Haapaveden moottorikelkkailijoissa jotain hämärää!

kellotsoi

Kävin tänään lenkillä eräällä uimarannalla. Näin tieltä jo kaukaa että rannalla seisoi joku moottorikelkka. Ensin ajattelin että ompa mukava mennä tuonne kun saa vähän juttuseuraa, nuo uimarannat kun ovat yleensä näin talvisin aika hiljaisia paikkoja. Olisinko päässyt noin 100 metrin päähän kun kelkkailija näki minut niin saman tien vedettiin kelkka käyntiin kypärä päähän ja menoksi. Silloin minulla alkoi heti hälytys kellot soimaan. Nimittäin rehellinen ihminen jää yleensä juttelemaan hetkeksi mutta jos heti täytyy paeta nähdessään ihmisiä tulevan niin viimeistään se todistaa sen että pojalla on pahat mielessä. Joten kannattaa pitää silmällä noita hämäräperäisiä kelkkailijoita jotka tulevat yleisille rannoille eivätkä uskalla edes kasvojaan näyttää.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normijuntti

      No tuohan on ihan normaalia täällä Junttilassa, eikä mitenkään epänormaalia! Ootko kenties jostakin muualta muuttanut tänne vai miksi ihmettelet tavallisen normaalia käytöstä? Varmastikin tuo kyseinen moottorikelkkailija on paikkakuntalainen ihan perusrehellinen mies, joka ei yksinkertaisesti tykännyt puhua kenenkään kanssa. Haloo, se on ihan 100% normaalia täällä päin!

    • nojopahantaas

      Ei kaikki tykkää lätistä ilman aikaisia kaikkien muorien ja vaarien kans.

    • Uuestisyntynyt

      Hyvänen aika onko se jussi uuesti syntynyt. "Saate uskoa että minulta ei konstit lopu ja nyt sitten puhetta pitämään Vattukylän koululle".

    • kellotsoi

      Ensinnäkään en ole mikään muori tai vaari. Ja toiseksi tiedän kyllä että Haapavesi on aika takapajuinen junttila mutta edes täällä en pidä normaalina käytöksenä sellaista että karataan melkein nenän edestä. Rehellinen ihminen uskaltaa näyttää kasvonsa olkoot sitten kuinka juntti tahansa. Mutta jos on joku varkaus tai ilkeys mielessä niin sitten on toinen juttu.

      • asseettop

        Olikos se asekätkentää harrastamassa ?
        Oon kuullu ,jottae sellaasesta Haapavetelässä touhutun.


    • Murheet

      On taas murheet.

    • kelkkailija

      Jospa kuski katsoi että sulla on pahat mielessä, kelkkailijoita on parjattu melko paljon. Toki osa on kritiikkinsä ansainnut typerällä toiminnallaan. Pilaavat vain kaikkien kelkkailijoiden maineen.

    • hoopolasta

      Voi jestas mistä täälläkin voi keskustelu puhjeta. Jos ei jää odottamaan ja jauhamaan niitä näitä niin on rikollinen vähintään. Kelkkailijalla pitäisi olla lupa huokaista ja lähteä ajelemaan eteenpäin, kun tauko on pidetty. Tietäkääpä kelkkailijat vastaisuudessa, että jäätte odottamaan joka ainoan kävelijän, että maine pysyy puhtaana vaikkakin sillä uhalla, että päivä menee reissussa kun kaikki vastaantulevat puhuttelee.

    • kellotsoi

      Kelkkailija on varmasti osittain oikeassa nimittäin itsekkin uskon että suurinosa kelkkailijoista on varmasti sääntöjä noudattavia kunnon tyyppejä, mutta aina sekaan mahtuu niitä toisenlaisijakin tyyppejä. Edelleen painotan sitä että jos ihmisellä ei ole pahat mielessä niin sellaisella ei pitäisi olla mitään hävettävää, ja jos joku siitä huolimatta tulee vittuilemaan niin sitähän ei ole pakko jäädä kuuntelemaan vaan sitten voi vetaista kelkan käyntiin ja painaa kaasua. Mutta sellainen etukäteen pakeneminen herättää aina epäilyksiä valitettavasti.

      Ja hoopolalle, en nyt tarkoittanutkaan että pitäis jäädä tuntikausiksi juorukerhoja pitämään mutta on kohteliasta kuitenkin vaihtaa edes pari sanaa, jos ei muuta niin edes jotain siihen tyyliin että "olis mukava jutella mutta on pakko jatkaa matkaa että ehtii joskus kotiinkin". Tottakai kelkkailijalla on välillä oikeus pitää taukojakin mutta ihmeenlailla se tauko tuntuu loppuvan aina juuri sillä hetkellä kun itse tulen paikalle. Enkä tarkoittanut sitäkään että pitäis varta vasten pysähtyä jututtamaan kaikkia vastaantulevia hiihtäjiä sun muita lenkkeilijöitä. Mutta jos olet jo valmiiksi pysähtynyt tauolle ja joku on tulossa silloin samaan paikkaan ja sen nähtyä pakenet välittömästi, niin se on täysin eri asia.

    • kyyylääää

      on taas huolen aiheet jollakin. alottaja vaikuttaa justiin semmoselta uteliaalta kyylältä joka tykkää jauhaa turhanpäiväsistä asioista mitkä ei vois vähempää kiinnostaa. itekkin oisin vetäny kypärän päähän ja lähtenyt menemään.

    • Nahkapiru

      Aloittajan kannattaa nyt ensimmäisenä hoitaa se oma lääkitys kuntoon.
      Eipä muakaan kiinnostaisi jäähä jutteleen kaiken maailman kyttääjä-lenkkeilijöiden kanssa

    • kellotsoi

      Miksi poliiseja kutsutaan kytiksi? No tietenkin siksi koska he eivät anna tehdä rauhassa rikoksia. Joten taas jälleen kerran todistitte sen että kun on pahat mielessä niin kaikki rehelliset ihmiset tuntuvat kyttääjiltä.

    • JussiOnJoutoukko

      Outoa vinkumista ja haukkumista täällä. On tällä palstalla paljon turhempiakin keskustelun aloituksia mitä tämä on.

      Kuten tuolla aikaisemminkin jo mainittu niin kelkkailioita parjataan aika ankaralla kädellä, ehkä syystäkin, mutta ei kaikki ole samanlaisia ääliöitä.
      Itsekkin kelkkailevana jututan ihmisiä tuolla reissun päällä aina jos vain joku sattuu jutulle tulemaan, ei siellä ikinä niin kiire ole, ja ehkä se saattaisi auttaa tähän negatiiviseen kuvaan meistä "tyhjänrällääjistä".
      Ainoa tilanne missä itellä alkaa otsasuoni sykkimään kun tankkaus reissulla tulee eräs päivittäin pyöräilevä vanhempi herra abcn pihalla tivaamaan mistä olen tulossa, mihin olen menossa, ajoinko pyörätietä, ajoinko autotien ja pyörätien väliä. Tämän jälkeen alkaa sössöttäminen maastoliikennelaista ja tieliikenne laista. Keskustelussa kävi ilmi että oli käynyt samat keskustelut myös kaikkien muiden kelkkailioiden kanssa jotka samana päivänä oli abcllä käyneet, kuulema jotkut olivat keskustelleet asiallisesti ja jotkut hermostuneet. Noh, ihmekkö tuo...

      Ei muutako rohkiasti jutulle jos siltä tuntuu, tuskin tulee karkuun juostua vaikka ei aina tule lakipykälien mukaan ajettuakaan.
      Tankkauksen jälkeen on aina kaakao kupillinen aikaa vaihtaa mietteitä....

    • kellotsoi

      No kyllä itseänikin ärsyttää sellaiset kaikenmaailman kyläpoliisit jotka yrittävät toimittaa poliisinvirkaa ilman virkatodistusta. Mutta yleensähän ne ovat juuri niitä nuorena eläköityneitä joilla ei ole koskaan mitään hyödyllistä tekemistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe