nunnat seksiorjina katolisessa

vapaa_uskonnosta

kristinuskossa.
https://yle.fi/uutiset/3-10633135

Aikaisemmin miespappeja on paljastunut alaikäisten lasten ja hyväksikäyttäjiksi tuhansittain.
Nunnat ovat lasten synnyttämisen estämiseksi joutuneet tekemään abortteja. Katolisen kirkon vastustuksesta riippumatta aborttilainsäädäntö etenee.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kehtaavat

      Saamarin tekopyhät roistot. Vielä jauhavat muunuskoisten pahuudesta kun itse ovat keulilla.
      Ei ole kristinuskon haaraa, jossa ihmisten turmelemista ei tapahtuisi.

    • valistus_neuvoksi

      Monikaan ei väitä kristinuskoa miehiseksi seksuaalisen vallan uskonnoksi.
      Luultavasti kristinnusko tässä asiassa on mainettaan pahempi. Paljon tuetaan näkemystä miehen etuoikeudesta raamatun sanomisten mukaisesti. Yhä vain löytyy suuria seksuaalirikosten sarjoja kristillisten järjestöjen sisältä Niitä on löytynyt Suomestakin.
      Aborttia kiivaasti vastustava katolinen Timo Soini joutuu outoon valoon. Papit ja piispat raiskasivat nunnia. Nunnat joutuivat häpeän välttääkseen tekemään abortteja. Elämä on pyhä. Ihmisen oikeus saada olla rauhassa alistamiselta on pyhä.
      Raamattu on osittain suuri pornokirja. Syntikin luetaan porttoudeksi. Syntiä korostetaan raamatussa naiseen viitaten. Papilliset virkailijat alistavat naisia ja lapsia seksileluikseen. Ei varmastikaan kaikki uskovaiset ole sellaisia mutta pahaa jälkeä on esiintynyt.

    • vapaa_uskonnosta

      Islamin yhteydessä puhutaan paljon sharia laista ja oikeuselimistä.
      Kristinuskolla on samoja elimiä. Jehovilla, lestadioalaisilla, katolisilla ja yleensä herännäisillä suuntauksilla. Ainakin lestadiolaiset ja jehovalaiset pyrkivät jättämään mm. seksuaalirikokset oman piirin sisälle ja jossa uhrin tulisi "ymmärtää". Katoliset ovat ehkä vuosisatoja salanneet seksuaalirikoksia.
      Onneksi nykaikana mikään ei ole niin pyhää, etteikö seksuaalirikokset tule ilmi ja roistot tuomittavaksi.

      • tekopyhätperkeleet

        Papit kirkon johtotroikka taitavat olla niitä seksihulluja,tekopyhiä perkeleitä näyttävät esimerkkiä miten eletään.Pienet lapsetkin raiskataan,homoja syntisiä saatanoita.


    • tekopyhyys_hyveenä

      Viime vuosina katolilaiset nunnat ovat syyttäneet pappeja seksuaalisista hyväksikäytöistä Intiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Naisten oikeuksia ajavan #MeToo-liikkeen myötä nunnat ovat saaneet huomiota asialleen.
      Nyt kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun paavi tunnusti julkisesti, että osa piispoista ja papeista on syyllistynyt nunnien hyväksikäyttöihin.
      Nunnien hyväksikäytöistä ei ole aikaisemmin puhuttu. Näyttää aivan siltä, että uskonjärjerjestöjen sisällä tapahtuneet raiskaukset ym. täytyy paljastua niiden ulkopuolelta. Salailun linja on vallitseva ja yleinen.

    • Olivatko ne "seksiorjia" vai oliko molemmilla osapuolilla oma mielenkiintonsa asiaan?

      Jakoivatko papit ja piispat "siunaustaan" nunnille alapään kautta? Kuka sen tietää mistä oikeasti on kyse? Vain osallistuneet tietävät, muilla on vain mielikuvituksen luoma haavekuva hommasta. Onhan se katolisen papiston selibaatti luonnoton asia, joten koska ne ovat ihmisiä, suurin osa ainakin niin normaalit tarpeethan niillä/heillä on.

    • konnia_ovat
    • exrem

      Seksuaalisen hyväksikäytön yleisyys ja nimenomaan lapsiin kohdistunut, usein pitkäaikainen hyväksikäyttö katolisessa kirkossa alkoi tulla maailmanlaajuiseen tietoisuuteen vuonna 2002, kun yhdysvaltalainen päivälehti Boston Globe julkaisi aiheesta laajan jutun. Tällöin käynnistynyt julkinen keskustelu ja tutkimus ovat paljastaneet vastaavaa hyväksikäyttöä maailmanlaajuisesti katolisen kirkon piirissä Amerikan lisäksi Euroopassa, Australiassa, Aasiassa ja Afrikassa.
      Katoliset papit ovat käyttäneet hyväksi alaikäisiä henkilöitä, enimmäkseen murrosikäisiä poikia.
      Papit ovat tuhonneet tuhansia ala-ikäisiä poikia perversioissaan.

      Yhdysvalloissa tehdyt paljastukset avasivat pään maailmanlaajuiseen lasten ja naisten hyväksikäytön selvitykseen.
      Islaminuskon piiristä ei vastaavaa ole löytynyt tai tullut ilmi.
      Merkittävää on kirkkojärjestöjen toimet tapausten salaamiseksi.

      • Salaaminen islamin parissa on jyrkempää kuin missään kristillisessä maailmassa. Heidän tapansa ovat vallan jotain muuta mihin olemme tottuneet joten emme uskoakseni voi edes vertailla heitä samoilla asteikoilla jos emme pääse lähemmin tutustumaan siihen mitä siellähuntujen ja viittojen alla tapahtuu.


    • asiasta_tuntijat

      On epäiltävissä, että Suomessa on salainen islam-akatemia, missä koulutetaan "asiantuntijoita" todistamaan islaminuskoisten karvasta epäihmismäisyyttä. Kristinuskosta tehdään puhdasta pulmusta mutta ne Muhammedin pojat.
      Haiskahtaa ihan siltä, että asiantuntijoina esiintyvät, jotka eivät ymmärrä uskontojen luonteesta yhtään mitään.

      Islamin uskoa syytetään naisten, homojen ja vääräuskoisten vainoamisesta ja ties mistä kaikesta. Miksi sitten Yhdysvallat koulutti islaminuskoisista terroristeja! USA lienee vahvasti kristinuskoinen valtio. Yhdysvalloissa kristityt järjestöt järjestävät joukkomurhia, alistamista, suorastaan orjuuttamista.
      Kotimaissaan nämä islamin "asiantuntijat" kuitenkin alistavat naista, vaativat homojen tekemisestä uudelleen lainsuojattomiksi, vaativat abortin kieltämistä ja hullun kiilto silmissä vaativat vääräuskoisten karkottamista.

      Samaa genreä eräät toitottavat juutalaisuskoisista. EU:ta johtaisi juutalaiset pohatat, samoin Yhdysvaltoja. Neuvostoliitossa muka juutalaisuskoiset pitivät valtaa. Juutalaiset valtaisivat maailman. Hitlerin juutalaisviha elää sitkeästi ja sitä levitetään. Levittäjiä ei suinkaan ole yksinkertaiset vaan sivistyneiksi luetellut ihmiset.
      Israel on USA:n sotilaallinen, valtiollinen tukikohta Lähi-Idässä. Israel on sulkenut itsensä itse rakennetun 5 metriä korkean muurin sisään. Kumpi siinä vaikuttaa eniten; kristinusko vai islam vaiko vain peräti raha.

      • Miksi valitsit noin väärän nikin? Asiaa_tuntematon olisi sinulle sopint kuin nyrkki silmään.

        Kun nyt noita harhojasi luettelet niin kerropa kauanko olet ollut paikalla vaikka Israelissa tai Palestiinan puolella tutustumassa oikeasti siihen mitä siellä tapahtuu?

        Vai onko tuo pelkkää mutua jonka ovat jotkut trollit saaneet sinut uskomaan?

        Ota nikiksesi seuraavan kerran Täys_tollo niin osut suoraan kymppiin!


      • Jubba

        Noista muista jutuista en tiedä, mutta tuo väitteesi, että "Israel on sulkenut itsensä itse rakennetun 5 metriä korkean muurin sisään." on mielenkiintoinen ja varmasti helposti todistettavissa, mikäli se on totta.


      • Jubba kirjoitti:

        Noista muista jutuista en tiedä, mutta tuo väitteesi, että "Israel on sulkenut itsensä itse rakennetun 5 metriä korkean muurin sisään." on mielenkiintoinen ja varmasti helposti todistettavissa, mikäli se on totta.

        Israel ei ole itseään sulkenut vaan on sulkenut pomminheittäjä arabit koska ne oivat kuin kommunistit, niihin ei voi luottaa!

        Tietysti aita on aita molemmilta puolilta katsoen mutta israelilaisen on se helpompi kiertaa kuin vastapuolen.


    • Oletko varma siitä, etteivät nunnat käytä munkkien hädänalaista tilaa seksihommissa hyväkseen ja ratsasta niillä?

    • asiasta_tuntijat

      Auta armias Herra Jeesus kun en ymmärtänyt, että hyväksyt täydellisesti Israelin roolin USA:n sotilastukikohtana ja vihastuit kun Israelin valtion itsensä vangitsemisesta vankilamuurien sisälle erehdyin kertomaan.
      Muurien sisällä ja ulkoupuolella asuu saman uskonnon kansalaisia, islamilaisia ja juutalaisuskoisia.
      Islamin koraanissa on pitkiä pätkiä kristittyjen raamatusta. Jeesus hyväksytään profeetaksi. Raamatun VT on juutalaisuskon oppikirja (muutamia on lisää) mutta myös kristinusko pitää juutalaisuskoa niiltä osin omanaan. Islamin koraanissa on pitkiä pätkiä VT:n Mooseksen kirjoista. Maailman luominen olisi tapahtunut raamatun mukaisesti. Luojajumala Jahve nimi on vain muutettu Allahiksi.

      "Oletko varma siitä, etteivät nunnat käytä munkkien hädänalaista tilaa seksihommissa hyväkseen ja ratsasta niillä? "
      Oletko varma ettet enää käytä alaikäisiä vai oletko lopettanut?

      • Et sitten uskalla suoraan vastat, pelkäätkö saavasi vastauksen jossa on enemmän pontta mihin sinä kykenet.

        Israel nyt ei ole USA:n tukikohta vaikka onkin yhteistyössä, oliko Moskova mielestäsi 1939 Hitlerin tukikohta kun nuo kaksi sosialismia sen liittosopimuksen saivat aikaan josta sitten II maailmansotakin alkoi?

        Jos menet Israeliin ja elät siellä jonkin aikaa niin alat vallan mainiosti ymmärtää israelilaisten asennetta naapuriarabeihin nähden. Vaikka nuo sandaalimiehet aina jotain yrittäessään saavat turpiinsa niin eivät he lopeta vaan aiheuttavat jatkuvaa epästabiliutta alueella ammuskellen rakettejaan ja tehden iskujaan jopa itsemurhapommein. Siinä on uskonto pääosassa eli niiden, siis arabien, kanssa ei voi tehdä rauhaa niin kauan kuin uskonto on niiden maailman pääkomentaja. Tilanne muistuttaa Eurooppaa joskus olisikohan 1500 luvulla kun protestanttiset kirkot alkoivat eroamaan Rooman paavin alaisuudesta ja verotulot Roomassa/Vatikaanissa laskivat huomattavasti.

        Olen työni takia ollut itse paikalla näkemässä, tosin jo ennen 7 päivän sotaa -60 luvulla, kun vietin siellä periin otteeseen 4 - 5 viikkoa ja tutustuin muutoinkin ympäristöön erään ystävällisen pohjoismaisen henkilön, joka siellä asui, avustuksella.

        Israel on alueen ainoa demokratia joten sen pohja on vahvin täältäkin katsoen.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Et sitten uskalla suoraan vastat, pelkäätkö saavasi vastauksen jossa on enemmän pontta mihin sinä kykenet.

        Israel nyt ei ole USA:n tukikohta vaikka onkin yhteistyössä, oliko Moskova mielestäsi 1939 Hitlerin tukikohta kun nuo kaksi sosialismia sen liittosopimuksen saivat aikaan josta sitten II maailmansotakin alkoi?

        Jos menet Israeliin ja elät siellä jonkin aikaa niin alat vallan mainiosti ymmärtää israelilaisten asennetta naapuriarabeihin nähden. Vaikka nuo sandaalimiehet aina jotain yrittäessään saavat turpiinsa niin eivät he lopeta vaan aiheuttavat jatkuvaa epästabiliutta alueella ammuskellen rakettejaan ja tehden iskujaan jopa itsemurhapommein. Siinä on uskonto pääosassa eli niiden, siis arabien, kanssa ei voi tehdä rauhaa niin kauan kuin uskonto on niiden maailman pääkomentaja. Tilanne muistuttaa Eurooppaa joskus olisikohan 1500 luvulla kun protestanttiset kirkot alkoivat eroamaan Rooman paavin alaisuudesta ja verotulot Roomassa/Vatikaanissa laskivat huomattavasti.

        Olen työni takia ollut itse paikalla näkemässä, tosin jo ennen 7 päivän sotaa -60 luvulla, kun vietin siellä periin otteeseen 4 - 5 viikkoa ja tutustuin muutoinkin ympäristöön erään ystävällisen pohjoismaisen henkilön, joka siellä asui, avustuksella.

        Israel on alueen ainoa demokratia joten sen pohja on vahvin täältäkin katsoen.

        Muistan sellaisen kirjan kuin Exsodus, joka kertoi Israleilin valtion synnystä ja palestiinalisten pakolaisuuden synnystä. Toista ei ole ilman toista.
        Palestiinalaiset menettivät kotinsa ja maansa. Olen myös katsonut dokumentin Israelilaisten sotiaiden arabien kohtelusta, ja täytyy sanoa, että ymmärrän hyvin, paremmin kiun hyvin arabien katkeruuden ja vihan, joka on oikeutettua.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Muistan sellaisen kirjan kuin Exsodus, joka kertoi Israleilin valtion synnystä ja palestiinalisten pakolaisuuden synnystä. Toista ei ole ilman toista.
        Palestiinalaiset menettivät kotinsa ja maansa. Olen myös katsonut dokumentin Israelilaisten sotiaiden arabien kohtelusta, ja täytyy sanoa, että ymmärrän hyvin, paremmin kiun hyvin arabien katkeruuden ja vihan, joka on oikeutettua.

        Ei se sen kummempaa ollut kuin Karjalan menetys, onhan ollut monta mahdollisuutta arabeillakin alkaa oikeat rauhanneuvottelut mutta ei se heille sopinut vaikka Egypti siihen aikoinaan suostuikin.

        Arabeillahan (palestiinaänkyröillä) on ainoana toiveena lykätä juutalainen vääräuskoinen asutus Välimereen, muu ei niille kelpaa.

        Se alue sinänsä oli juutalaisten vahaa israelia josta heidät arabien ja roomalaisten toimesta karkoitettiin aikoinaan. Juutalaiset siis vain palaavat juurilleen jotka arabit ovat ottaneet käyttöönsä vuosisatojen saatossa.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei se sen kummempaa ollut kuin Karjalan menetys, onhan ollut monta mahdollisuutta arabeillakin alkaa oikeat rauhanneuvottelut mutta ei se heille sopinut vaikka Egypti siihen aikoinaan suostuikin.

        Arabeillahan (palestiinaänkyröillä) on ainoana toiveena lykätä juutalainen vääräuskoinen asutus Välimereen, muu ei niille kelpaa.

        Se alue sinänsä oli juutalaisten vahaa israelia josta heidät arabien ja roomalaisten toimesta karkoitettiin aikoinaan. Juutalaiset siis vain palaavat juurilleen jotka arabit ovat ottaneet käyttöönsä vuosisatojen saatossa.

        Niin Israelin itsenäisyyssodassa arvaa Extyökkäri kuka tuki Israelia Englantia vastaan, arvaa?
        Soviet Uninon!! Harasoo.
        Yksikään arabimaa ei ole antanut palestiinalaisille pakolaisille kansalaisoikeuksia, paitsi Jordan.
        Miten käydään rauhanneuvotteluja valtioiden kanssa, jotka eivät kunnioita palestiinalisten ihmisoikeuksia , ihmisyyttä?
        No tuon sinun logiikkasi mukaan Suomi on vanhaa Venäjän aluetta ja hehän olisivat ottaneet vain omansa takaisin, vai kuinka?


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Niin Israelin itsenäisyyssodassa arvaa Extyökkäri kuka tuki Israelia Englantia vastaan, arvaa?
        Soviet Uninon!! Harasoo.
        Yksikään arabimaa ei ole antanut palestiinalaisille pakolaisille kansalaisoikeuksia, paitsi Jordan.
        Miten käydään rauhanneuvotteluja valtioiden kanssa, jotka eivät kunnioita palestiinalisten ihmisoikeuksia , ihmisyyttä?
        No tuon sinun logiikkasi mukaan Suomi on vanhaa Venäjän aluetta ja hehän olisivat ottaneet vain omansa takaisin, vai kuinka?

        Kerros nyt sitten montako divisioonaa? Montako panssaria? paljonko hävittäjiä? Vai miten tuki?

        Suomi ei ole vanhaa Venäjän aluetta vaan suomalaisten heimojen. Ruotsinkin aluetta paremmin koska olimme osa Ruotsia satoja vuosia mutta Venäjän kohdallahan me olimme vajaat 100 vuotta autonominen osa omine lakeinemme joita tosin sitten kateellinen venäläisjohto alkoi purkamaan. Siitä se itsenäisyysliike sai alkunsa kun nähtiin ettei venäläisen sanaan voi luottaa.

        Logiikkasi kk ei toimi!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kerros nyt sitten montako divisioonaa? Montako panssaria? paljonko hävittäjiä? Vai miten tuki?

        Suomi ei ole vanhaa Venäjän aluetta vaan suomalaisten heimojen. Ruotsinkin aluetta paremmin koska olimme osa Ruotsia satoja vuosia mutta Venäjän kohdallahan me olimme vajaat 100 vuotta autonominen osa omine lakeinemme joita tosin sitten kateellinen venäläisjohto alkoi purkamaan. Siitä se itsenäisyysliike sai alkunsa kun nähtiin ettei venäläisen sanaan voi luottaa.

        Logiikkasi kk ei toimi!

        En ole sotahisrijoitsija, enkä laske panssareita ja divisiionia, mutta Neuvostoliitto tuki Israelia senitsenäistymissodassa.
        Kyllä suomalaiset ovat tulleet tänne tummalta sannalta, Volgan rannalta. Meidän juuremme ovat siellä. Minun logiikassani ei ole mitään vikaa.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        En ole sotahisrijoitsija, enkä laske panssareita ja divisiionia, mutta Neuvostoliitto tuki Israelia senitsenäistymissodassa.
        Kyllä suomalaiset ovat tulleet tänne tummalta sannalta, Volgan rannalta. Meidän juuremme ovat siellä. Minun logiikassani ei ole mitään vikaa.

        Mitä se tuki sitten oli jos ei sotaväkeä tai aseita? Pelkkää sanahelinääkö?

        Niin jos katsot kk meille kuuluvan myös Volgan mutkan seudut niin pääsemme pidemmälle kuin Suur-Suomi intoilijat koskaan kun Moskovakin on kohta Länsi-Suomessa. Siinä ollaan lähellä jo Aatun aatoksia!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Mitä se tuki sitten oli jos ei sotaväkeä tai aseita? Pelkkää sanahelinääkö?

        Niin jos katsot kk meille kuuluvan myös Volgan mutkan seudut niin pääsemme pidemmälle kuin Suur-Suomi intoilijat koskaan kun Moskovakin on kohta Länsi-Suomessa. Siinä ollaan lähellä jo Aatun aatoksia!

        Äläs nyt Extyökkäri, voi olla, että olet Volgan lautturien jälkeläisiä ja eksynyt tänne kauas pohjoiseen. Jos katsotaan, että Israel on juutalaisten valtio ollut aikojen alusta niin suomalaiset ovat aikojen alussa olleet venäläisiä kuuluneet Venäjän vallan alle.
        Tuon logiikan mukaan Neuvostoliitto oli vain palauttamassa asioita ikiaikaiselle tolalle, Suomi ja suomalaiset ovat paljon, paljon , paljon myöhäisempää keksintöä.
        Ainoastaan sinä voit eksyä Aatun aatoksin Volgan mutkaan.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Äläs nyt Extyökkäri, voi olla, että olet Volgan lautturien jälkeläisiä ja eksynyt tänne kauas pohjoiseen. Jos katsotaan, että Israel on juutalaisten valtio ollut aikojen alusta niin suomalaiset ovat aikojen alussa olleet venäläisiä kuuluneet Venäjän vallan alle.
        Tuon logiikan mukaan Neuvostoliitto oli vain palauttamassa asioita ikiaikaiselle tolalle, Suomi ja suomalaiset ovat paljon, paljon , paljon myöhäisempää keksintöä.
        Ainoastaan sinä voit eksyä Aatun aatoksin Volgan mutkaan.

        Eivät suomalaiset silti venäläisiä olleet vaan suomalaisia vaikka olisivatkin asuneet Volgan mutkassa. Silloin ei Venäjää ollut eikä ihan kohta sen jälkeenkään.

        Neuvostoliitto taas ei palauttanut mitään vaan ryösti ja riisti naapureitaan jos eivät kiltista antautuneet heidän armoilleen.

        Sinähän itse Aatun lailla ehdottelit Volgan mutkaa ja nyt vielä väität meidän olevan venäläisiä. Venäläiset, slaavit ovat saamatonta porukkaa, vaikka tonttia on muillekin jaettavaksi asti niin eivät saa hommaa kuntoon. Ensin yrittivät kommunismilla vaan ei onnistunut ja nyt uudelleen jälkikommunismilla eikä näytä vieläkään onnistuvan.

        Suomalaiset nostivat 100 vuodessa maansa kurjuudesta hyvinvointiin, maatalousmaasta teollisuusmaaksi mutta naapuri ei siihen ole kyennyt koska ovat slaaveja joilla on eri ote työhön kuin meillä ainakin aiemmin.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Eivät suomalaiset silti venäläisiä olleet vaan suomalaisia vaikka olisivatkin asuneet Volgan mutkassa. Silloin ei Venäjää ollut eikä ihan kohta sen jälkeenkään.

        Neuvostoliitto taas ei palauttanut mitään vaan ryösti ja riisti naapureitaan jos eivät kiltista antautuneet heidän armoilleen.

        Sinähän itse Aatun lailla ehdottelit Volgan mutkaa ja nyt vielä väität meidän olevan venäläisiä. Venäläiset, slaavit ovat saamatonta porukkaa, vaikka tonttia on muillekin jaettavaksi asti niin eivät saa hommaa kuntoon. Ensin yrittivät kommunismilla vaan ei onnistunut ja nyt uudelleen jälkikommunismilla eikä näytä vieläkään onnistuvan.

        Suomalaiset nostivat 100 vuodessa maansa kurjuudesta hyvinvointiin, maatalousmaasta teollisuusmaaksi mutta naapuri ei siihen ole kyennyt koska ovat slaaveja joilla on eri ote työhön kuin meillä ainakin aiemmin.

        Miten on, tämä hyvinvointi on luotu Neuvostoliiton avulla, siitä ei päästä mihinkään. Aatun vedit juttuun SINÄ!
        Kyllä, vaikka olemme suomalaisia niin sieltä Volgan mutkasta tänne on tultu, selitä mitä selität.
        Mitenkäs nämä länsimaiset "demokratiat" sitten harrastivat kolonialismia, orjakauppaa jo paljon, paljon ennen Neuvostoliittoa! Kerro vähän niistä ajoista ja nykyisestä ihmiskaupasta, siitä on tullut ohjelmaakin tv:stä. Ei tarvitse aina kommunismia mollata, vähän tasapuolisuutta.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Miten on, tämä hyvinvointi on luotu Neuvostoliiton avulla, siitä ei päästä mihinkään. Aatun vedit juttuun SINÄ!
        Kyllä, vaikka olemme suomalaisia niin sieltä Volgan mutkasta tänne on tultu, selitä mitä selität.
        Mitenkäs nämä länsimaiset "demokratiat" sitten harrastivat kolonialismia, orjakauppaa jo paljon, paljon ennen Neuvostoliittoa! Kerro vähän niistä ajoista ja nykyisestä ihmiskaupasta, siitä on tullut ohjelmaakin tv:stä. Ei tarvitse aina kommunismia mollata, vähän tasapuolisuutta.

        Neuvostoliitto ei luonut hyvinvointia edes itselleen saatikka naapureilleen. Jos tuollaista väität se osoittaa ettet edes näe mitä ympärillä tapahtuu. Se lienee kommunismin seurausta, siinä kun kielletään ajattelu tyystin jottei saa vääriä ajatuksia päähänsä ja viedä keskitysleireille.

        Ihmiskauppaahan kommunismikin harrasti, mitä muuta olivat NL orjatyöleirit kuten Stalinin kanavan kaivuuleirikin jossa kuoli komuorjia joka metrille ja kanava on 300 kilimetrinen.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Neuvostoliitto ei luonut hyvinvointia edes itselleen saatikka naapureilleen. Jos tuollaista väität se osoittaa ettet edes näe mitä ympärillä tapahtuu. Se lienee kommunismin seurausta, siinä kun kielletään ajattelu tyystin jottei saa vääriä ajatuksia päähänsä ja viedä keskitysleireille.

        Ihmiskauppaahan kommunismikin harrasti, mitä muuta olivat NL orjatyöleirit kuten Stalinin kanavan kaivuuleirikin jossa kuoli komuorjia joka metrille ja kanava on 300 kilimetrinen.

        Kyllä se meille loi! Suomi teollistui kun sotakorvauksia maksettiin ja sitten se bilateraalinen kauppa ei suomalaiset sitä hyvää hyvyyttään tehneet vaan ihan hyöty tarkoituksessa ja hyötyivät myös, se työllisti suomalsia paljon, vaikka vielä Ruotsiin ja muuallekkin maailmaan siirtolaisia riitti.
        Pinoceth ei vienyt keskitysleirille, keräsi jalkapallokentälle ja se oli siinä. Espanjan Franco oli diktaattori.
        Kyllä USA:n pelloilla ja tehtaissa raatoi orjia, tässä maailmassa on niin oikeistolaisia kuin vasemmistolaisia diktatuureja, pitää katsoa molemmilla silmillään kun sellaiset kerran omaa.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Kyllä se meille loi! Suomi teollistui kun sotakorvauksia maksettiin ja sitten se bilateraalinen kauppa ei suomalaiset sitä hyvää hyvyyttään tehneet vaan ihan hyöty tarkoituksessa ja hyötyivät myös, se työllisti suomalsia paljon, vaikka vielä Ruotsiin ja muuallekkin maailmaan siirtolaisia riitti.
        Pinoceth ei vienyt keskitysleirille, keräsi jalkapallokentälle ja se oli siinä. Espanjan Franco oli diktaattori.
        Kyllä USA:n pelloilla ja tehtaissa raatoi orjia, tässä maailmassa on niin oikeistolaisia kuin vasemmistolaisia diktatuureja, pitää katsoa molemmilla silmillään kun sellaiset kerran omaa.

        Sotakorvausten maksaminen ei nostanut Suomen taloutta vaan rasitti sitä suuresti. Se oli vielä väärä tuomio koska NL sen sodan Suomea vastaan aloitti joten aikuisten oikeasti NL olisi ollut velvollinen maksamaan sotakorvaukset Suomelle. On se velkaa myös balteille ja puolelaisille ukrainalaisia unohtamatta. Komut ja jälkikomut vain ovat pöykäreitä eivätkä maksa laskujaan!

        Ei kannata siirtää aihetta komujen orjatyöstä muualle vaan miettiä mikä oikeus kommunisteilla oli ryöstää, riistää ja tappaa omia kansalaisiaan ja naapureitaan vain oman uskontonsa levittämiseksi?


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Sotakorvausten maksaminen ei nostanut Suomen taloutta vaan rasitti sitä suuresti. Se oli vielä väärä tuomio koska NL sen sodan Suomea vastaan aloitti joten aikuisten oikeasti NL olisi ollut velvollinen maksamaan sotakorvaukset Suomelle. On se velkaa myös balteille ja puolelaisille ukrainalaisia unohtamatta. Komut ja jälkikomut vain ovat pöykäreitä eivätkä maksa laskujaan!

        Ei kannata siirtää aihetta komujen orjatyöstä muualle vaan miettiä mikä oikeus kommunisteilla oli ryöstää, riistää ja tappaa omia kansalaisiaan ja naapureitaan vain oman uskontonsa levittämiseksi?

        Miten olisi Extyökkäri jos myönnettäisiin tosiasiat, ihmiset ovat pahoja, käyttävät valtaansa väärin ihan joka paikassa. Jos kommunistien pahat teot otetaan tikun nenään niin silloin otetaan kaikkien muidenkin tahojen pahat teot, se on oikeudenmukaista.
        Suomi TEOLLISTUI kun sotakorvauksia maksettiin! Suomi eli maataloudesta ja metsästä ennen sotaa. Sota ja sotakorvaukset pakottivat rakentamaan metalliteollisuuta, laivatelakoita, sahoja jne..
        Tuo sinun komuvastaisuutesi on jo vainoharhaisuuden puolella.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Miten olisi Extyökkäri jos myönnettäisiin tosiasiat, ihmiset ovat pahoja, käyttävät valtaansa väärin ihan joka paikassa. Jos kommunistien pahat teot otetaan tikun nenään niin silloin otetaan kaikkien muidenkin tahojen pahat teot, se on oikeudenmukaista.
        Suomi TEOLLISTUI kun sotakorvauksia maksettiin! Suomi eli maataloudesta ja metsästä ennen sotaa. Sota ja sotakorvaukset pakottivat rakentamaan metalliteollisuuta, laivatelakoita, sahoja jne..
        Tuo sinun komuvastaisuutesi on jo vainoharhaisuuden puolella.

        Sosialismi sekä kommunistisella versiolla että kansallisena mallina on jotain mitä ei saa hyväksyä. Tuo sosialismiyhdistelmä teki 1939 Molo - Rippe sopimuksen joka jo ntapettujen lisäksi tappoi kymmeniä miljoonia ja raunioitta satoja jos ei tuhansia kaupunkeja.

        Kommunismin, sosialismin ja fasismin eri muotojen vastaisuus on pelkkää järkevää suhtautumisata maailmaan ja samalla se on demokratian ylistystä.

        Nuo sosialismit eivät ole mitään hyvää saaneet aikaan!


    • asiasta_tuntijat

      Tässä vastine herralle, joka väittää nunnien raiskanneen katolisia pappeja.
      Herra väittänee varmaankin paavia valehtelijaksi!!

      "Hyväksikäytetty entinen nunna AFP:lle: Olemme odottaneet 20 vuotta voidaksemme puhua
      Paavi myönsi tiistaina katolisten pappien käyttäneen nunnia seksuaalisesti hyväkseen.
      Entinen nunna Laurence Poujade kuvaa uutistoimisto AFP:n haastattelussa olevansa iloinen siitä, että paavi Franciscus on myöntänyt katolisten nunnien joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Hän pitää puheenvuoroa kuitenkin vasta ensiaskeleena.
      Laurence Poujade on kertonut kokeneensa seksuaalista hyväksikäyttöä St. Jeanin sääntökunnassa, johon hän kuului kymmenen vuoden ajan."
      https://yle.fi/uutiset/3-10635329

      Vuosikymmeniä sitten paljastettiin miespappien joukkomittaiset poikalasten hyväksikäytöt.
      Mainittu herrasemme varmaan olettaa poikalasten raiskanneen aikuisia pappeja.
      En hevin usko että edes Timo Soini niin väittää.

    • pervot_papit--

      Aborttia ja avioeroa vastustetaan vetoamalla raamattuun.
      Uskonnoilla ei tulisi ollamitään tekemistä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Lainsäädäntö tulee perustua maallisiin tosiasioihin eikä uskomuksiin, varsinkaan vanhentuneisiin uskomuksiiin.
      Raamatun sisältö on käytännössä Suomen perustuslain vastainen ainakin uskonnonvapauden ja sananvapauden osalta. Raamatusta ei ole kenellekään ohjenuoraksi.
      Aloitukseen liittyen raiskaajapappien olisi otettava raiskattu nainen aviovaimoksi raamatun mukaan. Naisen olisi alistuttava. Katolisessa uskossa pappi ei saa olla naimisissa eikä missään seksisuhteissa. Raamattu on järjetön.

      • Olet väärässä, edelleen lainsäädäntömme on pitkälti saman henkinen kuin ne vanhat 10 käskyä.

        Kannattaa kerrata ja miettiä!

        Koko yhteiskuntamme perusta periytyy kristinuskon olemuksesta jos ihan tarkkaan asiaa mietit. Niin se vaan on koska kristinuskon opetukset ovat aika hyviä siinä mielessä.


    • laki.on.oikeus

      Uskonnot ovat tuottaneet mitä hirveimpiä esimerkkejä. Kammottavimmat yhteisöt ovat rikollisjärjestöjä, jotka tulisi kieltää. Ei siis sinänsä uskonjärjestöä vaan siihen liittyneitä rikollisjärjestöjä. Useat uskonjärjestöt ovat suorittaneet joukkomurhia tai pimittäneet tietoa mm. jäsentensä seksuaalisista rikoksista.

    • yleishenkilö

      Tiede tarkoittaa todellisuuden ilmiöiden ja niiden välisten suhteiden järjestelmällistä ja arvostelevaa tutkimista sekä sen avulla saatua tietojen jäsentynyttä kokonaisuutta. Tieteen tehtävänä on selittää ympäröivää maailmaa ja sen ilmiöitä. Tieteellinen tutkimus on järjestelmällistä ja järkiperäistä uuden tiedon hankintaa, mutta myös aikaisemman tieteellisen tiedon päälle rakentamista sekä selitysten ja ennustusten todentamista. Tieteen tarkoituksena on kertoa ympäröivästä maailmasta varmoja totuuksia ja tieteen pyrkimyksenä on muuttaa maailma kielelliseen muotoon selittämällä todellisuutta tosien väitteiden avulla, jotta ihmiset voisivat ymmärtää todellisuutta ja siirtää tieteelliseen tietoon perustuvaa tietämystä toisilleen toden kommunikaation avulla. Monet teknologiat ja tekniikat perustuvat tieteellisen tietoon. Tieteellinen tutkimus perustuu pääsääntöisesti muiden aikaisempiin tutkimustuloksiin, mikä tarkoittaa lähteiden käyttöä tutkimustyössä. Tieteen harjoittajia kutsutaan tieteilijöiksi, tiedemiehiksi ja tutkijoiksi."
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiede

      Näin toimii tiede. Tiede toimii yhteiskunnallisena funktiona ihmisten parhaaksi.
      On eri asia, jos poliitikot käskevät tuottaa tieteen avulla ihmisten tappovälineitä, sota-aseita.
      Uskonnoilla ei ole mitään merkitystä nykyaikaisen tuotannon kanssa. Se ei kelpaa edes ihmisten välisten suhteiden laiksi.
      Naisen raamatullisesti alistettu asema on poistettu. Sodassa ei sallita siviiliväestön tappamista kuten raamatussa ohjeistetaan. Valtiollinen rakenne on aivan toisenlainen kuin uskonnot esittävät. Rikoslaissa ei esiinny vaatimusta raiskatun ottamista tai joutumisesta raiskaajan vaimoksi. Muutamia esimerkkejä siitä, miksi uskontojen asema yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ei voi toimia.
      Raamatullista homojen tappamista ei sallita. Päinvastoin uskontojen asettamusta homojen ihmisoikeudet tunnustetaan.
      Raamattu pornokirjana on eittämättä osapuolena uskontojärjestöjen sisäisissä raiskauksissa ja lasten seksuaalisessa hyväksikäytössä.

    • EiköTotta

      Siksi kannattaa äänestää persujen Halla-ahoa, koska on Jussi on ateisti ja realisti, sekä kannattaa järkeviä vihreitä arvoja, kuten ilmastopolitiikkaa. Ja ajatelkaa ajaa polkupyörällä Ei ole mikään tuuliviiri ja juokse kaikenmaailman trendien perässä, vaan toteuttaa selkeää johdonmukaista politiikkaa Suomessa.... varsinkin kun pesti Brysselissä päättyy....

    • vapaa_uskosta

      Jälleen lasten hyväksikäyttöä aikuisempien seassa ja kristinuskon piirissä.

      https://yle.fi/uutiset/3-10640458
      Yhdysvalloissa on paljastunut epäilyjä laajasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä myös baptistikirkossa. Aiemmin paljastukset seksuaalisesta hyväksikäytöstä ovat ravistelleet Yhdysvaltojen katolista kirkkoa.
      Nuorimmat uhrit vain 3-vuotiaita: Yhdysvaltain baptistikirkossa epäilyjä laajasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä
      Baptistikirkko on katolisen kirkon jälkeen Yhdysvaltojen suurin kirkkokunta. Sillä on noin 50 miljoonaa jäsentä.
      Texasissa ilmestyvien Houston Croniclen ja San Antonio Express-Newsin selvityksen mukaan (siirryt toiseen palveluun) liki 400:aa eteläisen baptistikonvention työntekijää ja vapaaehtoista on epäilty erilaisista seksuaalirikoksista ja väärinkäytöksistä viimeisten 20 vuoden aikana.
      Epäiltyjä uhreja on yli 700, joista jotkut olivat tekojen aikaan vain kolmevuotiaita. Esimerkiksi yksi nainen kertoi tulleensa (siirryt toiseen palveluun) 18-vuotiaana raskaaksi itseään yli kymmenen vuotta vanhemmalle pastorille.

      Miksi juuri kristittyjen järjestöjen piirissä seksuaalinen ahdistelu ollut suurimittaista.
      Ovatko läheskään kaikki tapahtumat tulleet ilmi.! Suomessakaan!

    • yamamoto

      Kun luet alla olevan älä unohda satojen lasten kärsimyksiä. Lapsia ei auta kuvitteellinen taivasparatiisi kuoleman jälkeen.

      https://yle.fi/uutiset/3-10649881
      Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty McCarrick menettää pappisoikeutensa
      Entinen kardinaali Theodore McCarrick on nykyhistorian korkein hahmo, joka on erotettu katolisen kirkon papistosta.
      Entinen yhdysvaltalaiskardinaali Theodore McCarrick on erotettu katolisen kirkon papistosta, Vatikaani tiedotti lauantaina.
      Lasten ja aikuisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetystä McCarrickista tuli heinäkuussa ensimmäinen pappi lähes sataan vuoteen, joka menetti kardinaalin arvonimen. Nyt hänestä tuli katolisen kirkon hierarkian korkein hahmo, joka on moderneina aikoina erotettu papistosta.

    • her.vanda

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7a8db0d1-c65e-4fb8-a1c4-594eec314443
      Hyväksikäyttö jatkuu valitettavasti.
      Tapaus on 10 vuotta aikaisemmin mutta vasta nyt uhri on uskaltanut avautua,.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe