Vain miehet ja naiset nyrkkeilijöinä

Miksi vain nämä kaksi ihmisryhmää kilpailevat nyrkkeilyssä, kun oikeasti on monta ryhmää olemassa.
https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000005996438.html
Ilmoita


Vaikka on olemassa ns. kolmannen sukupuolen ihmisiä ja eri alalajeja kaikissa vähemmistöryhmissäkin niin silti vain naisina, tai miehinä kisataan nyrkkeilyssä. Nyrkkeilyssä voisimme olla tien avaajana, koska laji on hyvin fyysinen, jossa pärjääminen on kiinnni harjoittelun jaksamisesta ja nopeusvoiman kehitysmahdollisuuksista.
1 VASTAUS:
Tuntuu jotenkin amatöörin komentoinnilta tämä "pärjääminen on kiinni harjoittelun jaksamisesta ja nopeusvoiman blaablaablaasta". Jos nyt katsotaan vaikka tota Ahvenanmaan jättiä, niin kyllä kiljun ja sipsien sietokyky on tärkeämpää kuin joku fyysinen harjoittelu. Fysiikasta jo opittu yhtälö paino=voimaa, vietynä urheilulliseen huippuunsa on tietenkin ylipaino= ylivoimaa. Kun Ahvenanmaan jätti saa muokarinsa liikkeelle laajassa kaaressa, niin silloin ukkoa nukahtaa jos sattuvat tielle osumaan!

Muita tärkeitä osa-alueita nyrkkeilyssä ovat: Romanialainen nahkatakki, mäkisukset vuosimallia 1974, munasyndit, Paavo-vitun-Pesusieni-reppu, huolella laadittu lista, ja iso sukupuolielin sekä musta kommandopipo aina päässä kun treenataan. Yleistäen voin todeta että nyrkkeilyssä ne on miehiä jotka piikkaa ja ne on naisia joita piikataan. Ihan sama käyttääkö suksissa pitoa vai luistoa, mutta se joka alla niin sitä piikataan ja se on nainen. Ihan sama kummalla(kin) on parta ja airbag.

Suomen nyrkkeilyssä on kaksi mekkaa, toinen Ahvenanmaalla, toinen Sysmän keskustan liikenneympyrässä. Jokin salaperäinen voima tuntuu vetävän Suomen jaloja kamppailijoita kohti näitä kahta keskusta. Sysmässä on nyt kanttorillakin aikaa vaihtaa iskuja kehässä kun kirkon pillit on pannassa asbestin takia.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vain miehet ja naiset nyrkkeilijöinä

Miksi vain nämä kaksi ihmisryhmää kilpailevat nyrkkeilyssä, kun oikeasti on monta ryhmää olemassa.
https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000005996438.html

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta