Attendo ja itsekkyys vie Phj takapajulaan

2miljoonaa.saatu

Viranomaiset selvittävät vasta kuukauden toimineen Attendon hoivakodin toimintaa Alavudella – toiminnan keskeyttämisestä saatetaan päättää vielä illan aikana

Selvitettävänä on hoivakoti Pelimannin hoitajamitoitus ja henkilökunnan pätevyys.
vanhustenhuolto8.2.2019 klo 17:05.yle
.....
tarkatkaa toimintaa, hoitajilta ja laistoshuoltajilta kysymällä.

58

<50

  Vastaukset

  • Esperin ja Addenton takamiehet ovat keränneet isot rahat. Ongelmien vyyhti vain kasvaa. Nyt Alavus, mikä on Pyhäjärven tilanne? Lienee selvityksessä, kuten muutkin. Kuntalaisilla herää kysymys, misssä mennään? Mihinkään ei voi uskoa. Ongelmia ollut jo vuosia meilläkin. Kuka oikeasti valvoo, mikä on hoidon taso ja mitä vanhukset ovat todellisuudessa "hoidoista" maksaneet? Addento meillä Esperin kera, nimellisesti vasta vähän aikaa, MUTTA....

   • Addendo pyytelee anteeksi. Tälläkö, näin vakavia ongelmia lakaistaan maton alle. Edelleen, onko Pyhäjärven Addendo myös tarkkailussa? Tiedän, miksi kysyn. Onko kunta millään tavalla kontrolloinut toimintatapoja? Vai, onko iso raha jo toiminut?


  • Hoitajat; lähi ja sairaanhoitajat, hoiva-avustajat, laitoshuoltajat..kaikki revitään irti mitä työntekijästä saadaan irti. Näkevät paljon mutta ei voi asioihin vaikuttaa. Suu supussa ja tee töitä vimmatusti.Niin hyvä tulee Attendolla. Pääasia että firma tuottaa rahaa.

  • Rahat loppuu Karjalaiseltakin kun omaiset eivät halua läheisiään hoitoon enää Attendolle. On vain ajan kysymys.

  • Eihän asia minulle uulu, vaan sanonpa silti, karpalokoti, kaislaranta ja ehkä aurinkorantakoti tulevat attendon tai esperin nielaisemaksi. voi tänne joku muukin pörssivuoleksija tulla.

   • Asiahan ei minulle tietenkään kuulu mutta olet idiootti! Kaislarannan ja Karpalokodin omistaa voittoa tuottamattomilla periaatteella toimivat yhdistykset! Ne eivät myy laitoksiaan ”hyvällä hintaan” ihan sen takia että se on lain vastaista!


   • Älä puhu satuja. Kukaan ei tee bisnestä ilman, että takataskut ovat täynnä. Pitääkö lähteä hakemaan julki tietoa, kuka on Karpalokodin takana, pitääkö? Puhut yhdistyksestä, siis mikä, kuka ken? Kuka on Kaislarannan takana? Miksi näistä ei puhuta koskaan. Taskusta toiseen, vaihtanee rahamassit taskua.


   • Kaislarannan on kertonut Pyhäjärvelle tuoneen tarkastuslautakunnan sihteeri.
    Ja Karpalokodin on tänne tuonut Tikanmäen mukaan Tikanmäki.


   • ettätässätämä kirjoitti:

    Kaislarannan on kertonut Pyhäjärvelle tuoneen tarkastuslautakunnan sihteeri.
    Ja Karpalokodin on tänne tuonut Tikanmäen mukaan Tikanmäki.

    Kuka täällä kirjoittelevista pitää kiveen hakattuna Karpalokodin ja Kaislarannan omistajatahojen "käsien sitomista" eli yhdistys/säätiön laatiman reklaamin eli ei myynnissä- koskemattomuudet?
    Ehei, älkää olko tyhmiä.
    Sopimusten taustahenkilöillä on suuren mittaluokan näytöt siitä, miten lakia kierretään, miten sopimukset kustaan piloille ja miten synnytetään pakkotilanne, jonka perusteella kaikki sopimukset ovat katkolla.
    Ja mikä huikeinta, pakkopuoskaroinnin osaavat kärkinimet l määrätään iikekannalle ja sen jälkeen pyhäjärviset joutuvat myöntämään, että näin pitää piti tehdä, sehän on meidän parhaaksemme.
    Kaislarannan ja Karpalokodin kohdalla vain nyt kuumana käyvä Attendon/Esperin hoivakotien heikko tila, tekee viiveen yrityskauppojen neuvotteluissa. En väitä, oletan. Merkit ovat vahvat, kaikilta niiltä, miltä vielä voidaan ryöstää omaisuus ja ihmisarvo, ovat kauppatavaraa, eikä pyhäjärven röyhkeät päättäjät monissa organisaatioissa, kaihda huutokauppaa sen vähenpää, kuin muualla. Tällä voi olla jopa syvällä kehittynyttä aktiivista röyhkeyttä?


   • ettätässätämä kirjoitti:

    Kaislarannan on kertonut Pyhäjärvelle tuoneen tarkastuslautakunnan sihteeri.
    Ja Karpalokodin on tänne tuonut Tikanmäen mukaan Tikanmäki.

    No niin, niin, nimi Tikanmäki. Eikö siinä ole ollut valtionavut ja kaikkea muuta, entä sitten....kuka saa rahat?


  • Odotan kauhulla mitä tapahtuu ja onko jo tapahtunut Köpsillä. Hoitajat tekee hyvää työtä äärirajoilla.Vaan entäs ylpeä " johtajaTar". RIIKINKUKKOKONA TEPASTELEE KUIN OMISTAISI, TAI LUULEE OMISTAVAN KAIKEN MITÄ YMPÄRILLÄÄN ON!

   • Köpsin on pakko olla myös tutkinnan kohde. Kuolleita löytyy, silloin tällöin!


   • Anna Tenho työrauha niille jotka työtä tekee!


   • Hiljaisuusmenossa kirjoitti:

    Köpsin on pakko olla myös tutkinnan kohde. Kuolleita löytyy, silloin tällöin!

    On se ihme kun vanhusten hoitolaitoksista löytyy kuolleita sillloin tällöin! Eniten ihmettelen miksi kukaan muu ei äänestä mua, ei edes vaimo! On sekin ihme!


   • BEST BOSS. Tekee työnsä 110 prosenttisesti.


   • hattuanostan kirjoitti:

    BEST BOSS. Tekee työnsä 110 prosenttisesti.

    Puli


  • Oisko vähän kateellista porukkaa osa.

   • Attendo pyytää anteeksi, osoittaa syvää katumusta. Näinhän hallituskin tekee. Samoin kaislarannan tukiyhdistys ry.


   • Vanhustehoito on syvässä suossa. Satakunnan kansa: Ilkka Suutari myi palvelukotinsa Esperille. Tienasi miljoonaan. Katunee mukamas! Esperissä asiat muuttuivat heti. Illan uutisanti on tosi järkyttävää. Mihin moraali on meillä sukeltanut. Kaverit kerää röyhkeillä valheilla rahaa ja pikkutekijät sivusta anteeksi pyytelee. Pyhäjärven hoitolaitokset samaan tutkintaan. Köpsi ja Karpalo pikasyyniin. Mikä on Kaislarannan tilanne. Millä ja ketkä hoiteli hommaa koko toiminnan ajan? Eikö Kaislarannan asioita hoideltu Tampereelle? Siinäpä pulma. Mihin meidän vanhusten hoito on joutunut?


  • Köpsillä ruokaa riittää kaikille asiakkaille?

  • Juu,köpsillä kaikki toimii onneksi hyvin.

   • Joo, jos jotain jossain vaiheessa tulee pintaan, niin ei kannata ensimmäiseksi syyttää Attendoa. Ei se touhu Selänteen aikanakaan monin osin kestänyt lähempää tutkiskelua.


   • Köpsin toiminta ei ole koskaan ollut toimiva.


   • Hieno kommentti. Osui juuri kipupisteeseen??? Eduskunnan toiminta ei ole koskaan ollut toimiva.


   • Paljonko sinulle maksetaan noista virkkeistä. Poliisi alkanee tutkimaan maanlaajuisesti koko hoiva-alaa. Paljonko ehtivät piilottaa. Häviääkö kuin lentokentän kuittiset.


  • Toivotaan että tuleva hallitus tekee sellaisen lain, jossa määrätään vähimmäismäärä hoitajia/potilas. Useimmat puolueet taitaa olla tämän lain takana ainakin ennen vaaleja, Ainostaan kokoomus on tätä mallia vastaan.

   Tämä on varmaan paha paikka Attendolle ja muille yksityisille toimijoille, joiden tehtävänä on tehdä mahdollisimman isot voitot. Meilläkin taitaa olla pääasiana edullisuus ja kiinteistöstä mahdollisesti koituva menot, ne taitaa mennä hoidon tason ja henkilökunnan jaksamisen edelle. Näillä nyt kuitenkin mennään, koska valtuusto on asian näin päättänyt. Toivotaan että Attendon onnistuu täällä meillä tehtävässään, se olisi nyt meidän kaikkien etu.

   • Vai waltuusto on päättänyt, se valtuusto päättää otsa lattiaan viistäen ja täyttää Atten toiveet, atte osaa valtuuston vaikuttajia hlöt voidella ja muut valtuutetut mäkättää kuin lampaat jojojojojojo!


   • Niin, valtuusto on asian päättänyt eikä siihen enää kitinä auta, oli sitten voiteilla tai ilman. Sama hommahan on nyt tuo kouluverkkoa asia, senkin päätti valtuusto jonka kokoonpanoon minä itsekin olen osallistunut äänestämällä. Vaikka päätökset ei miellyttäisikään, niin valtuusto päättää asioista meidän antamalla mandaatilla.


   • Lisää_hoitajia kirjoitti:

    Niin, valtuusto on asian päättänyt eikä siihen enää kitinä auta, oli sitten voiteilla tai ilman. Sama hommahan on nyt tuo kouluverkkoa asia, senkin päätti valtuusto jonka kokoonpanoon minä itsekin olen osallistunut äänestämällä. Vaikka päätökset ei miellyttäisikään, niin valtuusto päättää asioista meidän antamalla mandaatilla.

    ..paitsi ei minun!


   • niinininininii kirjoitti:

    Vai waltuusto on päättänyt, se valtuusto päättää otsa lattiaan viistäen ja täyttää Atten toiveet, atte osaa valtuuston vaikuttajia hlöt voidella ja muut valtuutetut mäkättää kuin lampaat jojojojojojo!

    jojojojo älä syö koko lääkedosettia kerralla,


   • jojojojojojojojojojo kirjoitti:

    jojojojo älä syö koko lääkedosettia kerralla,

    kokenut sen tietää..


  • Kepulisti kehviläisen kanssa solmii väliaikaisen liiton. Kaikista ei sivisty poliitikkoja.

  • Nopeutettua saattohoitoa, voitot ulkomaille, oikea suunta

  • Just juu. Kunpa käräjäoikeudessakin selvytyisi ilman minkäänlaista tuomiotta pelkällä anteeksi uikutuksella!! Onko harkittu ja pitkään jatkettu heitteillejättö hoitolaitoksessa asianomistajarikos, jos heitteille jätetty on kyvytön huolehtimaan itsestään?
   Tehyn mukaan nyt on vasta paljastunut jäävuoren huippu.
   Milloin saadaan nämä pahimmat päävastuulliset luikurit eli täysin vastuuttomat omistajatahot syytteeseen ja käräjille??? Ne eivät röyhkeydessään ilmeisesti ymmärrä mitään muuta kuin RAHAA. Muutamat Tölkkimäen keikatkin tekisivät niille oikein hyvää.

   • Tekevät "sovintosopimuksen", kuten käräjäoikeus teki männä maaliskuussa Ylivieskassa.
    Porukalle 80 000 euron mätkyt korvauksena Rinnevaaran kiusaamisesta. Summa jaettiin hallituksen jäsenten ja veikko tikkasen kesken. Jakojäännös 30 000 euroa jäi jukka tikanmäelle ja muutama sakkopäivä.oliko veikolle 15 000 euron lasku.

    Näinhän se menee ja juhlat jatkuu, kuten ennenkii.


   • lennälennä kirjoitti:

    Tekevät "sovintosopimuksen", kuten käräjäoikeus teki männä maaliskuussa Ylivieskassa.
    Porukalle 80 000 euron mätkyt korvauksena Rinnevaaran kiusaamisesta. Summa jaettiin hallituksen jäsenten ja veikko tikkasen kesken. Jakojäännös 30 000 euroa jäi jukka tikanmäelle ja muutama sakkopäivä.oliko veikolle 15 000 euron lasku.

    Näinhän se menee ja juhlat jatkuu, kuten ennenkii.

    Sosiopaatti lensi pihalle Pyhäjärveltäkin niin kuin kaikista muista työpaikoistakin. Torajyvä jaksaa itkeä, kun sekoitajat ovat täysin syrjässä päätöksenteosta.


   • psykopaatille kirjoitti:

    Sosiopaatti lensi pihalle Pyhäjärveltäkin niin kuin kaikista muista työpaikoistakin. Torajyvä jaksaa itkeä, kun sekoitajat ovat täysin syrjässä päätöksenteosta.

    Pääsosiopaatti , vakuuttaa näin käyneen, oletan?


  • Onko entisellä köpsillä ollut hyvin asiat? Ei aina, mielestäni siinä olisi myös aihetta valviralle ilmoittamiseen. Liian vähän porukkaa oli vaikka olikin kunnallisella eikä yksityisellä. Siinä mietittävää. Ei ainakaan paranna tilannetta siirtyminen yksityiselle. Aina kunnallinenkaan ei ole hyvä, tai riittävä.

  • Jos esim. poliisin maijapartio jättäisi maassa tiedottomana (mistä syystä tahansa) makaavan ihmisen oman onnensa nojaan ajamalla kylmän viileästi ohi, mikä olisi mahdollinen seuraamus ko. partiolle, vaikka tiedoton makaaja säilyisi hengissäkin? Ja miltä taholta?
   Entä varsinkin sitten, jos tuo tiedoton ihminen löytyisi parin tunnin kuluttua kuolleena samalta makuupaikaltaan.

  • Pyhäjärvellä ei ollut yhtäkään julki päästettyä ongelmaa tiedossa, tarkemmin tiedostteua ongelmaa, ennen Korhosmatin tiukkaa kirjoitussarjaa, käärmeenpesää. Huomatkaa, sensuuri ja suun sulkeminen oli 24/7 käytössä jokaisessa toimipisteessä, hallinnossa ja päätöksentekojärjestelmä huolehti siitä, että laillisuutta epäileväiset luottamushenkilöt leimattiin haittatekijöiksi, eikä vakavasti otettaviksi.

   Siirryttiin aikaa Pro Pyhäjärvi ja Rinnevaara, kaupunginhallitus Liuska, Tuikka, leppäharju jne..Huomatkaa, mittavat ongelmat olivat jo täällä pesiytyneinä järjestelmän kätköihin, eri tavoin padottuina ja suut kiinni pakotettuina työntekijöillä. Poliittiset kätyrit jaksavat pitää kulisseja pystyssä.
   Pitkään velloneista padotuista ongelmista nousi työpöydälle selvitettäviä, vastustajia se ei miellyttänyt. Muutosta edellyttävistä asioista alettiin puhua oikeilla nimillä, suunnaten niitä korjattavaksi oikeilla laatutekijöillä ja arvoilla julkituoden. Sehän ei sopinut järjestelmää hallinoiville sisäpiiriläisille. Hyvänen aika, ei sellaista asiantuntevaa huolenpitoa valvontaan, koska heidän huolellisesti kehittelemänsä systeemi; kaikki on hyvin, ei valittamista"-uhkasi romuttua.
   Hankalat ko. henkilöt ovat monen mielestä, kunnan takia saatettu kansakirouksella pois sotkemasta toimivaa systeemiä.

   Nyt eletään Kiviniemen ja Kaurasen sekä kuten kaikissa ajanjaksoissa tätä ennen, tämän jälkeen ja h-aikana, monitoimiosaaja Tikanmäki.
   Miten menee, noin aikuisen oikeasti, kuntaa kohtaa meidän, kansan äänillä, itse tilaamamme mahalasku. oli tulevaisuusmittarina mikä arvo tahi luku mikä tahansa?
   Ongelmat ovat silti muuttumattomat, ja niihin puuttumattomat. Köpsillä tilanne pysyttelee kiikun kaakun normina, siellä on tapahtunut muutosta siinä, että palvelunjärjestäjän nimi ja kaupungin tilinpäätös hetkellisesti helpottavampi.

   Ei mitään uutta eikä ainakaan parempaa! Kiviniemen johtamiseen liitetään tästä ikuisuuteen pysyväongelman sysääminen toisen toimijan alle, harkittu tilinpäätöskikkailut ja pienten koulujen ja yleisreformi, kirjaston viskaaminen pois silmistä, sekä mittavat rakentamiskuvioinnit,,,hymistelkää mutta älkää jääkö uskomukseen, että Rinnevaara ja proo veivät ongelmat mennessään..
   Höpö höpö ! Kauan olleet ja samat pysyväisongelmat ovat pyhäjärvisten omissa , sisällä järjestelmässä, keskellä kylää ja ne tulevat kulkemaan mukanamme, aina niin kauan kuin haluamme ruokkia itsevaltiutta ja ongelmasysteemin suosikkeja.

  • Pyhäjärven kokeneiden päättäjien aivopierujen seuraamukset ovat kauempaa lähtöisin ja ovat saaneet lisää tuulta siipiensä alle, lyhyessä 1½ v. ajanjaksossa ne ovat mennen tullen jatkaneet pahenemistaan. Valmistelun sylttytehdas tuottaa sellaista sontaa, ettei läsnäoleva väki riitä lapioimaan, kuin murto-osan syntyvistä jätöksistä.
   Viittaan edelliseen kirjoittajaan, jos Rinnevaara olisi valmistellut nämä myynnit, leikkaukset, ja toimitilasiirrot tehnyt, häntä syytettäisiin vakavista virkavirheistä, kunnan omaisuuden hukkaamisesta ja vähempiosaisten kuntalaisten, huolehdittavien ihmisten, suoranaisesta heitteillepanosta.

  • Työuran virkamies repii ja rakentaa, johtajana perusmallin riidankylväjä. nimittäin vt. valmistelija. Luottamus nojaa tjaa, en ilkeä mainita, vihjaan silti, että uloshäätämiseen on jo riittävät näytöt.

  • Kaislarannan omistaa Tamperelainen firma KVPS Tukena Oy Pinninkatu Tampere.Attendo on myynyt lääkäripalvelut Suomesta,Terveystalolle.Eli Terveystalo vastaa Pyhäjärvellä tarvittavista vuokralääkäreistä.Köpsillä Atte heiluu!

  • Poliitikkojen innostuksen rikostutkintaan ymmärtää. Jotain täytyy saada aikaiseksi ja syylliset löytää ennen kevään vaaleja.

   Pelkkä rikostutkinta peittäisi sopivasti poliittisen järjestelmän – ministereiden, kansanedustajien ja valtuutettujen – oman vastuun. Nämä kaikki luottamustoimet voivat löytyä yhden ja saman henkilön taustalta. Valvonta kunnissa on pettänyt. Se on selvää. Nyt kun valvontaan on herätty, puutteita tulee esiin liukuhihnalta. Kyllä kai silloin pitää kysyä myös poliitikkojen vastuun perään. Kuuluko sen tutkinta poliisille, oikeuskanslerille vai oikeusasiamiehelle lienee semantiikkaa. Kyllähän Kittilässäkin poliisi tutki ja nyt syyttäjä syyttää useita kuntapoliitikkoja muun muassa kunnanjohtajan erottamiseen liittyvässä rikosasiassa. Siinä ei sentään kukaan ollut kuollut. Silti iso koneisto liikkeellä.
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000005997408.html

   ---------------------------
   Pyhäjärvellä poliittista vastuunkiertämistä ja syyllisyyden sysäämistä muille osapuolille on jo mitattu miljoonien potilla.
   Attendon ottaminen hoivapalvelujen tuottajaksi tarkoittaa sitä, että virkamies on valmistellut johtavien poliitikkojen tuella ja jopa painostuksella, vanhusten siirtämistä pois ns. vastuunkannosta.
   Kyllä valtuusto tällä paikkakunnalla on osallinen häpeälliseen kaupankäyntiin.
   Mitä he tällä atte-yhtiön rantautumisella Pyhäjärvelle haluavat viestittää tulevaisuutemme suhteen? Eivät yhrikä mitään, nyt on tärkeintä olla yksituumainen vaikka sitten väärässä kohdassa, tikanmäen komentokeskus on suvereeni..kaikki puolueet edustajineen hiihtivät jäähän revenneseen sulaan...

   • Attendon lääkärit täällä oli yhteenaikaan.Yksi lääkäreistä oli paikkakunnan vävypoika.Attendo vastasi myös työterveyden hoidosta.


   • Tärkein kriteeri oli kiviniemelle ja kauraselle köpsin myynnistä saatavat tulot ja uusi rakennus ooyylle.Vasemmisto kyseli siirtyvien työpaikkojen perään. Kukaan ei kysynyt miten pyhäjärvisiä siellä hoidetaan. Mikä on hoidon taso? Mikä on hoitajamitoitus? Vai olettivatko ettei se uudessa rakennuksessa ainakaan huonone?! Pois silmistä pois mielestä. Jos attendo ei keksi köpsille kolmeen vuoteen käyttöä saa kunta lunastaa sen takaisin itselleen. Siinäpähän puratte.


   • tollonen kirjoitti:

    Tärkein kriteeri oli kiviniemelle ja kauraselle köpsin myynnistä saatavat tulot ja uusi rakennus ooyylle.Vasemmisto kyseli siirtyvien työpaikkojen perään. Kukaan ei kysynyt miten pyhäjärvisiä siellä hoidetaan. Mikä on hoidon taso? Mikä on hoitajamitoitus? Vai olettivatko ettei se uudessa rakennuksessa ainakaan huonone?! Pois silmistä pois mielestä. Jos attendo ei keksi köpsille kolmeen vuoteen käyttöä saa kunta lunastaa sen takaisin itselleen. Siinäpähän puratte.

    Täällä kirjoittaa eniten ne jotka ymmärtää asioista vähiten! Pyhäjärven Tauti!


  • Valtuustossa päättävät ne jotka ymmärtävät asioista vielä vähemmän kuin me.

   Kaupunginhallituksessa taas ne, jotka eivät todellakaan ymmärrä sen vertaa, että jos on jotain päätetty perustellusti talousyistä joko myydä (Köpsi) tai lakkauttaa (kyläkoulut) niin ei siihen kassavajeputkeen enää kirjasto-kulttuuri-liikunsalia aöeta puuhamaan.

   Nyt on järjettömän taitamattomasta, kaupungin palvelujen tärkeysjärjetyksen takia syntyneistä vihantunteista tulistuneena tuumaustauon paikka, valmistelut jäihin ja virkamies Kiviniemi sakkokierrokselle.

   Tärkeysjärjestys ei ole kaksinen;
   1. hyväkuntoisille kaupungin työntekijöille liikuntahalli, hyvätuloisille eläkeläisille kulttuuritalo ja puuhailuyhdistys Pohdille uusi toimitalo
   2.lapset ja vanhukset listahinnoittelulla alinta porukkaa, ulosmyynti on agendalla seuraaville hoivattaville

   ehkä entisestä tahi nykyisestä vielä, köpsistä, tehdään päihdeongelmaisten casino royal.

   Me sentään tajuamme, miten mahdootoman suuren mokan teki valtuusto kaupatessaan Köpsin ja vanhukset liisattiin listahintaan Attendolle, ilman laatutaetta , verrattavissa heitteillejätettöön.

   • Niin? Valtuustosta eivät te sieltä pudonneet päätä. Taitaa pöljää napata patista?

    Milloin valtuusto on kaupannut Köpsin?


   • vippaarajusti kirjoitti:

    Niin? Valtuustosta eivät te sieltä pudonneet päätä. Taitaa pöljää napata patista?

    Milloin valtuusto on kaupannut Köpsin?

    Etkö tiedä, että valtuusto on myynyt Köpsinrinteen kiinteistön Attendolle 2.5 milj. eurolla!!

    Voi hurja kurja!


   • saavutettuetu kirjoitti:

    Etkö tiedä, että valtuusto on myynyt Köpsinrinteen kiinteistön Attendolle 2.5 milj. eurolla!!

    Voi hurja kurja!

    Milloin ja miten?


   • Katselepa viime ja edellisen vuoden valtuuston pöytäkirjoja liitteineen


  • altakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on tyrmistynyt. Vanhustenhoitoskandaalin likaisimmat temput ovat todennäköisesti melko pian hänen virastonsa työpöydillä tutkittavana. Poliisi on jo käärinyt hihansa.

   – Poliisi on aloittanut omia selvittelytöitään. Jos sieltä ilmenee jotakin rikokseen viittaavaa, olemme luonnollisesti läheisessä yhteistyössä poliisin kanssa.

   Tutkittavaa riittää. Heitteillepano, pahoinpitely, kuolemantuottamus. Ja paljon, paljon muuta.

   – Minä olen hyvin surullinen siitä mitä saan lukea. On kyse yksittäisistä inhimillisistä ihmisistä. Kuka tahansa lähimmäisemme voisi olla siellä se yksin hylätty vanhus.

   Poliisi selvittelee myös petosrikosten mahdollisuutta.
   ---
   Sote-palvelut on suuri korruptioriskin ala. Giganttiset rahat, viidentonnin virkamiehet ja olematon valvonta.

   – Kun liiketoiminnasta ja suurista rahoista on kysymys, ihminen on kiusauksille altis.

   Onneksi Suomessa ei ole korruptiota... Vai onko?

   – Kyllä korruptiota on Suomessakin, ikävä kyllä. Usein se vain on vaikeasti todistettavaa rakenteellista korruptiota, hyvä veli -verkostoja ja sen sellaista.
   https://yle.fi/uutiset/3-10641812
   ******************************
   Pyhäjärvellä ei kiusauksille alttius ole maan keskiarvon alapuolella, se on kirkkaasti maan ylätasoa..Lahjuksien jako ja vastaanottaminen on piilotettu osa hallinnon kimuranttien läpiviennin käytäntöä, joten nimetkään tuskin enää yllättäisi, kun korruption todisteet kopsahtaa eräiden otsaluuhun!
   Ei ole muuta mahdollisuutta ollut, joten tarkoitusmukaisuuden nimiin,,en väitä oletan.

  • Pohjois-Karjalaa pidetään sote-uudistuksen pilottimaakuntana.

   Siun sote on järjestänyt julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut 14 kunnan alueella vuodesta 2017 alkaen.

   Kuntayhtymän säästöt ja tiukalle viritetty budjetti ovat herättäneet keskustelua.

   Tehokkuus ja kulukuri tarkoittavat myös potilaiden siirtelyä alueella hoitopaikasta toiseen.

  • Saahan nähdä mitä bisnestä pörssiyhtiö kehittelee tyhjäksi jäävälle köpsille. Kaupungin mukaan sitä olisi pitäny remontoida miljoonalla jos siinä olisi jatkanut? Näitä "haamuremonttien" miljoona-arvioita on käytetty perusteena kouluasioissakin viimeaikoina. Kun haamuremonttiin arvioidaan tarvittavan miljoona ja sitten kun sitö ei tehdä on meillä säästössä miljoona???

   Kaupunki saa remontoitavan rakennuksen kontolleen eurolla jos pörssiyhtiö ei keksi siihen tuottavaa toimintaa parissa vuodessa, lukee valtuuston päätöksessä. Mutta pörssiyhtiön kanssa kilpailevaa toimintaa ei saa niissä tiloissa käynnistää. Eli tuo köpsin osto oli "vanhuspalvelujen yksinoikeuden osto" josta käytettiin nimitystä köpsin osto. Eduskuntakeskustelussakin eilen tuli selkeästi ilmi montakertaa ettei kunnilla ole tietotaitoa eikä kokemusta neuvotella pörssiyhtiöiden kanssa.

  • Mutta minä tiedän kaiken Karjusta. AHHHHHHHHHHHHHHHHH

   • Saahan nähdä kauanko pörssiyhtiö mellastaa soten toimialalla? Kuka on seuraava pyhäjärvisten vanhusten hoitajafirma?


  • Vie. Uskon tähän. Tosin paikkakunta on muutenkin ihan täydellinen takapajula nykyään. Kunta halusi myydän vanhustenhoivan yksityiselle. Saa nähdä, mitä kaikkea tästä vielä seuraa?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   683
   14309
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   125
   2286
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1350
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1235
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1231