SaiPa 19-20

Monia miehiä huhuiltu pois ja harvoja huhuja tännepäin. Onko kenenkään korviin kantautunut mitään huhuja tulevaa kautta koskien?
Ilmoita


187 Vastausta

Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.


Ei hajuakaan! \ '_' /
Ilmoita
Hyvin vähissä ovat huhut tulevan kauden soppareista ja uusista mahdollisista tulijoista. Lähtijöitä riittää senkin edestä.

Tuohimaa - HIFK
Maalahti - Ulkomaat
Kojo - Ässät
Denisov
Tanus - Pelicans
Kunyk - TPS
Nättinen

Siinä varmat lähtijät. Kova työ tulee toimistolla olemaan kilpailukykyisen joukkueen rakentamisessa. Nykyisestä joukkueesta olisi pakko saada pidettyä ainankin Kichton, Morley, Kaksonen ja A.Oksanen.
Ilmoita
Onkohan ensi kaudeksi kyselty herroja Löfquist ja Rau takaisin?!? Jos oli nyt siirtorajalla tulossa mutta loukkaantumiset esti
Ilmoita
On varmojen lähteiden mukaan tulossa ainakin T. Jutila. Hyökkäilemään keltanuttuun tulee Kari Makkonen Porista. Selkeitä vahvistuksia molemmat, niitä on odotettu viime kesästä lähtien, eivät valitettavasti vain ehtineet tälle kaudelle. Toimiston väki teki pitkää päivää neuvotteluiden kanssa mutta aika vain loppui kesken.
1 VASTAUS:
Kunnon setämies-tier huumoria oikeesti :D Kjeh rääh vaan sullekkin.
+Lisää kommentti
Jatkoajassa ei ole näkynyt mitään uusia huhuja ensi kauden uusista pelaajista tai nykyjoukkueesta vielä jatkajia? Onko huhuja mitään täällä olevilla?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Nyt tämä kausi juhlakausi ohi. Vaiherikasta oli. Onko mitään huhuja ketä voisi vielä jatkaa nykyjoukkueesta ja ketä tänne voisi tulla ensi kaudeksi😊?
Ilmoita
Kuulin huhua Jori Lehterän tulosta. Kuulemma floppikauden jälkeen etsii uutta starttia uralleen. Kuulemma myös jokin vanha tuttu olisi liittymässä kokoonpanoon, kuulemma kovemman luokan pelimies hänkin ;).
1 VASTAUS:
En usko ollenkaan tähän:). Pari ulkomaalaista on jo sopimuksen alaisena, mutta nimistä en osaa sanoa vielä mitään. Mutta eiköhän tässä kuussa vielä toivottavasti ainakin muutamia jatkosopimuksia ilmoiteta, toivottavasti?
+Lisää kommentti
Eikö kenelläkään ole tietoa, milloin ehkä voisi tulla uusia jatkosopimuksia ilmoitettavaksi? Olisi hyvä aika ilmoitella, että ollaan jo hyvin valmistamassa uutta aikaa😊.
Ilmoita
Mikä on että Saipa ei saa pidettyä noita pelaajia?
Ilmoita
Mitenhän toi mv tilanne onkohan uutta ukkoo sinne tulos? Tälläne veska vapautu tsekistä.

https://www.eliteprospects.com/player/17492/brandon-maxwell
Ilmoita
Pistetää vielä tohon lähtijöihin Maalahdn Kalle. suuntana Ilves
Ilmoita
Eikö huhuja ole tännepäin tai jatkosopimuksia ollenkaan mitä lähiaikoina julkaistaisiin?
Ilmoita
Ensi viikolla julkistetaan jatkoja. Omia arvauksiani:
- Erik Aution option käyttä
- Elmeri Kaksosen ja Micke Saaren jatkot
- Tomi Iso-Mustajärven option käyttö
Ilmoita
Ja Morley ja Goodwin jatkavat myöskin.
4 VASTAUSTA:
Olen kuullut huhun, että kaikki ulkomaalaiset lähtevät. Mutta olihan siellä kuulemma pari ulkomaalaista jo sopimuksen alla ensi kaudeksi.
Lpr-41 kirjoitti:
Olen kuullut huhun, että kaikki ulkomaalaiset lähtevät. Mutta olihan siellä kuulemma pari ulkomaalaista jo sopimuksen alla ensi kaudeksi.
Jatkavat molemmat. Kysytty molemmilta henk.koht. Sneck ilmeisti ainakin jatkaa. Janatuinen ja kaksi uutta lukkaria jo tehnyt sopparin. Matti Järvinen on myös mahdollinen paluumuuttaja. Neuvottelut olleet ainakin hyvin pitkällä viime kuulemani. Hifkistä tulee myös yksi pelaaja.
Hyvä niin, jos jatkavat/pysyvät täällä:). Ihan hyvältä kuulosta muutenkin, jos nuo kaikki toteutuvat.
Timo Kunnarin Twiitin mukaan Morley menee Tapparaan
+Lisää kommentti
Nyt vielä pudotuspelejä jatkavista jengeistä tulossa SaiPaan 2 pelaajaa. Julkisuuteen tulevat sitten kun kyseisten jengien pelit päättyy.
Ilmoita
Sopimuksen muualle, lähtevät. Koho ja Löfman ovat tehneet jatkosopimukset jotka päättyvät 2049. Kaikki paukut ladataan kauteen 2048-2049 jolloin Saipa täyttää 100 vuotta. Siihen satsataan isosti, tulee erillaisia teema, perhe ym. pelejä, IsoKristiinassa jaetaan nimmareita, lapsille karkkia ja ilmapalloja, kaikki halukkaat voivat ottaa selfien suosikkipelaajansa kanssa, nimmareita jaellaan. Nyt ei ole varaa kovin kummoisiin pelaaja hankintoihin, toki sitten myöhemmin kesällä katsellaan pelaajia jotka eivät ole mihinkään muualle saaneet sopimusta. Myös ne jotka ovat kovin loukkaantumisherkkiä toki huomioidaan. Nähdään hallilla!
Ilmoita
Ei jatka, varma tieto. Uusi osoite Sysmän Kurra.
Ilmoita
Keskiviikkona julkaistaan jatkosopimuksia.
Iso tulee vaihtuvuus joukkueessa olemaan. Itseä harmittaa Ahti Oksasen ja Tyler Molerin poistuminen.
Mielenkiintoista nähdä millaiseksi joukkue alkaa muodostumaan.
1 VASTAUS:
Eiköhän ne sopimukset ole mallia Kaksonen, Saari, Torikka ja option käytöt Iso-Mustajärvi ja Autio. Muut viime kauden kärkiketjujen jatkajat ovat yllätyksiä ja plussaa:).
+Lisää kommentti
Ensikauden joukkue näyttää todella vahvalta. Mielestäni jo nyt on kestävä perusta valettu koska kaksi tärkeintä pelaajaa jatkavat pitkillä sopimuksilla. Viime kesästä asti odotettiin vahvistuksia, no niitä tuli kuin tulikin yksi kappale, Tyler Morley. Ymmärrän kyllä jos hänkin lähtee pois.
Ilmoita
Taitaa tulla kohta valmentajankin vaihto eteen, kun ajetaan joukkuetta alas, ensi kaudella ei päästä edes sääleihin, toivottavasti ei oltaisi viimeisiä. Tää on tätä niin Saipaa.
Ilmoita
Nyt julkaistiin monta jatkosopimusta ja nimet oli niitä mitä täälläkin on pyöritelty. Oisko nimiä ketä voisi huhujen mukaan liigan sisältä vielä tulla tänne ja ketä ne kaksi ulkomaalaisvahvistusta ovat?
Ilmoita
Kun on pyöritelty liigan sisältä tulevaa kovempaa nimeä, niin itse mietin Janne Kerästä. Olavi Vauhkonen ja Antti Erkinjuntti voisivat myös tulla kysymykseen. Itse kuitenkin kovasti epäilen, että ketään kovempaa kotimaista pelaajaa tulisi.
2 VASTAUSTA:
Olikohan tuo Matti Järvinen mahdollinen palaaja. Mutta katsellaan ovatko nuo valmiit ulkomaalaisten sopimukset Goodwin/Kitchton vai Rau/Löfqvist kaksikko vai joku muu?
Ne nimet ketkä tulee Saipaan tulee hakemaan pelkästään vauhtia, Saipalla ei ole tarkoituskaan pelata mestaruudesta, kun on kasvattaja seura. Tätä hommaa on 40v seurattu.
+Lisää kommentti
Miksi Saipa ei mee suosiolla mestikseen kun ei Sm tasolla pärjää? Ainoa mitali 60-luvun pipolätkästä. Toisaalta saipa faneille pitäisi pystyttää patsas kisapuiston laidalle, koska ovat jaksaneet samaa paskakkaa yli kaksikymmentä kautta putkeen.
1 VASTAUS:
Mitä tarkoottaa ettei saipa liigassa pärjää? Mitä helvettiä ne mestiksessä.tekis? Kyllä liiga on aina liiga ja saipa kuuluu sinne. Eikä mitään sellaosta tilalle tule että se tekis liigalle muuta kuin pahaa.
+Lisää kommentti
Matti Järvinen, espoolaisena, on varmaan Lehterällekkin tuttu pelaaja. SaiPa on hänelle organisaationa tuttu. Riskitön vaihtoehto. Varmasti yksi mahdollinen uusi pelaaja.
Ilmoita
Melkosia seppiä pitää Tuomenoksan löytää että kausikortin ostoa edes harkitsen.
3 VASTAUSTA:
Hyvää tästä tulee ja huhtikuussa julkaistaan vielä hyviä kiinnityksiä ja melko kovia nimiä, uskon niin mitä pieniä huhuja olen kuullut😉.
Lpr-41 kirjoitti:
Hyvää tästä tulee ja huhtikuussa julkaistaan vielä hyviä kiinnityksiä ja melko kovia nimiä, uskon niin mitä pieniä huhuja olen kuullut😉.
Vähä vois vihjaa enemmi😉
Tuolla oli twitterissä, että hyvää kannattaa odottaa ja ns. Hyvää ainesta on tulossa ennen kausikortti myynnin alkua. Sen esitti aika lähellä joukkuetta oleva henkilö😊.
+Lisää kommentti
Antti Erkinjuntti, Ryan o'connor, Sameli Ventelä, Mikko Haaparanta ja Aku kestilä on uudet pelaajat ainakin. Lisäksi Kichton jatkaa. Kahden muun pelaajan kanssa neuvottelut ratkeaa alkuviikosta.
4 VASTAUSTA:
Olisi aivan mahtavat jos toteutuu. Haluaisin uskoakin että toteutuvat. Mistä olet kuullut ja onko ihan varmat? O’Connor noista eniten yllättää vaikkei SaiPa mahdoton suunta hänelle olisikaan.
Aikamoista jos olisi ylivoimaan heittää Erkinjunttia, Kichtonia, Nikkoa, Emil Oksasta, Saloa, O'Connoria ja mahdollisia ulkomaalaisia hyökkääjiä.
Kuulostaa hyvältä ja uskotaan/toivotaan, että nämä huhut toteutuvat ja saadaan hyvä joukkue jalkeille ensi kaudella😊.
Miksei esim. Kichtonin sopimusta olla julkaistu jo nyt jos hän jatkaa vaan odotellaan huhti-toukokuun vaihteeseen? Jatkaakohan Goodwin, kun hänestä ei ollut mitään varmasti pois lähteneissä?
+Lisää kommentti
Tarvittas denisovin korvaaja ja semmone iso ilkee isäntä sinne alakertaa. 2 pakkii luulis olevan tulos, ei enempää oikeen mahu
Ilmoita
Tulisikohan tänään kausikortti tapahtumassa mitään uusia sopimusjulkistuksia?
Ilmoita
Olisiko Simon Åkerström tulossa?
Ilmoita
Kausikortti kokoontumisessa oli puhetta ja Markkanen puheli Etelä-Saimaassa että tuttuja pelaajia SaiPasta olisi tulossa takaisin. Oisko yksi Matti Järvinen? Saa nähdä ketä muita?
Ilmoita
Järvinen hyvinki mahdollinen. Miten Rau tai Lofquist?
Ilmoita
Joel Janatuinen päätyi huhuista huolimatta Lukkoon.
Ilmoita
Jos sieltä on tulossa tuttuja pelaajia takaisin päin niin toivottavasti ei ainakaan PSN tai Saku khl Salminen...
7 VASTAUSTA:
Uskotaan, että ne tutut pelaajat löytyvät joukosta Matti Järvinen, Rau ja Löfqvist? Saa nähdä, ei jaksaisi odottaa😉.
Tai L.Taipalus...
190cm rightin puolen hyökkääjä nhl/khl kokemuksella tulossa.khl pelejä yli 200.nhl reilu 10. Huhu pyöriny.mut tiiä näistä.170cm mestis kaveri kuitenkii😊
Pastori10 kirjoitti:
190cm rightin puolen hyökkääjä nhl/khl kokemuksella tulossa.khl pelejä yli 200.nhl reilu 10. Huhu pyöriny.mut tiiä näistä.170cm mestis kaveri kuitenkii😊
Minkä maalainen herra kysees?
Bulgarialainen
LolTrollimikätrolli
Fanfani kirjoitti:
Minkä maalainen herra kysees?
Kanukki
+Lisää kommentti
Missä sarjassa pelasi tämän kauden?
2 VASTAUSTA:
Trollas vaan, ei ole rightei 200 khl-ottelun kanukkei
Fanfani kirjoitti:
Trollas vaan, ei ole rightei 200 khl-ottelun kanukkei
Sori ahl pelejä yli 200 ja joitai khl.viime vuonna khl oli sarja.casey bailey on nimi mitä tarkoitin mut katellaa onko huti...
+Lisää kommentti
Kukaa kuullu mitää huhui?
1 VASTAUS:
Ei ole kuin nuo mitä täälläkin on pyörinyt. Eiköhän loppukuusta selviä kun Tapparan kausi loppuu pronssiotteluun. Katsotaan ketä ne tutut palaajat ovat?
+Lisää kommentti
Erkinjunttia, zaborskya, järvistä, rantakaria...
Jos 2 noista edes tulis ni kelpaa
1 VASTAUS:
Uskotaan/toivotaan, että pari ainakin tulisi. Tappara joutui pronssiotteluun, niin ehkä jo pääsiäisen jälkeisellä viikolla tulisi jo jotain tietoa. Saa nähdä.
+Lisää kommentti
Rauhoitutaan nyt noiden huhujen osalta. Totuus on se että Saipaan tulee taas joku vanha "tähti" joka on Saipalle tuttu ja turvallinen. Veikkauksena Leivo, Pukka, Backman, Vänttinen ja Koskiranta. Pessimistinä lähden näitä pelaajia sovittamaan rosteriin ja kaikki muu mitä tulee on pelkkää posia. Tovottavasti pessimisti pettyy...
Ilmoita
Ihmetyttää vaan tämä Saipan pelleily, kun valitaan reitiksi säälipleijarit ja aloitetaan säälipleijarit yhtenä kovimpina kotijoukueena, taktisesti vieraista. Valitettavasti ei kaikki ole kunnossa, en ymmärrä?
Ilmoita
Kuulin, että ensi viikolla ilmoitellaan jotain. Saa nähdä ketä noista ilmoitetuista huhuista toteutuu?
Ilmoita
Zaborsky on ilmeisesti tulossa, mikä kuulostaa aika absurdilta. Meritoitunut maalintekijä kuitenkin kyseessä, eikä mikään ikäloppukaan vielä. Varmasti on kallis pelaaja ja ilmeisesti oikuttelijan luonnetta? Upside on kyllä iso, mutta onko kuitenkaan hintansa arvoinen. Riskit on olemassa, mutta toisaalta ilman riskejä ei voi saavutaakaan mitään.

Matti Järvisen paluusta on ollut myös puhetta. Ehdottomasti peukkua tälle. Tykkään Massista tosi paljon, mutta toivottavasti ei kaavailla ykkösen keskelle. Hyvä pelaaja, mutta ei ihan niin hyvä kuitenkaan. Kakkossentterinä loistava ja erityisesti tasainen pelaaja. Turvallinen hankinta toteutuessaan.

Erkinjuntti on kolmas huhuiltu pelaaja Tapparasta. Jotenkin ei vaan säväytä. Tuskin maajoukkuekokemusta omaava pelaaja olisi myöskään halvalla tulossa. Olisihan sitä kuitenkin siistiä saada tänne Saimaan rannoille nimekkäitä suomalaispelaajia aina joskus, niin en mene tyrmäämään heti tätä hankintaa. Jos siis edes toteutuu.

Siirtorajalla oltiin herrojen Rau ja Lofquist perässä, mutta ei tullut saalista tuolloin. Olisiko nyt aika kotiuttaa kaverit (tai edes toinen heistä) Lappeenrantaan? Rau ja Zaborsky samassa joukkueessa olisi ehkä jo vähän liikaa? Ottaisin kyllä Raun mielelläni takaisin, jos ei pyydä liikaa liksaa. Todistetusti kova maalintekijä Liigassa ja jopa KHL:ssä, vaikka edelliset kaudet onkin mennyt hieman vaisummin.

Lofquist olisi taasen ehdottomasti ykköstargettini, jos olisin vastuussa pelaajahankinnoista. Syitä on monia:

1) Maalahdelle tarvitaan korvaaja
2) Sam on tuttu pelaaja ja hyvä sellainen!
3) Rightin kätisyys, iso plussa
4) Viime vuosina meiltä on puuttunut viivapyssy ja Lofquistia kovempaa sellaista ei varmaan ole saatavilla
5) Fanien suosikki, oikein mukava jätkä

Lofquist olisi ykköspakki, johon voi luottaa. Toinenkin kova pakki tarvitaan, mielellään right hänkin. Saisi olla vähän enemmän yleispuolustaja-tyyppiä, mutta ei kuitenkaan mikään puukäsi. Brenden Kichton menisi myös, mutta ottaisin mieluusti ehkä vähän kamppailuvoimaisemman jätkän tuonne alakertaan. En mitään esimerkkipelaajaa keksi tähän, mutta kunhan spekuloin.

Innolla odottelen ensi viikkoa. Toivottavasti tulee mieleisiä soppareita. Luottoa löytyy edelleen.
Ilmoita
SaiPan tietäen sieltä tulee 1 valmis pelimies, 2 arpaa, 3 potentiaalia omaavaa Espoolaista nuorta mestikseen kasvamaan ja paljon lupauksia paremmasta kaudesta. Toivottavasti olen väärässä. Rahaa säästetään tulevaan halliin ja toimistoväen virkistys päiville.
Ilmoita
Olisikohan huomenna jo aika ilmoitella sopimuksista vai meneeköhän loppuviikoksi? Katsellaan ja jännitetään ketä tulee.
Ilmoita
Jokohan tänään ilmoitetaan uusista. Odottavan aika on pitkä..
2 VASTAUSTA:
Julkaisut perjantaina klo 15 Iso-Krsitiinassa. Lähde: SaiPan some sivustot.
Ketähän sieltä tulee, ei ainakaan Ryan O Connor joka menee Saksaan Iserlorniin. Uskotaan Tapparan miehiin, joita ehkä tulee.
+Lisää kommentti
Onko kenelläkään tietoa monta sopimusta ilmoitellaan perjantaina ja miten menee jakauma hyökkääjien ja puolustajien välillä?
Ilmoita
Kaiken järjen mukaan pitäis tulla 7 mut minimi on 4 joka tietenkin tulee. Muuten on vielä vajaa joukkue.tai sit 3 äijää mitkä on liigan aivan kärkijätkiä ja mahtuu jengiin ko jengiin.Tuskin riikola näihin 3 kuuluu.uskosin kaverin saipaan tulevan.tulispa perjantai...
1 VASTAUS:
Goodwin ei varmaan jatka, kun instagramissa kiitti SaiPaa. Jatkaisikohan Kitchton, kun ei kuulunut mitään? Mutta sekin varmaan selviää perjantaina, kuten myös tuleeko huhutut pelaajat Tapparasta.
+Lisää kommentti
Zaborsky tulee. Ja tämä ei ole trolli tai kusetus.
1 VASTAUS:
Tuleeko perjantaina muitakin julkistuksia kuin Zaporzky? Hyvä alku kuitenkin😊.
+Lisää kommentti
Riikola ei ole tulossa SaiPaan vaikka jotkut luulevatkin. Huomenna julkaistaan 4 uutta pelaajaa.
2 VASTAUSTA:
Erkinjuntti jatai järvinen? , salaa toivon että tulisivat. Kuuluuko tohon 4 porukkaan ketterä äijii?
Kanukki tulee.uskoisin...löisin kossu pullon vetoa.ja kova kaveri ei mikää yliopisto mies
+Lisää kommentti
Tänään ilmoitetaan kolme uutta pelaajaa SaiPan Facebookin mukaan. Zaborsky on kai se yksi, niin saa nähdä ketkä kaksi muuta?
Ilmoita
Zaborsky ja Riikola on SaiPan miehiä ens kaudella varma tieto.
Ilmoita
Zaborsky, Riikola ja Piipponen SaiPaan. Tuomenoksan mukaan varmasti ainakin kolme tulossa ja eihän sitä tiedä kuinka monen kanssa neuvotellaan vielä?
1 VASTAUS:
Ketähän sieltä voisi lähiaikoina vielä tulla SaiPaan?
+Lisää kommentti
Kovin hankinta vasta tulossa. Julkaisu pian.
Ykkössentteri. Kokenut. Erinomainen aloittaja, dominoija.
4 VASTAUSTA:
Ohhoh. Mistä liigasta tulossa?
Nyt ei oo mikää "Norjan stara" kuten se laituri joka myös tulossa. Vähän eri profiilin jätkä, ei pelanut euroopassa tällä kaudella.

