HelsinginRY;n kahvilan hinnat HIRVITTÄÄ

NytMeilRyystöHinnat

Helsingin Ry;n kahviossa tulee vähän pahamieli; Hinnat ovat vuosien saatossa kohonneet aikamoisiin mittoihin. Pikku pulla nysäkkeestä saa pulittaa 1.50 jne... ja joskus kassa ottaa liikaa maksua. Olkaa tarkkana. Perheen kanssa kun olen niin tulee lähettyä puheen jälkeen pian kotia. Yksinkertaisesti liian kallista. Valitettavasti sama pätee ESPOON ry;llä. siellä eliitti päättää hinnat ja pieni köyhälistö jättää kahvit ostamatta. Lapset jää ihmettelemään kun taaskaan ei menty muiden kasaa kahvioon.
Voisiko näitä hintoja kohtuullistaa ja jättää rikkaillle ja rakkaille mahdollisuus maksaa enemmän?
palaute ei tunnu auttavan. Ainakin Espoossa jätin palautetta. ----ei vaikutusta.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Talousguru

      Eikö siellä olekin perhelippu, jolla saa koko perheelle? Olikohan se 20,- €. Säästöä syntyy, jos on iso perhe.

    • ap58

      ei kaikilla ole 10 lasta tai 5. jos tyyliin 2 tai 4 lasta ei perhelippu paljoa auta. Laskettu on tuoki.

    • kotisuninmyyjätär

      Rakas aloittaja sisar/ veli:
      Rupia myymään katto-, ikkuna,- savupiippu,- viemäriremontteja. Niin suurin osa uskovaisista tekee. Ja niillä tuloilla ei muuten euron pulla tunnu missään. On kuule vara ostaa vaikka kokonainen leeta. Ja kaffiinkin pannaan kermaa

    • Kallistamyös

      Oulun ry llä kahvi ja voileipä 7€ Varmaan kahvi ja pulla samanverran , en tiedä kun en pullaa syö.

    • kotileipuri

      Tuot esiin jälleen yhden tärkeän syyn välttää yrkällä käyntiä.

    • missä.nuoret

      Laitan tämän ajatuksen tähän ketjuun, koskee kuitenkin Helsingin ry:tä, joka täytti 130 vuotta.
      Yksi asia pisti silmään, kun vertaa valokuviin suviseuroista. Missä ovat nuoret ja lapset?
      http://www.helsinginrauhanyhdistys.fi/wp-content/uploads/2018/11/IMGL8183.jpg
      Kuva on Helsingin ry:n sivulta.

      • näin.se.vaan.on

        Sinähän olet kuin seurapuhuja. noteeraat nuoret. Vanhukset kiinnostavat vasta, kun käydään hakemassa nimi testamenttiin.


      • RynTalkkari

        Lisää minihameisia eturiviin -puhujaveljen iloksi.

        Nuoriso joko tupakkipaikallla tai somettamassa.

        Asko J


      • Seurapenkistä
        näin.se.vaan.on kirjoitti:

        Sinähän olet kuin seurapuhuja. noteeraat nuoret. Vanhukset kiinnostavat vasta, kun käydään hakemassa nimi testamenttiin.

        Kuulee joskus sanottavan että te rakkaat nuoret. Miksi eivät sano että te rakkaat vanhat piiat kyllä aika tavaran kauppaa.


    • kattos

      suotasko tänne vantaan ry;n hinnasto kuvineen päivineen? jos alkais käymähä sielä

      • TarjollaKaiHesassakin

        Mitäs, jos kävisit kokeilemassa körttikekkereitä ensin?


    • suhteellisuutta_asioihin

      Euro viisikymmentäkö muka paljon ?
      Noin puolet ABC:n hinnasta...
      Eikä ne pullat taida nyt aina olla "pikkunyssäkköjä".

      ABC:n kassalla ei yhtään nurista hinnasta, mutta ry:llä pitäis kaikki saada ilmaiseksi.
      Tuntuu aloitusta lukiessa, että on malka jäänyt omaan silmään ja viestit on sitten sen mukaisia.
      Tulee mieleen tunnettu sanonta: Väärin sammutettu, sanoi entinenkin mies palopaikalla.
      ( Ei mikään kelpaa).

      • IhananHalpaa

        Nii just!
        Rauhanyhistys vois vettää vaikka triplahinnat.
        Sieltä saa kuiteski Taivaspaikan ilmaseks, vähän niinko kaupan päälle.
        Saako joku muka Paratiisilomia täällä maan päällä ilman rahaa? Ei saa ei. Kaikesta pittää maksaa. Se viinin tarjoiluki on konneessa maksullista. Edukkaimmat etelänlomat nytki yli 100 €.
        Jotta ihanan halpaa on yrkän pullat


    • Hyväverse

      Ootko oikeesti noin saaketin köyhä, ettei ole varaa figen tsufeisiin? Hei haloo!!!!????
      Ensinnäkin, Helsingin Rauhanyhdistys on laskenut kahvien ja pullien hintaa aiemmasta korotuksesta, jolloin ne oikeasti olivat opiskelijoille ja työttömille kalliita. Nyt ne ovat sopuhintaisia. Jos sulla ei niihin ole varaa, niin suosittelen hakemaan töitä! Jumala ei laiskoja elätä!

    • HuttusenVieno

      Saisko tänne nettiin kaikkien Suomen Rauhanyhdistysten ajantasaiset kaffihinnastot?
      Ois silleen kätevä, niin tietäisi muuttaa sinne halvimpien kaffien tarjoajan lähettyville.
      On tuota uskonkilvoitusta kuitenkin jäljellä ainakin 70 vuotta. Ja kolme kertaa viikossa käyn seuroissa. Euron hintaerokin on paljon. Vuodessa on 54 viikkoa x 3 seurakäyntiä pär viikko. Jos siis euron halvempaa jossakin, niin ois vuodessa säästetty kolehtia varten 162 €. Ja tuo summa kerrottuna jäljellä olevilla uskonkilvoitteluvuosilla on jo ihan huikee. 162 x 70. Ihan mahottoman iso summa on kyllä. Jotenkin autuaampaa panna tuo summa kolehtiin kuin maksaa se ylihintaisesta kaffista. Jeesuskin sanoi, että kun raha kolehtiin kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa. Kaffista ei Jeesus puhunu mitään. Joiko edes kaffia ollenkaan. Viiniin menevä mies oli ainakin Raamatun mukaan.

    • Taivahantalikyntteliköt

      Pentele teitä urpoja! Kalliimmissa kaupungeissa kalliimmat kiinteistöverot.
      Pienisä pitäjisä talakoohenki voimissaan ja siksiki halavemmat hinnat.
      On se pentele selevää, että esimerkiksi jossain Oulusa hinnat pyssyy allaalla, ku on nii paljo perreitä, jokka leipoo ja tekkee kaikkia mahollista ja mahotontaki siioninsa etteen.
      Sievisäki talakootyö on niin voimissaan ja melekeen ilimanen ylläpito yrkän toimitalolla.

      Mutta kun mennään Helsinkiin niin hinnatki sen mukaset. Talo ei pysy pystysä pelekällä Pyhällä Hengellä. Helsingissä myös työvuoroihin osallistutaan laiskemmin ja leipovia perheen äitejä vähemmän. Hesan yrkällä pyörii leivontavuoroja mutta ku näihin ei taho löytyä aina tekijöitä. Sen lisäksi kiinteistöverot ovat aika hemmetin korkeita. Jollain pittää kustantaa toiminta. Loppuu virsi lyhyeen, jos ei jostain riivitä rahhaa toiminnan pyörittämiseen. On se kummallista jos uskominen on kii jostai kahavista ja pullasta. Jos oikiasti nää oot niin köyhä, ni mee Hurstin leipäjonnoon äläkä itke täälä! Tai muuta pohojoseen ja ala leipoo perheen äitien tappaan joka ikinen viikonloppu pullia. Ihime ininää aikuselta ihimiseltä!

      • KuivasenOlli

        Hyvin julistettu!

        Oppi- isämme Laestadius julistaisi juuri nuin! Hän saarnasi kyy käärmeen sikiöt kyy käärmeen siköiksi, ja saatanan lapset saatanan lapsiksi.
        Kamalaa on tämä nyky aika kun ei puhuta asioista niijen omilla nimillä. Ei se Lars Leevi turhaan siellä ristillä roikkunu.
        Tosiaankin sopii mennä sinne pihtiputtaalle kahvin halpuutuksen perästä. Mielummin istun siellä Rauhan Yhdistyksellä hyvin toimeen tulevan vieressä, köyhät ruikut tuppaa ärsyttämään.
        Siunausta!


      • suksitiedätminne
        KuivasenOlli kirjoitti:

        Hyvin julistettu!

        Oppi- isämme Laestadius julistaisi juuri nuin! Hän saarnasi kyy käärmeen sikiöt kyy käärmeen siköiksi, ja saatanan lapset saatanan lapsiksi.
        Kamalaa on tämä nyky aika kun ei puhuta asioista niijen omilla nimillä. Ei se Lars Leevi turhaan siellä ristillä roikkunu.
        Tosiaankin sopii mennä sinne pihtiputtaalle kahvin halpuutuksen perästä. Mielummin istun siellä Rauhan Yhdistyksellä hyvin toimeen tulevan vieressä, köyhät ruikut tuppaa ärsyttämään.
        Siunausta!

        Oivasen Kulli on eksynyt väärälle palstalle.


    • NytMeilRyystöHinnat

      ok. joku kirjoitti abc;n kahveista.Jätän usein kyllä kahvit sieltäkin ostamatta, onhan ne siellä luokkaa 2.20e Mitä sitten tulee k-kauppojen yhteydessä oleviin pieniin kahviloihin, on hinta 1.00e.

      Ongelman hinnat muodostavat lähinnä perheelliselle joilla ei kuitenkaan ole järkevää ostaa perhelippua.(eli ei tarpeeksi isoa perhettä) En kyllä ajattele että kahvit pitäisi ilmaiseksi saada mutta välillä tuntuu että kassahenkilön ilmoittama summa tuntuu siltä kuin olisin jossain starbucks kahvilassa.
      Jos saisin itse olla vaikuttamassa, olisi kahville hyvä hinta luokkaa 1.20 e . varmasti jäisi katetta tuostakin ja me muutamat kymmenetkin juotais kahvit mielellään. Luultavasti kolehtiinkin tulisi enemmän "antajan iloa" kun nykyisellään tahtoo se haavi mennä ohi.

      Ja toinen asia: ei tässä mitään malka asioita kannata ottaa esille; nämä ovat aikalailla ajallisiin asioihin liittyviä nämä kahvi ja pullahinnat. turha koittaa syyllistää. Hengelliseltä puolelta ei ole kyllä moitittavaa.

      joku ehdotti maaseudulle muuttamista. Hyvä idea ja kaipaan sinne kyllä kovasti. Mutta meillä on monilla erilaisia syitä mitkä pitävät kiinni Helsingin vaikutuspiirissä. Niitä en nyt tänne ala kirjoittamaan sen paremmin.

      • EhdotonEiRiippuvuuksille

        Minä lopettaisin kahvin juottamise kokonaan ja pistäisin tarjolle teetä. Yhdestä teekilosta juottaa ainakin 400-500 kunpillista. Sopii laskea, paljonko kahvia tuohon tarvitaan.

        Ja pullat poistaisin tarjonnasta tykkänään. Näkkileipä olisi terveellisempää. Ja halvempaa.


    • NytMeilRyystöHinnat

      tarvitsisin kaikkien suomen ry;n kahvilahinnat kootusti tänne , joten voimme laskea mihin muuttaisimme. (pullat, leivät, teen, kahvin sekä mehun hinta)
      Pyydämme vastausta saatavaksi mahdollisimman pian käyttöömme. Olisiko SRK:lla tähän mahdollisuutta ? Tuo erään nimimerkin laskentakaavio oli senverran kovaa tekstiä että alamme asiaa miettimään enemmän. (ensin pitää saada muut "esteet" muuton tieltä pois)

      Voisimme säästää vuositasolla satoja euroja. Tosin pitää aina muistaa se että "älkäät kootko maanpäälle aarteita joita koi syö ja ruoste raiskaa ja jota varkaat varastavat" jne..) tuokin on kovaa ja vakavaa tekstiä! mutta voisi ostaa säästyneellä summalla vaikka srk;n levyjä ja kirjoja tai vaatteita tms.

    • Tane_vel

      Voi sinne tuoda termospullo ja omat eväät?

      • AABerner

        Ei voi.
        Ethän sinä voi viedä esim. Ruotsin risteilyille omia juomia.
        Se on näes varustamon/ SRK:n katteista pois se myymättä jätetty tuote.


      • ExSeuravieras

        Mulla oli kerran useastikinoma termari seuroissa. Kahvin sekaan olin laittanut kermalikööriä.
        Hörpin sitä muiden kanssa rupatellessa, eikä kukaan tajunnut, että kahvissani on alkoholia.
        Kerran eräs matkaystävä kysyi, että kaadapa hänellekin kahvia, kun kahvituttaa vielä. Äkkiä valkonen valhe ilmaan: tota noin, kahvini loppui. Kaveri uskoi, kunnes sitten kokeili termospulloani ja sanoi: tämähän painaa. Kaada vain. Minä punaisena: olen sekoittanut maitoa ja sokeria kahviin. Kaveri: ei haittaa, kyllä mulle kahvi sokerillakin käy. Tällöin otin punaisena hatkat kahviosta. Jälkeen päin kaveri kysyi, sanoiko se jotain sopimatonta, kun menin niin vaikeaksi.

        Aloin ottaa jatkossa termoskupillisen verran vain kahvia, jolloin kukaan ei kyselisi kahvia minulta. Ilmeisesti kerta kerran jälkeen olin laittanut kermalikööriä enemmän ja enemmän, kun yksi kaveri kysyi: miten täällä haisee alkoholi. Olin hiljaa. Muutkin: niimpä haiseekin. Kuka on juonut alkoholia. Joku heittää vitsillä mulle: no niin, sun termoskupissa oli kuitenkin jotain muuta, kuin kahvia. Sittemmin en ole omia kahveja seuroihin mukaan ottanut, joskaan en ole käynyt kyllä sanan kuulossa muutenkaan.


      • toisto_tympii
        ExSeuravieras kirjoitti:

        Mulla oli kerran useastikinoma termari seuroissa. Kahvin sekaan olin laittanut kermalikööriä.
        Hörpin sitä muiden kanssa rupatellessa, eikä kukaan tajunnut, että kahvissani on alkoholia.
        Kerran eräs matkaystävä kysyi, että kaadapa hänellekin kahvia, kun kahvituttaa vielä. Äkkiä valkonen valhe ilmaan: tota noin, kahvini loppui. Kaveri uskoi, kunnes sitten kokeili termospulloani ja sanoi: tämähän painaa. Kaada vain. Minä punaisena: olen sekoittanut maitoa ja sokeria kahviin. Kaveri: ei haittaa, kyllä mulle kahvi sokerillakin käy. Tällöin otin punaisena hatkat kahviosta. Jälkeen päin kaveri kysyi, sanoiko se jotain sopimatonta, kun menin niin vaikeaksi.

        Aloin ottaa jatkossa termoskupillisen verran vain kahvia, jolloin kukaan ei kyselisi kahvia minulta. Ilmeisesti kerta kerran jälkeen olin laittanut kermalikööriä enemmän ja enemmän, kun yksi kaveri kysyi: miten täällä haisee alkoholi. Olin hiljaa. Muutkin: niimpä haiseekin. Kuka on juonut alkoholia. Joku heittää vitsillä mulle: no niin, sun termoskupissa oli kuitenkin jotain muuta, kuin kahvia. Sittemmin en ole omia kahveja seuroihin mukaan ottanut, joskaan en ole käynyt kyllä sanan kuulossa muutenkaan.

        Toistat ikävästi jorinoitasi kuin seurapuhuja ikään.


    • NytMeilRyystöHinnat

      Hei mutta tuo oman termarin tuonti on hyvä. oon joskus salaa vieny (noin 2 kertaa) starb.coffeehen oman kahvin ja nauttinyt tunnelmasta täysin siemauksin. Ja omat kermat päälle. Mutta mitä veljet ja sisaret sanois kun on termospullo mukana? suvareissa ei kukaankiinnitä huomiota mutta...Pelkään että matkaystävien määrä vähenisi kovasti.

      • KovaOiva

        RY:n ovella tehdään nykyään termaritarkastuksia. Jos siis olet yrittänyt salakuljettaa termaripullon Jumalan valtakunnan seurasaliin, joudut joko kääntymään ovelta pois poikkeen, tai sitten tuo housuihin tahi hameen alle piilotetu termari takavarikoidaan.
        Useammasta salakuljetusyrityksestä seuraa Taivaspaikan menetys.


      • TriplaValkosipuli

        No mutta tiijatkö mitä:
        Minä oon menny monta kertaa rauhanyhistykselle pizzalootan kanssa.
        Mielestäni on ensiarvoisen tärkeätä, ettei menetä yhtään sanaa pyhästä saarnasta.
        Joskus joku mulkoillu pahasti ja kuiskannut että valkosipuli haisee liikaa.
        Valkosipulia ei voi olla liikaa!!!
        Kynsilaukalla on jo Jeesuksen aikaan häädetty pois vampyyreita ja pahoja henkiä.

        Rasvahan siinä suupielistä sitten tuppaa tursuamaan. Tuplajuusto tripalavalkosipuli kinkku aurajuusto. Ja muutama metukkasiivu siihen päälle. Ei löydy suviseurapizzeriasta nuin hyvvää lättyä. Ja reilusti orekaanoa päälle!


    • taivaantaimi

      Milloin RauhanYhdistykset rupiavat myymään popcornia?
      Menisi paljon joutuisammin ne seurapuhheet, kun voisi siinä samalla mutustella pientä purtavaa.
      Elokuvissahan se on ihan semmoinen perinne. Eilen kävin elokuvissa ja siellä oli jopa 2 maustettua popcornia yhden hinnalla. Saankohan minä uskoa tuon elokuvasynnin anteeksi?
      Kannattaa se popcornin hinta asettaa kohilleen. Ei passaa kovin paljon kalliimmalla myyvä, mitä Finnkino. Siellä oli hinta 5,95€ kaks rovetta (tarjous).
      Jos RauhanYhdistys pannee hinnan liian korkialle, karkaa väki just sinne elokuviin. Saankohan minä vielä sen elokuvasynnin uudestaan anteeksi?
      Vois niihen popcornien makuna olla vaikka minttusuklaa ja käristetty pekoni.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe