Millä tavalla whiptail edistymis-ikkuna synkronoidaan

Turbo-Urpo1

Oletetaan että haluat viihdyttää käyttäjää näyttämällä whiptail edistymis-ikkunaa sen ajan kun wget lataa jotakin tiedostoa taustalla. Millä tavalla latauksen edistyminen synkronoidaan whiptailin gauge näyttöön. https://i.postimg.cc/Gpf92vkG/whiptail01.png

11

1609

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Turbo-Urpo1
   • Turbo-Urpo1

    Hitto miten hyvältä tuo näyttää, on niin selkeä ja yksi selitteinen ettei tosikaan. Mutta ei mitään hätää sinäkin voit saada samat näkymät kun asennat Linux Mint 19 Xfce 64-bit käyttöjärjestelmän ja siihen Windows XP teeman ja hyvin lähelle samaa päästään myös Manjaron asennuksella jopa Fedorakin taipuu tähän samaan jopa helpommin kuin Manjaro.

    No ei se tuo ollut se asian ydin vaan whiptailin synkronointi wgetin kanssa. Outoja juttuja varmaan monelle, mutta antaa vähällä vaivalla ilmettä omiin Bash komentoputkiin. Olen huomannut että joka kerta kun minä nostan jonkun asian pöydälle ensikertaa, se torjutaan vedoten milloin mihinkin. Mutta aina asiaan lähtee joku syventymään ja tulokset näkyy 2kk - 6kk sisällä vasta, uusina asiaa käsittelevinä avauksina.

    Niin siinä käy tämäkin avauksen kanssa, mutta odotetaan se pari kuukautta, olen varma että joku kykeenee jo nyt omin päin syventymään asiaan, tuoden uuden avauksen kun on siihen valmis. Tuolla on Python kysely, johon ei vielä ole kukaan antanut toimivaa vastausta. minä en ole pitänyt kiirettä vastaamisella vaikka niitä seuraankin, koska jos nyt menen ja annan oikean esimerkin ei kukaan ole asiasta enään kiinnostunut vaan hyvä ja opettavainen avaus hylätään siihen. Vain tekemällä oppii, ja kun on hyvä avaus niin hyvin moni pyrkii asian ratkaisemaan ennen muita, se on riittävä motivaatio monelle.

    Tämä että minut tunnetaan miehenä jolla on kyky tehdä näitä juttuja, lamaannuttaa vastaajat koska kukaan ei usko että kysymyksessä olisi oikea avun tarve, eikä mitään sädekehää ole näin saatavissa vaikka jonkin ratkaisun tarjoaisikin, johtaa siihen että jokainen keskittyy vain vittuilemaan ja arvostelemaan mutta vaikka sen tiedostankin en malta olla välistä tekemättä avauksia joissa riittää pähkäiltävää pitemmällekin ehtineelle.

    Hitto oikoluvulle viskasin kirjoituksen kun oli näin pitkä, eikä yhtään virhettä, nyt taisi olla ajatuksetkin mukana kirjottaessa.


  • Turbo-Urpo1

   Tuon animaation koodin poistivat, yritin tehdä helpoksi paikallisen testaamisen.

  • riittää_viihteesi

   Olettaisit vaihteen vuoksi, että tietokoneen käyttäjä on aikuinen eikä kaipaa tuollaista ns. viihdettä, kuten ei muutakaan ehdotuksiasi, kuten jotain värikkäitä lomakkeita.

   • Turbo-Urpo1

    Kysyinkö sinulta jotakin ns. viihteestä. Debianissa varmaan kaivataan vähän väriä kun se on niin hiton ankea ympäristö. Ja sinunkin kannattaa seurata tarkasti mitä kirjoittelen, vaikka ihan vain opin vuoksi.

    Aikuisista puheen ollen, sinäkin saatat olla iältäsi täysi-ikäinen, mutta muu kehityksesi viiltää pahasti jäljessä. Älyltään normaalisti kehittynyt ei kirjoittele vihamielisiä kannanottoja joka postaukseeni. Tätä tähän mennessä on harrastanut M-Kar mutta sinusta en ole varma kun tuo tapa jolla viestisi kirjoitit viittaa pikemminkin siihen että asialla "code_red", joka tässä hiljattain sai turpaansa väittelyssä on nyt sitten päättänyt kirjoitella pahan suopia viestejä salanimillään.


  • copypaste

   Onhan tuosta koodia jo valmiina. Lataa vaikkapa ubuntun lähdekoodi.

   • Turbo-Urpo1

    Ei saatana sotketa tähän mitään Ubuntuja, sellaiset koodit joutaa jorpakkoon.


   • olet_se_win-hihhuli
    Turbo-Urpo1 kirjoitti:

    Ei saatana sotketa tähän mitään Ubuntuja, sellaiset koodit joutaa jorpakkoon.

    Sotke jorpakkoon. Meinaan että polje jorpakkoon.


   • Turbo-Urpo1
    olet_se_win-hihhuli kirjoitti:

    Sotke jorpakkoon. Meinaan että polje jorpakkoon.

    Se riippu siitä kuka sen sanoo,
    Windows käyttäjä sanoo minun olevan "olet_se_Linux-hihhuli"
    Ubuntun käyttäjä sanoo minun olevan "olet_se_Windows-hihhuli"

    mutta oli miten oli, aina olen joku "hihhuli", arvonimiä tuppaa tulemaan niin etten edes muista kaikkia.


  • Turbo-Urpo1
   • Anonyymi

    Ei voi olla totta, jo 2019 tarjosin näin älykkäitä esimerkkejä, eikä nämä jästipäät eivät vielä tänäpäivänäkään ymmärrä näistä yhtään mitään.

    Kun tämän päivän kirjoituksia lukee, tulee tunne että tieto taito tällä saralle on mennyt taaksepäin, ihmiset eivät edes osaa kirjoittaa saatikka että rakennettaisiin jotain jonka ymmärtäminen on selvästi vaatinut itsensä kehittämistä määrätietoisesti.

    Ne jotka jo tuolloin ymmärti esimerkkejäni on todennäköisesti työllistäneet itsensä alan kasvavilla työmarkkinoilla ja tänne on jäänyt tämä "PYLLYMAJA" porukka majojaan rakentamaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1603
  2. 44
   963
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   68
   931
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   909
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   859
  6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   56
   825
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   41
   798
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   775
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   742
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   54
   720
  Aihe