Mielenterveys pilalle

Olen 23v enkä ole edistynyt yhtä täs elämäs ei koulutusta ei töitä ei kavereita edes ahdistus häiriö tullut ja olen käynyt huumeita pitkää yrittänyt päästä pakoon todellisuutta niil olen todella pettynyt itseeni
Ilmoita


Et ole yksin, suomessa on laillasi kokeneita kymmeniä tuhansia. Positiivista on se, että olet herännyt omaan tilaasi. Ajoissa, etkä vasta kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua, jolloin todennäköisesti et enää olisi elossakaan, se on päihteiden käytössä melkoinen down side. Totuus on, että sinun kannattaa lähteä etsimään apua lähtökohdasta, jossa sinulta ei vaadita yhtään mitään, eli pyytämällä Jeesusta Kristusta pesemään verellään syntisi pois. "Joka uskoo minuun, se pelastuu, eikä yksikään, joka minuun uskoo,ikinä huku, uskotko sen?" Sillä niin alhaalla ei kukaan kulje,etteikö siel Jeesus ois,laulussa lauletaan. Olen itse käynyt monia päihdehuuruisia kausia nuorempana läpi, lapsuuskodin traumat, aikuisiän traumat jne. Varmasti nämä suht samat diagnoosit lykätään jokaiselle,jolla on vähänkään "samanlainen" tausta: ahdistushäiriö,epävakaa persoonallisuushäiriö, jopa dissosiatiivinen häiriö,post traumaattinen häiriö, masennushäiriö..you name it. Näiden päälle vielä päihdediagnoosit ja muut, niin johan olet valmista kauraa sosiaali ja terveyspuolen sinua heitellä ihan miten sattuu. Ihmisarvosi menee, töihin et kelpaa, ei ole merkitystä sillä, oletko sisimmältäsi vaikka kuinka lahjakas tai herkkä tai kaunis, apua et järjestelmästä/byrokratiasta saa. MUTTA ON OLEMASSA RATKAISU: JEESUS KRISTUS! Voit kokeilla ihan itseksesikin, et tarvitse Jumalalle huolistasi kertomiseen tai uskoon tuloon muiden läsnäoloa, ainoastaan täysin vilpittömän sydämen siinä hetkessä. Ihmisiin ei voi luottaa, Jeesukseen voi. Voit netistä katsella myös Tapani Suonto- nimisen pastorin saarnaa ja opetusta you tubesta haulla "opetuslapseuskoulu one way mission", hänellä on paljon käsityskykyä juuri kaltaisessasi tilanteissa olevien ihmisten suhteen ja ennen kaikkea, Jumala näkee myös sinut. Voimaa, ystävä, olet Jumalan silmissä kallisarvoinen ja rakas. Jos omistat raamatun, lue vaikka lyhyitä pätkiä, psalmeista ja evankeliumeista, jos jaksat,tai kuuntele ääniraamattua net.mission sivuilla. Käy ehtoollisella joskus, jos uskallat. Useimpiin helluntaiseurakuntiin tai ns. vapaisiin suuntiin en voi suositella sinulle menemistä jos joskus koet tarvetta, niin paljon on tänä päivänä opetusta, mikä ei ole terveellä pohjalla mutta myös Mauno Mattila-hakusanalla voit löytää raamatun opetusta.
Ilmoita
Hyvä nuori ihminen. Sinulla on mahdollista päästä eteenpäin elämässäsi, mutta en usko, että tulet pääsemään, jos jatkat huumeiden käyttöä. Huumeet ja niiden vieroitusoireet voivat olla merkittävä ahdistusta lisäävä tekijä ja varmaan tiedät ettei ne pääkopalle muutenkaan hyväksi ole. Hetkellinen lievitys jonkun huumausaineen takia on pitkässä juoksussa hyvin lyhytaikainen ja haitat kasvaa suuremmiksi kuin hyödyt. Pitkäaikaisessa käytössä kehosi voi olla hyvin mukautunut aineisiin mitä käytät.

Itseään ei kannata soimata, jos elämä potkii päähän, selviytymiskeinoja voi olla vaikea löytää. Nuorena monellakin, et todellakaan ole ainoa, voi suunta olla hukassa. Nykypäivänä monella joka yrittääkin voi olla hankaluuksia työllistyä tai opiskella esimerkiksi mielenterveyden ongelmien takia.

A-klinikalta voisi löytyä apua huumeista irtautumiseen ja erilaisia tukiryhmiä. Se voisi olla yksi vaihtoehto. Anna aikaa itsellesi päästä eteenpäin.

Olet hyvin nuori ja ehdit hankkia itsellesi koulutuksen ja kavereita.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mielenterveys pilalle

Olen 23v enkä ole edistynyt yhtä täs elämäs ei koulutusta ei töitä ei kavereita edes ahdistus häiriö tullut ja olen käynyt huumeita pitkää yrittänyt päästä pakoon todellisuutta niil olen todella pettynyt itseeni

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta