Vaimolla tosi hyvä pylly, kiva kun yökerhossa miehet huomaavat

Anonyymi_Mies40

35v vaimolla on viimeisen päälle treenattu takamus joka naisellisen lantion ja vyötärön kanssa näyttää tosi hyvältä tiukoissa farkuissa ja korkeissa korkkareissa. Melko tuhmaa kun yökerhoissa miehet kyttäävät perään ja ruuhkassa koittavat vähän kosketellakin. Tanssilattialla pyörittää sitä oikein viimeisen päälle ja tykkää kun nuoremmat miehet tulevat vonkaamaan ja ottamaan vähän tuntumaakin. Hotellilla sitten mukava fiilistellä jos olisi menty vielä pidemmällekin... Tälläistä meillä ;) , mitäs mieltä olette ?

9

<50

Vastaukset

 • Vaimosi voi istua mun naamalle samalla kun runkkaa korkkareilla mun kullia niin että laukean. Korkkarit ja pikkarit muistoksi, vaimo saa laueta pillumehunsa mun naamalle.

  • Eihän nyt korkkareita aleta pois lahjoittamaan, pitäähän ne olla senkin takia että voi myöhemmin ne jalassa muistella mitä tuli tehtyä.


  • Yökerhon vessassa kunnon käsihoito .. kaunis pitkäkynsinen käsi vatkaa kullista spermat niin että ruiskahtaa.


 • Meillä on samanlaisia kokemuksia ja oli mukava kuulla että löytyy muita samanlaisia pareja. Vaimo on 31 ja myös hän on todella seksikäs vartinen ja hyvän näköinen nainen. Samat jutut meilläkin. Välillä mennään hotelliin ja vaimo pukeutuu oikein paljastavasti ja seksikkäästi iltaa varten.

  On kyllä kiihottavaa katsella viereisestä pöydästä miten miehet häntä katselevat ja koskettelevat (puristelevat, sivelevät ja jotkut läpsivätkin) tanssin aikana. Hänellä on myös oikea herkkuperä ja kireissä läpi kuultavissa trikoissa oikein nautittava. Varsinkin kun alla on vaan seksyt pikkuiset stringit.

  • Kuulostaa kanssa oikein mainiolta. Millaisissa yökerhoissa käytte ?


 • Lähestyisin vaimosi kiihottavaa peppua baaritiskin läheisyydessä törmäten vahingossa takaapäin pakaroihin pyydellen anteeksi törmäystä ja tarjoaisin drinkit ja pyytäisin tanssimaan parit hitaat jolloin käteni lähestyisivät hittaasti tanssin aikana pakaroita hellästi tutkien ja kovana seisova kaluni hieroisi vaimosi pillun huulia samalla tuntisin nännien kovettumisen ja ehkä huulten turpoamisen vasten kaluani kiihottais ottaa hänet takaapäin baarin wessassa !

  • Ei nykyään kyllä tule enää hitaita joten vähän enemmän vaatii, tanssilattialla pitää olla temmossa mukana kun kiinteä pylly hinkuttaa sinua vasten. Samalla voi tietty sopivasti kädelläkin ottaa tuntumaan.


 • Muistathan naida vaimoasi peräsuoleen riittävän usein!

 • Missäs tämä kahdeksas ihme on nähtävillä?

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.