Hallitus hylkäsi tiedemiesten ja lääkäreiden varoitukset

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastuuseen

      Tämän hallituksen päätavoite on kaiken mahdollisen yksityistäminen.
      Kansalaisten terveys ja hyvinvointi on sivuseikka, lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden mielipiteillä ei ole mitään merkitystä päätöksenteossa.

      Hallituksella on vastuu avuttomiin ihmisiin kohdistuneista hoitovirheistä; ihmisoikeusloukkauksista ja kuolemantuottamuksista!

    • PieniPiruVasempaan

      Taas joku luuli, että hallitus ja kunta on sama asia.
      SOTEa ei ole eikä tule, joten hallituksella ei ole mitään sanaa mihinkään ulkoistuksiin.
      Kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla???

      • tietämättömyysonvaltaa

        Sinä minäkin mietin, että miten tyhmiä ihmiset ovat. Tai pitäisiköhän sanoa tietämättömiä.

        Tarkoitan sitä, että kun Suomi on virallisesti muutettu yritykseksi, niin voiko yrityksellä edes olla sosiaaliturvaan perustuvia asioita?

        Mitä Suomessa on nyt sitä mikä edes etäisesti vielä muistuttaisi vanhanaikaista valtiomuotoa, jossa kerätään yhteistä verorahaa kuin saman perheen jäsenten huolenpitoon?

        Toukokuussa 2015 ilmoitettiin, että valtio on purettu, koska mitkään yhteiskuntasopimukset eivät ole enää voimassa.

        Tilanne oli ja on se mikä tuntuu jääneen kansalaisilta ymmärtämättä, että mitä tämä käytännössä tarkoitti - eikä sitä kukaan alleviivannutkaan ja viisaat oli viisaasti hiljaa, koska siinä tapahtui jotakin niin käsittämätöntä, jonka Soini vain alleviivasi sanomalla, että kyllä me (hallitus) tiedämme, että meillä on koko file pöydällä.

        Tiedätkö sinä mitä Suomelle ja suomalaisille tuolla hetkellä tapahtui?

        Minä tiedän.


      • näinmaailmamenee

        Olen miettinyt, kun kunnille siirrettiin jatkuvasti ennen tätä operaatiota vastuuta ja lisää vastuuta, mutta yritys nimeltä Suomi OY vie kunnallisverorahatkin, niin ovatkot kunnat nyt Suomi OY:n osaliikeyrityksiä, vai itsenäisiä entistä valtiota muistuttavia osia, joiden pitää selvitä niillä armopaloilla joita Suomi OY palauttaa kunnallisverorahana tai antaa armosta?

        Minusta alunperinkin tilanne vaikutti siltä, että kuntien ei olisi pitänyt koskaan hyväksyä tällaista, vaan pitää tässä tilanteessa kansalaisilta kerätyt kunnallisverot itsellään ja tuotta niillä yhteisenhyväntoiminta.

        Nyt kaikki valuu Suomi OY:n pohjattomaan kaivoon ja siirtyy rajojen ylitse muualle tai yrityksen toimihenkilöt vetävät rahat välistä itselleen ja omille kavereilleen.

        Tämän kehityksen ainoa oikea muoto kansalaisia ajatellen on se, että kunnat itsenäistyvät lopulta valtiosta, jolloin yhteiskuntasopimaton Suomi OY jää tyhjän päälle.

        Kuinka moni suomalainen tietää, että hänen verorahansa - sekä yksityistetyn globaalin liiketoiminnan suora verotusoikeus hänen tuloihinsa - tapahtuu tällaisen, tehdyn konkelon kautta, jossa meillä ei enää edes ole maata eikä yhteiskuntaa?

        Meillä ei ole valtiota, mutta meillä on hallitus yrityksen johdossa, jolla on samat oikeudet firmaansa kuin olisi normaali yritykselläkin. Vastuita tässä järjestelmässä yhteiskunnan normaalitoiminnan ja eduskunnan kautta on täysin turhaa peräänkuuluttaa, yritysmaailma ei tunne sellaista käsitettä edes kuin eduskunta.

        Tämä tehty muutos perustuu tietysti Euroopan Unionin Kolmannen tien politiikkaan - pakollinen jäsenmaille Lissabonin sopimuksen (EU:n perustuslain) mukaan, ja sen luoneen Ludwig Erhardin sosiaaliseen markkinatalouteen, jolla termillä ei ole mitään tekemistä käytännön kanssa.

        Ekonomisti Ludwig Erhard oli natsi-Saksan ekonomisti, ja hän oli luonut toisen maailmansodan natsi-Saksalle talousmallin, jolla oli tarkoitus - ja jolla myös tehtiin - EU kansallissosialistisen aatteen jatkoksi kertoi sotilastiedusteluraportti Red House Report.

        Tässä siitä hieman:

        Paljastus: Salainen raportti natsien suunnittelemasta 4. valtakunnasta - EU:ssa
        11.5.2009

        Yhdysvaltain sotilastiedustelun raportti EW-Pa 128, marraskuu1944.

        Dokumentin nimi on "Red House Report", ja se on yksityiskohtainen selonteko salaisesta tapaamisesta Maison Rouge Hotelissa Starsbourgissa elokuun 10. päivänä 1944, jossa kokouksessa natsiupseerit määräsivät Saksan johtavimmat teollisuusomistajat suunnittelemaan Saksan sodanjälkeisen uudelleenrakentamisen sekä aloittamaan valmistelut natsien valtaanpaluulle ja toiminnalle "vahvan saksalaisen imperiumin" hyväksi, joka nyt on toteutunut EU:ssa.

        Tästä raportista löytyy tuo Ludwig Erhardin nimi.

        http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

        Mutta eihän kukaan - siis kansalaiset - pysty tekemään mitään, kun ei ole mistään mitään tiennytkään, en usko, että edes kansanedustajat ymmärtävät - totuus on pidetty pienen piirin tiedossa, muille syötetään propagandaa ja pidetään sensuurilla tietopaitsiossa.


      • jäisanomattaedelle

        No, jos jokin tieto on itselle selvä - sitä ei huomaa sanoa. Valtiota nimeltä Suomi ei enää ole olemassa, vaan Suomi on nyt rekisteröity yritys - tieto tuli alunperin Yhdysvalloista, jonka jälkeen minä ja muutama muu pengoimme faktat tästä asiasta - ja todella, totta se oli.


    • Viisigee

      Onko lehdistöä kielletty kirjoittamasta 5G säteilyvaaroista? Haiskahtaa pahasti silti. Ei haittaa vaikka syövät ja muut sairaudet lisääntyisivät. Lääkärit ja tiedemiehet tekivät tehtävänsä, hallitus valitsi rahan.

      • orjanaolemme

        On hyvin vähän mitä kansalaiset enää tietävät mistään totuuksista ja vuosi vuodelta tuo juopa kasvaa aina vain suuremmaksi - nyt jo tieto ja totuus on universumin päässä siitä mikä on Suomen todellinen tilanne ja missä mennään. Siellä on varmasti kovaa kyytiä jo varmistuttu siihen, että jos tietopaitsio repeäisi ja yht äkkiä koko kansa heräisi, että mitä tekisivät sitten. No, Lissabonin sopimuksen mukaan myös kuolemantuomio on voimassa, jollaista ei ole edes Venäjällä, joten varmasti eliminointisuunnitelmat on olemassa muillekin kuin kyvyttömille ja hyödyttömille vanhuksille.


      • hoidotlopetaan

        " Haiskahtaa pahasti silti. Ei haittaa vaikka syövät ja muut sairaudet lisääntyisivät. Lääkärit ja tiedemiehet tekivät tehtävänsä, hallitus valitsi rahan. "

        Tämä ajattelu kuluu siihen vanhaan maailmaan, jota ei enää ole. Ei ole mitään merkitystä mitkä taudit lisääntyvät - ihmisistä on helppoa päästä eroon eliminoimalla. EU:ssa vaadittiin jokainen jäsenvaltio tekemään muutaman kymmenen sairauden lista, joita enää vain hoidetaan. En tiedä, että mitä Suomi laitto listaan, mutta mietin, että miten tämä mahdetaan käytännön tasolla hoitaa niin, että ihmiset eivät tajua mitä tapahtuu.

        Ne sen hoitotavan nimi on Käypähoitosuositus - muita ei saa hoitaa - useampikin lääkäri on syytteissä, kun ovat hoitaneet vaikka ei ole käypähoitosuositusta. Vaikuttaa siltä, etteivät lääkäritkään ymmärrä, että mistä on kyse.


      • 5ggg

        On hämmästyttävää että 5geen säteilyvaaroista ei ole mitään ajankohtaisohjemia tai edes kirjoituksia lehdissä. Ilkka sentään antoi lääkäreille vapaan sanan syksyn kynnyksellä. Muuten tästä vakavasta asiasta ei tiedettäisi paljon mitään. Pointsit Ilkalle!


    • PieniPiruVasempaan

      Kunnille ei ole siirretty mitään vastuuta. Hallitus yrittää päin vastoin SOTE-esityksessään siirtää kunnan huonosti johtamia tehtäviä isommille ja osaavammille hartioille. Vasemmisto vastustaa perustuslakivaliokunassa.

      Ei pitä olla ultramariini.

    • pirutolloraukka

      Voi pirutolloa. Hallitus yruttää siirtää varoja kansallisille terveydfirmoille. Rahaa ja valtaa maakunta huuhaalla keputolloille..

    • Lisää5g-säteilyä

      Tuon alotuksen blogin kun lukee, niin lopussa olevassa lääkärien varotuksessa kerrotaan vaaraliisesta ihmisiin kohdistuvasta biologisesta kokeesta. Ja tämän varoituksen Suomi nimisen maan hallitus hylkäsi. Miten tämä voi olla totta? Enemmän syöpää ja muita sairauksia. Niitäkö haluamme

    • koekaniini

      Blogista voi lukea että Lääkäreiden vetoomuksen sanat Sanomalehti Ilkassa ovat selvät: ”On vaadittava, että täysin riippumattomat tutkijat ensin testaavat tekniikkaa eläinkokeilla ja muilla laboratoriokokeilla sen sijaan että suoritettaisiin historian suurin biologinen kokeilu johon pakotetaan kaikki kansalaiset koekaniineiksi.”

      • Adrassi

        Kansalaisadressi on jo asiasta, en muista nimeä mutta aloituksen blogin lopussa se on mainittu


      • NumerotEsiin

        Onko siis kaikki lääkärit ja kaikki tiedemiehet yhtä mieltä vai vain enemmistö kaikista edellä mainituista?

        Voisitko laittaa prosenttiosuuden koska kukaan ei muuten usko. Lääkäreitä ja tiedemiehiä kun on niin eri aloilta, että en usko asian kiinnostavan kaikkia. Esimerkiksi sumerilaisten kielten tutkija ei välttämättä tunne aihetta niin hyvin, että ilmaisee asiantuntijakantansa.

        Sitten tietenkin voisit laitaa liitteksi omat julkaisusi tiedelehdissä, niin voidaan vedota sinun osaamiseesi yli muiden.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3398
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2088
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1662
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1507
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1366
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1101
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1087
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      150
      933
    Aihe