Haapaveden kauriin metsästäjät

EMJ

On röyhkeäksi mennyt ku yritetään jo pihoista hakea ja ajaa laillisille pyynti alueille Kauriita. On kyllä kumma ettei näitä kauriin kiihko metsästäjiä saada kuriin. Tuosta hommasta kärsii muut metsästäjät. Kyllä nyt on sellainen päätös tehty. MAAN VUOKRAUSTA EN SEURALLE JATKA. Miettikääpä seurauksia ketkä tunnisti itsensä näistä teoista.

41

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suolapanoksillapersiille

      No, sekö Kauriskin pitää tappaa, johan nyt on ite perkele, ettei niin kaunis eläin saa olla rauhassa ja vapaalla, miksi senkin viattoman eläimen kimppuun pitää käydä, eläimen joka ei koskaan tee kenellekkään mitään pahaa.
      Lapset saavat olla vapaasti ulkona, kulkea metsissä ym. ei ole pelkoa, että kauris syö heitä.
      JOS SAATANAN KETALLEET ette jätä niitä Kauriita rauhaan, niin katotaan sitten kenen perseelle pamahtaa !

    • Mehtämies443

      Missä ja milloin tämä tapahtui? Vai onko taas joku satuilemassa?

    • EMJ

      Tämä tapahtui eilen aamusta. Itsekkin olen metsämies. Mopo on eräillä karannut aika paljon viimeisten parin vuoden aikana.

    • Jupessikka

      Keskustassa vai missä tälläistä törkeää hommaa

      • kepukeppi

        Keskustalaisten
        eli kepulaisten
        hommia.


    • rauhotus

      Kyllä tämmöiset metsästäjät pitää saada kuriin ja metsästyskieltoon niin kuin kotieläimenkin laiminlyönnistä ja kyllä pitää olla äärimmäinen tappaja joka noita "raskii ampua" kaupat on täynnä lihaa hakekoot sieltä ja syynä seuratkin kun annetaan metsästää ei noita ole vielä haitalle asti näkynyt.!

    • Torssonen

      Alottajalle vinkkaappa missä ja milloin niin yritetään lopettaa
      semmonen touhu

      • JussiForever

        Vattukylällä soon se lihan himo.


    • Mehtämies34

      Taas paskaa puhetta, kun ei osaa edes sanoa missä tarkalleen tämä on tapahtunut. Hohhhoijaa

      • JussiForever

        Hietamäentillä 8


      • maaton

        Ei oo paskapuhetta pihasta on alettu metästään.


    • oaskdkodas

      Soita niille Cavatina.

      Kitaralla.

    • Kettumies77

      Niin mutta ei tule paikkaa tietoon. Uskon että tätä ei tapahtunutkaan ollenkaan. Helposti olisi selvitettävissä nämä tyypit kun tulisi vain paikka selville. Nyt heitellään vain herjaa metsästäjille eli joku trolli ärsyttää ja me vielä jatkamme tätä keskeustelua.

    • Tämäontosi

      Ei ole trolli. Humalojalla tämä sattu lauantai aamuna. Osoitetta ei tänne laiteta, kiitos. Laumassa on 3 kaurista ja käyvät luvalla pihassa niille tarjolla olevaa ruokaa syömässä. Ovat jo 2-3 vuotta tässä talvisin asuneet. Pihalta kävi metsästäjät niitä etsimässä. Todella röyhkeä ja lapsellinen teko.

      • Eihän tälläistäkään voi millään estää jos et mitän tarkkoja tietoja anna


    • Kohtuumehtäsräjä

      Ok taitaa olla samat pojat jotka viime vuonna ampuivat partaperältä 4 kaurista kerralla ja sieltä hävisi sillä samalla kaikki kauriit. Ilmeisesti nuoria poikia kun osa oli ollut mopolla ja mönkijällä liikkeessä vuosi sitten.

    • törkeetä

      Pojat kuriin ja pyssyt pois ja valtiolle.

    • kurittomatnuorukaiset

      Taitavat olla metsästäjäpojat siitä Haapakosken risteyksen läheltä, kuulostais aivan siltä.
      Tuommosta se on, kun kakaroita ei opeteta kunnioittamaan ELÄIMIÄ EIKÄ LÄHIMMÄISIÄ.
      Ja nyt saatanan sassiin levittään se mökki ja tussarit pois tuommoisilta kakaroilta ja heti POLIISILLE TIETO .

      • Naapurierkki77

        Nyt taitaa olla hiukan väärää tietoa sulla


      • Joojuu

        Elekkää nyt herrajumalan lestat niitä kauriita takapihoillanne ruoki nesaa ruokaa metästäki eikä tunnu omassakaan ohkasessa pussissakaan ja niillekkin on ihan metästyslaissa sääjetty omat metsästys kiintiöt ja ampuma ajat että turhaa täälä mitään valitat


      • onko

        Onko tekijöillä nimi?


      • pyssytpois

        Yrittääkö täällä nämä ns: metsästäjät kääntää asiat toisinpäin tässä asiassa , kyllä jokainen saa ruokkia pikkulintuja ja esim: kauriita pihallaan ja onhan se ilo katsella ja helpottaa eläinten talvea ruuan suhteen.Ps.Vielä kerran parempi elävänä kuin kuolleena.


    • Ajjajjaj

      Taitaa olla vaan jonku keksimää paskaa kobo homma

    • Jotainrajaa

      Hienoa että aikuiset ihmiset syyttelevät netissä muita, tietämättä mitään varmaksi. Ja vallan hyvin tiedetään ketä mahdollisesti tarkoitetaan. Sen voin varmaksi sanoa että ”risteyksen nuorukaiset” eivät _todellakaan_ ole asialla. Selvitetään ensin asiat varmoiksi ja mennään ja sanotaan asiasta kasvotusten. Hankala varmaankin ryykätä toisten pihoille kauriita kaatamaan, jos ei edes metsästä kauriita :D

    • pyssytpois

      Elekeepä tappajat tehkö tyhjäksi näitä tekosianne .Ei ole kysymys pihoille kaatamisesta vaan" hätistelystä " jotta saataisiin kauriit sellaiseen paikkaan jossa ne vois ampua muka sallitusti.Sanonpa vaan että kyllä on kova "tappamisvimma"jos näin menetellään ja muutenki on paljon kauniinpaa katsella " kauriita elävänä kuin kuolleena".!

      • Jotainrajaa

        Jos kerta ollaan nähty että ollaan hätistelty, niin eikö silloin tiedetä nimetkin ja niihin voidaan puuttua asianmukaisesti? Muistetaan että ei spekuloida ja syytetä, kun tiedostamme mitä voi valheellisen tiedon välittämisen seurauksena käydä (katse lakikirjaan). Eihän tuollainen toiminta ole oikein missään muotoa, mutta toisten syyttäminen ilman varmaa tietoa on erittäin väärin. Voi voi ja vielä kerran voi.


    • HÄVETKÄÄ

      Antakaa olla niitten KAURIITTEN on tosi KAUNIS ELÄIN ilo olisi katsella, jos sellainen eläin tulisi pihaan, ottaisin sisälle asti syömään.
      Miksi niitä pitää tappaa ?
      SINÄ JOKA TAPAT KAURIITA jos sinulla on noin kova puute ruoasta, niin mene sosiaalitoimistoon !!!!!!!!!!!!!!!
      SE KENEN NUORISO ON KAURIITTEN PERÄSSÄ, täytyy sanoa, etteivät ole saaneet MINKÄÄLAISTA KOTIKASVATUSTA kuinka eläimiä arvostetaan ja kohdellaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ei millään voisi uskoa, että täällä on noin alkukantaista nuorisoa, että tapetaan KAURIITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • 1970k

        Taitaa olla valkonen suzuki asialla


      • Grr

        Vaalea maasturi kierteli ja sieltä jalkauduttiin jälkiä seuraamaan.


      • Pyörällä-Päästään
        Grr kirjoitti:

        Vaalea maasturi kierteli ja sieltä jalkauduttiin jälkiä seuraamaan.

        Polkupyörällä kierteli ja sitten jalkaduttiin puujaloille jälkiä seuraamaan, puujalkojen jälkiä.


    • olipaveto

      Etkö muuta keksinyt tekosiasi pelastamaan, kun piti tuollainen artikkeli tuohon laittaa. Aivan samalla tavalla niitä punkkeja on kaikissa metsäneläimissä !
      Huvittavaa lukea, kun muuta et puolustuksesi keksinyt, on niin läpinäkyvää, että naurattaa !

    • sako308

      150m on se raja josta saa vaikka ampua kauriin. Se matka ei ole pitkä ja monesta voi tuntua pihapiiriin kuuluvaksi matkaksi.
      Kauris on tuhoeläin siinä missä hirvet.Maanviljelijoitten riesa kun repii paalit rikki.
      Kolmanneksi kauris kanta on lisääntynyt räjähdysmäisesti, että hyvin suotavaa pitää kanta kurissa metsästyksellä.
      Turha tänne on tulla itkemään, ilmoitus poliisille,jos joku on tehnyt väärin. Se että kaurit katoaa talvella ruokinalta ei aina tarkoita sitä että ne olisi metsästetty. Nekin ovat vaelluseläimiä.

      • JaPahsti

        Oon samaa mieltä kyllä se tuo aloitaja on nyt lääpän jäljillä.


    • muumitpoiskotoa

      Siinäpä paljastit itsesi kun tulit ampumista puolustaan. Totta kait ne Kauriit ja muutkin eläimet etsivät ruokaa,.. NIINHÄN .. SINÄKIN .. TEET.. eläimillä ei vain ole sitä rahapussia jolla voisivat mennä kauppaan.
      Kauriit ym. vastaavat eläimet ovat erittäin sivistyneitä, hienoja ja hentoja eläimiä, jotka eivät tee kenellekkään mitään pahaa, jotenka se ainoa PAHA ON SEN HENKILÖN SYDÄMMESSÄ JOKA
      HALUAA AMPUA.
      Teidän on aivan turha puolustella tekojanne ja itseänne milläänlailla, sillä se vika on ainoastaan ampujan korvien välissä, siellä kun ei kaikki MUUMIT ole kotona, vaan osa on karannut, niin silloin tulee tuollaisia ajatuksia ja tekosia.

      • Grr

        Eivätköhän tämän seudun talvet ja petoeläimet pidä kauriskannan kurissa että eivät oikeasti niin suuria tuhoja tee. Ai niin, ne pedotkin tosiaan halutaan metsästää sieltä pois.. Me ihmiset olemme kuitenkin petoeläimistä vaarallisimpia ja arvaamattomimpia, ahneudessamme ja häikäilemättömyydessämme vailla vertaa.


    • EMJ

      Nyt ei ole minun kirjoituksella mitään tarkoitusta sillä etteikö Kaurista saa metsästää. Nyt on kyse siitä että noudatetaan hyviä tapoja,ettei mennä toisten pihoilta niitä ajamaan pois. Pyydetään laillisilla pyynti alueilla niitä ja annetaan toisten ruokinta paikat rauhassa. Nämä seikat on karannut käsistä.

    • sepittäjät

      Kyllä näillä "Metsästäjillä "sepityksiä piisaa" Kohta kaikki on" tuhoeläimiä"ja repivät paalit rikki " Naakat pitää ampua kun repivät paaleja ja mitä vielä? Onhan niitä joskus Karhukin vihoissaan paiskinut ,Mitä seuraavaksi "sepitetään"Eläinten pään menoksi.?

      • Grr

        En minäkään mitään metsästyksen täyskieltoa tarkoita. Mutta 150m talosta ja pum ei tunnu hyvältä, eläimiä hätistellään ammuttavaksi. Ei täällä ole mitään isoa laumaa kauriita vaan muutama yksilö käy säännöllisesti syömässä pihassa. Ne ovat pieniä eläimiä eivätkä niiden jalat ole parhaat mahdolliset etenemiseen syvässä lumessa. Niitä on mukava katsella ja niiden käyntiä aina odottaa. Myös talvilintuja ruokitaan ja seurataan. Rehupaaleja ei myöskään ole saatavana lähistöllä ja tuskinpa ne kiinnostavat jos on muuta ruokaa.


      • narinarieinaripani

        Sitä kun vieraantuu luonnosta ja ihmisistä,niin ainoat ystävät ovat eläimet.
        Suosittelisin vaikka eläkeläiseten kans boccia pelaamaa, eikä tänne tulla narisemaan joutenpäiväsiä.


    • Voi

      Hyvänen aika lopeta jo tuo jauhaminen ja anna kauriille myös ajatuksissa rauha, niillä alkoi rauhoitus tänään. Ei kai tuo elämää suurempi asia liene kuten ehkä saa huomata noista viesteistä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe