Kryptovaluutat eivät ole turvallisia tavalliselle sijoittajalle

EiMitäänKiirettä

Jos et itse pysty louhimaan ja säilyttämään kryptovaluuttaa ja seuraamaan omia myynti- ja ostotoimeksiantojasi, sinulla ei ole mitään asiaa kryptovaluuttamarkkinoille. Mieti tarkkaan ymmärrätkö yhtikäs mitään mistään.

Mikään viranomainen ei valvo pienimmässäkään määrin mitään, mihinkään ei tarvita mitään lupia eikä kukaan tiedä mukana olevien oikeita henkilöllisyyksiä tai rikoshistoriaa. Ja jos jotain sattuu, kukaan ei välttämättä joudu vastuuseen, sillä mitään rikosta ei ole tapahtunut eikä tekijää ole edes olemassa.

Kaikki on tietysti turvallista välittäjille ja itsenäsille toimijoille, mutta kaikki muut ovat vapaata riistaa ja mukana vain rahoittamassa muita ja toimimassa valtavana ilmaisena markkinointikoneistona. Mainonta on tosin nyt jostain syystä loppunut kuin seinään. Jotain pelätään.

Ja heti kun rahoittajat loppuvat syystä tai toisesta, alkaa pudotus kiihtyvällä vauhdilla. Monet välittäjät ovat keplotelleet ja pelanneet asiakkaiden valuutoilla jotenkin QuadrigaCX:n tapaisesti ja ovat jo nyt maksuvaikeuksissa. Listaa näistä yrityksistä ei ole julkaistu eikä tulla julkaiseman koskaan. Ja kun se lopullinen romahdus alkaa, niin ette varmasti saa yhteyttä mihinkään ettekä senttiäkään.

Pelkkä huhu viranomaisvalvonnasta, erilaisista luvista, raportoinnin pakollisuudesta, takuista ja valvontamaksuista voi liipaista romahdukseen alkuun. Homma ei enää kannata!

18

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RaadollistaToimintaa

      Eikös QuadrigaCX:n ongelmat paljastuneet jo yli vuosi sitten? Varojaan nostaneet asiakkaat eivät itsekkäistä syistä paljastaneet epäilyksiään. Parempi olla hiljaa ja odottaa muutama viikko ja saada omansa pois.

      Kilpailevat yritykset huomasivat jotain mätää, mutta eivät voineet kertoa siitä kenelläkään, jottei heidän oma liiketoimintansa kärsisi.

      Kymmenet miljoonat kryptovaluuttoihin sijoittaneet yksityishenkilöt puolustavat ja mainostavat kryptomarkkinoita viimeiseen hengenvetoon saakka ihan vaan turvatakseen omat sijoituksensa. Uusista uhreista ei mitään väliä.

      • HyeenatHaaskalla

        Kaikki asianajajat ovat tarjoamassa palveluksiaan uhreille, jotka ovat todistettavasti hyväuskoisia ja helposti johdateltavissa laittamaan nimenesä mihin vaan paperiin. Täysin laillista.

        Uhrien joukossa on kuitenkin kymmeniä päteviä oppimiskykyisiä kommunikointikykyisiä henkilöitä, joilla näyttää olevan yhdessä melkoinen joukkovoima. Paljastavat koko ajan uusia laittomuuksia ja käytäntöjä. Leskellä tulee olemaan tiukat paikat.


    • EiVäärinkäytöksiä

      Eikös toiminnan vahvuudeksi aina mainita täydellinen itsevalvonta? Siis kaikki valvovat koko ajan kaikkea. Siis mikään ei voi mennä väärin eikä kukaan voi harrastaa mitään väärinkäytöksiä koskaan.

      Jos jossakin havaitaan virheellistä toimintaa, kysymys on luonnollisesti vain satunnaisesta havannoijan ohjelmavirheestä eikä sitä tarvitse raportoida muille eikä edes voi, koska mikäänhän ei voi mennä väärin. Systeemi korjaa itse itsensä ja poistaa virheilmoitukset automaattisesti.

      Kokeilkaa, niin huomaatte!

    • TutkimistaRiittää

      Eikös QuadrigaCX:n suurin ongelma ollut se, ettei yksikän kanadalainen pankki suostunut olemaan missään yhteistyössä heidän kanssaan. Pankit huomasivat heti austa alkaen kyseessä olevan jotain hämärää. Yhtiö ei voinut käsitellä itse oikeaa rahaa. Ei pankkitiliä.

      Käytännössä QuadrigaCX:n toimi nähtävästi vain välikätenä muiden "oikeasti" toimivien välittäjien ja asiakkaidensa välillä. Asiakkaat saivat poisnostonsa oikeassa rahassa niiden muiden välittäjien erilaisten maksukavien kautta ja lähettivät QuadricaCX:lle oikeaa rahaa toinen toistaan ihmeellisimmille tileille. Ketäänhän ei voi tunnistaa, joten ihan Ok ja ne toiset välittäjät saivat tietysti omat palkkionsa. Kaikki toimi riittävän hyvin eivätkä asiakkaat päässeet vertailemaan muiden asikkaiden maksusiirtoja ja niihin liittyviä sähköposteja. Nyt n. 300000 entistä ja nykyistä asikasta alkaa julkisesti kertomaan kokemistaan ihmeellisyyksistä ja. Miljoonissa sähköpostiviesteissä ja maksutapahtumissa riittää tutkimista vuosiksi. Laskutus vähintään $100/h. QuadrigaCX:ltä ei luonnollisesti löydy mitään kirjanpitoa tai sähköposteja yms.

      Koska monella muullakin välittäjällä on QuadrigaCX:n kaltaisia vaikeuksia, niiden asiakkaiden pitäisi perustaa jonnekin yhteisiä keskustelukerhoja. Myös Suomessa? Kuka uskaltaa? Pelkona on menettää kaikki sijoituksensa, jos tai kun jotain epäilyttävää paljastuu.

      • EiOleOllutIhanHelppoa

        Montako työntekijää QuadrigaCX:llä oli parhaimmillaan? Uusien asiakkaiden löytäminen ja heidä houkutteleminen rekisteröitymään ja tekemään ensimmäiset ostonsa ja oikean rahan talletukset on varmasti vaatinut valtavasti ihmistyövoimaa. Jokaisen uuden osto- ja myyntitapahtumaan hoitaminen usein ulkopuolisia yrityksiä käyttäen ei ole voinut onnistua ihan pieneltä joukolta. Miljoonia yksilöllisiä tapahtumia monimutkaisine "leikkirahan" (Fiat) ja oikean rahan muunteluineen ja sähköpostiviestittelyineen.


    • KohtaJysähtääKovaa

      QuadrigaCX on paljastumassa pelkäksi rikollisjärjestöjen valtavaksi rahanpesulaitokseksi. Tavallisia asiakkaita mukana vain silmänlumeeksi. Kaikki yhtiön julkisuuteen antamat luvut ovat todennäköisesti ihan keksittyjä.

      Pankit nähtävästi ymmärsivät hyvissä ajoin mistä oli kysymys ja lopettivat kaiken yhteistyön. Ovat pantanneet hallussaan olevia n. 30 milj. talletuksia ihan syystä.

      Huhujen mukaan parin muunkin välitysliikkeen toimintaa tutkitaan, joten ...

    • VaikeudetVastaEdessä

      Jos kaikki pankit maailmalla pakotetaan valvomaan rahanpesua, kryptovaluutttojen välittäjien toiminta muuttuu käytännössä lähes mahdottomaksi. Välittäjien on aika hankala lähteä nimeämään asiakkaitaan ja selittämään, mistä raha on oikeasti lähtöisin.

      • Jännitystä_ilmassa

        Jos Venäjän, Kiinan, Pohjois-Korean ja joidenkin muiden isojen roistovaltioiden havaitaan hyötyvän aivan liikaa rahanpesusta, niin jotain korjaustoimenpiteitä voidaan tehdä nopeasti ja varoittamatta.


    • Anonyymi

      Tuhannen suomalaiset ovat oppinen tuon kantapään kautta. Uusia hyväuskoisia aivopestyjä hölmöjä syntyy joka päivä lisää, joten huijareiden varma rahantulo ei lopu.

      • Anonyymi

        Ketkä hoitavat työlään aivopesun? Miettikääpä sitä.


    • Anonyymi

      Jos joku etsii neuvoja kryptoista tältä palstalta, kannattaa unohtaa kaikki kryptot.

      • Anonyymi

        Mitä noi paljon puhutut kryptot oikeasti ovat?

        Hyvin tultiin toimeen ilmankin. Ja rahaa riitti.


    • Anonyymi

      Krypto-sijoittajat eivät olekaan mitään tavallisia sijoittajia. He ovat erikoistuneet huijauksiin. Paljon jännittävämpää.

      • Anonyymi

        Suunnitelkaa huijas-lotto. Saatte nopeasti kymmeniä miljoonia.


      • Anonyymi

        Aina joku voittaa tai ainakin luulee voittaneensa. Muut tietysti häviävät aina tuplasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina joku voittaa tai ainakin luulee voittaneensa. Muut tietysti häviävät aina tuplasti.

        Mukana olevat tuhannet välittäjät ottavat päältä aina omat prosenttinsa. Heillä ei ole mitään riskiä missään vaiheessa. Heillä on varaa mainoksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukana olevat tuhannet välittäjät ottavat päältä aina omat prosenttinsa. Heillä ei ole mitään riskiä missään vaiheessa. Heillä on varaa mainoksiin.

        Mainosten hintaa pitää nostaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mainosten hintaa pitää nostaa!

        Tai kieltää ne kokonaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe