Haluaako S-ryhmä ja kesko hoivapalveluita vanhuksille

tulevavahuset

Haluaako S-ryhmä vanhuksille hoivapalveluita s-etukortilla bonusta ja plussa-kortilla pisteitä tulisko halvemmaksi hoitaa vanhukset. esim. sokoksen jäsenet siirtyisivät s-ryhmän vanhusten hoitokotiin
Rakennetaan Liehu liikuntahallin viereen vanhusten hoitokoti. Kuntouttavassa työtoiminassa oleva työtön siirtyisi vanhaa rätikköön viettämää vanhuutta vaikka Repotien entiselle lastenkodille tai Meriläntoiminta keskukselle siellä on huoneita ja viihtyisällä paikalla

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaidanpaNauraa

      Nappikauppaa. Arvatkaa viisi kertaa montako bonusta napsahtaa jokaisesta Attendon, Esperin ja Mehiläisen uudesta uhrista osakkeenomistaja-johtajan osakesalkkuun? Arvasitte oikein. Näin tämä järjestelmä toimii.

      • ArvoNimimerkki

        Näin se järjestelmä toimii ja näin sen on tarkoituskin toimia.
        Kun sijoitat rahojasi johonkin niin tottakai sinä odotat mahdollisimman hyvää tuottoa. Sijoittajat omistavat sen sijoituskohteen eli yrityksen. Jos sinne saadaan sellaiset johtajat jotka "kusevat asiakkaan lautaselle" niin se on huono juttu asiakkaan kannalta. Sijoittaja saa kuitenkin paremman tuoton.
        Tilanne muuttuu radikaalisti kun tästä asiakkaan kaltoinkohtelusta jäädään kiinni. Sijoittaja saattaa menettää aika paljonkin - se olisi jopa toivottavaa. Siksi mm. Petteri Orpo hermostui ihan helvetisti kun alettiin puhua hoitajamitoituksesta. Hän kun edustaa sitä sijoittajapuoluetta. Tilanne käy Orpolle hikisemmäksi jos tuohon lisätään vielä laki jolla hoitajat velvoitetaan tekemään ilmoitus henkilöstön alimitoituksesta ym. laiminlyönneistä.
        Markkinataloudessa on sellainen hyvä puoli, että se säätelee itse itseään, mutta ei ihan miten tahansa. Siksi tämän säätelyn kunnolliseen toteutumiseen tarvitaan selkeät säännöt eli lait.
        Toteutuakseen laki vaatii valvonnan ja mikäs sen parempi valvoja kuin ko. yhteisön työntekijä, joka on lain nojalla velvoitettu ilmoittamaan havaituista epäkohdista. Tarvitaan myös laki jolla suojataan tämä ilmoituksen tekijä.
        Asiattomaan toimintaan osallisille johtajille on oltava sellaiset sanktiot, ettei heidän tee mieli kokeilla onneaan.
        Jos uhkana on yksi tai useampi pahoinpitely, törkeä pahoinpitely tai peräti kuolemantuottamus niin siinähän alkaa olla linnareissu tiedossa. Se panee jo kovaluontoisemmankin johtajan miettimään tekemisiään.


      • surulliseksivetää

        Sijoittajat ajattelevat ensisijaisesti rahapussillaan. Siinä kohtaa tunnetaan harvemmin inhimillisyyttä tai vastuullisuutta. Sijoittajille hoivakodit ovat siis keino tehdä rahaa. Hoivakoti ei tule olla mikään rahantekoautomaatti, vaan puhtaasti hoiva- ja palvelukoti joka tarjoaa vanhuksille heidän tarvitsemansa turvallisen olotilan elämänsä ehtoopuolella.

        Jokaisen tarvitsemat yleishyödykkeet eivät saisi olla voittoja tavoittelevien yritysten omistuksessa. Esim. kaikkien tarvitsemilla terveyspalveluilla, sähköllä ja vedellä ei saisi tehdä rahaa.


    • Kieliopi

      Opetttele kirjoittamaan ennenku avaat päätäsi

    • mihinkäuskoa

      Onko olemattomien haamuhoitajien palkkalistassa esimerkiksi johtajan tilinumero,Esperin pomollakin usean miljoonan vuostulot.

    • En hetkeäkään usko, että Kokoomus oikeasti antaa nostaa hoitajien minimimäärää. Orvon oli pakko luvata kun ei uskaltanut jäädä yksin vastustamaan kun vaalit on tulossa. Vaalien jälkeen lupauksen voi kuitenkin rikkoa niin kuin monet muutkin lupaukset. Ei Kokoomus niin helpolla anna veroparatiisirahoja vanhusten hyvinvointiin.

    • OrvonOsa

      Ja eikös politikot ole matu ja hoivabisneksessä mukana, eli on oma lehmä ojassa, joten eivät varmaan vaalien jälkeen muista mistä on ollut puhetta!
      Orpokin rupeaisi puhumaan toinen käsi seläntakana jossa on kaksi sormea ristissä, silloin saa valehdella rehellisesti!

    • olllepolle

      Vanhusten hoitobisnes on kauppatavaraa ja pitkäaikaistyöttömät ovat kuntouttavan työtoiminnan alaisuudessa hyväksi käytettyjä

      Kauppatavaraa vanhukset ja työttömät

      • lieksaneito

        Surullista, mutta totta. Vanhentuneet ihmiset ovat myös ongelmajätettä.kunnille ja kaupungeille. Mitenkäs se näin päin muljahtanut, sillä 20-30 v. sitten nämä samat ihmiset olivat olivat tuottavinta väestön osaa...Ja nyt he ovat vain kuluerä yhteiskunnalle...Mutta onhan jokunen yksityinen sijoitusyhtiö keksinyt, että vanhuksilla ja vaivaisilla voidaan tehdä r a h a a !!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe