Ipulainen vanhuspolitiikka

SinivihreäNainen

Ipu ja Senioripuolue olivat joitakin vuosia sitten samassa puolueessa. Eläkeläiset kuitenkin lähtivät kauhuissaan kun paljastin heille mitä mieltä ipulaiset ovat oikeasti eläkeläisistä.

Eläkeläisille ja tietysti kaikille muillekin Ipu on kaikkein huonoin puolue, senhän osoittaa jo Senioripuolueen reaktiokin. Hyviä valintoja ovat kokoomus ja vihreät, jotka jo sotien jälkeen pitivät Suomea pystyssä ja ovat jatkossakin eläkeläisten tukiverkko.

SN

5

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarvitaan-IPU

      Riidanlietsoja kehuu itseään .Tämähän on ollut hänen taustapuolueensa ikuinen tehtävä. Ja siksi Suomessa vanhukset kuolevat ulosteisiinsa.Se on siis tarttuvaa.Jos IPU olisi päässyt päättäjäksi niin tilanne olisi toisin. Sijoittajat olisi poistettu alalta aiheuttamasta kaaosta.IPUhan edustaa kansaa eikä keinottelijoita. Sen väki ei ole koskaan saanut mm KMSn vaalirojos joista koko politiikan mädännäisyys onkin peräisin.Liikemies ei piittaa muusta kuin kansan verottamisesta omiin taskuihin. Siksi koko Suomi on matkannut kohti helvettiä.Keskusta uhkaama helvetin kirous on toteutunut synkimmällä tavalla ja asiat eivät parannu onnettoman ostetun eduskunnan avulla.

      • liisa_peen

        Ei Liisaseni, sinä olet ihan itse kirjoittanut tämän ketjun kaksi kirjoitusta, avauksen ja kommentin. Narsistisena yöhörönä tuo on sinulle hyvin tyypillistä, lisäksi avauksesi kuvastaa todella hyvin poliittisen muistisi ja käsityskykysi rajallisuutta.

        Ipu.n tapa vanhuusikään on värvätä lisää rasismin torjumisen verukkella kaikkia vanhuksia jotka siis eivät ole tehneet ipusta suurta diktatuuripuoluetta vaan aina äänestäneet oikeudenmukaisuuden ja järkensä mukaan vainoavia ja potkivia vandaaleja.

        Ipu ei ole enää ikänsä puolesta leikkikoulupuolue, joka kihisee kateuttaan aitojen puolueiden varjossa, vaan köppäkerho jolle seniilien vanhusten ompelu ja muisteloryhmäkin olisi liian mairitteleva nimitys.

        Otahan liisa nyt tänään lääkkesi oikeaan aikaan ja jätä palsta rauhaan täysin turhilta ja typeriltä horinoiltasi kiitos.


    • valehteleva-kuvatus

      SN ei osaa edes lukea omaa tekstiään. Kovin uskottava tyyppi.

    • C.C.C.P.-N-liitossa

      C.C.C.P. N-liitossa vanhat heitettin vain montun pohjalle ei silloin mitään sen hienompaa hoivapolitiikkaa tunnettu

      • vaarinpotkijat

        Niitä aikoja ipulaiset kaipaavatkin kovasti. Tosin ipu:mengelit huutaisivat kuoppan pohjalle mojovasti: Siitäs sait rasisti!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe