Veikkaus pyrkii kasvattamaan nettipelaajiensa tappioita jättisummilla

VoitotonPutkiVenyy

Siinä, kun ihmettelet miksi et koskaan voita eikä juuri kukaan muukaan, vaikka mainokset lupaavat kuun taivaalta, luepa Veikkauksen strategiasta: (lähde Talouselämä ja koko juttu siellä)

Veikkaus pyrkii kasvattamaan nettipelaajiensa tappioita jättisummilla – nimesi ”parhaiksi asiakkaiksi” keskimäärin 700 €/kk häviävät

Valtion rahapeliyhtiö Veikkaus pyrkii tuntuvasti kasvattamaan pottia, jonka suomalaiset pelaajat häviävät sille eli pelikatetta (Veikkauksen tuotot, josta vähennetty pelaajille maksetut voitot) kasvattamalla ”target-asiakkaiden” pelikatetta, eli heidän Veikkaukselle häviämiään rahoja. Parhaat asiakkaat ovat Veikkauksen esitysmateriaalin mukaan ”kilpailtua tarjoamaa pelaavia suurpelaajia”, joiden pelikatteen, eli Veikkaukselle hävittyjen rahojen, keskiarvo on 700 euroa kuussa henkeä kohden. Yhteensä ”parhaiden asiakkaiden” häviämät rahat olivat vuoden ajanjaksolla 193 miljoonaa euroa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tutkimuspäällikkö Susanna Raisamo arvioi yleisellä tasolla, että pelikatteen kasvattamistavoite tekisi rahapelihaittojen torjunnasta entistä haastavampaa. ”Suomalaisen rahapelijärjestelmän päätavoite on ehkäistä ja vähentää rahapelaamisesta aiheutuvia haittoja”, hän muistuttaa.

31

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anonyymi_WpU

      Mauton artikkeli.
      Veikkaus Oy on nimensä mukaisesti osakeyhtiö ja osakeyhtiön tarkoitus on tuottaa osakkeenomistajille voittoa,
      Seuraavaksi TalSa kai kertoo kuinka Kesko kiristää nälkäisiä asiakkaita vaatimalla maksua sapuskasta.

      • Anonyymi

        Veikkaus on yhdistymisen jälkeen vain heikentänyt ns,"voittoja" jotka aivan alaarvoisia ja kusettamisen vahva maku jää suuhun, vain sarekosket ja muu johtoporras on hyötynyt puolenmiljoonan tuloillaan, tästä uudistuksesta,, eikä suinkaan kukaan muu.Pelien jatkuvat ns. Uudistukset ovat heikentäneet niin ,ettei näillä veikkauksen peleillä ainakaan voita mitään. Pelaajat maksavat sarekoskien liiiian isoja palkkioita ja bonuksia vain.
        Siksi lopetin tämän johtajien palkkioiden maksamisen.


      • Anonyymi

        Ei ole mauton, veikkaus on valtion huijausfirma nro 1. Pelkkää 200 vedätystä ja kusetusta koko touhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mauton, veikkaus on valtion huijausfirma nro 1. Pelkkää 200 vedätystä ja kusetusta koko touhu.

        200% siis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaus on yhdistymisen jälkeen vain heikentänyt ns,"voittoja" jotka aivan alaarvoisia ja kusettamisen vahva maku jää suuhun, vain sarekosket ja muu johtoporras on hyötynyt puolenmiljoonan tuloillaan, tästä uudistuksesta,, eikä suinkaan kukaan muu.Pelien jatkuvat ns. Uudistukset ovat heikentäneet niin ,ettei näillä veikkauksen peleillä ainakaan voita mitään. Pelaajat maksavat sarekoskien liiiian isoja palkkioita ja bonuksia vain.
        Siksi lopetin tämän johtajien palkkioiden maksamisen.

        Sarekosket ja muu johtoporras ymmärtäisin jos olisivat itse aikaiseksi omalla yrityksellä kova palkkaisia vaan kun veikkaus ei ole yksityinen ollut. Laitetaan maanviljeliäyrittäjä vertailuun noh, pien maanviljeliää ei voi olla olemassa. Sarekosket ja muu johtoporras mussuttaa läpimässä fritti, scampi e chianti, calamari, eccola per me zuppa romana makkaroita, piirakoita verraten maanviljeliä elää uutisoinnin mukaan sillä mikä tulee perseestä. Ei kukaan välitä Sarekosket ja muu johtoporras lukisivat tän vain, muha ha haaa. Aivan sama mulle, vähemmin enemmin proffesorien keskustelua24fi elämä mitä koet eläväsi on aikapoimuhologrammi valhetta tekee Sarekosket ja muu johtoporras naurut tyhjäksi joten nauru on vapaaa.


    • VoiEiåå

      Vapaa ehtoisesti rahoitamme veikkauksen johdon luksusta.

    • ihmejakumma

      Päätetäänpäs nyt että ihmiset häviää vähän enemmän? Noin vaan pystyvät säätämään ihmisten onnea satunnaisuuteen perustuvissa peleissä, aika outoa!

      • Anonyymi

        Se on tosi outoa. Se kertoo selvästi ettei arvonta pelejä arvota vaan valitaan niin että tuotto mahdollisimman hyvä


    • Omakohtaista_kokemusta

      Kun suurin osa Veikkauksen harjoittamasta liiketoiminnasta on mennyt ja siirtynyt nettiin, eli verkon kautta ihmisten harjoittamaan pelaamiseen, se myöskin mahdollistaa yritykseltä paljon.
      Itsellänikin ensin tuli voittoja jonkin verran, mutta nykyisin ei enää oikeastaan lainkaan mitään, eli ei yhtään. Etenkin, jos sitten sattuu vieläpä kritisoimaan kyseistä firmaa, tai sen toiminnassa olevia yrityksiä, vaikkapa väärin maksetuista pelivoitoista, niin vielä huonommin alkaa jostakin kumman syystä tulla pelivoittoja.

      Sattumaako kaikki, vaiko ei?
      Sitäpaitsi verkossa, eli netissä kyseisen yrityksen nettisivuilla pelatessa se mahdollistaa aika paljon manipulointimahdollisuuksia.

      Itse nimittäin olen pelannut sekä verkon, että paikallisen R-Kioskin kautta pelejä. -Ja vaikka kuinka olen esim. tarkistanut pelitositteeni, ja olen taatusti nähnyt aivan oikein, että pelitositteessani on yhdeksän oikein Kaikki, tai ei mitään pelissä, niin olen saanut voitonmaksua vain joko 1.50, tai korkeintaan 3 euroa takaisin. Ihan kokeeksi vahdoin pelipaikkaa, koska en enää luottanut omalla paikkakunnallani olevaan R-Kioskiin. Niin pari viikkoa sitten tositteessani oli 12 euron voitto. Kolme pienempää voittoa, ja se yhdeksän numeroa oikein Kaikki tai ei mitään pelissä. En lähtenyt kyselemään Veikkaukselta, että kuinka paljon mistäkin voitosta sai. Mutta lähden siitä oletuksesta, että sillä ysillä oikein sai sen noin seitsemän euroa, ja muut olivat pienempiä voittoja.

      Nk. itse asiassa olen arvellutkin. Että sillä ysillä pitäisi tulla kolmea euroa huomattavasti enemmän.

      Ongelma oli vain siinä, että minunkin olisi pitänyt ottaa kopio omasta tositteestani, jotta olisin voinut näyttää Veikkauksellekin se, että minua viilattiin linssiin paikallisessa R-Kioskissa.

      Nyt tilanne on jostakin syystä se, että ainakin parin, kolmen kuukauden aikana minulle ei ole yhtään juurikaan voittoja.

      Joten taidan lopettaa pelaamisen ihan kokonaan.

      Ihan hyvästä syystä.

      Alkaa enemmän, tai vähemmän tuntua siltä, että joko Veikkaus, tai mikä tahansa kusettaa hyväksikäytettäviä hölmöjä, tyhmiä ja köyhiä vain linssiin.

      Olen jo pidemmän aikaa seurannut Veikkauksen toimintaa. Uusia pelejä tulee koko ajan lisää. - Ja mainostetaan vähän väliä sitä, että kuinka "pienillä summilla, kuten 1.50 eurolla" on voitettu jossakin pelissä peräti miljoona.

      Kyllä se nyt vaan on, että Veikkaus on pelkkä kansalaisten kusetusfirma. Jolla köyhiltä vain viedään rahat pois kylmän viileästi ja graavisti.

      Omatuntoahan ei tietenkään tarvitse ollakaan.

      Luottamus meni lopullisesti kyseisen firman toimintaan.

      Sekin Veikkauksen väittämä, että voitot tulee, tai osuu kohdalle sattumanvaraisesti on todennäköisesti pelkkä valhe.
      Epäilen vahvasti voittojen ja pelimaksujen järjestämistä, eli manipulointia.
      Se on aika helppoa, etenkin verkossa. Nykyisen tietotekniikan nopean välityksen takia ja ansiosta. Koska nimittäin hyvin nopeasti pystyy blokkaamaan tiettyjen valittujen pelaajien kohdalta heidän kohdaltaan pelissä häviämiset.

      En pitäisi minään ihmeenä sitäkään, etteikö kyseisellä firmalla ole ns. mustia listoja olemassa. Etenkin niiden kohdalta, jotka uskaltavat vähänkään kritisoida joko kyseisen firman, tai pelimyyntipaikkojen toimintaa.

      • Reilua_Eikö

        9 oikein tuloksella kerroin on 5. Eli jos pelaat 0,50€ Saat takaisin 2,50€


      • HöpöHöpöUkko

        5€ takaisin jos eurolla pelasit.
        2€ mennyt är kiskan omaan taskuun.
        Reilua, onko?


    • ei-idän-ihmeitä

      Kirjoitin jo vuosi sitten tänne kummallinen 500 voitto meni pienimmillä panoksilla takaisin alle 20 suurimmalla voitolla muutamassa viikossa. Käsikijoituksen käännös kuin suoraan Saunalahti Laama mainoksesta, tahtoisin rauha olisi maan päällä.

    • selväkäyttötarkoitus

      Halltius kahmaisee tallerit Suomen nousenvan talouden "yhteiseen" hyvään sekä sen 2 miljardin yllättävään lisä tarpeeseen.

    • nieminenka

      Tässä olisi vaaliteemaa jos missä saada tämä rahapelibisnes kuriin. Oli kyllä taas niin mauton rimanalitus Veikkaukselta. Tuo Veikkaus pitäisi äkkiä purkaa ja hoitaa lisenssimalli käyttöön. Veikkauksella ei ole mitään osaamista millään osa-alueella, paljon parempi lopputulos saavutettaisiin lisenssimallilla.

    • TrebentMuscular57

      Ydinkysymys: Miksi me suomalaiset lotto-höynäytetyt emme pysty menemään ryhmäboikottiin? Kun sen tietää, että rahaa vain ja ainoastaan menettää. Rahaa, jota voisi käyttää johonkin hyödylliseen. Ei lohduta 0,001 % "mahdollisuus" päävoittoon.

      • anonyymi_mnu

        Ydinvastaus: näytä esimerkkiä, jonkun täytyy aina olla se ensimmäinen.


    • badpublicity

      On se liikuttavaa,kun yhtiö VILPITTÖMÄSTI onnittelee itseään iltapvälehden kommenttiosiossa. Kannattaisi vaihtaa sanamuotoa, ei ole uskottavaa, että kaikki onnittelevat samoin sanoin.
      Kätevästi Lohjalta kipaisee joku kenties ennalta valittu voittokahveilla. toisin kun pohjoisemmasta Suomesta.

    • Flflflfl

      Lohjalla on ollut tuntuvasti voitto onnea viimeiset ajat.. jokku haamuostaja ai hyväveli.. euromiljoonat.. arpamiljoonqt.. kenovlitot.. llttlvoitot.. Lohja lohja.. veikka ei edes yeitä enää peitellä härskiyttään.. voitot Varkauteen tai Ruokolahdelle..

    • näilläeväilläs

      Älkää pelatko nettipelejä. Ja jos pelaatte veikan pelejä niin ainoastaan taitopelejä ja niihin tiukka viikkobudjetti. Pidätte sen siis vain viihteenä ette potentiaalisena rahanlähteenä ja ratkaisuna köyhyyteen koska sellaisesta siihen ei ole.

    • Anonyymi

      Kenossa usein perättäisiä numeroita 6-8 kpl tai yksi välistä pois js pitkää suoraa...vie lappuja pois voitoista hurjan määrän, tämä alkoi kun siirtyi tietokone arvontaan...sattumaako?

    • Anonyymi

      Nytpä onkin mielenkiintoista nähdä miten pelaajien mielenkiintoa pidetään yllä. Ihmisten liikkumista rajoitetaan, kenties enää ei pääsyä pelipaikoille.
      Pidetäänkö potit jakamatta kuukausia ja ripotellaan pelkkiä alavoittoja kansalle vai taipuuko yhtiö jakamaan isoja päävoittoja nettipelaajille? No kenties korkeintaan nettiporukoille.
      Ehkä kannataa seurata tilannetta ennen kuin turhaan suoltaa sinne rahojaan.

      • Anonyymi

        Hyvä ja totuudenmukainen kirjoitus.
        Asia on juuri noin.


      • Anonyymi

        Nettiyhteydet toimii ainakin toistaiseksi joten haaveilupelien pelaaminen sujuu kuten ennenkin.


    • Anonyymi

      Kyllä on nettipeleissä casinopuolella vedetty hanat kiinni. Samoin sieltä on hävinnyt ne pelit joissa aina voitti pelirahaa kuten se alienpeli ja football peli. Nyt siellä on vain näitä samankaltaisia paskapelejä jotka vie vaan rahaa koko ajan eikä tule takaisin mitään. Ennen sai freepelitkin helposti, nykyään niitä ei tule ollenkaan. Laitoin kiinni kokonaan tuon puolen ja ensi vuonna menee ne ttipelitkokonaisuudessaan poikki, muutama ikipeli vielä elossa.

      • Anonyymi

        Että pelasit sitten niitä "aina voitti"- pelejä...paljonko olet eläissäsi jäänyt voitolle..?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että pelasit sitten niitä "aina voitti"- pelejä...paljonko olet eläissäsi jäänyt voitolle..?

        Pelirahaa eli pelirahaa. Totosta voitin liki 15 000 euroa sillä pelirahalla.


    • Anonyymi

      Siis jårkyttävää eli onnella elintuurilla mitään tekoa feikan peleissä. Siksipä minäkin sanoin irti koko pelitilin kun vliton voittoa ei koskaan saapunut!
      Miettikää nyt!
      Lotostakin saa kokonaista KAKSI euroa jos saa puolet oikein loton numeroista!! Kaikki pelkkää feikkausta ja editointia! Atk kikaailua! Lopettakaa kaikki pelinne!

    • Anonyymi

      VEIKKAUS(VIEKKAUS) ON SUOMEN SUURIN KUSETTAJA, lupaa ummet ja lammet. Mitä käteen jää? Talousahdingot ruvetperseesee ja känsötkätösee... elkää tuhlatko yhtää sentyiä sinne enään.

    • Anonyymi

      Täytyykin siirtää pelitilille juuri siirretyt eurot takaisin pankkitilille.
      Kyllästynyt rahoittamaan Saksan ja muun Euroopan eurojackpot voittoja sekä loton ja ejpotin pk seudun nettimiljoonavoittoja sekä pelifirman johdon ja henkilöstön palkkoja ja luontaisetuja.
      En asu Siilinjärvellä joten kupongillakaan ei kannata osallistua.
      Asiakkaat katoavat, Veikkaus myy jo taulujaan, pian muuta irtaimistoa

      • Anonyymi

        Voi että:)))


    • Anonyymi

      Jep täytyt lopettaa koko pelitili k use tuspelien takis

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe