulos. Eihän tutkimusta tehdä palvelemaan vain tiettyjen näkökantojen edustajia. Sen kyllä ymmärrän, että prolife-porukoissa käytetään vilpillisiä keinoja, kuten valmiin moraalilatauksen ymppäämistä kysymyksiin, että saataisiin se tulos mikä halutaan. Tästähän oli jo aika hyvä esimerkki Eurovaali-keskustelussa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/8208827/aanestitko-vaarin-perustein

      Minua niin naurattaa välillä nämä sinun sanavalinnat kun haluat kuulostaa muka hienolta ja oppineelta:
      "niin heti on porukka lynkkaamassa minut, vaikka kyseessähän ei ollut edes mielipide, vaan julkinen, kirjallisessa muodossaoleva suoritettu ajattelu mielipidemittausten johdannon sanamuodoista. "

      Julkinen suoritettu ajattelu? Suoritettu ajattelu? Eikö se ole sama asia kuin mielipide. :))

      Onko pätevän vasta-argumentin esittäminen sinusta lynkkaamista? Ettei tuo nyt olisi jotain uhriutumista, ammattiloukkaantumista tai jotain herkkähipiäisyyttä esimerkiksi?

    • Oikeastaansäälittää

      Uskottavuutesi on kaikin puolin kadonnut. Sinua on viety 12 - 0.

    • Joo, hyökkäys taas, kun menin selittelemäänkin ajatuksiani. Hyi, että kehtaankin ajatella poikkeavasti. Ollaanpa sitä nyt herkällä tuulella, mutta tosikkoagiteeraajat nyt vain ovat sellaisia! Luuletko todella, että se voisi muuttaa mutusi tosiksi, faktoiksi? Turha luulo. Ei sillä tavalla mutut faktoiksi muutu eikä ihmiset lopeta julkaisemasta ajatuksiaan ja mielipititään, vaikka kuinka saisit itku-potku-raivareita.

    • rasittunut

      Voi kauhia aloittaja. Tämä on nyt kyllä vakava asia kun olet pahottanut mieles. Miten aijot nyt selvitä tästä? Kuka puhuikaan ammattiloukkantujista täällä muutaman viikko takaperin... tai uhrin esittämisestä. Ei nyt tule mieleen.... Pitäiskö sun mielestä aborttilakia muuttaa sen takia kun pahoitit mieles? Ja jäi kahvikin juomatta. Koeta jaksaa kyllä se siittä. Jos ei oireet mene ohi niin käännyt lääkärin puoleen sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      329
      4029
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      24
      2256
    3. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      20
      1483
    4. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      39
      1384
    5. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      33
      1336
    6. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      24
      1268
    7. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      125
      1228
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      81
      1202
    9. Älkää käyttäkö tunnisteita

      Täällä pesii muutama mt-tapaus, joka alkaa esittää teitä ja pilaa välinne kaivattuun. Alat kuvitella että se kaivattusi
      Ikävä
      36
      1111
    10. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      49
      1110
    Aihe