J.K.
Kerrohan jotain lisää näistä pelimiehistä. AHL vai ECHL ja mistäs tuo toinen laituri, vai onko jostain Norjasta siis?
Sarjana KHL. Ja kyllä, Norjan pääsarjasta laituri
+Lisää kommentti
Täällä ehti hetken olla ne nimikirjaimet, niin jos tuon tason vahvistuksia olisi saatavilla, niin milloin tämä "pian ilmoitetaan" on? Puhun nyt siis lähinnä sentteristä. Onko tuo Norjasta tuleva koodinimi "voimahyökkääjä"? ;D
7 VASTAUSTA:
Mitkäs ne nimikirjaimet oli?
J.K. sekä P.L.
Mistäs tämä PL tulossa?
Jarno Koskiranta, Joonas Kemppainen, Philip Lane?
Kemppainen on aikamoinen vitsi SaiPaan.
Joo ei Kemppi kyllä SaiPaan lankea.
Lane olisi kyllä kova voimahyökkääjä, hyvinkin paljon Ahdin tapainen maalintekijä, righti kylläkin. Taitaa kyllä tulla palkkatoive esteeksi 😀
Juu Kemppainen meni Pietariin. Katsotaan tuleeko ennen kisoja SaiPalla mitään ilmoituksia sopimuksista vai meneeköhän kisojen jälkeen?
+Lisää kommentti
Kyllä niiden pitäisi toteutus, tiedä näist sitte. Kai sitä Norjan sarjan laituria voisi voimahyökkääjäksi sanoa. Kuulin myös juttua joka ei vielä ihan varmaa ole että E.Y. olisi haavissa.
4 VASTAUSTA:
E. Y mistä sarjasta?
Ameriikasta. Ja on kova!
Ei tällasia nimikirjaimia oo missää? Mikä liiga?
Paljastan liigan, kun tämän alle tulee 10 liigan nimeä haluavaa ilmoittautumaan.
+Lisää kommentti
Eiköhän sieltä hyvä sentteri ja ihan riittävä laituri löydy ja tule. Katsotaan ovatko ne nämä huhutut. Menee varmaan vapun jälkeiseen aikaan tai vähän pidemmällekin kun näistä ilmoitetaan. Pakkiakin tarvitaan.
1 VASTAUS:
Hyökkääjistä on ollut huhuja, mutta onko huhuja ykköspakista yhtään?
+Lisää kommentti
Iltalehden mukaan J K jatkaa Pietarissa ensi kaudellakin. Katsellaan kuka SaiPaan tulee.
Ilmoita
Onko ihan oikeita huhuja vielä tarjolla? Onko Norjasta tulevaa vahvistusta tai mistäpäin tulee😊?
Ilmoita
Mistä pelistä onkaan kysymys?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Oisko tällä viikolla mitään sopimus ilmoituksia tulossa SaiPalta?
Ilmoita
HIFK ilmoitti kahdeksan sopimusta mutta Rantakaria ei ollut niissä., niin oisko mahdollista saada SaiPaan?
2 VASTAUSTA:
Ei.
Ei tietenkään :D Urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja. Menee todennäköisesti Sveitsiin tai Saksaan.
+Lisää kommentti
Muut ilmoittavat uusia sopimuksia. Milloinkohan SaiPalta tulisi ilmoituksia? Kohta alkavat kisatkin.
Ilmoita
Ei ole kuulunut mitään huhuja ilmoituksista tai Matti Järvisen tulosta. Taitaa mennä kisojen jälkeiseen aikaan tai kesäkuuhun.
Ilmoita
Herra C. Rau#17 sais kyllä tehdä comebackin. Taitaa olla ilman sopimusta tällä hetkellä!? Varmasti on vielä miljoonaa käyttämättä budjettista.
Ilmoita
Tero taitaa naarata mm-kisoista jonkun meritoituneen ja potentiaalia omaavan britti hyökkääjän Lepraan ens kaudeks ykköskenttään . Pääasia että on halpa(ilmainen) sopimus.
Ilmoita
Eikö ole mitään huhuja liikkeellä, olisi mukava mehustella Suomen pelien välissä?
Ilmoita
Jos sieltä Matti Järvisen saisi sentteriksi ja yksi/kaksi laituria vielä tulisi sekä kaksi puolustajaa, niin voisi kesään lähteä SaiPan ja katsella syksyllä mitä vielä tarvitsee. Saa nähdä miten menee.
Ilmoita
Huhuttu huippulupaus (joka sitttemin meni Bluesista Ässiin) ilmeisesti ei halunnut kuunnella Tertsin jargonia kun valitsi Ässät. Mielenkiintoista myös se että seuran a-junnutuotos karkaa toisaalle. Syitähän on monia. Oikeat vastaukset pelaajapakoon ja Saipan houkuttavuuteen pelaajamarkkinoilla tietävät ainoastaan asianosaiset.
Ilmoita
Erno Ripatti, Sameli Ventelä, Matti Järvinen ja Chad Rau tehneet sopparin. Julkistus pian. Ja kahden muun kanssa neuvottelut ratkeaa muutaman päivän sisällä.
4 VASTAUSTA:
Toivottavasti on totta, mutta en usko ennen kuin näen julkaisun tapahtuvan.
Taitaa olla melkoinen värikynä tämä. Rauhun tuskin on varaa.
Anonyymi kirjoitti:
Taitaa olla melkoinen värikynä tämä. Rauhun tuskin on varaa.
Taitaa olla vaan. Oot sinä yhtään perehtynyt viime kauden lähtijöihin ja tulleisiin pelaajiin. Ei tuo nykyinen joukkue vielä maksa läheskään viime kauden verran. Noilla pelaajilla on sopparit ja kauden aikana tulee myös taas täsmää vahvistuksia loukkaantujien tilalle. Ja tämä lähde on joukkueen hankintojen vastaavan sisäpiiristä..
Höpö höpö. Miks noita tusinapakkeja muutenkaan rahdattaisiin saipaan yhtään enempää. Milloin nämä sopparit julkaistaan? "Pian" on taas sellaista haihattelua, että ei kerro yhtään mitään..
+Lisää kommentti
Jos Rau olisi tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi, SaiPassa pelaisi ensi kaudella 2015-2016 liigakauden kaksi parasta maalintekijää: Maalikuningas Rau 28 maalia, sekä kakkospaikalla 27 maalilla ollut Zabo.

Kuinkahan mahdollista tämä nyt voisi olla... Paskapuhetta, mutta uskon.
1 VASTAUS:
Slovan Bratislava suljetaan ensi kaudeksi pois Khl ympyröistä... siellä olisi nyt tarjolla pelaajia ilman työpaikkaa. Esim. C. Rau, C. Bailey, M. Sukel...Markkanen ja Tuomenoksa nyt kevätreissulle Slovakiaan!
+Lisää kommentti
Toivottavasti ainakin Rau ja Järvinen tulisi. Ehkä menee kisojen jälkeen sopimusjulkistukset, jos tulevat.
Ilmoita
Rau on viime vuosina julkaissut siirtonsa heinä-elokuun vaihteessa. Tuskin tässä nyt vielä mitään julkaistaisiin ja toisekseen eiköhän hänellä ole ihan riittävästi ottajia muuallakin. Kuten joku toveri aiemmin täällä sanoi: en usko, että SaiPa hankkisi kahta noin kovaa saman profiilin pelaajaa (Zabo ja Rau). Luulen siis, että tämän "huhun" lausuja on iso trolli, tai kirjoittaisit sitten edes vaikka Jatkoaikaan, jossa ei voi kätkeytyä anonymiteetin taakse. Haluaisin Raun SaiPaan, mutta en usko, että pelimerkit riittävät.
1 VASTAUS:
Antaisikohan Rau hieman alennusta SaiPalle josta ura lähti takaisin nousuun ja vielä rinnalle tuttu Järvinen edelliseltä vierailulta SaiPaan. Katsotaan ketä pakistoon vielä tulee.
+Lisää kommentti
Nyt jatkoajassa oli, että siiman/koukun päähän olisi jäänyt uusi hyvä vonkale. Saa nähdä kuka ja milloin tulisi ilmi?
1 VASTAUS:
Olisiko yksi vaihtoehto Juuso Ikonen, joka lähtee Washingtonin organisaatiosta? Voisi olla että tulisi SaiPaan.
+Lisää kommentti
Juuso Ikonen olisi tosiaan mielenkiintoinen pelaaja. On osoittanut tasonsa SM-Liigassa, on edelleen nuori ja kaiken lisäksi on vieläpä rightin puolen hyökkääjä, joita ei liikaa nykyisestä joukkueesta löydy. Hyvät kiekolliset taidot ja pelipää. Muistaakseni hyvä luistelijakin? Korjatkaa jos olen väärässä. Jokatapauksessa ottaisin Ikosen mielelläni jengiin.
Ilmoita
Muut ilmoittelevat uusia sopimuksia, milloinkohan olisi SaiPan vuoro tehdä?
Ilmoita
Kertokaahan nyt jotain huhuja, vai eikö kenenkään kanssa vaan saada sopimusta aikaan?? Kaikki muut jengit ilmoittaa pelaajista, mutta SaiPasta ei kuulu mitään. Nimiä tiskiin!
1 VASTAUS:
Ei näköjään kukaan ole kuullut mitään todellisia huhuja. Ehkä kisojen jälkeen tai jossain tapahtumassa kesäkuussa tulee ilmoituksia sitten.
+Lisää kommentti
Hyvää kannattaa odotellakkin :P kärsivällisyyttä ihmiset :)
1 VASTAUS:
Tuolla eräs urheilukentällä Etelä-Karjalassa vaikuttava twiittailee, että SaiPaan olisi tulossa ruotsalaista osaamista. Saa nähdä kuka ja pitääkö paikkaansa?
+Lisää kommentti
Ketterästä tulevat taitaa olla jo ens viikolla treeneissä mukana joten eiköhän niistä tiedoteta tällä viikolla tai ens viikon maanantaina.
Ilmoita
Päivällä joku tuolla Twitterissä laittoi, että "SaiPa luottaa ruotsalaiseen. Vai ei tule uusia sopimuksia?!" Jotenkin noin ja nyt sitä ei siellä enää ole, mielestäni sama kaveri on aikaisemminkin ollut kartalla näiden huhujen suhteen. Tais hävitä kun Jatkoajassa rupesivat vouhkaamaan uudesta pelaajasta.
1 VASTAUS:
Kuka se oli? Chris VandeVelde sopisi vihjeisiin muttei ole ruotsalainen.
+Lisää kommentti
Kuulin huhua, että SaiPa ei enää hanki ketään ensi kautta ajatellen. Pitää olla säästölinjalla Kisapuiston remontin ja Tersan uuden Mersun takia.
Ilmoita
Toivottavasti tulee ruotsalainen voimahyökkääjä mitä huhuillaan jatkoajassa. Ihan hyvät statsit ja toisi voimaa maalin eteen.
Ilmoita
Eiköhän se sopimusten ilmoitus mene kisojen yli. Ei varmaan enää tällä viikolla tule.
Ilmoita
Ei ole mitään sentteristä kuulunut, vain tuosta voimalaiturista, joka Ruotsista ehkä tulee. Saa nähdä milloin?
2 VASTAUSTA:
"Haavin varsi kesti edellisen vonkaleen, toinen samanmoinen siiman päässä." Tälläisen viestin kirjoitti ja sitten vastasi kun kysyttiin että meinasiko viestillä tätä ruotsalaista niin vastasi "Tämä kaveri sätkii laidalla sojottavassa vavassa, ite kattelin että keskellä oleva vapa olisi taipunut." eli sentterikin olisi mahollisesti
Katsotaan millainen kala on jäänyt koukkuun keskelle, ei mitään hajua tai huhua.
+Lisää kommentti
SaiPan viestintäosastolle ilmainen vinkki: pelaajista kannattaa ilmoittaa ajoissa, ennen kun ne nimet on jo ehditty riepotella huhuketjuissa. Mitä järkeä on pantata sopimusuutisia, mitä ihmettä odotellaan??
1 VASTAUS:
Jatkaisikohan Kitchton SaiPassa, kun ei ole ainakaan vielä vaihtanut twitterissä ja instagramissa Lappeenrantaa pois yhtenä sijainnistaan😊?
+Lisää kommentti
Onkohan se Perssonin sopimus nyt varma, ainakin vaihtoaition sivuilla siitä puhuttiin. Katsellaan ketä muita tulee?
2 VASTAUSTA:
Vaihtoaitiossa keskustelee tasan kaksi henkilöä ja heidän tietämyksensä jääkiekosta ja ylipäänsä SaiPasta on melko olematonta. Nuokin tiedot on kopioitu suoraan Jatkoajasta. SaiPan tiedotuspolitiikka on kyllä aivan käsittämätöntä, joukkueesta puuttuu Zaborskyn lisäksi koko muu ykköskenttä. Miksi nimiä pantataan???
Ei pidä paikkaansa ollenkaan. Varsinkin SaipanPojat esittää keskiverto jatkoaikalaista huomattavasti avarakatseisempaa ja laadukkaampaa pohdintaa ja näkemystä.
+Lisää kommentti
Mörkö A. on tulossa SaiPaan...3v pahvi.
Ilmoita
Jokohan tällä viikolla tulisi sopimusjulkistuksia, olisi hyvä aika nyt?
1 VASTAUS:
Pihdataan, pihdataan... julkistetaan sitten elokuussa vasta se Arsi Piispanen ja Ville Hämäläinen.
+Lisää kommentti
Perjantaina ilmoitellaan uudesta hyökkääjästä. Saa nähdä onko se huhuiltu Persson vai joku toinen esim. Sentteri?
2 VASTAUSTA:
Kyl se nuorelta, oletettavasti max 25v sentteriltä vaikuttaa. Tai sitten joku vanhempi kuka on ollut loukkaantuneena tai ei ei ole kovaa tulosta tehnyt. Nämä vaihtoehdot pääteltävissä Tuomenoksan kommenteista.
Onko Teemu Ramstedt tulossa niinkuin jatkoajassa arvellaan vai joku muu?
+Lisää kommentti
Onko kellään tietoa muista SaiPaan tulevista pelaajista? En ymmärrä, miten jotkut huhuilevat vieläkin S.L.:sta ja J.K.:sta, vaikka herroilla on jo ensi kaudelle joukkueet KHL:ssa..
Ilmoita
Pakistoon jos saisi ison ja ilkeän kanukin ja ykköseen vielä syöttökoneen niin voja voja.
2 VASTAUSTA:
Eiköhän John Persson vielä tule, kun on ollut kuulemani mukaan jo harjoituksissa mukana. Uudesta pakista ei vielä mitään tietoa.
Eiköhän siellä ykkösessä ole jo meidän sentteri aikamoinen syöttökone :P
+Lisää kommentti
Onko mitään huhuja uudesta ykköspakista ja mistä suunnasta tulisi?
Ilmoita
Miksi tätä Perssonia ei julkaista, vaikka ollut kuulemma jo reeneissäkin? Onko kenelläkään tietoa, mitä J.K.:n SKA:ssa tapahtuu, onko joku väistymässä J.L. menon myötä?
Ilmoita
Taitaa Persson pyöriä lähinnä fanien mielikuva harjoituksisssa.
Ilmoita
Onko kukaan nähnyt harjoituksia, onko siellä ollut uusia kasvoja sekä onko uusia huhuja?
Ilmoita
Pari viikkoa juhannukseen ja omatoimijakson alkuun. Saa nähdä tuleeko uusia sopimuksia ennen sitä vai jääkö heinäkuun loppuun?
1 VASTAUS:
Vielä ykköskentän laituria huutaa
+Lisää kommentti
Matti Järvinen, John Persson ja Alen Bibic. Jännästi SaiPa näitä nimiä kyllä panttailee/ilmoittelee silloin tällöin. Seuraavaa julkaisu kohtaa odotellessa!
6 VASTAUSTA:
Vaikea uskoa muutakun tämä persson joka olisi se ilmoitettu 3hankinta. Jatkoajan puollela joku sanoi että massi olisi tulossa kuitenkin, mutta mistäs tämä bibic huhun keksit, kelpaisi kyllä puolustavaa pakkii tarvis
Kuullut huhua että Ruotsin puolelta tulisi kaksi vahvistusta, toisen nimi ollut jo hyvän aikaa tiedossa, tämä toinen on puolustaja ja ilmeisemmin Denisovin korvaaja.
Kerro lisää mikä tää Bibic juttu on. Vaikea uskoa mutta eihän Riikola ja Grman nyt voi Maalahtea, Kichtonia ja Denisovia korvatakaaan.
http://www.hockeysverige.se/2019/04/22/leksands-intresse-for-bibic/

Vaikea uskoa mikä SaiPassa voittaisi kasvattajaseura Leksandissa isot minuutit Shl:ssä ensi kaudella? Ettet vaan ole keksinyt
Saipa on hommannut alku kesän aikana jo nimet Zaborsky ja Ramstedt kärki niminä joukkueeseen, joten en pidä mahdottomana tätäkään hankintaa. Lisäksi Leksandilla on jo aika monen puolustajan kanssa sopimukset. Tuo uutinen taitaa olla huhtikuun puolelta,joten asiat ovat voineet muuttua.
Järvisen Matti meni ainakin KalPaan. Mites uskottavia nää kaks muuta sit on? Perssonista taitaa olla vankimmat huhut...
+Lisää kommentti
Toivottavasti nuo tulijat pitävät paikkansa, mutta saa nähdä alkavatko sopimukset vasta heinäkuun tai elokuun alussa. Mutta toivottavasti kuitenkin ilmoitellaan johonkin aikoihin.
Ilmoita
Uskon että perinteisessä satama saipa fani tapahtumassa ilmoitetaan joku
Ilmoita
Katsotaan nyt kuitenkin vielä onko sitä kakkos sentteriä vielä muualta tulossa?
1 VASTAUS:
Senttereitä ei tule. Yksi laituri tulee ennen kauden alkua, joka on suurella todennäköisyydellä persson. Ei kannata turhaan ruveta tässä toivomaan muita vahvistuksia, muuta kuin sitten ennen siirtotakarajaa.
+Lisää kommentti
Ei tule varmaan enää kuin se uusi laitahyökkääjä(ehkä Persson). Ei ainakaan huhuja ole kuulunut muista vahvistuksista.
Ilmoita
Ykkösketju melkein kasassa, saa nähdä tuleeko muutakin kuin yksi enää. Jotkut täälläkin huhuilivat, että tulisi, mutta saa nähdä?
Ilmoita
Meneeköhän seuraavat ilmoitukset pelaajien palatessa yhteisharjoitujsiin ja jäälle. Ehkä silloin ilmoitellaan uusista sopimuksista. Muita huhuja ei ole kuulunut.
Ilmoita
Onko kukaan kuullut mitään? Tuleekohan Perssonin lisäksi muita enää?
Ilmoita
Onkohan heinäkuun aikana tullut uusia huhuja vai pyörivätkö vanhat tutut huhut vielä. Ehkä Persson tulee.
Ilmoita
John Persson sieltä nyt ainakin tuli hyökkäykseen. Vieläkö tulee se toinen hankinta Ruotsista? Tai ylipäätä muita vahvistuksia ennen kauden alkua, Satamassa kenties joku kiva ylläri luvassa?
1 VASTAUS:
Tuomenoksa kertoo tän päivän Etelä-Saimaassa, että nyt on kasassa se joukkue jolla lähdetään liikkelle kahden viikon päästä. Harjoituskauden jälkeen katovat tilannetta uudestaan.
+Lisää kommentti
tänään uk areenalla oli mielenkiintoisia pelaajia saipan treenivahvuudessa!?! hallihenkilökunta tiesi kertoa et huomenna on myös jää kello 10.00 ja jätkät menee treenaamaan. jäältä bongattu mm. tomi leivo saipa treenivarustuksessa
1 VASTAUS:
Uusi
Olivatkohan vain pitämässä luistelukuntoa yllä kotipaikkakunnalla, jotta voivat hakea sopimusta jostain muualta. Harjoituksia tekemässä omalla ajalla.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

SaiPa 19-20

Monia miehiä huhuiltu pois ja harvoja huhuja tännepäin. Onko kenenkään korviin kantautunut mitään huhuja tulevaa kautta koskien?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta