K-vedellä 80-luvulla ylä-asteen tyttöjä....

huonotmuistot

Käytettiin hyväksi. Kaikki 80-luvulla ylä-asteella koulua käyneet varmaan huomasivat kuinka ruokatunneilla sekä koulun jälkeen amisviiksiset ajokortilliset pojat tulivat hakemaan ylä-aste ikäisiä tyttöjä (14-16v) carinoillaan tai datsuneillaan koulun portin takaa kyytiinsä.
Luuletteko että pojat kyyditsivät tyttöjä hyvää hyvyyttään vai oliko mielessä sen ikäisillä koltiaisilla "kärjen kastaminen"

Itseni se suorastaan katkeroitti ja häiritsi koulun käyntiä kun itse en päässyt vielä ylä-aste ikäisenä "kierteen hiontaan".
Anin aitasta piti noutaa jallua ja kallea kun ei muutakaan saanut. perhana kun se oli kovaa aikaa, amisviiksi jannut pistivät tyttöä johon olin ihastunut!

Löytyykö muilta yhtä katkeria muistoja siltä ajalta ?
Jos olit siihen aikaan ns. saamapuolella oleva carina jannu voit myös muistella montako tyttöä pääsit koeajamaan ylä-asteelta ?

30

993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mertsipoika

      Koulutoimenjohto ja eräs taksikuski olivat myös aktiivisina, mutta laulu- ym veljet vaiensivat soraäänet, tosin törkein kävi linnassakin, mutta ei silti osannut hävetä.

      • näitäriittää

        Oliko tästä silloin oikein lehdissä juttua vai tiedettiinkö asiasta vain pienessä piirissä ?


      • tolokuntipu

        Käräjäoikeuden pöytäkirjat julistettiin salaisiksi, mutta tuomiolauselma on julkisesti luettavissa käräjäoikeuden arkistossa. Muuten asian ympärillä vallitsee hillaisuus, ei veli veljen silmää noki, ja kalliit on laulujen lunnaat.


    • monentytönneitmeni

      Sillon oli toisenlaiset ajat verrattuna tähän nykyiseen MEE TOO hömpötykseen.
      Auto pojat hakivat silloin tytöille kaljaa ja tupakkia pieniä vastapalveluksia vastaan, jos vastapalveluja ei heti irronnut niin sitten irtosi kun kaljapullon korkit aukesi !!

    • naminamit

      mullapa oli mese sillonkin ja sain ladyä, nyt turbomersu ja saan myös herrasmiestä!

    • blööstäkäkökötin

      Miten niin käytettiin hyväksi?
      Se homma kun menee silleen että naaras päättää kenelle antaa ja kuka saa. Voihan sitä koettaa lahjuksilla avittaa tietysti.

      • Mersumiess

        Näinhän se menee nykyäänkin, pari paukkua tarjoaa niin alkaa herua.


    • jonossameseen

      moneenko farmariurheilumese vetää sataseen.hundra hästerna konepellinalla=miestä jonossa.

    • huonotmuistot

      Nyt iski sensuuri kun kerroin millaiset tytöt olivat anteliaampia kiuruveden ylä-asteella menneinä aikoina.
      Täytyy ihmetellä tätä nykymenoa meillä kun ilmaista ehkäisyä tarjotaan jopa 20 vuotiaille tytöille, luulisi tuon ikäisen pystyvän hoitamaan jo tuon homman ilman yhteiskunnan tukea.Ja jos ei kollit itse uskalla ostaa peltolasta tai kiurumarketista kumia niin olkoon ilman oikeeta tavaroo, niinhän sitä minäkin olin kymmenien ellei satojen kohtalotoverien kanssa ylä-aste aikoina.

      Ensimmäisen uuden pornolehden ostin linja-auto aseman rautakirjasta ja lehden nimi oli erotican maailma, kyllä jännitti mennä ostamaan, lehti sujahti nopsaan putkikassiin matematiikan ja ruotsinkielen kirjan sekaan.
      Käytetyt lehdethän me hankittiin sieltä edes menneestä Anin Aitasta joka sijaitsi lähellä rautatie asemaan.
      Sitten kun linja-auto aseman ja lukion välille vanhaan talon rähjään perustettiin uusi divari olikin jo huomattavasti lyhyempi matka käydä hakemassa itselle iltalohtua synkkään koululais arkeen.

      Ensimmäinen kokemus todella kaiken näyttävästä vhs- nauhasta oli lähtöisin siitä torin laidalta kodinkone liikkeestä joka sijaitsi säästöpankin talossa heti siinä kk-marketin vieressä.
      Mikä se oli tämän liikkeen nimi kun nimi ei millään tule mieleen ?
      Milloin muuten kohtalotoverini pääsitte näkemään ensimmäisen kerran tosi jynkytystä vhs- nauhalta kiuruvedellä ?

      • utelempahanvaan

        Olisko kuule ollut Einarin kone nimeltään se kone liike siinä torin laidassa, itse en kyllä sieltä ikinä lainannut video nauhoja ?

        Kun ole aloittaja noin katkeroitunut koulu ajoistasi puutteen takia niin oletko päässyt ollenkaan oikean tavaran makkuun edes myöhemmällä iällä ?


      • Ajattulevatmuuttumaan
        utelempahanvaan kirjoitti:

        Olisko kuule ollut Einarin kone nimeltään se kone liike siinä torin laidassa, itse en kyllä sieltä ikinä lainannut video nauhoja ?

        Kun ole aloittaja noin katkeroitunut koulu ajoistasi puutteen takia niin oletko päässyt ollenkaan oikean tavaran makkuun edes myöhemmällä iällä ?

        Tyypillistä körttikepulaista toimintaa.


      • Anonyymi
        utelempahanvaan kirjoitti:

        Olisko kuule ollut Einarin kone nimeltään se kone liike siinä torin laidassa, itse en kyllä sieltä ikinä lainannut video nauhoja ?

        Kun ole aloittaja noin katkeroitunut koulu ajoistasi puutteen takia niin oletko päässyt ollenkaan oikean tavaran makkuun edes myöhemmällä iällä ?

        Johan teit henkilökohtaisen kysymyksen mutta rehellisenä miehenä voin vastata että armeijasta tulin solakampana poikana takaisin mitä olin lähtiessä ja viimeinkin pääsin "kärkeä kastamaan".
        Valitettavasti en ole päässyt ajamaan kiuruveen tyttöä ikinä, vaan onnistumiseni omat olleet kunnan rajojen ulkopuolelta.
        Nykyäänhän sitä on joka päivä tuossa lähellä mutta ikä on tehnyt tehtävänsä ja se on sitä että kerran kuukaudessa ja 100mg sinistä !

        terv. huonotmuistot


      • Anonyymi

        Lehdet varmaankin ovat ajan saatossa muuttuneet erinäisten seikkojen vuoksi liimapuu vaneriksi, se maailman vanhin liima on tehokas luomutuote moneen käyttöön.

        Satsi kerrallaan hieman rajoittaa työskentelyä, joten liimaus tapahtuu kevyellä otteella ja käsityönä, kunhan muistaa myös käyttää peukkujarrua.


    • Anonyymi

      Kiuruveden tytöistä sai oravasta alaspäin kaikki pienemmät elukat mukaansa.

    • Anonyymi

      No akti aino tietenkin

    • Anonyymi

      Mitä naiset ovat kertoneet, ei niistä Kiuruveden silloisista nuorista miehistä ollut intiimiasioissa yhtikäs mihinkään. Kuulemma potenssivaivaisia suurimmaksi osaksi. Jotain yrittivät muttei mitään tullut.
      Nuoret naiset kuulemma kävivät Iisalmessa hoitamassa tarpeensa. Siellä oli pystyviä uroita joilla vielä lisäksi oli miehiset mitat myös elimissä. Että tällaista.

    • Anonyymi

      Varoitus seiska luokkalaisten tyttöjen vanhemmille k-vedellä.
      Huomasin että syrjäseudun seiskaluokkalaisen tytön skootteri kyyti vaihtui amisviiksi pojan autokyytiin syyskyyn lopulla, joten yhä edelleen sama peli jatkuu mitä silloin kolmekymmentä vuotta sitten, erotuksena se että saat ilimasen ehkäsyn kaupunkimme puolesta.

      Silloin ennen kuulin kun kookoon ysiluokkalainen kiekko poika kehuskeli toisille pojille elokuun lopussa että maaseudulta saapuu "heleppoo lihhoo" kun siirtyvät ylä-asteelle ja pojat kuhtuvat näitä tyttöjä viikonlopun kotibileisiin.

      Suosittelen vanhemmille ettei näin nuoria päästettäisi viikonlopun kalja juhliin !

      • Anonyymi

        Ammu ne tai vetele pesismailalla.Jos et itse pysty niin on siinä paska kylässä joku joka tekee sen 20 e


    • Anonyymi

      "Suikki"mervi...!hallitsee homman

    • Anonyymi

      Kyllä löytyy...se yksikin porukka joka sillä hevon paskan dodge dartilla päristeli.
      Mut olihan siellä yläasteellakin jo niitä kerma-pilluja,jotka jakoi kaikille.
      Nimet on häipyny jo päästä,mut naamat samalta ajalta muistaisin.
      Onneks 16v lähdin koko paskasta.

      • Anonyymi

        Karvalakki hanne jako torttua 90-luvulla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karvalakki hanne jako torttua 90-luvulla

        Ei mulle antanut.


    • Anonyymi

      Samanlaista touhua se on vielä nykyäänkin, autot vaan vaihtuneet Audeiksi,bemareiksi,mersuiksi.

      • Anonyymi

        saakp mersulla eli pappojen autolla ersettä??😂😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Kenenkä on se pienehkö punanen auto joka pörisee pahasti yökauet torin ympärillä?

    • Anonyymi

      Mulla oli Datsun 100A -80 luvulla, en käyttänyt ylä-aste tyttöjä hyväkseni. Itse eräs tyttö halusi kyytiin, joi olutta ja sitten hänellä oli vielä jotain viiniä pullossa.
      Ei tarvinut hyväksi käyttää, loppuillasta kävi kiinni kuin sika limppuun. Väkisin ohjasi käteni kriittisiin paikkoihin. Sitten ajettiin Pielaveden tielle puskaan ja siellä piti tehdä 19 vuotiaana miehen työ. Onneksi oli rahapussissa sultaanit varattuna.

    • Anonyymi

      "Kämy matin" hallin liittymässä (tai siellä hallin pihalla) niemiskylän tien varrella oli joku käynyt vetämässä varvit 80-luvun lopulla tai 90-luvun alussa koska Matti kertoi siellä maassa lojuneesta kortongista (käytetty)

      Varmaankin nuorison edustaja.

    • Anonyymi

      Hyväksikäyttö jatkui vielä 90- luvulla. Äijät oli 20-40- vuotiaita ja tytöt 13-16- vuotiaita. Kaveripiirissä lähes kaikki on raiskattu yläastella. Myös muu väkivalta oli yleistä ja "poikaystävät" olivat lähes kaikki alkoholisteja ja sekakäyttäjiä. Lapsen vastuulle näitä asioita ei voi laittaa, koska yläasteikäinen ei vielä ole valmis tekemään päätöksiä ja on helposti houkuteltavissa kaikenlaiseen esim. alkoholin avulla. Silti näissä keskusteluissa puhutaan lapsista "kermapilluina" jne. Huhhuijaa. Ja sitten vielä ihmetellään miksi kotiseutu ja varsinkaan sen kusipäiset miehet ei paljon kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe