Punavihreä lässytys

Älyhoi

Jos vasemisto ois saanut tammösen tuhon aikaan haapavedellä,ja muualla maakunnissa ois kannatus romahtanut.mutta kepulaiset ne vaan kehuu sipilää ja puoluetta.onne outua porukkaa.

66

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläseuskohiipuu

      Kepulaisten hurmos ei ihan heti lopu. Nyt heidän on hyvä elää menneessä, ja ennen kaikkea uskossa.

    • NaukuVille

      Sipilän hallitusta minäkin kehun, sillä siinä on yks hyväpuoli ja se on se että sitä ei kohta olekaan.

    • Tätäseon

      kun valtuustoon on joka helevatan kerta tyrkyllä vaaleissa mitään ymmärtämättömiä henkilöitä joista on trendikästä olla mukana ilman omaa mielipidettä istunnoissa muka päättämässä kunnan asioista. Eikö kaikkien pitäis jo nähdä tuhon mihin se on johtanu. Heidän suuresti jumaloivan esikuvan sanoin, Tulos tai Ulos.

    • eipunavihreitäpersuja

      Kyllä Fakta on se että Sipilä pelasti suomen edellisen katasroofihallituksen jäljiltä jossa oli punavihreät pääpäsmärinä!

      • Sontasiioni

        Kato kato heräshän se punavihreä lässyttjä.tutkipa mikä on enenmistö.


      • vika_te-mies

        Sipilä tekee katastrofista täystuhon. Varmistaa lopun, ei jäähä kitumaan. Aloitti nuorista jättämällä heidät heitteille ja nyt hävittää vanhukset ennen aikojaan. Niittää kansaa molemmista päistä.


    • suomentuholaisia

      Kyllähän se olisi tuhontie jos vielä tulisi ne edellisen hallituksen puolueet valtaan eli punavihreätpersut!

    • Seon

      tätä kepulaisten työllistämis politiikkaa, saahan oma väki uskomaan ja tilastot kaunisteltua että olisi luotu työpaikkoja vaikka todellisuus on aivan muuta.

    • autiomaaseutu

      Suomen tuhoojat Kepu ja Kokoomus ensin oli Vanhanen & Katainen ja nyt SIPILÄ JA ORPO . Kummatkin tuhonneet Suomea edellinen teki Valtionvelkaa ennätysmäärän ja jälkimmäinen on Autioittanut maaseudun Keskittämisellään ja Yksityistämisellään .Suomi ei enää kestä kolmatta oikeistohallitusta ja siltähän se näyttää että.kepusta tulee "marginaalipuolue tulevaisuudessa kuka heitä enää äänestä is kun maaseutu on Autioitettu.!

    • TäyttäPaskaa

      Tosiaankin,PunaVihreä lässytys on täyttä paskaa. Ville Niinistön paskanjauhantaa kun kuuntelee,niin on pakko vaihtaa kanavaa.Ja Villen Sauli-setä jauhaa samaa paskaa.Ei päätä eikä häntää.Täyttä sontaa.niinkuin lehmä paskantais järveen.pläppläpläpläpläp..Ja Jenni-Rouva kirjottelee runoja,joita voi sitten Niinistön Kommunisti-suku jauhaa runo-illassa.On se vaan niin ihanaa elää Puna-Vihreässä Haavemaailmassa Jenni-Rouvan mitäänsanomattomia runoja lirkutellen.

    • Kepupettääaina

      Luin Kepun vaaliohjelman. Oksennus pääsi. Hyi hitto mitä soopaa.
      Kokoomuksen juoksupoika puolue ei ole luotettava.

    • Palataampa

      vielä näihin meidän oman valtuuston kepu pyrkyreihin jotka ovat olevinaan niin porvaria että oksettaa vaikka todellisuudessa suurin osa kuuluu pienipalkkaiseen työväenluokkaan. He julistavat kuorossa vähintään kerran vuodessa tätä ilosanomaa että ostakaa ja kuluttakaa rahanne paikkakunnan liikkeisiin, mihin liikkeisiin, eihän niitä enään ole tarpeeksi arkipäivän tarpeisiin kun ovat itse päätöksillään ollet luomassa tilanteen että väki pakenee kun muualla on parempi tulevaisuus. Kuitenki ollaan heti kivittämässä ne ihmiset jotka hakevat tuotteet paremman tarjonnan kunnista puhumatta niistä jotka muuttaa paikkakunnalta. On laitettu rahoja liikunta ja kulttuuri tarjontaan mutta on unohdettu yrittää luoda työpaikkoja ihmisille. Naapuri kunnat ovat saaneet uusia yrittäjiä mutta tämän parin ihmisen johtaman diktatuuri kunnan ne kiertää näköjään kaukaa. Olisiko valtuustolla peiliin katsomisen paikka. Hehän toimivat jopa palvomansa sipilä jumalan ohjeiden vastaiseti myymällä ja yksityistämällä kaiken. Kenestä vastuullinen ja asukkaista välittävä kunta toimii näin. Hävettää mihin tilanteeseen haapavesi on ajettu, saatana.

      • eipunavihreäpersu

        Tuo on sitä turhaa punavihreäpersu lässytystä mistä alottaja kirjoitti!


      • kepulointia
        eipunavihreäpersu kirjoitti:

        Tuo on sitä turhaa punavihreäpersu lässytystä mistä alottaja kirjoitti!

        Älä lässytä.


    • Vitsii

      Persut on pelle-puolue

      • ekspersutpahempia

        Kummallista sakkia ku niitten paskakin on sinistä.


    • pahat-jäljet-jäi

      En määkää luota enää tuohon punavihreään lässytykseen, eellien hallitus oli senverran paha

      • keputrauma

        Edellinen hallitus oli stubbin hallitus, joka jatkoi kataisen kansan kusetusta. Nykyhallitus jatkaa samaa kusetusta, ja meinaat että vielä pitäisi tätä paskaa jatkaa?


      • punavihreät-ilkeitä
        keputrauma kirjoitti:

        Edellinen hallitus oli stubbin hallitus, joka jatkoi kataisen kansan kusetusta. Nykyhallitus jatkaa samaa kusetusta, ja meinaat että vielä pitäisi tätä paskaa jatkaa?

        Tuo on juuri sitä punavihreää lässytystä, hehän olivat enemmistönä siinä edellisessä hallituksessa ja valtionvarainministri oli itse vasemmistolainen herra Rinne, loppukaudesta äänestivät omia esityksiäänkin vastaan, täysin katasroofi!


      • kepu-ahne-koijari
        punavihreät-ilkeitä kirjoitti:

        Tuo on juuri sitä punavihreää lässytystä, hehän olivat enemmistönä siinä edellisessä hallituksessa ja valtionvarainministri oli itse vasemmistolainen herra Rinne, loppukaudesta äänestivät omia esityksiäänkin vastaan, täysin katasroofi!

        Nii-i, ja sipilä on kokomustan ja expersujen lemmikkinä talutusnuorassa, pelkkä maskotti, mutta silti pidät sipilää politiikan messiaana. Eiköhän olisi aika jo hyljätä väärä messias, pahantekijä, tuhoonsyöksijä, rahan ahne koijjari, eli kepulainen.


      • lässytys
        kepu-ahne-koijari kirjoitti:

        Nii-i, ja sipilä on kokomustan ja expersujen lemmikkinä talutusnuorassa, pelkkä maskotti, mutta silti pidät sipilää politiikan messiaana. Eiköhän olisi aika jo hyljätä väärä messias, pahantekijä, tuhoonsyöksijä, rahan ahne koijjari, eli kepulainen.

        Tuo on juuri punavihreäpersun lässytystä jossa ei ole asiaa ollenkaan, kun asiaosaaminen loppuu!


      • kepusippaa

        Sinulta jos keltä tämä asiaosaaminen puuttuu.Lässytät samaa jo vuositolkulla kuinkahan monta tuhatta kertaa sama loru, punavihreistä ja Sipilän erinomaisuudesta. Mutta kansahan sen tietää niinkuin Veikko vainaa aikoinaan sanoi ja Suomen Kuvalehti vahvisti huonosti tulee Sipilälle ja Keskustalle käymään ja hyvä niin sitä saa mitä tilaa.!


      • kepulitulos
        lässytys kirjoitti:

        Tuo on juuri punavihreäpersun lässytystä jossa ei ole asiaa ollenkaan, kun asiaosaaminen loppuu!

        Öö, siis itse höpötät kuinka punavihreät teki viimehallituksessa sitä ja tätä, stubbi unohtuu koko ajan, oli sentään pääministeri. Sitä samaa on sipilä, eli imeisesti kuitenkin vain keulakuva.


    • Kepukilllut

      JT. No jo on kepulaisilla hätä suuri kun on kaiken maailman pikku nilkitkin ojenettu rauhanyhdistyksellä puolustamaan sipilä jumalaansa ja hänen pahoja tekoja.

    • eivihervasemmistoeliitti

      Olihan se hyvä että Sipilän hallitus tuli ja katkaisi tuon punavihreän lässytyshallituksen menon, jos olisi saanu jatkaa sitä päinvastaista politiikkaa mitä ne Sipilältä on nyt vaatinut, niin suomessa työttömyys olis lisääntynyt varmaan yli 200000 uudella työttömällä ja valtionvelka lähentelisi 200 miljaardia ja suomi olisi konkurssissa

      • Lyhyt-on-muisti

        Niin, edelliset pääministerit vuodesta 2003
        Jäätteenmäki, Vanhanen, Vanhanen2, Kiviniemi, Katainen, Stub, Sipilä ..
        Mikä ihmeen punavihreä siinä on ollut "lässyhallituksessa" ?
        Meinaatko, että Messias tulikin vasta Sipilän muodossa.

        Katsoisito samaan aikaan maailmatalouden suhdannevaihteluja..
        15 vuotta on ollut oikeistolaisjohtoinen hallitus ja tämä viimeinen, maailmantalouden suuren noususuhdanteen aikana äärioikeistolainen.


    • pelastusr

      Kalliksi tuli Sipilän hallitus Suomelle niinkuin edellinen Kepuli ja Kokoomushallitus teki ennätysmäisen vaationvelan tuleville sukupolville.!Nyt tämä Sipilä on Bernerin kanssa saanut koko maan niin sekaisin että kansalaiset on sitä mieltä että Nyt loppuu tämä" Bisnespellejen Suomen alasajo "ja alkaa uudet tuulet puhaltaan ja pelastetaan kansalaiset ja ennenkaikkea Suomi.!

      • punavihreät-ilkeitä

        Meinaako että kansa enään sortuu äänestään punavihreitä lässyttäjiä jotka edellisellä hallituskaudella saivat suomessa kaiken alamäkeen lähes konkursiin, muuta nei saanu nousemaan kuin työttömyyden 100000 uudella ja valtionvelan yli 100 miljaardin


      • Ääniä

        Pakkohan se on vaikka kirpasee. Mutta eihän kokoomuksen ja keskustan bisnespellejä vaan pysty


    • veikkotietää

      Kyllävain niin tulee tapahtumaan että nämä Suomen alasajajat saa lähtöpassit ja ansaitusti ja voi sanoa niinkuin Veikko vainaa että kyllä kansa tietää ja tietäähän se.!

      • pissiläsekaisin

        Sipilä on kuulemma niin sekaisin,
        että pyrkii pääministeriksi uudelleen.

        "Sekä Hollannin että Suomen pääministereitä on väläytetty Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan paikalle Donald Tuskin jättäessä tehtävän.

        Sipilän mukaan kaksikosta tuskin kuitenkaan tulee kilpakumppaneita.

        - Ei, kyllä minä pyrin Suomen pääministeriksi, se on selvä asia, ja käsittääkseni myös Mark haluaa jatkaa Hollannin pääministerinä, että ehkä me emme ole noissa kisoissa taistelemassa, Sipilä totesi."

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ab772c61-99f7-43c7-aea6-725588a14b14


    • alasajajatkiikkiin

      Lama tulee ja sipilä on varmistanut, että se tulee kirpaisemaan suomea ja suomalaisia. Koulutustukien leikkaaminen oli yksi pahimmista niiteistä, tästä tulemme kärsimään pitkään.

    • lorisija

      Kyl määkin oon sitä mieltä että tälle " Papukaija pellelle",pitää antaa seuraavassa Keskustan Haapaveden osaston kokouksessa Kunniamitali kaikilla laakerilla maustettuna kun on pitänyt yllä tätä perinteistä keskustan mainetta yllä ,katkeamattomasti kirjoittanut "Hölynpölyä vuositolkulla " ja lisäksi erityisesti tullut tunnetuksi Sipilän horjumattomana kannattajana vaikka on niinsanotusti "lyöty kanveesiin" satoja kertoja vaan aina on noussut ja sepittänyt saman" lorun uudelleen."!!!

      • minäki-keskustaa-nyt

        Totta hän puhuu tuossakin kun verrataan edellisen punavihreijen ja nykyisen hallituksen saavutuksia, nykyinen voittaa kaikilla osa-aluella täydellisesti!


      • kepulit_ulos
        minäki-keskustaa-nyt kirjoitti:

        Totta hän puhuu tuossakin kun verrataan edellisen punavihreijen ja nykyisen hallituksen saavutuksia, nykyinen voittaa kaikilla osa-aluella täydellisesti!

        Edellinen oli stubbin hallitus, tää paskansuoltajahallitus on nyt sipilän pokäle.


    • lujaakepu

      Turpiin tulee keskustalle ja kovaa ja aivan aiheesta ,mutta papukaija ei hellitä kun on saanut" verenperintänä äidinmaidossa kepulaisuuden"usko on lujaa loppuunasti ja varmaan ylpeänä hautaankin asti tämä kepulaisuus menee yli ymmärryksen ja säilyy lujana yli vuosikymmenten.!

      • larsleevit

        Aatesokeudesta hyvin tyypillinen esimerkki. Kepua kumartaa ymmärtämättä ettei keskustaa enää edes ole pelkkä kokoomuskakkonen. Samasta syystä rotat hyppii laumana uppoavasta laivasta pois ja tämä se vain kuvia kummartaa. Noin siinä käy kun politiikkaan sekotetaan uskonto täysin aivokuolleita huutajia kaikki jotka jäljellä on.


    • suomen-parashallitus

      Munki mielestä kannattaa äänestyspäätöstä tehdessä verrata edellisen punavihreä enmmistöhallitusta nykyiseen saavutettujen tulosten mukkaa, selvästi äänet menee Sipilälle!

      • kepukusoo

        Kyllä kepuleilla peli on menetetty ja karmiva vaalitappio tulossa siitä ei mihinkään päästä , voipolla että jää viidenneksi suurimmaksi näitten vaalien jälkeen ja putoais vielä lisää ilma Pohjois ja Itäsuomen ja Vaasan aluetta jossa on perinteisesti äänestetty tätä Iltalypsy ja Siltarumpu junttipuoluetta kyllä kansa tietää sanoi Veikko vainaa aikoinaan.


    • Alasajoloppu

      Onhan se hyvä että päästään tästä "maaliinlaukoja Sipilästä "eroon onhan se ollut niin karmeaa tämä kyyti tällekkin seudulle että ei voi olla kuin hyvillään kun Gallupit näyttää missä mennään. Toivoa sopii että Keskusta vähän viisastuis ettei enää mene tämmöisten "bisnespelleilijöiden kuten Sipilä ja Berneri johdatettavaksi ja viemässä Suomen suohon.!

    • uusiaääniä

      Meki äänestämme ny keskustaa tulokset on niin hyvät!

    • tuurikävi

      Eipä voi muuta sanoa kuin että on siinä ollut monenlaista sekoilua tämän "Hallituksen aikana" persut hajosi ja osa alkoi tämän hallituksen "Aisankannattajaksi" vaan köpelösti kävi näille "hillotolppa Sinisille" voip olla ettei yksikään enää uusi valtakirjaansa,taikka mitä valtakirjaa heidäthäm valittiin persujen listalta.Persuilla kävi tuuri kun puolue hajosi ilman sitä ois koko puolue vajonnut "Rupusakkien joukkoon" tämän hallituksen politiikan toilaijujen tähden .!!!

      • toteamus

        Siinäpä oli totuuden mukainen kirjoitus tämän hallituksen,sanoisinko että"Umpikujajuoksusta".


    • alasmenee

      Maajussitkin on suurella joukolla hylkäämässä Kepun uutisoi Maaseudun Tulevaisuus nyt taitaa tulla "pohjanoteeraus kepulle"kevään vaaleissa.!

    • alasmentiin

      Kyllä kepulistit on kohta samaa sarjaa niinkuin Soini sanoi että" takisispuolue se tässä on tullut selväksi että Sipilä sai kepun historian pahimpaan kriisiin populisti Soinin kanssa molemmille kävi kalpaten ja hyvä niin.!

    • ohranensipilä

      Kepulässyttäjä on hiljaa kuin kuusi sukassa kun kävi "idolilleen ohrasesti."

    • kepupienenee

      Onhan se papukaija lässyttänyt jo aivan tarpeeksii. Vuositolkulla samaa satua Sipilästä voip ottaa koville tämä kepun alamäki.

    • koilottaja

      Kyllä se "papukaija" näyttää Kalevan tekstiviesteissä vielä ylistävän Sipilää ja sen tekemättömiä tekoja.

    • vasemmisto-petti

      Tota punvihreijen johtajaa Rinnettäkin on hoidettu Attentotin sairaalassa, kylläpä niillekin kelpaa hyvä hoito

      • mieskuntoon

        Suomessa Meilahden sairaalassa on hoidettu tuleva Pääministeri kuntoon ja hyvä niin.


      • seonpoisote

        Vapaus valita tarkoittaa vapautta valita, mille ahneelle rahansa joutuu pakon edessä antamaan.


      • Yksityinen-hyvää-hoitoo
        mieskuntoon kirjoitti:

        Suomessa Meilahden sairaalassa on hoidettu tuleva Pääministeri kuntoon ja hyvä niin.

        Rinnettä kuntoutetaan Attentotin omistamassa Kiljavan sairaalassa Iltasanomien mukaan, kyllä yksityinen hoito on hyvää!


      • näinonnäre

        Meilahdessa tehtiin pallolaajennus ja muut hoitotoimenpiteet jälkihoito on vain kosmetiikkaa.


      • rahallasaamopollapääsee
        Yksityinen-hyvää-hoitoo kirjoitti:

        Rinnettä kuntoutetaan Attentotin omistamassa Kiljavan sairaalassa Iltasanomien mukaan, kyllä yksityinen hoito on hyvää!

        Ja tulevaisuus näyttää kuinka kalliiksi se tulee. Ameriikan meininki, rahalla saa palvelua ja vain rahalla, köyhät kuolkoot katuojiin.
        Kumpiahan suomessa on enemmän, rikkaita vai köyhiä?


    • Hyvävirma

      Rinne oikein mainostaa attendon lääkärintodistusta iltasanomissa. Niin me muutkin vasurit suosimme attendon.

      • muttakallisjahuono

        Koita kepu kestää, karvas tappio tulee, ja ansaitusti.


    • hoito-hyvää

      Yksityinen hoito on hyvää kaikki käyttää niitä!

      • näin-vihervasemmisto

        Vai on Rinnekin Attendotin hyvässä hoidossa?


      • rahastustakokohomma

        Pakko kun ei ole valinnan varaa, kepulointia koko homma. Hinnat ylös kuten sähkönsiirtohinnatkin.


    • Lostinspace

      Tämä porvariahallitus kepu ja kokomus on vienyt suomen kansalaisilta kaiken. Tuloverotus maailman parasta, progressiivinen verotus syö palkkatuloja kaikilta ja ostovoima heikentynyt dramaatisesti. Kansa köyhtynyt mut tätä ei tämä Sipilä näe,laput silmissä mennään kun ravihevonen. Nyt kun mennään kohti lamaa niin totuus tulee iskemään karulla tavalla kaikkiin palkkatuloluokkiin. Tässä tulijinjalla on ensisijaisesti eläkeläiset joilla tuloverotus on aivan kohtuutonta, tuloverot on luokkaa 35-60% .Pitää olla pitkään muistissa mitä tuhoa tämä porvarihallitus sai aikaseksi.

    • vihervasemmistoeliitti

      Punvihreät itsekin käyttää yksityisiä palveluja mutta, puheet on sellaisia että, älkää tehkö niiku minä teen vaan tehkää niiku minä sanon!

      • kepupettääaina

        Ei kepuvalta anna vaihtoehtoja, pitää tehdä bisnestä myös terveydellä, ei pelkästään energialla, koulutuksella ja vanhustenhoidolla. Kaikista mahdollisesta pitää lypsää kaikki raha yksityisten taskuihin, se siitä yhteiskunnasta.


      • vasemmisto-huijaus

        Nyt äkkiä sote voimaan, että saadaan tuo väärä kehitys katkastua, siksikö ne punavihreät vastustaa sotea, että saisivat jatkaa puheita ja tehdä itse aivan muuta?


      • kepuloidensuurhuijjaus
        vasemmisto-huijaus kirjoitti:

        Nyt äkkiä sote voimaan, että saadaan tuo väärä kehitys katkastua, siksikö ne punavihreät vastustaa sotea, että saisivat jatkaa puheita ja tehdä itse aivan muuta?

        Kepun viimeinen niitti. Tietävät lopun tulleen, nyt on kiire saada luippaus toimintakuntoon.


    • alaspäin

      Papukaija tekee vaikka tikusta asiaa kun ei muuta voi .Peli on menetetty ja idolinsa Sipilä "porskuttaa"keskustan historian suurimmassa alamäessä.!

    • kannatan-soteuudistusta

      Kyllä se sote uudistus selventäs monta asiaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe