Mitä Lääkäriliitto haluaa tuoda esille?

Nyt palstan abortinvastustajille kysymyksiä. Suomessa on tehty abortteja vuodesta 1970 lähtien noin 600 000 (Päivi Räsäsen laskelmien mukaan). Suomessa on siis ollut aborttioikeus kohta 50 vuotta, koska naiset tähän lainpykälään vedoten on saaneet abortin kun ovat sen tarvinneet. Räsäsen (lääkäri itsekin) mukaan lupahakemus on vain muodollisuus.

1. Vastustaako Lääkäriliitto aborttioikeutta? Kyllä vaiko ei?
2. Millä tavalla Lääkäriliitto on toiminut tai toimii evätäkseen naisilta aborttioikeuden?

98

567

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jotta syntymättömän oikeudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niitä pitäisi ajatella jo paljon ennen hedelmöitystä. Perhesuunnittelu ja ei-toivottujen raskauksien ehkäiseminen ovat syntymättömän kunnioittamista. Varhaisimpaankin sikiöön sisältyy ihmiselämän mahdollisuus. Raskauden keskeyttämisestä ei saisi tulla lain sallima rutiiniasia tai ehkäisykeino.

   Se, että sikiön ihmisarvo ja oikeudet ovat filosofisesti vaikeasti määritettäviä ja juridisesti heikkoja, korostaa lääkärin eettistä velvollisuutta tukea syntymättömän oikeuksia. Sikiö ei voi itse puolustaa oikeuksiaan, mutta lääkärillä on tähän tehtäviensä vuoksi monia mahdollisuuksia.

   Nämä ovat selkeitä Lääkäriliiton kannanottoja ihmisyksilön oikeudesta omaan elämäänsä ja myös sen oikeuden kunnioittamista. Lääkäriliitto kunnioittaa jokaisen yksilön arvoa ja oikeutta omaan elämäänsä, vaikka sitten joutuukin virkamiehenä tekemään erikseen lain salliman toimenpiteen.

   • Mitä eroa on abortoidulla ja spontaaniabortoidulla?

    Jälkimmäisiä on ainakin enemmän.

    (tietänet mitä tarkoittaa spontaani abortti)


   • Anonyymi

    ”Lääkäriliitto kunnioittaa jokaisen yksilön arvoa ja oikeutta omaan elämäänsä, ”

    *huutonaurua *

    Ei todellakaan kunnioita. Ainoa mikä lääkäreitä kiinnostaa on raha, raha ja vieläkerran raha.

    Ei ole häijynpää ihmislaatua kuin lääkärillä.
    Ja siitä p* sakista sakeutuu pahin esimiehiksi.

    Katsokaa HUSn ja THLn puhuvia päitä.
    Ne pisti koko Suomen valtion oman idioottimaisen ahneutensa panttivangiksi.

    Lääkäri liturgia on läpivalaistu. No more, ei enää ...


   • Anonyymi

    "Jotta syntymättömän oikeudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niitä pitäisi ajatella jo paljon ennen hedelmöitystä"

    Meinaako tämä mitä?


   • Anonyymi

    "Jotta syntymättömän oikeudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niitä pitäisi ajatella jo paljon ennen hedelmöitystä."..

    Kyllä. Mieti sinäkin kaksi kertaa ennen kuin otat katkiksen housuista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Jotta syntymättömän oikeudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niitä pitäisi ajatella jo paljon ennen hedelmöitystä"

    Meinaako tämä mitä?

    Sitä se meinaa!
    Menikö yli hilseen?


   • Anonyymi

    "Varhaisimpaankin sikiöön sisältyy ihmiselämän mahdollisuus."

    Mahdollisuutta ei tarvitse käyttää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Varhaisimpaankin sikiöön sisältyy ihmiselämän mahdollisuus."

    Mahdollisuutta ei tarvitse käyttää.

    Kenen mielestä, murhaajan?


  • 59177

   1. Ei vastusta
   2. Ei mitenkään.

   Lääkäriliitto puolustaa naisen oikeutta saada tarvitessa tur vallinen raskaudenkeskeytys. Ja on torjunut kaikki aloitteet raskaudenkeskeytysten rajoottamisesta. En ole kyllä vastustaja mutta saahan tähän vastata. Kun ei vastustajat kykene selkeisiin vastauksiin. Niin Selvä peli.

   • Lääkäriliiton kantojahan tässä kyseltiin, ei henk.koht. kantoja.


   • HandyMC
    kunhan_vastaan kirjoitti:

    Lääkäriliiton kantojahan tässä kyseltiin, ei henk.koht. kantoja.

    No vastustaako lääkäriliitto abortteja??!


   • HandyMC kirjoitti:

    No vastustaako lääkäriliitto abortteja??!

    Lääkäriliiton jänesethän yllyttävät murhiin, joten kaikkien lääkäriliiton jäsenet pitäisi rovioida. Tai ainakin kätilöt.
    Kätilöt on Suomen suurin sarjamurhaajaryhmittymä.

    Kätilöt on toisaalta pelastanut aika monta Syntynyttä ihmistä.
    Mutta vitun väliin, tärkeintä on, saadaan noidat (ne oikeat ihmistenpelastajat) roviolle.

    t:
    Trollipurri minä.
    Mutt oikeesti munkaan känniset kommentit ei oo ihan samaa luokkaa kun palstaäänen.


  • InhottavaRealistiEiKirj

   Eiköhän vastaus molempiin kysymyksiin ole selvä.

   Lääkäriliitto ei toivo laittomia abortteja tehtävän. Lääkärien näkökulmasta katsottunahan aborttia teetättämään tuleva nainen on yksiselitteisesti potilas. Se, mitä Lääkäriliitto niissä monia kertoja lainatuissa eettisissä ohjeissaankin on todennut, on tämä: äidin ja sikiön välillä voi olla eturistiriita. Tämän ristiriidan voi aiheuttaa luonnollisesti abortti, mutta myös vaikkapa äidin päihteidenkäyttö raskauden aikana.

   Lääkäriliitto toteaakin ohjeistuksessaan hyvin yksiselitteisesti sen, että lainsäädännöllä on abortistakin päätettävä. Tämä on luonnollista. Aborttia pidettiin pitkään rikollisena toimintana ja siksi Suomen kaltaisessa demokraattisessa ja liberaalissa maassa lainsäädäntö ohjaa lääkärien toimintaa niin abortin kuin monien muidenkin toimien suhteen.

   Julkisuudessa on ollut useita Lääkäriliiton kannanottoja ja nekin ovat olleet täällä esillä useita kertoja. Lääkärien omantunnonvapautta aborttien suhteen Lääkäriliitto vastusti. Tämän lisäksi, olen itsekin pariinkin eri otteeseen linkittänyt tänne järjestön johtoon kuuluvien ihmisten näkemyksiä aborttioikeudesta. Kumpikaan heistä ei todellakaan vastustanut aborttioikeutta. Molemmat jutut ovat löydettävissä ka toinen taitaa olla vielä etusivulla.

   Myös kohta 2. on selkeä. Lääkäriliitto ei ole tehnyt mitään käytännön toimia sen suhteen, että aborttioikeutta rajattaisiin. Itse asiassa, lääkärikunnan naisvaltaistuessa yhä enemmän, tuntuu aika lailla epätodennäköiseltä, että koulutetut naiset lähtisivät sille tielle, että alkaisivat laajalti vaatia aborttioikeuden poistamista tai tiukkaa rajaamista.

   Lääkäriliiton edustaja sanoin Alfa-TV:n tänne linkittämässäni keskustestelussa selkeästi, että sikiön ihmisyys on täysin riippuvainen siitä, miten asiaa pohtiva haluaa asian määritellä. Jokainen siis tutkii asiaa omista lähtökohdistaan käsin.,

  • Lääkäriliitto on omassa julkaisussaan tuonut esille, että Ihmisyksilön elämän alkuna voidaan pitää munasolun hedelmöittymishetkeä. Sillä on merkitystä oikeastan vain abortin oikeutusta määriteltäessä ja siksi sananmukaisestikin elintärkeä fakta. Se on myös biologien yksimielinen kanta, koska kaiken elollisen, myös ihmisen elämä alkaa biologian mukaan hedelmöityksestä, poislukien jotkut alkueläimet. Lääkäriliiton mukaan ihmisyksilöllä on oikeus omaan elämäänsä, myös äitinsä kohdussa ollessaan. Sikiö on äitinsä sisällä, kohdussa, mutta ei hänen ruumiinosansa. Tämä sisäkkäisyys luo eräissä tilanteissa eturistiriitoja äidin ja sikiön välille. Niissä jommankumman osapuolen etujen korostaminen äärimmilleen vie mahdottomuuksiin, jopa ihmisyksilön alun kuolemaan tai sikiön vakavan kehitysvaurion seurauksena äidin kuolemaan..

   Kannattaa myös muistaa, että Lääkäriliiton mielestä ongelmaan, milloin sikiöstä tulee ihminen, ei ole olemassa yksiselitteistä biologista, filosofista, juridista, eettistä tai teologista ratkaisua. Sitä ei kerta kaikkiaan ole, vaikka jotkut vetävät tästä johtopäätöksen, että sikiön elämä ei alkaisi hedelmöityksestä, mikä tietenkin on biologian faktojen mukaan mukaan väärä tulkinta, epätosi väittämä.Tosin uskonnollinen vastaus löytyy Vanhasta teatamentista Psalmien kirjasta: "Sinä näit minut jo idussani...". Teologista kannanottoa en minäkään ole löytänyt, en tosin ole sitä juuri etsinytkään.

   Nyt tietysti pitää muistaa, että käsitykset ihmisyksilön elämän alku ja mitä kehitysastetta aletaan kutsua ihmiseksi ovat kaksi eri asiaa biologienkin mielestä. Jälkimmäinenhän on sopimusasia! Kannattaa pitää aina mielessä, kumpaa asiaa kysyy. Minunkin mielestäni yhdessä kehitysasteessa, vauva/lapsi, aletaan puhua ihmisestä eli siitä alkaen, kun hän pystyy elämään kohdun ulkopuolella ja siihen asti puhutaan sikiöstä, edellisestä kehitysasteesta. Kysymys on kuitenkin koko ajan samasta ihmisyksilöstä, satavarmasti.

   Lääkäriliiton julkaisusta saa tietysti kukin oman käsityksensä vahvistuksen, jos sitä valikoivasti lukee oman korvasyyhynsä mukaiset lasit silmillään eikä osaa oikein miettiä, mitä todellisuudessa halutaan määrittää.

   Koko tämä asetelma herättää tietysti kysymyksen, onko humaania, inhimillistä ja luvallista tietoisesti lopettaa ihmisyksilön oikeus elämäänsä, kun meillä ei virallisesti ole laissakaan kuolemantuomio luvallista. Vain laissa mainitussa poikkeustapauksessa tämä tietysti voidaan hoitaa abortilla, mutta eettisyys ja humaanius on kyllä aika kaukana tuosta toimenpiteestä. Siksipä Lääkäriliitto painottaakin kannanotossaan, että jotta syntymättömän oikeudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niitä pitäisi ajatella jo paljon ennen hedelmöitystä. Perhesuunnittelu ja ei-toivottujen raskauksien ehkäiseminen ovat syntymättömän kunnioittamista. Varhaisimpaankin sikiöön sisältyy ihmiselämän mahdollisuus. Raskauden keskeyttämisestä ei saisi tulla lain sallima rutiiniasia tai ehkäisykeino.

   • HMC

    Nimerkki kunhan vastaan:

    Kysytään vielä yksinkertasemmim kuin aloituksen kyssä:

    Onko Lääkäriliitto laillista aborttia vastaan?

    Tähän on vain kyllä tai ei vaihtoehdot.


   • Rasittunut

    "kaiken elollisen, myös ihmisen elämä alkaa biologian mukaan hedelmöityksestä, poislukien jotkut alkueläimet. "

    Ei voi olla että kaiken - mutta poislukien. Nämä kumoaa toisensa.

    Ei vastannut kyssään että vastustaako lääkäriliitto abortteja vai ei.


   • Anonyymi

    "Lääkäriliitto on omassa julkaisussaan tuonut esille, että Ihmisyksilön elämän alkuna voidaan pitää munasolun hedelmöittymishetkeä. Sillä on merkitystä oikeastan vain abortin oikeutusta määriteltäessä ja siksi sananmukaisestikin elintärkeä fakta. Se on myös biologien yksimielinen kanta"

    1.Oikeusasiat kuuluu lainsäätäjälle. 2.Biologit eivät määrittele oikeuksia eikä ota kantaa arvoasioihin. 3. Sotket Lääkäriliiton tekstiä omiin määritelmiisi 4. otat vielä Raamatunkin mukaan tähän "määrittelyyn" vaikka se on uskomus eikä liity mitenkään biologiaan tai lääketieteeseen, juridiikkaan ja on fiktiota. 5. Mikään edellä mainittu ei ole aborttia vastaan. Ei varsinkaan Raamattu.


  • Surullinen juttu ja HMC
   Onko teille todella noin outo juttu, jos asiaa käsittelee laajemmin ja sitten kokoaa käsittelyn loppukappaleessa kasaanja nimenomaan Lääkäriliiton kannan, kuten ap. kysymyksessä mainittiinkin. Ja se loppuyhteenveto olikin tuo: "jotta syntymättömän oikeudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niitä pitäisi ajatella jo paljon ennen hedelmöitystä. Perhesuunnittelu ja ei-toivottujen raskauksien ehkäiseminen ovat syntymättömän kunnioittamista. Varhaisimpaankin sikiöön sisältyy ihmiselämän mahdollisuus. Raskauden keskeyttämisestä ei saisi tulla lain sallima rutiiniasia tai ehkäisykeino." Oliko tämä nyt vaikea lukea ja käsittää. Lääkäriliitto on siis kantansa ilmaisuut kovin ympäripyöreästi, siksi vastaukseni kysymykseen on selkeän ympäripyöreä. Paljonhan täällä on ollut niitä, jotka ovat tehneet Lääkäriliiton julkaisuista kovin VALIKOIVIA yhteenvetoja, mm kyselyn tekijä, joten ihan selväsanaista kantaa ei Lääkäriliitolta, paitsi tietysti tuo "mukavuusabortteihin" viittaama lause: "Raskauden keskeyttämisestä ei saisi tulla lain sallima rutiiniasia tai ehkäisykeino."

   • Anonyymi

    "Lääkäriliitto on siis kantansa ilmaisuut kovin ympäripyöreästi"

    https://www.laakariliitto.fi/uutiset/kannanotot/laakariliiton-mielesta-lakia-raskauden-keskeyttamisesta-tulee-uudistaa/

    Minusta tässä ei ole mitään ympäripyöreää, mitä tulee Lääkäriliiton linjaan abortista.

    Kun kirjoitat toisten tekstiä ja kommentoit sitä, sinun tulee erottaa tekstistä mikä on omaa keksintöäsi ja mikä lainattua. Vasta täällä luki että muka abortti laissa on "selkeästi sanottu" että siittäjä saa päättää abortista jos nainen ei "ymmärrä asiaa" 😆 Ei taida löytyä sellaista kohtaa.

    Oliskin hauskaa kun pitäisi ensin määritellä mikä on se "Ei ymmärtämisen" merkki. Ja kuka sen saisi tehdä. Vaikka: jos nainen esim ei ymmärrä että mies ei halua joutua elatusvelvolliseksi niin mies (siittäjä) saa luvan hakea aborttia naiselle? 😆 Eiei. Kyllä se on niin että nämä holhous - tai nykyisin asioiden hoitajat ym edusmiehisyys päätetään muualla kuin kotisohvalla tai nettikeskustelussa eikä varsinkaan lääkärin vastaanotolla. Se on ihan lakisääteinen asia, kuka on holhouksen tarpeessa. Vaikka abortin vastustaja pitääkin kaikkia naisia holhottavona ja ohjailtavina niin ei se ole kuin oma käsitys naisten ymmärryskyvystä.

    Eihän oma aviomies ole välttämättä siittäjä, eikä nainen edes aina tiedä kuka se on. Entä jos nainen on sinkku, ja hänet on raiskattu? Raiskaajako muka päättää abortista? 😆 Raiskaaja voi olla oma aviomieskin.Raiskaus on nykyään rikos vaikka tekijä on oma elämänkumppani. Ennen

    Olen nauranut ääneen näitä epätoivoisia ilmeisen heikoilla eväillä varustettujen vastustajien jutuille. Missä kuvitteellisessa maailmassa he elää? Siellä on ihan omanlaiset lait ja oma biologia. Onneksi muille on olemassa se oikea laki joka suojaa naisia näiltä fundamentalisteilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Lääkäriliitto on siis kantansa ilmaisuut kovin ympäripyöreästi"

    https://www.laakariliitto.fi/uutiset/kannanotot/laakariliiton-mielesta-lakia-raskauden-keskeyttamisesta-tulee-uudistaa/

    Minusta tässä ei ole mitään ympäripyöreää, mitä tulee Lääkäriliiton linjaan abortista.

    Kun kirjoitat toisten tekstiä ja kommentoit sitä, sinun tulee erottaa tekstistä mikä on omaa keksintöäsi ja mikä lainattua. Vasta täällä luki että muka abortti laissa on "selkeästi sanottu" että siittäjä saa päättää abortista jos nainen ei "ymmärrä asiaa" 😆 Ei taida löytyä sellaista kohtaa.

    Oliskin hauskaa kun pitäisi ensin määritellä mikä on se "Ei ymmärtämisen" merkki. Ja kuka sen saisi tehdä. Vaikka: jos nainen esim ei ymmärrä että mies ei halua joutua elatusvelvolliseksi niin mies (siittäjä) saa luvan hakea aborttia naiselle? 😆 Eiei. Kyllä se on niin että nämä holhous - tai nykyisin asioiden hoitajat ym edusmiehisyys päätetään muualla kuin kotisohvalla tai nettikeskustelussa eikä varsinkaan lääkärin vastaanotolla. Se on ihan lakisääteinen asia, kuka on holhouksen tarpeessa. Vaikka abortin vastustaja pitääkin kaikkia naisia holhottavona ja ohjailtavina niin ei se ole kuin oma käsitys naisten ymmärryskyvystä.

    Eihän oma aviomies ole välttämättä siittäjä, eikä nainen edes aina tiedä kuka se on. Entä jos nainen on sinkku, ja hänet on raiskattu? Raiskaajako muka päättää abortista? 😆 Raiskaaja voi olla oma aviomieskin.Raiskaus on nykyään rikos vaikka tekijä on oma elämänkumppani. Ennen

    Olen nauranut ääneen näitä epätoivoisia ilmeisen heikoilla eväillä varustettujen vastustajien jutuille. Missä kuvitteellisessa maailmassa he elää? Siellä on ihan omanlaiset lait ja oma biologia. Onneksi muille on olemassa se oikea laki joka suojaa naisia näiltä fundamentalisteilta.

    "tulee erottaa tekstistä mikä on omaa keksintöäsi ja mikä lainattua."

    Juu, niinhän sinäkin aina teet. XD Tai vaikka jonkun yksittäisen tyypin mutumielipiteen koko järjestön (koskaan lausumattomasta) kannasta..

    "Siellä on ihan omanlaiset lait ja oma biologia"

    Näille suosijatrollin epätoivoisille lohkaisuille ei tosiaan voi muuta kuin nauraa. XD Kurjaahan se varmaan on aina vain olla heikoilla omien mutukuvitelmien kanssa kun vastassa on ne selkeät tieteelliset faktat..


   • Anonyymi

    "Oliko tämä nyt vaikea lukea ja käsittää. Lääkäriliitto on siis kantansa ilmaisuut kovin ympäripyöreästi, siksi vastaukseni kysymykseen on selkeän ympäripyöreä."

    Lääkäriliiton kanta ei ole ympäripyöreä. Ympäripyöreä on selkeän vastakohta.

    Taidat ympäripyöreästi ohittaa koko raskaana olevan naisen oikeuden terveydenhoitoon potilaana.


  • "Lääkärin pitää noudattaa Suomen lakia, kunnioittaa potilaan VALINTOJA ja pyrkiä varmistamaan potilaan hyvinvointi ja terveys. "

   (Lääkäriliiton toiminnanjohtajan kirjoitus koskien Soinin aborttihulabaloota)

   Lääkäriliitto ei missään kohtaa mainitse, että sen päämäärä on evätä abortit tai toimia vastoin lakia.

  • Anonyymi

   Lääkäriliitto tukee Oma Tahto 2020 aloitetta ja abortti byrokratian helpottamista.

   • Anonyymi

    ...., mutta Lääkäriliitto ei päätä aborttilaista eikä sen sisällöstä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ...., mutta Lääkäriliitto ei päätä aborttilaista eikä sen sisällöstä.

    Lääkäriliitto ei päätä muissakaan asioissa lainsäädännöstä. Esim potilaslaki. Käsitin että aloituksessa kysyttiin Lääkäriliiton kantaa aborttiin.

    Julki on tullut että Lääkäriliitto tukee aborttilain muutosta, joka helpottaa sekä lääkäreiden työtä että potilaan asemaa ja lisäksi säästää rahaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lääkäriliitto ei päätä muissakaan asioissa lainsäädännöstä. Esim potilaslaki. Käsitin että aloituksessa kysyttiin Lääkäriliiton kantaa aborttiin.

    Julki on tullut että Lääkäriliitto tukee aborttilain muutosta, joka helpottaa sekä lääkäreiden työtä että potilaan asemaa ja lisäksi säästää rahaa.

    Juuri näin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ...., mutta Lääkäriliitto ei päätä aborttilaista eikä sen sisällöstä.

    Aloituksessa taidettiin kysyä että mikä on Lääkäriliiton kanta aborttiin. Ei kysytty sitä että kuka aborttilain säätää.

    Kaikki lait säädetään eduskunnassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lääkäriliitto ei päätä muissakaan asioissa lainsäädännöstä. Esim potilaslaki. Käsitin että aloituksessa kysyttiin Lääkäriliiton kantaa aborttiin.

    Julki on tullut että Lääkäriliitto tukee aborttilain muutosta, joka helpottaa sekä lääkäreiden työtä että potilaan asemaa ja lisäksi säästää rahaa.

    "Julki on tullut että Lääkäriliitto tukee aborttilain muutosta"

    Ainoastaan muutaman feminatsien hörhöilyyn aivopestyn näkemykset siellä.. vai joko koko liiton jäsenistöltä oli kysytty ja mikä oli kannatusprosentti?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Julki on tullut että Lääkäriliitto tukee aborttilain muutosta"

    Ainoastaan muutaman feminatsien hörhöilyyn aivopestyn näkemykset siellä.. vai joko koko liiton jäsenistöltä oli kysytty ja mikä oli kannatusprosentti?

    Sitä voit tiedustella suoraan Lääkäriliitosta toiminnanjohtajalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä voit tiedustella suoraan Lääkäriliitosta toiminnanjohtajalta.

    SINÄ tiedustelet ja todistat, kun sellaista (mutua) jatkuvasti täällä julistat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    SINÄ tiedustelet ja todistat, kun sellaista (mutua) jatkuvasti täällä julistat.

    Miksi asiaa pitäisi tiedustella? Lääkäriliiton kanta on selvä. Ei asiassa ole epäselvyyttä. Ei yksikään lääkäri ole julkisuudessa ilmoittanut olevansa eri mieltä kuin liitto.

    Jos olet sitä mieltä, että liiton kanta ei kuvaa jäsenistön kantaa, on ihan oma asiasi etsiä väitteellesi todisteet. Muiden ei tarvitse enää mitään todistella, sillä liiton kanta on esitetty ihan yksiselitteisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi asiaa pitäisi tiedustella? Lääkäriliiton kanta on selvä. Ei asiassa ole epäselvyyttä. Ei yksikään lääkäri ole julkisuudessa ilmoittanut olevansa eri mieltä kuin liitto.

    Jos olet sitä mieltä, että liiton kanta ei kuvaa jäsenistön kantaa, on ihan oma asiasi etsiä väitteellesi todisteet. Muiden ei tarvitse enää mitään todistella, sillä liiton kanta on esitetty ihan yksiselitteisesti.

    "Lääkäriliiton kanta on selvä. "
    "liiton kanta on esitetty ihan yksiselitteisesti."

    Mutu mutu.. näin sitten julistat jonkun muutaman aloitetta kiimailevan henkilön näkemyksen perusteella.. Eli ilmeisesti minkäänlaista tiedustelua tai äänestystä ei järjestössä saati lääkärikunnassa ole tehty, eikä lepsuunnutuksella ole kuin pikku marginaalin kannatus.

    "Ei yksikään lääkäri ole julkisuudessa ilmoittanut olevansa eri mieltä kuin liitto."

    Ja siitä onkin sitten hyvä vedellä taas omat mututulkintansa. XD
    Jos väität kaikkien tai edes enemmistön lääkäreistä tukevan aloitetta, on ihan sinun tehtäväsi etsiä todisteet sille.


  • Anonyymi

   Enemmäkin olisi abortteja pitänyt tehdä sillä tuotokset täyttävät asemat ja ostarit vetelehtimällä ihmisten harmina

   • Anonyymi

    Jospa aloitat siitä harmillisesta tuotoksesta joka näkyy rujossa peilissäsi.
    Vai kärtätkö edelleen tekopyhyydessäsi vain muiden, ja jopa heikompien hengen uhrausta?


  • Anonyymi

   Suomessa on tapahtunut melkoinen kansanmurha. Henki pois vaan.

   • Anonyymi

    Semmosella millä ei ole henkeä ei voi ottaa sitä pois.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Semmosella millä ei ole henkeä ei voi ottaa sitä pois.

    Mukavuusaborttöörit onkin melkoisen hengettömiä hirviöitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mukavuusaborttöörit onkin melkoisen hengettömiä hirviöitä.

    Onko lääkäriliitto hengetön hirviö kun kannattaa aborttilain helpottamista? Onko oma mukavuus siinä taustalla kun haluavat helpottaa omaa työtään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko lääkäriliitto hengetön hirviö kun kannattaa aborttilain helpottamista? Onko oma mukavuus siinä taustalla kun haluavat helpottaa omaa työtään?

    Missä se koko liitto ja jäsenistöstä edes enemmistö on sitä sanonut kannattavansa?
    Ei toki lääkäreistä suurinkaan osa ole hirviöitä kun joutuvat toimimaan kieroutuneen lain velvoittamina pyöveleinä.

    "Onko oma mukavuus siinä taustalla"

    Varmaan voi joillain höyrähtäneillä valaansa rikkovilla luopioilla olla noinkin. Tai sitten ovat vaan niin feminatsien myrkyllisen "naisen oikeus"-sumutuksen pauloissa..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä se koko liitto ja jäsenistöstä edes enemmistö on sitä sanonut kannattavansa?
    Ei toki lääkäreistä suurinkaan osa ole hirviöitä kun joutuvat toimimaan kieroutuneen lain velvoittamina pyöveleinä.

    "Onko oma mukavuus siinä taustalla"

    Varmaan voi joillain höyrähtäneillä valaansa rikkovilla luopioilla olla noinkin. Tai sitten ovat vaan niin feminatsien myrkyllisen "naisen oikeus"-sumutuksen pauloissa..

    Sinäkö puhut Lääkäriliiton jäsenistön puolesta?

    Jos liiton kannanotto ei edusta mielestäsi jäsenistön kantaa, etsi todisteet väitteellesi. Hopi hopi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä se koko liitto ja jäsenistöstä edes enemmistö on sitä sanonut kannattavansa?
    Ei toki lääkäreistä suurinkaan osa ole hirviöitä kun joutuvat toimimaan kieroutuneen lain velvoittamina pyöveleinä.

    "Onko oma mukavuus siinä taustalla"

    Varmaan voi joillain höyrähtäneillä valaansa rikkovilla luopioilla olla noinkin. Tai sitten ovat vaan niin feminatsien myrkyllisen "naisen oikeus"-sumutuksen pauloissa..

    Sinun pitää kääntyä suoraan ko liiton puoleen ja kysyä asiaa sieltä koska he tietää nämä asiat itse parhaiten.

    Voit kertoa myös heille suoraan että jos heillä on kanta asiaan joka poikkeaa omastasi on he "höyrähtäneitä" ja ovat niin heikkoja ja tyhmiä että jotkut feminatsit pyörittää heitä. Tuskin he edes tietää mitä ne on kun ne on vain sinun pään sisällä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinäkö puhut Lääkäriliiton jäsenistön puolesta?

    Jos liiton kannanotto ei edusta mielestäsi jäsenistön kantaa, etsi todisteet väitteellesi. Hopi hopi!

    Ei vaan SINÄ se juurikin niin näytät jatkuvasti tekevän. Antaa tulla nyt vaan ne todisteet sille, että muutaman hörhöilijän näkemys kertoo koko liiton/jäsenistön kannan!

    Tämäkö on vain minun "pääni sisällä"?

    wiktionary.org/wiki/feminatsi
    urbaanisanakirja.com/word/feminatsi/

    Eiköhän lääkärit ole rittävän päteviä käyttämään sanakirjaa jos on tuolta osin aukko sivistyksessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinun pitää kääntyä suoraan ko liiton puoleen ja kysyä asiaa sieltä koska he tietää nämä asiat itse parhaiten.

    Voit kertoa myös heille suoraan että jos heillä on kanta asiaan joka poikkeaa omastasi on he "höyrähtäneitä" ja ovat niin heikkoja ja tyhmiä että jotkut feminatsit pyörittää heitä. Tuskin he edes tietää mitä ne on kun ne on vain sinun pään sisällä.

    Se varsinkin olis mielenkiintoista kun valtaosa lääkäreistä on just naisia = abortinvastustajan päässä feminatseja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei vaan SINÄ se juurikin niin näytät jatkuvasti tekevän. Antaa tulla nyt vaan ne todisteet sille, että muutaman hörhöilijän näkemys kertoo koko liiton/jäsenistön kannan!

    Tämäkö on vain minun "pääni sisällä"?

    wiktionary.org/wiki/feminatsi
    urbaanisanakirja.com/word/feminatsi/

    Eiköhän lääkärit ole rittävän päteviä käyttämään sanakirjaa jos on tuolta osin aukko sivistyksessä.

    Väitätkö siis, että kun julkisuudessa on erilaisten järjestöjen kannanottoja, ne eivät edusta yhdistyksen kantaa? Joku vain puhuu ja kirjoittelee mitä sattuu?

    Voitaisiinko samalla logiikalla väittää, että Päivi Räsänen puhuu vain omissa nimissään ja KD ei puolueena ole abortinvastainen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä se koko liitto ja jäsenistöstä edes enemmistö on sitä sanonut kannattavansa?
    Ei toki lääkäreistä suurinkaan osa ole hirviöitä kun joutuvat toimimaan kieroutuneen lain velvoittamina pyöveleinä.

    "Onko oma mukavuus siinä taustalla"

    Varmaan voi joillain höyrähtäneillä valaansa rikkovilla luopioilla olla noinkin. Tai sitten ovat vaan niin feminatsien myrkyllisen "naisen oikeus"-sumutuksen pauloissa..

    "Varmaan voi joillain höyrähtäneillä valaansa rikkovilla luopioilla olla noinkin"

    Kyllä minustakin abortin vastainen lääkäri eli ne molemmat on höyrähtäneitä ja lääkärin valansa rikkoneita. He kiistää naisen olevan apua kaipaava potilas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se varsinkin olis mielenkiintoista kun valtaosa lääkäreistä on just naisia = abortinvastustajan päässä feminatseja.

    Mitä sekoilet? Missä niistä naisistakaan suurin osa kannattaa lain lepsuunnuttamista ja mieluusti tappaa laps.. eiku toteuttaa mahtavaa "naisen oikeutta" abortteihin osallistumalla?

    "ne eivät edusta yhdistyksen kantaa? Joku vain puhuu ja kirjoittelee mitä sattuu?"

    Kyllä, silloin kun ne on jonkun yksittäisen henkilön näkemysten värittämiä kannanottoja, eikä niitä yleistetä virallisesti missään koko järjestön, tai jopa ammattikunnan kannaksi. Ne kertoo yksinkertaisesti vain, mitä joku tyyppi kyseissä järjestössä on aiheesta mieltä, ei mitään muuta.

    "Päivi Räsänen puhuu vain omissa nimissään ja KD ei puolueena ole abortinvastainen?"

    Puolueilla yleensä on linjansa eri teemojen suhteen, ja KD:n linja nyt sattuu mitä ilmeisimmin olemaan yhtenevä PR:n kanssa.

    "He kiistää naisen olevan apua kaipaava potilas."

    Täysvapaata tappamista hehkuttavat hörhöt kiistää lapsen olevan elintärkeää apua, suojelua ja hengen puolustusta kaipaava potilas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sekoilet? Missä niistä naisistakaan suurin osa kannattaa lain lepsuunnuttamista ja mieluusti tappaa laps.. eiku toteuttaa mahtavaa "naisen oikeutta" abortteihin osallistumalla?

    "ne eivät edusta yhdistyksen kantaa? Joku vain puhuu ja kirjoittelee mitä sattuu?"

    Kyllä, silloin kun ne on jonkun yksittäisen henkilön näkemysten värittämiä kannanottoja, eikä niitä yleistetä virallisesti missään koko järjestön, tai jopa ammattikunnan kannaksi. Ne kertoo yksinkertaisesti vain, mitä joku tyyppi kyseissä järjestössä on aiheesta mieltä, ei mitään muuta.

    "Päivi Räsänen puhuu vain omissa nimissään ja KD ei puolueena ole abortinvastainen?"

    Puolueilla yleensä on linjansa eri teemojen suhteen, ja KD:n linja nyt sattuu mitä ilmeisimmin olemaan yhtenevä PR:n kanssa.

    "He kiistää naisen olevan apua kaipaava potilas."

    Täysvapaata tappamista hehkuttavat hörhöt kiistää lapsen olevan elintärkeää apua, suojelua ja hengen puolustusta kaipaava potilas.

    Missä suurin osa naisista vastustaa lain löysentämistä?

    "Kyllä, silloin kun ne on jonkun yksittäisen henkilön näkemysten värittämiä kannanottoja, eikä niitä yleistetä virallisesti missään koko järjestön, tai jopa ammattikunnan kannaksi. Ne kertoo yksinkertaisesti vain, mitä joku tyyppi kyseissä järjestössä on aiheesta mieltä, ei mitään muuta."

    Omaa kuvitelmaasi. Ei perusteluja.

    "Puolueilla yleensä on linjansa eri teemojen suhteen, ja KD:n linja nyt sattuu mitä ilmeisimmin olemaan yhtenevä PR:n kanssa."

    Onko sitä kysytty kaikilta jäseniltä? Missä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä suurin osa naisista vastustaa lain löysentämistä?

    "Kyllä, silloin kun ne on jonkun yksittäisen henkilön näkemysten värittämiä kannanottoja, eikä niitä yleistetä virallisesti missään koko järjestön, tai jopa ammattikunnan kannaksi. Ne kertoo yksinkertaisesti vain, mitä joku tyyppi kyseissä järjestössä on aiheesta mieltä, ei mitään muuta."

    Omaa kuvitelmaasi. Ei perusteluja.

    "Puolueilla yleensä on linjansa eri teemojen suhteen, ja KD:n linja nyt sattuu mitä ilmeisimmin olemaan yhtenevä PR:n kanssa."

    Onko sitä kysytty kaikilta jäseniltä? Missä?

    "Missä suurin osa naisista vastustaa lain löysentämistä?"

    Kuka tässä ryhtyykään aina väittämään omiaan? Anna tulla niitä todisteita nyt vaan.

    "Omaa kuvitelmaasi. Ei perusteluja."

    Sieltähän vasta "kattavat" perustelut tuli. XD Laput taas silmillä kun et halua nähdä liian tyhjentäviä perusteluja.

    "Onko sitä kysytty kaikilta jäseniltä?"

    Eli se ei siis olekaan mielestäsi KD:n linja? Joko osaat päättää mitä ryhdyt väittämään? :D
    "Voitaisiinko samalla logiikalla väittää, että - - KD ei puolueena ole abortinvastainen?"
    Et sitten enää olekaan sitä mieltä että KD on abortinvastainen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Missä suurin osa naisista vastustaa lain löysentämistä?"

    Kuka tässä ryhtyykään aina väittämään omiaan? Anna tulla niitä todisteita nyt vaan.

    "Omaa kuvitelmaasi. Ei perusteluja."

    Sieltähän vasta "kattavat" perustelut tuli. XD Laput taas silmillä kun et halua nähdä liian tyhjentäviä perusteluja.

    "Onko sitä kysytty kaikilta jäseniltä?"

    Eli se ei siis olekaan mielestäsi KD:n linja? Joko osaat päättää mitä ryhdyt väittämään? :D
    "Voitaisiinko samalla logiikalla väittää, että - - KD ei puolueena ole abortinvastainen?"
    Et sitten enää olekaan sitä mieltä että KD on abortinvastainen?

    Emme voi keskustella ennen kuin selviää, mitä sinä lopulta väität. Kun olet saanut selvitettyä kantasi ja perustellut sen, voimme keskustella taas.

    Eli: väitätkö sinä suomalaisten naisten hyvinkin laajalti vastustavan ajatusta löysemmistä aborttilaeista? Kyllä vai ei?

    KD-jutussa kysymys oli siitä, voidaanko sitä koskevia väittämiä tehdä samaan tapaan kuin sinä rakentelet olkiukkojasi Lääkäriliiton selvästä kannanotoista. Ilmeisesti sinusta kaikki julkisuudessa olevat eri organisaatioiden kannanotot ovat epäselviä, koska kaikilta niiden edustajilta ei ole kysytty mielipidettä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Missä suurin osa naisista vastustaa lain löysentämistä?"

    Kuka tässä ryhtyykään aina väittämään omiaan? Anna tulla niitä todisteita nyt vaan.

    "Omaa kuvitelmaasi. Ei perusteluja."

    Sieltähän vasta "kattavat" perustelut tuli. XD Laput taas silmillä kun et halua nähdä liian tyhjentäviä perusteluja.

    "Onko sitä kysytty kaikilta jäseniltä?"

    Eli se ei siis olekaan mielestäsi KD:n linja? Joko osaat päättää mitä ryhdyt väittämään? :D
    "Voitaisiinko samalla logiikalla väittää, että - - KD ei puolueena ole abortinvastainen?"
    Et sitten enää olekaan sitä mieltä että KD on abortinvastainen?

    Ei mistään asiasta tule yksimielisyyttä, se on sula mahdottomuus.

    Aborttilain kyseessä ollessa ei mietitäkään sitä että kuinka monen moraalikukkahattutädin ja -sedän mieli pahoittuu vaan siitä mitä vahinkoa tulee ja mitä ongelmia joudutaan ratkaisemaan siinä tapauksessa, että abortti ei olisikaan sallittu.

    Nyt mietitään niitä parannuksia joita tulee edelleen, kun aborttilakia muutetaan: rahaa säästyy, lääkäriaikoja säästyy, valehteleminen ja kaksinaismoralismi loppuu. Pelkästään hyviä asioita.


   • Anonyymi
    tieteilijä kirjoitti:

    Ei mistään asiasta tule yksimielisyyttä, se on sula mahdottomuus.

    Aborttilain kyseessä ollessa ei mietitäkään sitä että kuinka monen moraalikukkahattutädin ja -sedän mieli pahoittuu vaan siitä mitä vahinkoa tulee ja mitä ongelmia joudutaan ratkaisemaan siinä tapauksessa, että abortti ei olisikaan sallittu.

    Nyt mietitään niitä parannuksia joita tulee edelleen, kun aborttilakia muutetaan: rahaa säästyy, lääkäriaikoja säästyy, valehteleminen ja kaksinaismoralismi loppuu. Pelkästään hyviä asioita.

    Kovin olet itsesikin kanssa eri mieltä, kun lukee aloituksen ja tämän viimeisen kirjoituksesi: Ensin aloituksessasi kirjoitat, että abortin saa aina ja helposti. Nyt sen mielestäsi saakin monen ihmisen tuskan ja vaivan jälkeen. Tämäkin ketju osoittaa, että ei äärifeministeillä ole mitään logiikkaa trollauksessaan. No, onhan noilla kukkahattutätimme kirjoituksilla sentään melkein 3 vuotta eroa. Mutta sait sentään taas kerran syyn irviä toisten arvoja ja mielipiteitä, josta saanet illan ainoan tyydytyksen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sekoilet? Missä niistä naisistakaan suurin osa kannattaa lain lepsuunnuttamista ja mieluusti tappaa laps.. eiku toteuttaa mahtavaa "naisen oikeutta" abortteihin osallistumalla?

    "ne eivät edusta yhdistyksen kantaa? Joku vain puhuu ja kirjoittelee mitä sattuu?"

    Kyllä, silloin kun ne on jonkun yksittäisen henkilön näkemysten värittämiä kannanottoja, eikä niitä yleistetä virallisesti missään koko järjestön, tai jopa ammattikunnan kannaksi. Ne kertoo yksinkertaisesti vain, mitä joku tyyppi kyseissä järjestössä on aiheesta mieltä, ei mitään muuta.

    "Päivi Räsänen puhuu vain omissa nimissään ja KD ei puolueena ole abortinvastainen?"

    Puolueilla yleensä on linjansa eri teemojen suhteen, ja KD:n linja nyt sattuu mitä ilmeisimmin olemaan yhtenevä PR:n kanssa.

    "He kiistää naisen olevan apua kaipaava potilas."

    Täysvapaata tappamista hehkuttavat hörhöt kiistää lapsen olevan elintärkeää apua, suojelua ja hengen puolustusta kaipaava potilas.

    "Täysvapaata tappamista hehkuttavat hörhöt kiistää lapsen olevan elintärkeää apua, suojelua ja hengen puolustusta kaipaava potilas"

    Kyllähän teidän uskishörhöjen jäljiltä niitä lapsia on paljon hoitoon joutunutkin. Pahoinpideltynä ja seksuaalisesti hyväksi käytettynä. Vaikka kovasti lahkoissa hiljennetään uhrit ja suojellaan rikollisia, aikuisia miehiä.

    Ei edes nainen ole teillä tasa-arvoinen ihminen saati lapsi. Kaikki vain limaisten setämiesten tarpeidentyydyttäjiä. Siinä on selkärankaa esittää moralistia voi ziizös.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Täysvapaata tappamista hehkuttavat hörhöt kiistää lapsen olevan elintärkeää apua, suojelua ja hengen puolustusta kaipaava potilas"

    Kyllähän teidän uskishörhöjen jäljiltä niitä lapsia on paljon hoitoon joutunutkin. Pahoinpideltynä ja seksuaalisesti hyväksi käytettynä. Vaikka kovasti lahkoissa hiljennetään uhrit ja suojellaan rikollisia, aikuisia miehiä.

    Ei edes nainen ole teillä tasa-arvoinen ihminen saati lapsi. Kaikki vain limaisten setämiesten tarpeidentyydyttäjiä. Siinä on selkärankaa esittää moralistia voi ziizös.

    Tyypillistä radikaalifeministiajattelua ja miesvihaa, misandriaa. Lue laajemmin Wikipedia radikaalifeminismi.
    Sillä varjoll sitten saa purettua kaikki ahdistuksensa toisiin ihmisiin, vaikka vika onkin oman pään tuotoksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tyypillistä radikaalifeministiajattelua ja miesvihaa, misandriaa. Lue laajemmin Wikipedia radikaalifeminismi.
    Sillä varjoll sitten saa purettua kaikki ahdistuksensa toisiin ihmisiin, vaikka vika onkin oman pään tuotoksia.

    Eikun minä luen uutisia jotka kertoo herätysliikkeiden tyypillisestä ongelmasta eli "hurskaiden" miesten hyväksi käyttämistä oman perheen lapsista, insestistä ja muusta väkivallasta, mm henkisestä. Onko se misandriaa nyt kun oikein tuomittu vankilaan. Onko se miesvihaa tosiaan

    1.Kun kertoo uutisista että miehet käyttää lapsia hyväkseen samalla kun vastustaa tekopyhänä aborttia. Jatkuvasti löydetään joukkohautoja missä uskisten lapsiuhreja.

    2.Onko tuomioistuin miesvihainen kun tuomitsee pohjoispohjalaisen hyväksikäyttäjän vankilaan? Pitäi sikö vankilaan lähettää mielummin se tyttö jota on hyväksikäytetty? Että menisi abortin vastustajan mielen mukaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti? 😣 Siinä sulle andriaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Emme voi keskustella ennen kuin selviää, mitä sinä lopulta väität. Kun olet saanut selvitettyä kantasi ja perustellut sen, voimme keskustella taas.

    Eli: väitätkö sinä suomalaisten naisten hyvinkin laajalti vastustavan ajatusta löysemmistä aborttilaeista? Kyllä vai ei?

    KD-jutussa kysymys oli siitä, voidaanko sitä koskevia väittämiä tehdä samaan tapaan kuin sinä rakentelet olkiukkojasi Lääkäriliiton selvästä kannanotoista. Ilmeisesti sinusta kaikki julkisuudessa olevat eri organisaatioiden kannanotot ovat epäselviä, koska kaikilta niiden edustajilta ei ole kysytty mielipidettä.

    Sillehän ei voi mitään jos kanta on liian vaikea ymmärtää ja liian perusteellinen sinulle kumottavaksi.

    Väitätkö että suurin osa naisista kannattaa lain lepsuunnuttamista? Kyllä vaiko ei?

    "Lääkäriliiton selvästä kannanotoista. "

    Eli niiden sivuilla julkaistusta yksittäisen henkilön näkemyksestä.

    "mitä vahinkoa tulee ja mitä ongelmia joudutaan ratkaisemaan siinä tapauksessa, että abortti ei olisikaan sallittu. "

    No mitä vahinkoa siitä nykylaista on tähänkään asti tullut, paitsi tietenkin satoja tuhansia turhia kuolemia vuosittain ja yhä pohjamutia päin sukeltavat syntyvyysluvut..

    "Pelkästään hyviä asioita."

    Suosijatrollin mielestä tietenkin yhä yltyvät lastentappamisluvut on "pelkästään hyvä asia".. samoin kuin yhä vain yleistyvämmät aborttöörien mielenterveysongelmat hätäisesti tehtyjen päätösten ja niitä seuraavien katumisten jälkeeen.. varmaan ne itsemurhaluvutkin räjähtää jyrkästi nousevan aborttikläyrän vanavedessä.

    "teidän uskishörhöjen jäljiltä"

    Niitä mellastaa vain siellä traumatrollin sekavissa fantasioissa. XD

    "Ei edes nainen ole teillä tasa-arvoinen ihminen saati lapsi."

    Ei varmaan feminatsihörhöille olekaan, naiset usutetaan murhakoneiksi ja mahdollisiimman monilta lapsiuhreilta nirri pois...

    "herätysliikkeiden tyypillisestä ongelmasta eli "hurskaiden" miesten hyväksi käyttämistä oman perheen lapsista"

    Niin? Mitä nämä pakkomielteesi taas liittyy tavallisiin, lapsia suojeleviin ihmisiin?

    "Pitäi sikö vankilaan lähettää mielummin se tyttö jota on hyväksikäytetty?"

    Sinä ja kaltaisesi ainakin mieluusti pakottaisi jo nuoret tytöt tappamaan lapsensa ja siten elinikäiseen syyllisyysvankilaan...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sillehän ei voi mitään jos kanta on liian vaikea ymmärtää ja liian perusteellinen sinulle kumottavaksi.

    Väitätkö että suurin osa naisista kannattaa lain lepsuunnuttamista? Kyllä vaiko ei?

    "Lääkäriliiton selvästä kannanotoista. "

    Eli niiden sivuilla julkaistusta yksittäisen henkilön näkemyksestä.

    "mitä vahinkoa tulee ja mitä ongelmia joudutaan ratkaisemaan siinä tapauksessa, että abortti ei olisikaan sallittu. "

    No mitä vahinkoa siitä nykylaista on tähänkään asti tullut, paitsi tietenkin satoja tuhansia turhia kuolemia vuosittain ja yhä pohjamutia päin sukeltavat syntyvyysluvut..

    "Pelkästään hyviä asioita."

    Suosijatrollin mielestä tietenkin yhä yltyvät lastentappamisluvut on "pelkästään hyvä asia".. samoin kuin yhä vain yleistyvämmät aborttöörien mielenterveysongelmat hätäisesti tehtyjen päätösten ja niitä seuraavien katumisten jälkeeen.. varmaan ne itsemurhaluvutkin räjähtää jyrkästi nousevan aborttikläyrän vanavedessä.

    "teidän uskishörhöjen jäljiltä"

    Niitä mellastaa vain siellä traumatrollin sekavissa fantasioissa. XD

    "Ei edes nainen ole teillä tasa-arvoinen ihminen saati lapsi."

    Ei varmaan feminatsihörhöille olekaan, naiset usutetaan murhakoneiksi ja mahdollisiimman monilta lapsiuhreilta nirri pois...

    "herätysliikkeiden tyypillisestä ongelmasta eli "hurskaiden" miesten hyväksi käyttämistä oman perheen lapsista"

    Niin? Mitä nämä pakkomielteesi taas liittyy tavallisiin, lapsia suojeleviin ihmisiin?

    "Pitäi sikö vankilaan lähettää mielummin se tyttö jota on hyväksikäytetty?"

    Sinä ja kaltaisesi ainakin mieluusti pakottaisi jo nuoret tytöt tappamaan lapsensa ja siten elinikäiseen syyllisyysvankilaan...

    Surkeaa tuo sinun tapasi "keskustella". En odottaisi tuollaista aikuiselta ihmiseltä.

    Toistan:

    Ilmeisesti sinusta kaikki julkisuudessa olevat eri organisaatioiden kannanotot ovat epäselviä, koska kaikilta niiden edustajilta ei ole kysytty mielipidettä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sillehän ei voi mitään jos kanta on liian vaikea ymmärtää ja liian perusteellinen sinulle kumottavaksi.

    Väitätkö että suurin osa naisista kannattaa lain lepsuunnuttamista? Kyllä vaiko ei?

    "Lääkäriliiton selvästä kannanotoista. "

    Eli niiden sivuilla julkaistusta yksittäisen henkilön näkemyksestä.

    "mitä vahinkoa tulee ja mitä ongelmia joudutaan ratkaisemaan siinä tapauksessa, että abortti ei olisikaan sallittu. "

    No mitä vahinkoa siitä nykylaista on tähänkään asti tullut, paitsi tietenkin satoja tuhansia turhia kuolemia vuosittain ja yhä pohjamutia päin sukeltavat syntyvyysluvut..

    "Pelkästään hyviä asioita."

    Suosijatrollin mielestä tietenkin yhä yltyvät lastentappamisluvut on "pelkästään hyvä asia".. samoin kuin yhä vain yleistyvämmät aborttöörien mielenterveysongelmat hätäisesti tehtyjen päätösten ja niitä seuraavien katumisten jälkeeen.. varmaan ne itsemurhaluvutkin räjähtää jyrkästi nousevan aborttikläyrän vanavedessä.

    "teidän uskishörhöjen jäljiltä"

    Niitä mellastaa vain siellä traumatrollin sekavissa fantasioissa. XD

    "Ei edes nainen ole teillä tasa-arvoinen ihminen saati lapsi."

    Ei varmaan feminatsihörhöille olekaan, naiset usutetaan murhakoneiksi ja mahdollisiimman monilta lapsiuhreilta nirri pois...

    "herätysliikkeiden tyypillisestä ongelmasta eli "hurskaiden" miesten hyväksi käyttämistä oman perheen lapsista"

    Niin? Mitä nämä pakkomielteesi taas liittyy tavallisiin, lapsia suojeleviin ihmisiin?

    "Pitäi sikö vankilaan lähettää mielummin se tyttö jota on hyväksikäytetty?"

    Sinä ja kaltaisesi ainakin mieluusti pakottaisi jo nuoret tytöt tappamaan lapsensa ja siten elinikäiseen syyllisyysvankilaan...

    "Sinä ja kaltaisesi ainakin mieluusti pakottaisi jo nuoret tytöt tappamaan lapsensa ja siten elinikäiseen syyllisyysvankilaan..."

    Kun lopetat nuorten tyttöjen syyllistämisen he voi paremmin. Sinun pitää ymmärtää että aiheutat nuorille pahan olon ja sen jälkeen syytät tyttöjä vaikka sinä itse teit sen pahan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sillehän ei voi mitään jos kanta on liian vaikea ymmärtää ja liian perusteellinen sinulle kumottavaksi.

    Väitätkö että suurin osa naisista kannattaa lain lepsuunnuttamista? Kyllä vaiko ei?

    "Lääkäriliiton selvästä kannanotoista. "

    Eli niiden sivuilla julkaistusta yksittäisen henkilön näkemyksestä.

    "mitä vahinkoa tulee ja mitä ongelmia joudutaan ratkaisemaan siinä tapauksessa, että abortti ei olisikaan sallittu. "

    No mitä vahinkoa siitä nykylaista on tähänkään asti tullut, paitsi tietenkin satoja tuhansia turhia kuolemia vuosittain ja yhä pohjamutia päin sukeltavat syntyvyysluvut..

    "Pelkästään hyviä asioita."

    Suosijatrollin mielestä tietenkin yhä yltyvät lastentappamisluvut on "pelkästään hyvä asia".. samoin kuin yhä vain yleistyvämmät aborttöörien mielenterveysongelmat hätäisesti tehtyjen päätösten ja niitä seuraavien katumisten jälkeeen.. varmaan ne itsemurhaluvutkin räjähtää jyrkästi nousevan aborttikläyrän vanavedessä.

    "teidän uskishörhöjen jäljiltä"

    Niitä mellastaa vain siellä traumatrollin sekavissa fantasioissa. XD

    "Ei edes nainen ole teillä tasa-arvoinen ihminen saati lapsi."

    Ei varmaan feminatsihörhöille olekaan, naiset usutetaan murhakoneiksi ja mahdollisiimman monilta lapsiuhreilta nirri pois...

    "herätysliikkeiden tyypillisestä ongelmasta eli "hurskaiden" miesten hyväksi käyttämistä oman perheen lapsista"

    Niin? Mitä nämä pakkomielteesi taas liittyy tavallisiin, lapsia suojeleviin ihmisiin?

    "Pitäi sikö vankilaan lähettää mielummin se tyttö jota on hyväksikäytetty?"

    Sinä ja kaltaisesi ainakin mieluusti pakottaisi jo nuoret tytöt tappamaan lapsensa ja siten elinikäiseen syyllisyysvankilaan...

    "Eli niiden sivuilla julkaistusta yksittäisen henkilön näkemyksestä."

    Epätoivon täytyy olla aika kova kun abortinvastustaja uskottelee itselleen että kun Lääkäriliiton toiminnanjohtaja kertoo minkä kannan liittoon aborttilain helpottamiseen ottanut, se onkin vain kyseisen henkilön mielipide! 😂😂😂😂

    Sinä varmaan voit sitten kertoa että mikä oli niiden muiden kanta tai selvität sen koska se mielestäsi on eri kuin minkä toiminnanjohtaja ilmoittaa liiton virallisilla sivuilla. 😆😆😂😆😂😆 En ole ennen tämmöistä lapsellisuutta nähnyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sekoilet? Missä niistä naisistakaan suurin osa kannattaa lain lepsuunnuttamista ja mieluusti tappaa laps.. eiku toteuttaa mahtavaa "naisen oikeutta" abortteihin osallistumalla?

    "ne eivät edusta yhdistyksen kantaa? Joku vain puhuu ja kirjoittelee mitä sattuu?"

    Kyllä, silloin kun ne on jonkun yksittäisen henkilön näkemysten värittämiä kannanottoja, eikä niitä yleistetä virallisesti missään koko järjestön, tai jopa ammattikunnan kannaksi. Ne kertoo yksinkertaisesti vain, mitä joku tyyppi kyseissä järjestössä on aiheesta mieltä, ei mitään muuta.

    "Päivi Räsänen puhuu vain omissa nimissään ja KD ei puolueena ole abortinvastainen?"

    Puolueilla yleensä on linjansa eri teemojen suhteen, ja KD:n linja nyt sattuu mitä ilmeisimmin olemaan yhtenevä PR:n kanssa.

    "He kiistää naisen olevan apua kaipaava potilas."

    Täysvapaata tappamista hehkuttavat hörhöt kiistää lapsen olevan elintärkeää apua, suojelua ja hengen puolustusta kaipaava potilas.

    Jos sinun aikaisemmat teoriasi sumutetuista feminatseista pitää paikkansa, niin Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri, joka vain sekoilee ja puhuu mitä joku toinen käskee? Kukahan hänen aivonsa on kaapannut? Niissä piireissä ei naiset saa kuulemma avata edes suutaan, kun Raamattu kieltää niin pitää sitten miettiä, että kenen miespuolisen henkilön puhuva pää on Päivi, ja kuka hänen suunsa kautta puhuu? Päivi ei voi niin tehdä, siis esittää omia ajatuksiaan niin niiden on oltava jonkun toisen. Päivi voi korkeintaan kysyä kotona mieheltään, jos jokin ei mennyt perille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Sinä ja kaltaisesi ainakin mieluusti pakottaisi jo nuoret tytöt tappamaan lapsensa ja siten elinikäiseen syyllisyysvankilaan..."

    Kun lopetat nuorten tyttöjen syyllistämisen he voi paremmin. Sinun pitää ymmärtää että aiheutat nuorille pahan olon ja sen jälkeen syytät tyttöjä vaikka sinä itse teit sen pahan.

    Turha yrittää vieritellä syyllisyyttä kenellekään muille kun se kumpuaa sieltä tekijöiden itsensä omasta tunnosta! Vai ne totuuden kertojatko sen lapsen "valitsi" tappaa??

    Suosijafanaatikon epätoivo on tosiaan kova kun yrittää väen vängällä vääntää koko Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön mielipiteiden perusteella. Joko kaikkien lääkärien kanta on selvitetty, tai siitä ei ole tietoa ja mutuilet lapsellisia taas kerran. Miten on?

    "Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri"

    Miten niin, eihän hänen elämää suojeleva kantansa ole mitenkään ristiriidassa mm. lääkärin valan kanssa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turha yrittää vieritellä syyllisyyttä kenellekään muille kun se kumpuaa sieltä tekijöiden itsensä omasta tunnosta! Vai ne totuuden kertojatko sen lapsen "valitsi" tappaa??

    Suosijafanaatikon epätoivo on tosiaan kova kun yrittää väen vängällä vääntää koko Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön mielipiteiden perusteella. Joko kaikkien lääkärien kanta on selvitetty, tai siitä ei ole tietoa ja mutuilet lapsellisia taas kerran. Miten on?

    "Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri"

    Miten niin, eihän hänen elämää suojeleva kantansa ole mitenkään ristiriidassa mm. lääkärin valan kanssa?

    Tuota noin. Onko joku Lääkäriliitosta todennut, että on tyytymätön liittonsa esiintuloihin? Onko joku sanonut, että on eri mieltä asiasta?

    Jos ei, niin juttusi ovat oman sairaan mielesi tuotosta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turha yrittää vieritellä syyllisyyttä kenellekään muille kun se kumpuaa sieltä tekijöiden itsensä omasta tunnosta! Vai ne totuuden kertojatko sen lapsen "valitsi" tappaa??

    Suosijafanaatikon epätoivo on tosiaan kova kun yrittää väen vängällä vääntää koko Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön mielipiteiden perusteella. Joko kaikkien lääkärien kanta on selvitetty, tai siitä ei ole tietoa ja mutuilet lapsellisia taas kerran. Miten on?

    "Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri"

    Miten niin, eihän hänen elämää suojeleva kantansa ole mitenkään ristiriidassa mm. lääkärin valan kanssa?

    "Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön"

    Niin on kai edelleen puhe Päivi Räsäsestä? Hörhöhän se on. Samaa mieltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turha yrittää vieritellä syyllisyyttä kenellekään muille kun se kumpuaa sieltä tekijöiden itsensä omasta tunnosta! Vai ne totuuden kertojatko sen lapsen "valitsi" tappaa??

    Suosijafanaatikon epätoivo on tosiaan kova kun yrittää väen vängällä vääntää koko Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön mielipiteiden perusteella. Joko kaikkien lääkärien kanta on selvitetty, tai siitä ei ole tietoa ja mutuilet lapsellisia taas kerran. Miten on?

    "Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri"

    Miten niin, eihän hänen elämää suojeleva kantansa ole mitenkään ristiriidassa mm. lääkärin valan kanssa?

    Miten Räsäskä muka "suojelee" elämää kun odottavat äidit kuolisi kun hän kieltäytyisi abortista! Päivin puhuva ryppyinen robottipää sanoo kallellaan mitä aivopesussa on ohjelmoitu: naisen elämästä ei nyt ole kyse, seuraava asia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turha yrittää vieritellä syyllisyyttä kenellekään muille kun se kumpuaa sieltä tekijöiden itsensä omasta tunnosta! Vai ne totuuden kertojatko sen lapsen "valitsi" tappaa??

    Suosijafanaatikon epätoivo on tosiaan kova kun yrittää väen vängällä vääntää koko Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön mielipiteiden perusteella. Joko kaikkien lääkärien kanta on selvitetty, tai siitä ei ole tietoa ja mutuilet lapsellisia taas kerran. Miten on?

    "Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri"

    Miten niin, eihän hänen elämää suojeleva kantansa ole mitenkään ristiriidassa mm. lääkärin valan kanssa?

    Sehän se ongelma on kun ei Räsänen suojele potilaan elämää ja oikeuksia. Nainen menettää jotenkin potilaan oikeudet heti kun tulee raskaaksi, Räsäsen etc. hihhulien silmissä siis.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Lääkäriliittoa puolelleen yhden ainoan tai korkeintaan muutaman yltiömielisen aktiivihörhön"

    Niin on kai edelleen puhe Päivi Räsäsestä? Hörhöhän se on. Samaa mieltä.

    Ei kai hän ole MurhaTahto -hörhöilyyn kannatustaan ilmaissut?

    "odottavat äidit kuolisi kun hän kieltäytyisi abortista!"
    "kun ei Räsänen suojele potilaan elämää ja oikeuksia. "

    Taas samaa sairasta valehtelua. Missään kukaan lääkäri tuskin on julistanut kieltäytyvänsä hengenhätä -aborteista.
    Moraalisen selkärankansa säilyttäneet lääkärti suojelee viimeiseen asti niidenkin potilaiden elämää ja oikeuksia, joita sinä tappamiskiilu ahnaissa silmissä himoitset repiä elävältä palasiksi.

    "puhuva ryppyinen robottipää"

    Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai hän ole MurhaTahto -hörhöilyyn kannatustaan ilmaissut?

    "odottavat äidit kuolisi kun hän kieltäytyisi abortista!"
    "kun ei Räsänen suojele potilaan elämää ja oikeuksia. "

    Taas samaa sairasta valehtelua. Missään kukaan lääkäri tuskin on julistanut kieltäytyvänsä hengenhätä -aborteista.
    Moraalisen selkärankansa säilyttäneet lääkärti suojelee viimeiseen asti niidenkin potilaiden elämää ja oikeuksia, joita sinä tappamiskiilu ahnaissa silmissä himoitset repiä elävältä palasiksi.

    "puhuva ryppyinen robottipää"

    Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä..

    Maailmalla kylläkin on itse asiassa esimerkkejä lääkäreistä, jotka ovat vitkutelleet abortin kanssa. Tuorein esimerkki on Puolasta, jossa nuori nainen kuoli sen vuoksi, että aborttia ei ajoissa tehty.

    Kireät aborttilait johtavat juuri siihen, että lääkärit eivät uskalla tai halua tehdä sitä välttämätöntäkään aborttia ajoissa. Mutta sehän toki ei aborttifanaatikkoja haittaa. Sattuuhan sitä.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai hän ole MurhaTahto -hörhöilyyn kannatustaan ilmaissut?

    "odottavat äidit kuolisi kun hän kieltäytyisi abortista!"
    "kun ei Räsänen suojele potilaan elämää ja oikeuksia. "

    Taas samaa sairasta valehtelua. Missään kukaan lääkäri tuskin on julistanut kieltäytyvänsä hengenhätä -aborteista.
    Moraalisen selkärankansa säilyttäneet lääkärti suojelee viimeiseen asti niidenkin potilaiden elämää ja oikeuksia, joita sinä tappamiskiilu ahnaissa silmissä himoitset repiä elävältä palasiksi.

    "puhuva ryppyinen robottipää"

    Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä..

    "Missään kukaan lääkäri tuskin on julistanut kieltäytyvänsä hengenhätä -aborteista."

    Ongelma on siinä että jokainen saisi määritellä mikä se hengen hätä on, omien arvojen perusteella eikä potilaan tarvitseman. Räsänen ei tekisi aborttia äidin sairauden hoidon vuoksi, vaikka se invalidisoisi naisen esim elinikäiseen koomaan. Abortin vastustajille täälläkin palstalla riittää että ihmisyyden määrittelyyn riittää pelkkä ihmisen keho. Vaikkei siinä olisi persoonaa eikä mitään vuorovaikutusta.

    Tämä onkin joku perusidea ja jako hommassa. Nainen on pelkkä keho ja lapsi on pelkkä keho, joita ei määritelläkään henkisten ominaisuuksien ja aivotoiminnan perusteella mutta mies on ihminen ja persoona kaiken kehollisuuden yläpuolella. Eli edelleen joku uusintaa tätä raamatullista ja entisajan käsitystä naisesta vähemmän ihmisenä, ja arvokkaana jolla ei ole muuta virkaa kun toimia muiden tarpeiden tyydyttäjänä ilman omaa itsenäistä tahtoa tehdä mitä mieskin. Miehestä täysin riippumatta. Ei se ole nykypäivää.

    Eihän hengenvaara tilassa aina henki menisi mutta jäisi esim pysyvä vamma. Irlannissa ei lääkäri uskaltanut tehdä aborttia vaikka äiti kuoli. Ei ollu hengenlähtö riittävän lähellä ja kun oli niin oli liika myöhäistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai hän ole MurhaTahto -hörhöilyyn kannatustaan ilmaissut?

    "odottavat äidit kuolisi kun hän kieltäytyisi abortista!"
    "kun ei Räsänen suojele potilaan elämää ja oikeuksia. "

    Taas samaa sairasta valehtelua. Missään kukaan lääkäri tuskin on julistanut kieltäytyvänsä hengenhätä -aborteista.
    Moraalisen selkärankansa säilyttäneet lääkärti suojelee viimeiseen asti niidenkin potilaiden elämää ja oikeuksia, joita sinä tappamiskiilu ahnaissa silmissä himoitset repiä elävältä palasiksi.

    "puhuva ryppyinen robottipää"

    Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä..

    "Moraalisen selkärankansa säilyttäneet lääkärti suojelee viimeiseen asti niidenkin potilaiden elämää ja oikeuksia, joita sinä tappamiskiilu ahnaissa silmissä himoitset repiä elävältä palasiksi."

    Kuitenkin sinä olet ainoana tunnustanut että nautit toisten kärsimyksestä ja että olet vielä sadistikin. Sadisti himoitsee juuri ja saa tyydytystä muiden kärsimyksestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai hän ole MurhaTahto -hörhöilyyn kannatustaan ilmaissut?

    "odottavat äidit kuolisi kun hän kieltäytyisi abortista!"
    "kun ei Räsänen suojele potilaan elämää ja oikeuksia. "

    Taas samaa sairasta valehtelua. Missään kukaan lääkäri tuskin on julistanut kieltäytyvänsä hengenhätä -aborteista.
    Moraalisen selkärankansa säilyttäneet lääkärti suojelee viimeiseen asti niidenkin potilaiden elämää ja oikeuksia, joita sinä tappamiskiilu ahnaissa silmissä himoitset repiä elävältä palasiksi.

    "puhuva ryppyinen robottipää"

    Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä..

    "Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä."

    😂😂😂😂
    Kiitti nauruista.... Kunnianloukkaussyytteitäkö täällä jaellaan 😂 Mistä sinä tiedät minkä näköisiä kirjoittajat on? Vai katoitko vahingossa peiliin? Räsänen on kyllä paljon vanhemman näköinen kuin ikänsä edellyttää. Eikä ole muuten ollut lääkärin työssä yli 20 vuoteen joten tuskin enää sais edes harjoittaa ammattiaan. Lääkärin pitää muistaakseni kahden vuoden välein esittää ammattitaitonäyte.


   • Anonyymi
    tieteilijä kirjoitti:

    Jos sinun aikaisemmat teoriasi sumutetuista feminatseista pitää paikkansa, niin Päivi Räsänen on sen perusteella jonkun suuremman älyn uhri, joka vain sekoilee ja puhuu mitä joku toinen käskee? Kukahan hänen aivonsa on kaapannut? Niissä piireissä ei naiset saa kuulemma avata edes suutaan, kun Raamattu kieltää niin pitää sitten miettiä, että kenen miespuolisen henkilön puhuva pää on Päivi, ja kuka hänen suunsa kautta puhuu? Päivi ei voi niin tehdä, siis esittää omia ajatuksiaan niin niiden on oltava jonkun toisen. Päivi voi korkeintaan kysyä kotona mieheltään, jos jokin ei mennyt perille.

    Ja kun et osaa vastata asialisesti paljastavaan kysymyskeen, hyökkäätkin ihan sivullisen kimppuun valhetrollillasi: Ei kovin uusi keksintö edes.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikun minä luen uutisia jotka kertoo herätysliikkeiden tyypillisestä ongelmasta eli "hurskaiden" miesten hyväksi käyttämistä oman perheen lapsista, insestistä ja muusta väkivallasta, mm henkisestä. Onko se misandriaa nyt kun oikein tuomittu vankilaan. Onko se miesvihaa tosiaan

    1.Kun kertoo uutisista että miehet käyttää lapsia hyväkseen samalla kun vastustaa tekopyhänä aborttia. Jatkuvasti löydetään joukkohautoja missä uskisten lapsiuhreja.

    2.Onko tuomioistuin miesvihainen kun tuomitsee pohjoispohjalaisen hyväksikäyttäjän vankilaan? Pitäi sikö vankilaan lähettää mielummin se tyttö jota on hyväksikäytetty? Että menisi abortin vastustajan mielen mukaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti? 😣 Siinä sulle andriaa.

    Hyväksikäyttö on tuomittavaa ja siitä saa tuomion. Abortti, sikiön surmaaminen on myös tuomittavaa, mutta abortineistäjien mukaan se onkin naisen oikeus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maailmalla kylläkin on itse asiassa esimerkkejä lääkäreistä, jotka ovat vitkutelleet abortin kanssa. Tuorein esimerkki on Puolasta, jossa nuori nainen kuoli sen vuoksi, että aborttia ei ajoissa tehty.

    Kireät aborttilait johtavat juuri siihen, että lääkärit eivät uskalla tai halua tehdä sitä välttämätöntäkään aborttia ajoissa. Mutta sehän toki ei aborttifanaatikkoja haittaa. Sattuuhan sitä.

    Mr X

    "lääkärit eivät uskalla tai halua tehdä sitä välttämätöntäkään aborttia ajoissa."

    Varmaan sinun fantasioissasi. Sen sijaan muut ymmärtää että tilanne on hyvinkin selkeä silloin kun abortille on konkreettisesti todennettavat fysikaaliset terveyssyyt. Suosijafanaatikkoja ei kuitenkaan kymmenet miljoonat vuosittain huvikseen tapettavat lapsiuhrit haittaa. Lisää vaan kärkytään ja nälkä kasvaa syödessä, tai siis murhanhimo tappaessa..

    "jokainen saisi määritellä mikä se hengen hätä on,"

    Höpö höpö. Ihan selkeät säännöthän siihen olisi.

    "Irlannissa ei lääkäri uskaltanut tehdä aborttia vaikka äiti kuoli."

    Tämä oli varmaan se feminatisen liputtama verenmyrkytys, jossa nainen olisi kuollut joka tapauksessa, vaikka abortti olisi tehty hetikin?

    "nautit toisten kärsimyksestä"

    Normaalit ihmiset vaan näkee oikeana sen, että itsekkäät lastenmurhaajat saa ansaitsemansa rangaituksen tai edes jotain takaisin. Kuka ei nauttisi tuollaisen ihmishirviöiden pohjasakkasaastan kärsimyksistä? Sinäkö? Edustatko heitä ihan vertaiskokemuspohjaltakin, ja siksi osuu ja uppoaa noin lujaa?

    "Räsänen on kyllä paljon vanhemman näköinen kuin ikänsä edellyttää. "

    Taisi alkaa se puntti jo väpättää ja löydät valuu reisillä. XD
    Suosijafanaatikko osoittaa tietenkin vaan erittäin noloa ja itsensä häpäisevää lapsellisuuttaan tässäkin, kun hyökkii sivuraiteiden harhaan vastapuolen ulkonäköön kun argumentit itse aiheesta ei enää riitä, tai ole koskaan olleetkaan päteviä. Sossupaatti voisi kertoa mikä argumenttivirhe on kyseessä. :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "lääkärit eivät uskalla tai halua tehdä sitä välttämätöntäkään aborttia ajoissa."

    Varmaan sinun fantasioissasi. Sen sijaan muut ymmärtää että tilanne on hyvinkin selkeä silloin kun abortille on konkreettisesti todennettavat fysikaaliset terveyssyyt. Suosijafanaatikkoja ei kuitenkaan kymmenet miljoonat vuosittain huvikseen tapettavat lapsiuhrit haittaa. Lisää vaan kärkytään ja nälkä kasvaa syödessä, tai siis murhanhimo tappaessa..

    "jokainen saisi määritellä mikä se hengen hätä on,"

    Höpö höpö. Ihan selkeät säännöthän siihen olisi.

    "Irlannissa ei lääkäri uskaltanut tehdä aborttia vaikka äiti kuoli."

    Tämä oli varmaan se feminatisen liputtama verenmyrkytys, jossa nainen olisi kuollut joka tapauksessa, vaikka abortti olisi tehty hetikin?

    "nautit toisten kärsimyksestä"

    Normaalit ihmiset vaan näkee oikeana sen, että itsekkäät lastenmurhaajat saa ansaitsemansa rangaituksen tai edes jotain takaisin. Kuka ei nauttisi tuollaisen ihmishirviöiden pohjasakkasaastan kärsimyksistä? Sinäkö? Edustatko heitä ihan vertaiskokemuspohjaltakin, ja siksi osuu ja uppoaa noin lujaa?

    "Räsänen on kyllä paljon vanhemman näköinen kuin ikänsä edellyttää. "

    Taisi alkaa se puntti jo väpättää ja löydät valuu reisillä. XD
    Suosijafanaatikko osoittaa tietenkin vaan erittäin noloa ja itsensä häpäisevää lapsellisuuttaan tässäkin, kun hyökkii sivuraiteiden harhaan vastapuolen ulkonäköön kun argumentit itse aiheesta ei enää riitä, tai ole koskaan olleetkaan päteviä. Sossupaatti voisi kertoa mikä argumenttivirhe on kyseessä. :D

    "Taisi alkaa se puntti jo väpättää ja löydät valuu reisillä. XD"

    Mua naurattaa aina kun siellä päässä argumentit on loppu niin tulee tämä "kunnianloukkaus" vaihe. 😆 Mitä loukata jos ei ole edes mitään kunniaa mitä loukata.

    Minä huomasin että kun todettiin että aborttilaki muuttuu niin tuli jo löysät punttiin siellä päässä kun kaikki melkein on abortin puolella. Hopea ei oo häpeä... Tai jos on 10 v toitottanu ett just kohta abortti kielletään. Niin sitte on noloa.... 😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kannattaisi miettiä mitä sontaa sieltä ryppynuoran näköisestä lävestään päästelee. Tai voi pian alkaa odotella kunnianloukkaussyytteitä."

    😂😂😂😂
    Kiitti nauruista.... Kunnianloukkaussyytteitäkö täällä jaellaan 😂 Mistä sinä tiedät minkä näköisiä kirjoittajat on? Vai katoitko vahingossa peiliin? Räsänen on kyllä paljon vanhemman näköinen kuin ikänsä edellyttää. Eikä ole muuten ollut lääkärin työssä yli 20 vuoteen joten tuskin enää sais edes harjoittaa ammattiaan. Lääkärin pitää muistaakseni kahden vuoden välein esittää ammattitaitonäyte.

    Päikky "shar pei" Räsänen. 😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Taisi alkaa se puntti jo väpättää ja löydät valuu reisillä. XD"

    Mua naurattaa aina kun siellä päässä argumentit on loppu niin tulee tämä "kunnianloukkaus" vaihe. 😆 Mitä loukata jos ei ole edes mitään kunniaa mitä loukata.

    Minä huomasin että kun todettiin että aborttilaki muuttuu niin tuli jo löysät punttiin siellä päässä kun kaikki melkein on abortin puolella. Hopea ei oo häpeä... Tai jos on 10 v toitottanu ett just kohta abortti kielletään. Niin sitte on noloa.... 😁

    Aha, nyt sitten Trolli "Shit pee" Persläven paniikin jyllätessä ja jäätyäsi taas kerran rysän päältä kiinni yrität omavaltaisesti määritellä itkunsekaisen räkätyksen säestyksellä ettei PR:llä ole mitään kunniaa! XD

    "kun kaikki melkein on abortin puolella"

    Ketkä kaikki? Enemmistö kansasta ei ainakaan millään mittareilla.
    Ja jos trendiliberaalit edustajat menee feminatsien aivosumutukseen, asia ei todellakaan jää siihen. :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aha, nyt sitten Trolli "Shit pee" Persläven paniikin jyllätessä ja jäätyäsi taas kerran rysän päältä kiinni yrität omavaltaisesti määritellä itkunsekaisen räkätyksen säestyksellä ettei PR:llä ole mitään kunniaa! XD

    "kun kaikki melkein on abortin puolella"

    Ketkä kaikki? Enemmistö kansasta ei ainakaan millään mittareilla.
    Ja jos trendiliberaalit edustajat menee feminatsien aivosumutukseen, asia ei todellakaan jää siihen. :)

    Sivukomentti: uskotko, että aborttilaki ei muutu löysempään suuntaan?

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aha, nyt sitten Trolli "Shit pee" Persläven paniikin jyllätessä ja jäätyäsi taas kerran rysän päältä kiinni yrität omavaltaisesti määritellä itkunsekaisen räkätyksen säestyksellä ettei PR:llä ole mitään kunniaa! XD

    "kun kaikki melkein on abortin puolella"

    Ketkä kaikki? Enemmistö kansasta ei ainakaan millään mittareilla.
    Ja jos trendiliberaalit edustajat menee feminatsien aivosumutukseen, asia ei todellakaan jää siihen. :)

    Jaa mitä aiot tehdä kun eduskunta meillä päättää asioista? Et sinä. Auttaako haukkuminen sen enempää kuin tähänkään saakka?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aha, nyt sitten Trolli "Shit pee" Persläven paniikin jyllätessä ja jäätyäsi taas kerran rysän päältä kiinni yrität omavaltaisesti määritellä itkunsekaisen räkätyksen säestyksellä ettei PR:llä ole mitään kunniaa! XD

    "kun kaikki melkein on abortin puolella"

    Ketkä kaikki? Enemmistö kansasta ei ainakaan millään mittareilla.
    Ja jos trendiliberaalit edustajat menee feminatsien aivosumutukseen, asia ei todellakaan jää siihen. :)

    "Ketkä kaikki? Enemmistö kansasta ei ainakaan millään mittareilla."

    Kieltodefenssit on vahvasti päällänsä. 😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jaa mitä aiot tehdä kun eduskunta meillä päättää asioista? Et sinä. Auttaako haukkuminen sen enempää kuin tähänkään saakka?

    Kuka tässä on ryhtynyt taas kerran haukkumaan?? Mikset tivaa koskaan omalta sakiltasi jolta se sonta ensin lähtee lentämään? Onko sinusta jotenkin aiheellisen asiallista ja aikuismaista puuttua ilkkuen jonkun ulkonäköön vain siksi että on törkyturvan mielestä "väärää" mieltä?

    "Kieltodefenssit on vahvasti päällänsä."

    Sinulla tosiaan näyttää olevan, kun ei mistään löydy todisteita että marginaalista vähemmistöä lukuun ottamatta kukaan kannattaisi lain lepsuunnuttamista entisestään, jos edes nykyistäkään lakia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka tässä on ryhtynyt taas kerran haukkumaan?? Mikset tivaa koskaan omalta sakiltasi jolta se sonta ensin lähtee lentämään? Onko sinusta jotenkin aiheellisen asiallista ja aikuismaista puuttua ilkkuen jonkun ulkonäköön vain siksi että on törkyturvan mielestä "väärää" mieltä?

    "Kieltodefenssit on vahvasti päällänsä."

    Sinulla tosiaan näyttää olevan, kun ei mistään löydy todisteita että marginaalista vähemmistöä lukuun ottamatta kukaan kannattaisi lain lepsuunnuttamista entisestään, jos edes nykyistäkään lakia.

    Mistään ei löydy todistetta siitä, että kansalaiset vastustaisivat aborttilain löysennystä tai peräti haluaisivat kireämpiä lakeja. Kyseessä on kuvitelmasi.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistään ei löydy todistetta siitä, että kansalaiset vastustaisivat aborttilain löysennystä tai peräti haluaisivat kireämpiä lakeja. Kyseessä on kuvitelmasi.

    Mr X

    Sinä väität jatkuvasti että valtava kansanenemmistö on lain lepsuunnuttamisen kannalla vaikka kaikki olemassa olevat merkit on tätä vastaan. Joku aloitteen allekirjoittanut vouhkaajien hörhömarginaali ym. aivopestyt trendiliberaalipellet on tietenkin eri asia kuin normaali kansa.
    Kyseessä on tosiaan kuvitelmasi jolle ei näytä löytyvän ainuttakaan todistetta. Että jatka etsintää vaan, taakka on edelleen siellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä väität jatkuvasti että valtava kansanenemmistö on lain lepsuunnuttamisen kannalla vaikka kaikki olemassa olevat merkit on tätä vastaan. Joku aloitteen allekirjoittanut vouhkaajien hörhömarginaali ym. aivopestyt trendiliberaalipellet on tietenkin eri asia kuin normaali kansa.
    Kyseessä on tosiaan kuvitelmasi jolle ei näytä löytyvän ainuttakaan todistetta. Että jatka etsintää vaan, taakka on edelleen siellä.

    "kaikki olemassa olevat merkit on tätä vastaan"

    Yksilöi tähän alle että mistä merkeistä mahtaa olla kyse.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä väität jatkuvasti että valtava kansanenemmistö on lain lepsuunnuttamisen kannalla vaikka kaikki olemassa olevat merkit on tätä vastaan. Joku aloitteen allekirjoittanut vouhkaajien hörhömarginaali ym. aivopestyt trendiliberaalipellet on tietenkin eri asia kuin normaali kansa.
    Kyseessä on tosiaan kuvitelmasi jolle ei näytä löytyvän ainuttakaan todistetta. Että jatka etsintää vaan, taakka on edelleen siellä.

    Kertoisitko noista merkeistä? Minäkin haluaisin kuulla?

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aha, nyt sitten Trolli "Shit pee" Persläven paniikin jyllätessä ja jäätyäsi taas kerran rysän päältä kiinni yrität omavaltaisesti määritellä itkunsekaisen räkätyksen säestyksellä ettei PR:llä ole mitään kunniaa! XD

    "kun kaikki melkein on abortin puolella"

    Ketkä kaikki? Enemmistö kansasta ei ainakaan millään mittareilla.
    Ja jos trendiliberaalit edustajat menee feminatsien aivosumutukseen, asia ei todellakaan jää siihen. :)

    "Ja jos trendiliberaalit edustajat menee feminatsien aivosumutukseen, asia ei todellakaan jää siihen. :)"

    ... nimittäin saan ihan järjettömän itkupotkuraivarin ja hakkaan koko asuntoni raivosta säpäleiksi jos vain ei asiat mene minun mielen mukaan. 😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "kaikki olemassa olevat merkit on tätä vastaan"

    Yksilöi tähän alle että mistä merkeistä mahtaa olla kyse.

    Lue ja ymmärrä,
    "Joku aloitteen allekirjoittanut vouhkaajien hörhömarginaali ym. aivopestyt trendiliberaalipellet on tietenkin eri asia kuin normaali kansa."
    Valtaenemmistö ei katsonut aiheelliseksi allekirjoittaa moista roskaa. Ylivoimainen osa ei halua tappaa edes "vahinko"lapsiaan.

    "saan ihan järjettömän itkupotkuraivarin ja hakkaan koko asuntoni raivosta säpäleiksi jos vain ei asiat mene minun mielen mukaan."

    Tämän kyllä uskon. Mietippä jos laki ei kaiken kuukausia jatkuneen voitonvarman rehvastelun jälkeen muutukaan. Millainen hätä ja häpeä trollifanaatikoille sitten tulee?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lue ja ymmärrä,
    "Joku aloitteen allekirjoittanut vouhkaajien hörhömarginaali ym. aivopestyt trendiliberaalipellet on tietenkin eri asia kuin normaali kansa."
    Valtaenemmistö ei katsonut aiheelliseksi allekirjoittaa moista roskaa. Ylivoimainen osa ei halua tappaa edes "vahinko"lapsiaan.

    "saan ihan järjettömän itkupotkuraivarin ja hakkaan koko asuntoni raivosta säpäleiksi jos vain ei asiat mene minun mielen mukaan."

    Tämän kyllä uskon. Mietippä jos laki ei kaiken kuukausia jatkuneen voitonvarman rehvastelun jälkeen muutukaan. Millainen hätä ja häpeä trollifanaatikoille sitten tulee?

    Kertoisitko niistä merkeistä, joiden perusteella tulkitset kansan aborttiasenteita? Mitä ne ovat?

    Entä onko niin, että jokainen ihminen on samaa mieltä kanssasi, jos ei erikseen toisin ilmoita?

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kertoisitko niistä merkeistä, joiden perusteella tulkitset kansan aborttiasenteita? Mitä ne ovat?

    Entä onko niin, että jokainen ihminen on samaa mieltä kanssasi, jos ei erikseen toisin ilmoita?

    Mr X

    Et näköjään halua ymmärtää selkeää tekstiä. vai onko jokin lukihäiriö? Esitätkö yksinkertaista, ja haluat vain trollata samoja inttämisiä?
    Montako kertaa vielä pitäisi väännellä ratakiskoja että menisi perille?

    "Entä onko niin, että jokainen ihminen on samaa mieltä kanssasi, jos ei erikseen toisin ilmoita?"

    Tätä sinun olisi aiheellista kysyä itseltäsi kun niin näytät ajattelevan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et näköjään halua ymmärtää selkeää tekstiä. vai onko jokin lukihäiriö? Esitätkö yksinkertaista, ja haluat vain trollata samoja inttämisiä?
    Montako kertaa vielä pitäisi väännellä ratakiskoja että menisi perille?

    "Entä onko niin, että jokainen ihminen on samaa mieltä kanssasi, jos ei erikseen toisin ilmoita?"

    Tätä sinun olisi aiheellista kysyä itseltäsi kun niin näytät ajattelevan.

    Eli ei vastausta. Ei asiasisältöä. Typerää.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli ei vastausta. Ei asiasisältöä. Typerää.

    Mr X

    Juurikin noin, mitään järjellisiä vastauksia sinulta on turha odottaa. Vain typeriä tyhjiä änkkäyksiä toisensa perään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin noin, mitään järjellisiä vastauksia sinulta on turha odottaa. Vain typeriä tyhjiä änkkäyksiä toisensa perään.

    Sinua pyydetään nimeämään ne merkit kansan mielipiteestä, joiden perusteella väittämiäsi esität. Et tähän suostu. Tuttu juttu.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinua pyydetään nimeämään ne merkit kansan mielipiteestä, joiden perusteella väittämiäsi esität. Et tähän suostu. Tuttu juttu.

    Mr X

    Sinua kehotetaan näkemään vastaus kysyttyyn. Et tähän suostu. Tuttu juttu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinua kehotetaan näkemään vastaus kysyttyyn. Et tähän suostu. Tuttu juttu.

    Taas tuota noloa väistelyä.

    Jos sinulla olisi esittää niitä merkkejä, julistaisit niitä täällä päivät pääksytysten. Niitä ei ole. Tyhjästä on paha nyhjästä.

    Harmillista sinun kannaltasi.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas tuota noloa väistelyä.

    Jos sinulla olisi esittää niitä merkkejä, julistaisit niitä täällä päivät pääksytysten. Niitä ei ole. Tyhjästä on paha nyhjästä.

    Harmillista sinun kannaltasi.

    Mr X

    Niin tosiaan, väistelynhän sinä osaat kun asia menee liian kiperäksi, tyhjät mutusi on jälleen kumoutuneet ja tajuat taas kerran hävinneesi ja nolanneesi itsesi. Jos kykenisit ottamaan silmän käteen ja näkemään vastauksiakin niin ei tarvisi inttää ja jankuttaa samoja viesteistä ja vuosista seuraaviin. Muilla ei ole mielenkiintoa samanlaiseen julistukseen kuin mitä sinä teet. Erona tosin että sinun pakonomaiset massatuotoksesi on pelkkiä perusteettomia mutuja.
    Harmillista kannaltasi että olet niin sokea. Tai ihan vaan pelkkä trolli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin tosiaan, väistelynhän sinä osaat kun asia menee liian kiperäksi, tyhjät mutusi on jälleen kumoutuneet ja tajuat taas kerran hävinneesi ja nolanneesi itsesi. Jos kykenisit ottamaan silmän käteen ja näkemään vastauksiakin niin ei tarvisi inttää ja jankuttaa samoja viesteistä ja vuosista seuraaviin. Muilla ei ole mielenkiintoa samanlaiseen julistukseen kuin mitä sinä teet. Erona tosin että sinun pakonomaiset massatuotoksesi on pelkkiä perusteettomia mutuja.
    Harmillista kannaltasi että olet niin sokea. Tai ihan vaan pelkkä trolli.

    Kun et saa vastattua kysymyksiini, miksi edes vaivaudut aina uudelleen ilmoittamaan sen?

    Jaksat toistella ja jankuttaa kiukkuasi minua kohtaan, mutta et kertoa sellaista, mikä suoraan tukisi mielipidettäsi?

    Olet niin syvällä kaivamassasi kuopassa, että tuota on oikeastaan viihdyttävää seurata. Ainakin paikoin.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun et saa vastattua kysymyksiini, miksi edes vaivaudut aina uudelleen ilmoittamaan sen?

    Jaksat toistella ja jankuttaa kiukkuasi minua kohtaan, mutta et kertoa sellaista, mikä suoraan tukisi mielipidettäsi?

    Olet niin syvällä kaivamassasi kuopassa, että tuota on oikeastaan viihdyttävää seurata. Ainakin paikoin.

    Mr X

    Sinähän ilmoitat aina vaan sen ettet taaskaan halua nähdä tai tajuta vastauksia. Kova kiukku siellä tosiaan näyttää olevan, kuten aina kannaltasi kiusallisten, mutusi kumoavien tosiasioiden edessä. Mutta jatkahan ininääsi siellä kuopan pohjalla, ja kaivaudu vieläkin syvemmälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinähän ilmoitat aina vaan sen ettet taaskaan halua nähdä tai tajuta vastauksia. Kova kiukku siellä tosiaan näyttää olevan, kuten aina kannaltasi kiusallisten, mutusi kumoavien tosiasioiden edessä. Mutta jatkahan ininääsi siellä kuopan pohjalla, ja kaivaudu vieläkin syvemmälle.

    Ikävää, ettet kummempaa kyennyt.

    Mr X


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ikävää, ettet kummempaa kyennyt.

    Mr X

    Harmi tosiaan kun et lopulta muutakaan osaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Harmi tosiaan kun et lopulta muutakaan osaa.

    Tämäkin asia on nyt tullut selväksi. Saat tässäkin ketjussa jankuttaa ihan yksin.

    Mr X


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   7282
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4152
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   109
   3308
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   64
   1660
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1553
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1501
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   6
   978
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   100
   948
  9. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   947
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   884
  Aihe