Saatanan tunarit !

peruss44

Kuunnellessani eilen eläköityneen pankinjohtaja Karhisen ohjeita maa- ja metsätaloustuottajille, niin tuli mieleen presidentti Urho Kekkosen ajat.
Jos hän olisi ollut kuulemassa eiliset Karhisen ohjeet uskoisin hänen esilisen selvityksen kuultuaan tokaisseen otsikosssa mainitut sanat.
Uskoisin hänen kohdistaneen sanansa niin nykyiselle valtakuntamme hallitukselle kuin kokeneelle pankinjohtajalle.
Miksi ?
Vai, että suuntana maatalouden riskisijoitus !!!!! Ja aiheeseen liittyvä opastus.
On siinä entisenä pankinjohtajana ja nykyisenä valtakunnan "parantajana " aikamoinen ohje.
Huomioonottaen, että olemme suomalaisina, pientä maamme hallituksen demonisoimaa perussuomalaisten kannattajaryhmää lukuunottamatta , SUURIA EUROOPPALAISIA otan aluksi pari tilastoa.
Globaalit tilastot kertovat, että
* Suomessa viljan keskimäääräinen sato on 2897 kg/ha
* Saksassa vasataava lukema on 6583 kg/ha
* Maataloustuottajalle maksetut yksikköhinnat kummassakin valtiossa ovat samaa suuruusluokkaa.
-- Näin ollet suomalaisella viljanviljelijällä pitää olla 2,27 kertainen hetaarimäärä yltääkseen saksalaiseen tulokseen.
Eurooppalaisessa palkkatasossa ei esiinny vastaavia eroja.
Ja me palkannauttijat ym. karehdimme tätä.

1960-luvulla toimistosihteerin ja 15 ha:n viljelypinta-alan suuruisesta tilasta elantonsa hankkineen maataloustuottajan vuotuiset, verotettavat tulot olivat samaa suuruusluokkaa.
Entä tänään ?
Otan esimerkin.
Kaurasta maksetaan noin nykyisin noin 15 senttiä/kg. Kun kerromme edellisen keskimääräisellä hehtaarisadolla 2897 kg/ha, saamme tuloksi 434,55 euroa/ha.
Jos otamme toimistosihteerin verotettavaksi vuosituloksi 20000 euroa/vuosi niin hankkiakseen edes toimistosihteerin tasoiset BRUTTOTULOT ( joista tuottaja sitten kustantaa kaikki tuotantoon liittyvät menot kuten: rakennukset, traktorin tuotantovälineineen, puimurin, siemenet, apulannat jne) niin hän tarvitsee vähintään 46 ha:n tilan tuloksen aikaansaamiseksi.
Kun laskemme montako prosentti 46 ha on 15 ha:sta saamme tulokseksi 306,67 %.
Luku kertoo minulle, että 60-luvun jälkeiset keskusta&demari- pohjaiset hallitukset ja viimeaikojen
keskusta & kokoomus hallitus ovat politiikkallaan ajaneet maa- ja metsätalouden 306 prosenttiseen köyhyys- ja velkaloukkuun.

En kehtaisi varsinkaan keskustalaisena kansanedustaja näyttäytyä maaseudulla suurena valtakuntamme uudistajana. - ministereistä nyt puhumattakaan.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hyllad17

   Illan ohjelmissa kävi ilmi, että varsinkin hallituspuolueissa pyhkitään "takamusta" perustuslain 3 luvun 29 §:n ja 30 §:n sisällöllä, koskien kansanedustajan koskemattomuutta ja riippumattomuutta.
   Ko. pykälien noudattamatta jättämisen jälkeen jokaisen lainrikkojan kuin myöskin alistajan on syytä astua peilin eteen. Mitä he siellä näkevät ?
   He näkevät lähimmän ja viimeisimmän perustuslainrikkojan, jota jokaisen itseään arvostavan kansalaisen on syytä karttaa (äänestyskäyttäytymisessään) tulevissa vaaleissa.

  • hyllad17

   Katsoin eilistä puheenjohtajien tenttiä. Hälyttävintä mitä puheenvuorot ilmaisivat, että vihreät olisivat asettamassa suomalaiselle lihalle ym sika- nauta- tuotteille bensaveron kaltaisen veron. Jos näin on näreet niin kyvät stadilaiset: " Tervemenoa leipäjonoon, on harhaa jos uskotte etteikö ulkolaiset tuotteet kallistuisi samassa suhteessa !
   Ja vihreillä oli esittää autoiluun uusi verotusmuoto, joka takaisi:
   * ei sitten ensimmäistäkään asikasta maaseudulta keskustaajamien kauppakeskuksiin
   * niin ja lapseille ja lasten lapsille asutustaajamissa : Hyvästi, joko meillä tavataan tai vaihtoehtoisesti tapaatte vaihtoehtoisesti meidät kangistuneina ja jo valmiiksi puettuina arkussa : kenellä nyt lieneekin kanttia avata arkunkanta ennen joko polttoon lähettämkistä tai hautaan laskemista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13091
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   85
   2394
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1530
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1260
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   57
   1105
  Aihe