Missä Johanna Tukiainen?

Onko havaintoa jostain päin Suomea? Hyviä arvauksia? Onko Lallilassa?
Ilmoita


72 Vastausta

Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.


Tuksu on nähty Töölössä ja suunnittelee reissua Ruotsiin mammalaan. Ei taida Lalli enää Tuksua saada takaisin, jos ei karismaattisesti osta vähintäänkin uutta koiranpentua ja Ted Bakeryn veskaa. Ja sisäfilepihviä illalliseksi lounge tyyppisessä ravintolassa.
1
Ilmoita
Mitäpä suunnittelemista Ruotsin reissussa on. Sen kun ostaa piletin laivaan, johon ei ole porttaria.

Ei Velli vonkaa Tunkeroa. Toisin päin se on. Kyse on rahanlypsystä.
Ilmoita
Lypsyn aika! Sanoi Tuksu kun Lallin tapasi.
Ilmoita
Johanna odottaa Velliä tutu päällä Töölössä.
Ilmoita
Johanna harjoitteli tänään päivällä laulua keikkojaan varten ... Mitähän naapurit ovat moisesta mieltä, saavat ihan reaaliajassa ja livenä osallistua esitykseen näin ennakkoon. Muutama minuutti sitten latasi taas julkiseen faceen hengellisen kappaleen hyvän yön toivotuksin. Hiljaista on.
Ilmoita
Nyt tuli huono olo, rupesi oksettamaan. Tuksu on taas hankkinut tukan huollon, kynnet, korvikset, korkkarit ja mitä vielä? (En siis ole kade). - Joko se Velli on taas palannut kehiin?! Ei tuota pysty enää "seuraamaan". Mitään sillä eukolla ei ole annettavaa ja Vellipelle seuraa, kuin koira omistajaansa. Ai, että kyse oli vaan ihan perustarpeista? Muka uskovainen ostelee toisten piikkiin jatkuvasti turhaa tavaraa ja palvoo omaa kuvaansa ja krääsää eli mammonaa, saarnaa muille harhaoppejaan, lista on loputon. Kaikkea se maa päällään kantaa!
1 VASTAUS:
Näinpä ja olisi sen oman kynsihuoltonsa sijaan vienyt ne koiransa kynsienleikkuuseen, brunon kynnet on valtavan ylikasvaneet ja taipuneet jo ihan sivulle, brunon kynsillä on jo vaikea kävellä, ja kasvojen ihopoimutkin näkyy olevan tulehtuneet.
Saatans eläinrääkkääjä muka uskovainen, ämmä palvoo vain omaa feikattua peilikuvaansa.
+Lisää kommentti
Mites takkikuvasta on oven listat hävinneet hiusten alta? Ei kai vain ole kuvankäsittelyä? Johkun mainostaminen painonpudotuksestaan ei ole kovin luotettavaa jos kuvat pitää käsitellä...
1 VASTAUS:
Menox? Ei laukkua, ei koiria ... Mahaa näkyy ja shopattu on kuvaa. Helmat laahaa melkein maata ja takin poimuista näkyy risat farkun lahkeet. Tyylikäs? Not. Rusetti on mauton. - Mikä tässä viestissä on sopimatonta? Rehellinen tavanomainen mielipide "tähdestä"! Ei edes erityisen loukkaava, vaikkei kehutakaan.
+Lisää kommentti
Niin, arvaapa missä? Päiväkännit ry:n ystävänpäivä-risteilyllä! Kuviakin näätien sivuilla. Pikku Blue on mukana ja väsyneen näköinen, Brunosta ei tietoa. Onko Velli myös? Alkofriitä mainostetaan kuvien kera, mutta miksi raitis henkilö menee känniristeilylle (paitsi seuraa etsimään) ja Tunkin perspektiivistä ainakin virallisesti sanomaansa jakamaan. - Eipä ole paljon kotona viihtynyt viime aikoina.
Ilmoita
Tuksu on rantautunut Ruotsiin ja tuttuun osoitteeseen.
Ilmoita
Viikkarille täysi-Porttikielto ja saattajan kanssa vielä nippa nappa pääsee Tallinkin laivalle. Puolitoista metrinen ja sataKiloinen keiju-prinsessa. Jollakin asialla pystyy manipuloimaan Velliltä rahaa uusiin härpäkkeisiin.
Ilmoita
Rusetti päässä, korvissa, käsilaukussa, sukissa, saappaissa ... uutta mekkoa, korua, hajuvettä, alkoholitonta, kengät, Uggit, kynnet, kiharat, risteily. Tuksun ei pitänyt viettää Valentinin päivää, mutta siellä on juhlittu täysillä keskiviikosta asti. No, mikäpä siinä, mutta pitikö siitäkin valehdella. Ja kyllä tuo rusettimäärä ainakin kerralla on ihan kestämätön. Kansanviisauden mukaan seuraa "itku pitkästä ilosta", mutta Tuksulla se on juurikin toisin päin. Itkut ja potkuraivarit muuttuivat iloksi, joten nauttikoon nyt .
Ilmoita
Miksi seiska ei kirjoita hänestä? Ja mikä hänen olemassaolonsa idea on? Outoja tempauksia toisensa jälkeen.
2 VASTAUSTA:
Miksei niistä koirista saa kirjoittaa mitään???
Tuota samaa ihmetellyt jo useamman vuoden. Ei voi käsittää. Olisi kiva jos joku oikeasti hänen hommistaan kiinnostunut kertoisi että mitä ja miksi.
+Lisää kommentti
Onko tuo jotain uutta "glamourimpaa" tyyliä, että koirankin kynsien pitää olla yhtä pitkät korppikotkan kynnet kuin emännällä? Kas kun ei vielä lakannut niitäkin pinkiks ja paljon glitteriä ystävänpäivän kunniaksi.
Bulldoggi on muutenkin lonkkavaivainen rotu ja kun siihen lisää vielä pitkistä kynsistä johtuvien jalan virheasentojen vaikutukset niin tuskaa on koiran elämä.
Koiran kynsisaksia saa ihan eläinkaupoista ja vaikka kuonokopat mopsille ja bulldogille jos pelkää, että ne hermostuu. Koiran kynnet pitää aina leikata, kun kuulee, että ne alkaa "napsua" lattiaa vasten.
Noin pitkien kynsien pitäminen on julmaa piittaamattomuutta koiraa kohtaan. Tulee oikein huono olo koirien puolesta.
Netissä on paljon videoita koirankynsien oikeaoppisesta leikkaamisesta mutta kun rouvaa kiinnostaa vain hurmosuskonnoliset videot ja omat kynnet.
Toinen vaihtoehto on että vie koiriaan usein metsälenkille alueelle missä on paljon jänöjä ja myyriä. Koiran kynnet pysyy lyhyinä, kun se kaivaa vimmatusti kuoppia kaikilla neljällä tassulla.
1 VASTAUS:
Kaava-alueilla ja kaupungeissa on aika vähän metsiä pengottavaksi, jonne voisi viedä koiran kaivelemaan, eikä niitä saa edes pitää vapaana temmeltämään.
+Lisää kommentti
Tuttavani asuu melko lähellä läskibarbin vanhempia. Siellä ihmiset tietävät tuon heidän paksuntyttönsä joka vierailee vanhemmillaan. Lataamon-Maine paksulla-tytöllä siellä on johtuen paksun vaatetuksesta ja mauttomasta tyylistä. He nauravat aina nähdessään tämän.
Ilmoita
Mitähän se Tunkeron "Tukholman yö" on käytännössä? Ei ainakaan bilettämistä Östermalmin diskoissa.

No, kyllähän lähiöjuottolassa tapaa esimerkiksi amerikkalaisen uskovaisen parin ja/tai karismaattisen saksalaisen lääkärin.

Sitähän me emme koskaan saa tietää, että ei tapahdu mitään. Mutalan Petturi tuskin tulee.
1 VASTAUS:
Mikäs Peterille tuli? Vielä vuoden vaihteessa oli niin innostunut. - Kuinka Tuoksun tukka on noin pian jo ihan takussa? Eihän nyt noin näyttävää Barbia voi olla näkemättä, jos Sollentunan kauppakeskuksessa liikuskelee.
+Lisää kommentti
Eipä ole näkynyt nimeä paikasta, jossa Tunkero muka kävi appeella. Mammelin muonissa se on ollut illallakin.
2 VASTAUSTA:
Ihanaa Tuksu on viimein löytynyt. Harmi vaan, kun sillä onkin kaikki asiat hyvin.
Eipä se missään ole käynytkään. Pukeutuu ja kuvailee itseään, kertoo satujaan. Kyllä olisi kuvia ja mainostetttaisiin, mitä tuli syötyä. Aina yrittää esittää jotain muuta, kuin mitä todellisuudessa tapahtuu. Samanlaiset uudenvuoden juhlatkin olivat. Kauanko mahtaa tällä kertaa oleilla Ruotsin puolella?
+Lisää kommentti
Mitä tämä on? Kerroin rehellisen ja asiallisen mielipteeni Tuksun facekuvista, lähinnä ruokailusta, kuten täällä on vuosikaudet tehty. Lisäksi mainitsin mahdollisen yöpaikan asiallisesti, koska Tuksu antoi ymmärtää yöpyneensä Tukholmasssa. Niin ei kuitenkaan ollut "jälkiselvitysten" mukaisesti. Nyt se on poistettu! Mistä täällä saa keskustella ja ketkä saavat?
Ilmoita
Saisiko linkkejä Tuksun uusin kuviin?
1 VASTAUS:
Ne ovat Tunkin facessa. Niitä voi katsoa myös "näätäpalstalla" Hymyssä. Täällä ei tietääkseni saa linkkejä julkaista.
+Lisää kommentti
Tunkki postaili kuvan "kuninkaallisesta" sängystä, jollaisessa oli nukkunut. Kuva ei ollut kaupasta vaan firman nettisivuilta. Kuva Tukholmasta aamuauringossa oli otettu ilta-auringon aikaan. Ihmisiä siinä ei ollut, vaikka Tunkero oli mukamas liikkeellä jonkin porukan kanssa.

Kaikki se vääristelee.
1 VASTAUS:
"Usko auttaa ja lujittaa Hajuhernettä, Johanna myös pysyy raittiina.
Hymyn vuodenvaihteen ennustaja näkee Tuoksun rinnalla voimakkaan
ulkomaalaisen miehen. Sauvojen Ritari tuo rakkautta, Sauvojen Prinssi intohimoa
ja rakkautta."
Jep, jep, näin näkee suomalainen tulkitsija. Jää nähtäväksi.
+Lisää kommentti
Tunkero viettää hiljaiseloa Murattilassa. Nukkuu, keikkuu öisin netissä, herättyään iltapäivällä määrää mammansa ottamaan piskistään ja lylleröstä kuvia, joita sitten vääristelee ja postaa nettiin. Näin se kulkee klamyyrielämä päivästä toiseen
Ilmoita
Tuksulle ei ole tapahtunut mitään mainittavaa Ruotsissa. Laskeskelin, että on ollut Suomen puolella tänä vuonna n. 26 vrk ja Ruotsin puolella 24 vrk tähän mennessä. Kotiin tulosta ei ole puhuttu sanaakaan. Vieläkö sillä on kämppä Töölössä, vai tyhjentääkö Velli sitä parhaillaan? Kenpä tietäis sen, ken arvaisi huomisen Tuksusta puheen ollen. - Missä luuraa siskokulta, kära pappa, vacker mamma?
Ilmoita
Tuhnu lojuu Ruotsissa yli kuunvaihteen, että Töölön kämppää ei saada tyhjennettyä.
3 VASTAUSTA:
Saa sen tyhjennettyä, jos vuokrasopimus on loppu ja asukas irtisanottu tai sopimus ollut määräaikainen. Vie tosin hetken saada päätös, mutta voihan Vellikin sen tyhjentää, koska maksaa vuokran ja on siis varsinainen vuokralainen. Varastoi vaan kaikki Tuksun tavarat ja ilmoittaa hänelle, mistä ne voi noutaa/lunastaa. Ilmeisesti Tuksu kuitenkin on hyvin tietoinen vuokrasuhteen kestosta ja päättymisestä. Tuksu ei vaan ole oppinut sitä, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Ei se viivästystaktiikka kovin kauas ole kantanut tähänkään asti.
Muuttobarbi kirjoitti:
Saa sen tyhjennettyä, jos vuokrasopimus on loppu ja asukas irtisanottu tai sopimus ollut määräaikainen. Vie tosin hetken saada päätös, mutta voihan Vellikin sen tyhjentää, koska maksaa vuokran ja on siis varsinainen vuokralainen. Varastoi vaan kaikki Tuksun tavarat ja ilmoittaa hänelle, mistä ne voi noutaa/lunastaa. Ilmeisesti Tuksu kuitenkin on hyvin tietoinen vuokrasuhteen kestosta ja päättymisestä. Tuksu ei vaan ole oppinut sitä, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Ei se viivästystaktiikka kovin kauas ole kantanut tähänkään asti.
Mikä laki Tunkkia koskee? Mulla on sellainen käsitys laardi pitää oikeudettomasti hallinnassaan Töölönkadun kanakoppia. Eikö Vellillä ole jo varastoitu Albertin ja Liljendalin asuntojen roinaa? Mahtuuko enää lisää?
Voihan niille rytkyille vaikka vuokrata varaston. Suurin osa kalustoahan on lisäksi Veijon maksama. Samaan tapaan toteutettiin Jollaksen muuttokin. - Tuksulla piti olla keikkaa maaliskuun alkupuolella, joten lienee silloin ainakin tulossa käymään.
+Lisää kommentti
Johannan uusi chihuahua näyttää apaattiselta ja väsyneeeltä joka kuvassa. Kyse voi olla hypoglykemiasta joka on aika yleinen chihuilla. Vatsalaukku on niin pieni, että koiraa pitää ruokkia usein pienillä annoksilla. (4-6 kertaa vrk.) ystäväni chihu-pentua joutui ruokkimaan jopa parin tunnin välein jopa öisin.

Kyse voi olla jostain muustakin, mutta kovin hyväkuntoiselta toi pentu ei näytä. Voi tietty olla, että tuksu on ottanut sen "glamour-kuviin" kesken sen unien, kun se on rauhallisimmillaan.
2 VASTAUSTA:
Samaa mieltä. Tähän asiaan yritin aiemmin kiinnittää huomiota, mutta viesti poistettiin. Pieni pentukoira tarvitsee paljon hoivaa, lepoa ja ravitsevaa ruokaa.
Kokemusta.on kirjoitti:
Samaa mieltä. Tähän asiaan yritin aiemmin kiinnittää huomiota, mutta viesti poistettiin. Pieni pentukoira tarvitsee paljon hoivaa, lepoa ja ravitsevaa ruokaa.
Mun vaari, joka on koko ikänsä ollut koirien kanssa tekemisissä, esim. kouluttanut niitä ja auttanut ongelmakoiria ja "ongelmaomistajia". Niin näytin sille ton koiran kuvaa (vaari ei muuten tiedä tuksusta mitään, enkä näyttänyt sille tuksun naamaa) niin vaari sanoi tosta koirasta heti että se on kuolevan, sairaan jo luovuttaneen koiran ilme. V#ttu tuksu! Nyt vie se pentu ei.lääkärille!
+Lisää kommentti
Hymyn keskustelussa jauhetaan päivätolkulla Tuhnun kansanedustajuudesta. Aivan lapsellista ja epärealistista. Ei se saisi kuin vajaat 100 ääntä vaaleissa. Mikä puolue sen ottaisi ehdolle? Ei mikään.
3 VASTAUSTA:
Ei se kyllä minkään puolueen listoille pääsisi, eikä ehtisi enää omaakaan puoluetta perustaa, saati kerätä tarvittavan määrän kannattajia , eikä Tuksu myöskään ymmärrä politikoinnista ja Eduskunnan työskentelystä mitään. Ei siellä yksi ääni ratkaise, ja puoluekuri vaatii äänestämään tiettyä kantaa. Pelkkää Tuksumaista haihattelua siis.
Ei.mahdollisuuksia kirjoitti:
Ei se kyllä minkään puolueen listoille pääsisi, eikä ehtisi enää omaakaan puoluetta perustaa, saati kerätä tarvittavan määrän kannattajia , eikä Tuksu myöskään ymmärrä politikoinnista ja Eduskunnan työskentelystä mitään. Ei siellä yksi ääni ratkaise, ja puoluekuri vaatii äänestämään tiettyä kantaa. Pelkkää Tuksumaista haihattelua siis.
se olisikin hulvatonta! Miettikää nyt, Tuksu tivaamassa eduskunnan kyselytunnilla jostain käteen istutettavista mikrosiruista ja kuinka jenkeissä jo odotetaan maailmanloppua, mutta suomalaisia ei ole tarpeeksi asiasta tiedoittettu. Ja kuinka hänen isänsä, M.Tukiainen, joka on uskossa, oli saanut profetian, että macron on seuraava antikristus satavarpisti...
tuksueduskuntaan kirjoitti:
se olisikin hulvatonta! Miettikää nyt, Tuksu tivaamassa eduskunnan kyselytunnilla jostain käteen istutettavista mikrosiruista ja kuinka jenkeissä jo odotetaan maailmanloppua, mutta suomalaisia ei ole tarpeeksi asiasta tiedoittettu. Ja kuinka hänen isänsä, M.Tukiainen, joka on uskossa, oli saanut profetian, että macron on seuraava antikristus satavarpisti...
Jotain tällaista, ja johan olisi kyselytunnin katselijoita Areenassa.
+Lisää kommentti
Ei sinne kaivata yhtään pelleä lisää. Jo nyt on vaikeata saada asioita käsiteltyä laillisesti, kun sinne on valittu porukkaa, joka ei tunne lakiasioita tarpeeksi. Lisäksi tappelevat keskenään vallasta. Oma etu tuntuu olevan myös joillekin tärkeä ja tavallisen kansan asiat painetaan villaisella ja valtion omaisuutta realisoidaan. Hyvä veli -järjestelmäkään ei ole vieras. - Mitäpä sitä tässä nyt ruotimaan enempää. Tuksu häiritsisi työskentelyä siellä kaikin tavoin neljä vuotta. Hänen rahkeensa ja muut "lahjansa" eivät vaan kertakaikkiaan riitä.
Ilmoita
Johannaa väsyttää ja janottaa. Useaan otteeseen maininnut asiasta. On myös laihtunut. Kannattaisi varmaan tarkista verensokeri.
Ilmoita
Taitaa olla lylleröllä sokuritauti.
Ilmoita
Nettikuvista päättelen, että Tuhnuttaret ovat majoittuneet missi-Marjan huusholliin. Ei ne muuten olisi tapaavinaan peräkkäisinä päivinä.
1 VASTAUS:
Ah kuinka ihanaa, näätäsalapoliisit ovat löytäneet Tuksun.
+Lisää kommentti
Johanna on ollut huhtikuun 2019 alkupäivät Ruotsin Sollentunassa.
Ajanjaksoon on sisältynyt käynti Norjan Hamarissa morsiuspukua sovittamassa.
5 VASTAUSTA:
Hymynäätien palstalla kerrottiin tänään, että Johanna on tullut takaisin Suomeen.
Reissu-ohi kirjoitti:
Hymynäätien palstalla kerrottiin tänään, että Johanna on tullut takaisin Suomeen.
Tuo taisi osoittautua huhuksi; asiaa vielä varmistellaan. Niin tai näin, Tunkki markkinoi keikkoja yhä edelleen: "Glamour vaan paranee ajan myötä!!Jos ravintolanne haluaa KUNNON NAISEN esiintymään; eikä mitään miesmäistä naista tai naiseksi itsensä leikannutta miestä; BUUKKAA Johanna Tukiainen!!!!! Nainen on kuin Timantti!" (JTuk 10.4.19)
Jos Tunkki aikoisi äänestää, hänen pitäisi palata viikonlopuksi takaisin Suomeen.
Vaalikuume kirjoitti:
Jos Tunkki aikoisi äänestää, hänen pitäisi palata viikonlopuksi takaisin Suomeen.
Hän on kertonut äänestävänsä erästä Uudenmaan vaalipiirin ehdokasta.
Vika-Liikko kirjoitti:
Hän on kertonut äänestävänsä erästä Uudenmaan vaalipiirin ehdokasta.
Mitä Uudenmaan vaalipiirin alueella tekee Isovauva, joka on ”citygirl” ja ”born in Helsinki”?
+Lisää kommentti
Uusinta koiraa, joka asusteeksi jonkun muun rahoilla ostettiin, ei ole pitkään aikaan näkynyt. Onko rumaloinen tappanut senkin?
2 VASTAUSTA:
Näädät selvittävät Blue Princessin kohtaloa parhaillaan.
Monensorttisia huhuja kohtalosta liikkeellä.
Koirien-kovat-kohtalot kirjoitti:
Näädät selvittävät Blue Princessin kohtaloa parhaillaan.
Monensorttisia huhuja kohtalosta liikkeellä.
Helmikuussa 2017 Tukiainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa eläinsuojelurikkomuksesta 20 päiväsakkoon. Hän oli toistuvasti laimilyönyt koiriensa hoidon.
+Lisää kommentti
Miksei Bellaa ole esitelty Sollentunassa kertaakaan? Ja Bluen kuva facessa on vanha. Vähän tsemppia, Tuksu. Huijaus on niin läpinäkyvää, ettei siihen kukaan usko. Nyt ulkoiluttamaan niitä koiria oikeasti, ja tuoretta kuvaa kehiin.
Ilmoita
Tuksu on menossa huomenna Tallinnaan laittamaan uuden tukkahiuksen päähänsä.
8 VASTAUSTA:
Ja sen takia kannatti tulla Sollentunasta Helsinkiin?
Miksi Tunkki ramppaa Tallinnassa "hiushuollossa" alvariinsa? Onko hiusasia jonkin muun - varsinaisen pääasian - peite? Hakeeko oikeasti vaan tabuja lisää?
Tuksu on siis Tallinnassa parhaillaan. Hän on Tallink Express-hotellissa.
Postaili sieltä someen itkuisia videoita eilisiltana. Näytti olevan romahduksen partaalla. Myytiinkö hänelle vääriä katunappeja?
Tallink-Express-hot kirjoitti:
Tuksu on siis Tallinnassa parhaillaan. Hän on Tallink Express-hotellissa.
Postaili sieltä someen itkuisia videoita eilisiltana. Näytti olevan romahduksen partaalla. Myytiinkö hänelle vääriä katunappeja?
Korjaus: Tuksu on Estoria-hotellissa. (Design- ja tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria). Sisustusmateriaalit täsmäävät.
Estoriassa kirjoitti:
Korjaus: Tuksu on Estoria-hotellissa. (Design- ja tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria). Sisustusmateriaalit täsmäävät.
Tunkki on vielä ainakin yhden yön Tallinnassa, mistä hän raportoi tänään puolenpäivän aikaan: "Jään vielä Tallinaan päiväksi tai pariksi; ilmoitelkaa jos joku pääsee kaverikseni tänne!"
Taas-menossa-Tallinnaan kirjoitti:
Miksi Tunkki ramppaa Tallinnassa "hiushuollossa" alvariinsa? Onko hiusasia jonkin muun - varsinaisen pääasian - peite? Hakeeko oikeasti vaan tabuja lisää?
Tosiaan, Tunkin mukaan pääsyy mennä Talllinaan on uusi hiustenpidennys, jonka kuulemma saa sieltä huomattavasti edullisemmin kuin Helsingissä.
Kaikki on suhteellista. Saattaa sen pidennyksen saadakin edullisesti, mutta pari yötä hotellissa, puoli-ilmainen matka, syömiset ja juomiset, vaate- ja kenkähankinnat nostavat kulut kyllä sitäkin kalliimmiksi. Tunkkihan ei osaa niitä ottaa huomioon. Tallinnakaan ei enää nykypäivänä ole yhtä edullinen, kuin 90-luvulla tai 2000-luvun alussa.
Piu.paut kirjoitti:
Kaikki on suhteellista. Saattaa sen pidennyksen saadakin edullisesti, mutta pari yötä hotellissa, puoli-ilmainen matka, syömiset ja juomiset, vaate- ja kenkähankinnat nostavat kulut kyllä sitäkin kalliimmiksi. Tunkkihan ei osaa niitä ottaa huomioon. Tallinnakaan ei enää nykypäivänä ole yhtä edullinen, kuin 90-luvulla tai 2000-luvun alussa.
Yjsinkertainen laskutoimitus vahvistaa, ettei hiustenpidennys ole edullisempi Tallinnassa.
+Lisää kommentti
Bisneskeikalla Tunkero on TalliNassa. Mahtaako rysä olla enää syönnillään vai kiertävätkö vonkaleet ikäneidon? Pilsua juodaan, ostetaan ja myydään.
3 VASTAUSTA:
Mamma hankkii rahalla "sulhasia".
Tilanne elää; nyt sitten näin: "Jään vielä Tallinaan viikoksi; ilmoitelkaa jos joku pääsee kaverikseni tänne! Sain nyt kivan diilin myös viettää täällä pääsiäistä. Tosin SU klo.13.00 todistan raittiudestani Hollolassa!" (JTuk 16.4.19)
Tuntidiilejä kirjoitti:
Tilanne elää; nyt sitten näin: "Jään vielä Tallinaan viikoksi; ilmoitelkaa jos joku pääsee kaverikseni tänne! Sain nyt kivan diilin myös viettää täällä pääsiäistä. Tosin SU klo.13.00 todistan raittiudestani Hollolassa!" (JTuk 16.4.19)
Millainen on sisällöltään tuo "kiva diili"?
+Lisää kommentti
Johanna Tukiainen ja Tallink Star lähtivät Tallinnasta kohti Helsinkiä 18.4. klo 22:30.
1 VASTAUS:
Ei siitä mitään varmennusta ole, pelkkä Johkun ilmoitus. Hollola kutsuu sunnuntaina.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä Johanna Tukiainen?

Onko havaintoa jostain päin Suomea? Hyviä arvauksia? Onko Lallilassa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta