Stefulla ulosotossa

Seiska kertoo Verohallinto karhuaa Stefun yritykseltä lähes 24 000 euroa, nyt protestilistalla tää yritys. Sen lisäksi kohuttu kelloliike suljettu. Muistatteko miten Stefu sai isänsä LKV liikkeen konkurssiin 1-2 vuodessa.
Ilmoita


62 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Martina hoitaa jutut. Hän on UO:n VIP-asiakas.
Ilmoita
Onhan tämä ollut nähtävissä ja "tiedossa". Pikku summiahan nuo yrityksille ovat, mutta tuleeko niitä lisää, se jää nähtäväksi. Verovelka on kyllä yritykselle nolo asia. Meno on ollut jo kauan aika hurjan näköistä sivullisista, eikä tarvitse olla edes alan asiantuntija.
Ilmoita
Tyhmähän se on, jos jättää velkansa maksamatta ja antaa luottotietonsa mennä viemäriin. Varsinkaan yksityisyrittäjällä ei ole varaa sössiä luottotietojaan ja mainettaan noin pahasti. Ehkä se ei enää välitä?
Ilmoita
Antakaa stefun olla.. Mara on pistäny rahaa haiseen kauheusleikkauksiin..
Ilmoita
Onko tuo Stefu ihan henk.koht. protestilistalla?
Ilmoita
Ei mitään uutta.
Nää ”bisnes” hemmot kierrättää usein noita mielestään pikku summia ulosoton kautta.
Tollainen summa palaa helposti viikonlopun öykkäröinnissä muutenkin, kun pitää näyttää,mistä pesee ja linkoaa.
Steppulin älynlahjat ei ole sieltä terävimmästä päästä muutenkaan,joten tonkaltaisen lipsahduksen ymmärtää.
2 VASTAUSTA:
Eiks Stepuli ole yksi suomen tyhmimmistä miehistä, ainakin jos kumppanin kautta asiaa esitetään!
Businesshemmot 😁 Hemmot tosiaan tai Martinan sanoin hemmet, mut verovelka on vakava asia. Ei kannata jättää maksamatta kuten yrityksen tai yksityisen hlön ei kannata myöskään menettää luottotietojaan.
ST oli isänsä eläessä myös monta vuotta ulosotossa ja nyt on ilmeisesti perintö polteltu ja lisää velkaa otettu miljoonissa €:ssa. Loppu on lähellä.
+Lisää kommentti
Mitä tekee mara, kun kulissit kaatuu rytisten. . Haluaisin nähdä sen päivän, kun se nainen tajuaa että on tultava toimeen omillaan.
Ilmoita
Kumma kun vakuutusyhtiö tai poliisi ei tajua että toi ryöstö oli todennäköisesti selkeesti järjestetty konkafirman viimeinen rahastus vakuutuslaitokselta?
Asia näyttää aika selkeeltä ihan jo lehtiotsikoidenkin perusteella!?
Miksiköhän viranomaiset ei asiaa ymmärrä?
Niin tietysti viranomaisilla liian kiire jahdata vihapuheita, vaikka suomen laki ei edes tunne koko termiä ja se ei edes ole laitonta, vaan vain poliittinen, propakandistinen uus Orwelilais termi jolla tarkoitus rajoittaa sananvapautta ja johtaa kansaa harhaan jotta ei puhuttaisi ikävistä asioista jotka tuhoaa yhteiskuntaamme kuten rikokset, raiskaukset, kelloliikeiden ryöstöt, murhat ym.
Ilmoita
Ei kait nyt verottaja heti vedä saataviaan protestiin? Kait se ekana laittaa karhukirjeen ja vasta sitten useiden yhteydenottopyyntöjen jälkeen alkaa peräämään saataviaan ulosoton kautta.

Taitaa olla silleesti, että Stefanilla on oikeesti rahasta puute. Sen se tekee, kun viettää jet-set-elämää pers´aukisena.
1 VASTAUS:
Kyllä se on Raili o näin että verottaja laittaa laskuun eräpäivän niinkuin kaikki laskuttajat.
Ellet maksa eräpäivänä niin nopeessa tahdissa tulevan muikkarin jälkeen menee perintään.
+Lisää kommentti
Kyllä yrittäjiä vierestä seuranneena voin sanoa, että protesti on AINA merkki talousongelmista. Ei kukaan jätä laskuja huvikseen maksamatta, kun se leimaa yritystä ja vaikuttaa esim. siihen, miten saa ostettua tavaraa laskulle. Joskus se eka protesti voi olla vaikka 500 Euroa, mutta se on ollut tasan se 500 Euroa, joka puuttui kassasta. Jotkut nousee tuosta jaloilleen, mutta vahingossa noita ei tule. Se on hälytyskello!
Ilmoita
LAInaa firmalla on ihan perhanasti. SEnhän stefu kertoi itse facessa kun osti kerrostalon. Velkavankeus pankin kanssa... jne. Ehkä nyt on se vaihe, kun pitäisi myydäkin eikä vain ostaa. Asunnoissa on kiinni paljon rahaa, ja remontteihinhan sitä menee enemmän ja enemmän. Sittten kun myydään,
Saadaan tulosta. Ehkä. Mutta verovelka voi olla sitä että alvit on maksamatta ja nyt ei ole tilillä enää rahaa millä maksaa tuota summaa etukäteen. Se on erikoista, että tuollainen sijoittaja jolla omassa yksityiselämässä on rahaa millä mällätä jatkuvasti, ei voi maineensa hyvänä pitävänä maksaa tuota 25000€ pois ennen protestia.

Lainaisi martinalta.
1 VASTAUS:
Ainakin meillä alv:t maksetaan vasta, kun on toimitettu verottajalle kuukausi-ilmoitus eli kuukauden kirjanpidon laskelmat. Alveja ei ole koskaan maksettu etukäteen, aina jälkikäteen. Ennakkoverot tuloksesta voi toki napsahtaa, mutta niistä pääsee kyllä eroon. Verotilillä korjaa tiedon vuoden tuloksesta ja klikkaa menemään. Suurin osa päätöksistä tulee automaattisesti heti ja ennakot korjataan samantein. Ei ongelmaa. Verottaja on sillai aika kohtuullinen, että ei se ainakaan meillä tai lähipiirin yrityksissä ole "tarkoituksella tappanut" mitään yritystä vaan tuloksesta verot voi arvioida itse sopiviksi, alv:t maksetaan jälkikäteen ja palkoista otetut ennakonpidätyksetkin voi maksaa vasta noin kk:n päästä siitä, kun on maksanut palkan.
+Lisää kommentti
Yksikään yhtiö ei halua protestia! Se on pahin kaikille näkyvä ilmoitus, yhtiöön ei voi luottaa! Kyllä pahasti on jotain noissa hyvin yksinkertaisen pojan pisneksissä mennyt päin peetä. Ensin kun isä kuolee, saa isänsä firman joka oli ollut vuosikymmeniä menestynyt firma, noin 2 v konkurssiin. Sitten tää oma firmansa,perusti kelloliikkeen, ei kauaa mennyt kun se oudoissa olosuhteissa ryöstettiin ja sitten lappu luukulle. Ja eikö toi firma tee rakennusalan hommia, mistä saa kumppaneita kun rakennusalalla tilaajat ym syynää aina tarkasti, onko verovelkoja, onko ennakkoperintärekisterissä, puhumattakaan protestista.
Ilmoita
Stefulla verovelkaa 24000€
Sara siepillä 15000€ jo vuodesta 2017
Sofia belorffilla 53000€ viime kesästä asti.

Maksavatko koska???
2 VASTAUSTA:
Ei ne maksa. Sofia elää luksuselämää Espanjassa uuden miehensä kustannuksella ja ne omat rahat menee merkkilaukkuihin, vaatteisiin ja muuhun blingblingiin, jota voi esitellä Instassa. Sara ois varmaan jo voinu kuitata velkansa niillä rahoilla mitä tuhlaa matkusteluun, mut jos reissut jättäs väliin, ei tulis niin kivoja Instakuvia.
Stefu taitaa olla näiden kahden miespuolinen versio. Ei kyllä löyhötä somessa. Ainakaan enää.
Voevoevoe kirjoitti:
Ei ne maksa. Sofia elää luksuselämää Espanjassa uuden miehensä kustannuksella ja ne omat rahat menee merkkilaukkuihin, vaatteisiin ja muuhun blingblingiin, jota voi esitellä Instassa. Sara ois varmaan jo voinu kuitata velkansa niillä rahoilla mitä tuhlaa matkusteluun, mut jos reissut jättäs väliin, ei tulis niin kivoja Instakuvia.
Stefu taitaa olla näiden kahden miespuolinen versio. Ei kyllä löyhötä somessa. Ainakaan enää.
Taitaa Sieppi saada palkkiot matkoina, ei rahana. Siksi ei pysty maksamaan ulosottovelkaansa.
+Lisää kommentti
Ei Stefulla oo mitään velkaa vaan hänen yrityxellä.Kax eri asiaa.
Ilmoita
On noi saran ja sofiankin velat ihan yritysten velkoja. Heidän yritystensä. St capitalin toimari ja omistaja on stefu. Sama asia.
1 VASTAUS:
Eiköhän nää kaikki nosta palkkaa firmoistaan. Jos nostaisivat vähemmän palkkaa, niin jäis yritykselle varmaan rahaa maksaa velat. Mut luksuselämä on tärkeämpää. Mitä nyt veloista.
+Lisää kommentti
ONKOha matina maksanut jo 50000€ verovelat.
Ilmoita
Kuka on Stuffan ?
Ilmoita
ONKO velat jo kuitattu??
Ilmoita
ON. Martina maksoi ne korkoineen Annelle, Alexille ja tanssijoille.
Ilmoita
Onko martina alexillekin velkaa? Siinä vasta mies sekin. Hahhaa. Mitä kaikkea koittanukaan ja aina kusee hommat.

Entäs stefun kellot? Missä ne on nyt?
1 VASTAUS:
Varmaan varastossa. Tuo ukko ei vakuuta toiminnallaan ja kumppanin valinnallaan, jossain vaiheessa kupla poksahtaa, isänsä firman laittoi konkaan aika nopeasti ja seuraavaksi on muun toiminnan vuoro.

Kertoo aika paljon miehen älykkyydestä kun hengaa halvan, hullun roskamaran kanssa.
+Lisää kommentti
Ompas sekavaa touhua. Mara tienaa
Jees mutta maksamatta oli kaikki verot. Onkohan maksanut ne jo? Sitten stefun hieno asuntofirmakin jättää verot maksamatta... mitä. Laina valtiolta on kyllä halpaa....
Ilmoita
ST Capital ei kuulu AAA luokitukseen. Ainakaan enää.
Ilmoita
Martina jätti 100 000 e tuloistaan ennakkoverot maksamatta. Kuten mediassa viime vuonna luki. Aikaa maksaa ne oli joulukuuhun 18. Onkohan maksanut vai ovatko jo ulosotossa?
Ilmoita
Se me nähdään kohta... jos stefulla ois rahaa, tai siepillä niinkuin väitti, olisi protestit jo kadonneet ja katoamassa... ei ne maksa.
Ilmoita
On se näppärä mies hukkaan rahaa. Hahhha.
Ilmoita
Jostain näin, että ST Capitalin omavaraisuusaste on vain muistaakseni 24%. On muuten huono. Ihme, että saa pankista lainaa. Varmaan maat ja mannut kiinnitettynä.
Ilmoita
2017 se oli 27%
2015 vain 17%
Ilmoita
Voi että. Martinan ”miljonääri ” mies onkin taas ulosottoboy.

Miksi Martina ei kelpaa oikeille miljonääreille? Koska hän on... sivistymätön? Ilkeä? Miesmäinen? Julkisuudessa ryvettynyt? Rattijuoppo? Talousrikollisten? Muita syitä?
Ilmoita
Onko velat jo maksettu???
Ilmoita
STEFuu. Töihin sieltä leviltä että saat velkas maksettua !!!
Ilmoita
Kortekonserni on suurin velkoja.
Ilmoita
NOOh. Miljoonakauppoja tulossa taas. Ja menoja.
Ilmoita
Moni yritys on mennyt konkurssiin, kun käteiset/kassavarat ovat loppuneet.
Laskuihin,lainalyhennyksiin ja korkoihin pitää varautua ja jos näin ei ole tehty niin ei mikään ihme että ei ole varaa hoitaa velvoitteitaan ajoissa? Protestilistalle ei halua yksikään yritys, sillä se on erittäin huonoa mainosta yritykselle. Kukaan ei joudu sinne vahingossa, sillä sitä ennen tulee maksumuistutukset.
Ilmoita
Muuttaa vain nimensä St NO Capital tai ST Zero Capital 😁
Ilmoita
Suurin velkoja on Kortekonserni Ky, mutta velan voi maksaa käsilaukuilla
Ilmoita
Erikoist että verovelka on protestilistalle asti päätynyt.... erikoista kyllä.
Ilmoita
Hyvin. Vedetty. Ei järkeä
Ilmoita
Biletykseen riittää rahaa.....
Ilmoita
Stefu bilettää helsingissä ja muija on hangos hoitamas lasta.
1 VASTAUS:
Bilettäjä = juopottelee
+Lisää kommentti
Maksais ne nolot velat
Ilmoita
Miksi velka ei maksussa jos rahaa ja tulosta tehdään miljoonia? Onko tähtiksen kämppä myyty? Siitähän sitä rahaa saisi...
Ilmoita
Koska konkurssi?
Ilmoita
Mitä teille kuuluu Stefun yrityksen verovelat, ulosotot ym asiat?
Yrityksiä tulee ja menee muutenkin.
En voi ymmärtää että pidätte huolta toisten asioista. Perustakaa itse yritys ja leikkikää parempaa.
1 VASTAUS:
Jaa, mutta itsehän se on busineksiaan netissä esitellyt ja niillä retostellut.
+Lisää kommentti
Julkista tietoa.
Ilmoita
Mitä?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Tais loppua massit oman epsanjan talon tekoon, kun on niin kesken.
1 VASTAUS:
Nacci, mara ja stefu, kaikki Aurinkorannikolla nyt...
+Lisää kommentti
Nämä perintöprinssit eivät tiedä oikeista töistä mitään ja ovat valinneet akkansakin saman kaavan mukaan. Ei normiduunari sietäisi akkojensa olevan täysiä tyhjäpäitä.
Ilmoita
On siellä sofiakin 55000€ veroveloista huolimatta. Niin ja jere palloilee siellä myös.
Siepillä vaan 15000€ verovelkaa firmalla.
Ilmoita
Onkohan Martina maksanut 30000 euron mätkynsä? Ei kai Annekaan suostu enää maksamaan tyttärensä holtitonta elämää? Anne ja Esko (sekä Stefan) ovat Martinalle ns. "hyödyllisiä idiootteja".
Ilmoita
Sofia ja mara sai molemmat taas sen 50000€ mätkyjä. Ulosotossa on ainaki sofian verovelat. Ja lisää sinne menee. Ny sillä on tosin elättäjä ni voi ehkä maksaakin. Mut jere karalahtiki maksamatta ja miten toi stefu ei hoida tota laskua pois. Sehän on vain 23000€ ???
Ilmoita
Rikkaalla miehellä kaikki velaksi. Omavaraisuusaste todella pieni nykyään. Tekee tulosta mutta velkojen korot voi olla liikaa.. ja sit ne verotkin unohtu.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Stefulla ulosotossa

Seiska kertoo Verohallinto karhuaa Stefun yritykseltä lähes 24 000 euroa, nyt protestilistalla tää yritys. Sen lisäksi kohuttu kelloliike suljettu. Muistatteko miten Stefu sai isänsä LKV liikkeen konkurssiin 1-2 vuodessa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta