14.2.2019 poliisioperaatio teräskadulla

Poliisit_asialla

Mikähän kolmen partion poliisioperaatio oli eilisiltana Sepiman/Teräskatu 17 kohdalla. Tilannehuone tms ei siitä ole kertonut mitään?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Destination

      Liittyköhän jotenkin kyseiseen tapaukseen kun eilen illalla klo 18 jälkeen Teräskadulla olevalta kuntosalilta lähti juosten kaksi miestä ja kuntosalin joku työntekijä huusi perään porttikiellosta.

      • Nestehuoltis

        En tiedä liittyvätkö nuo kuntosalin tapahtumat ja eilen hieman ennen klo 18 tapahtunut välikohtaus Neste huoltoasemalla toisiinsa sillä kaksi selvästi päihtynyttä miestä teki pahojaan huoltiksen baarissa ja saivat porttikiellon baariin. Tuli vaan mieleen että tekivätkö myös kuntosalilla jotain jos saivat sinnekkin porttikiellon. Miehet olivat liikkeellä punaisella autolla. Kolmanneksi vielä se että liittyykö Teräskadun poliisipartio juuri näihin tapahtumiin niin on mysteeri.


    • NaantalissaTapahtuu

      Ihmettelin myös tapahtumia. Ennen klo 18 ja jälkeen poliisit olivat Marjapolun ja Sienipolun alueella. Metsästä koiratarhan vierestä etsivät poliisikoiran kanssa jotain myöskin.

      • Väsky

        Viiden maissa oli kaksi maijaa ja ambulanssi myös hiljoksiin valui parkkipaikalla maijoja kohti. Jotenkin vaikutti siltä, ettei poliisitkaan olleet kauaa siinä olleet.


    • Jeparit

      Mustamaija ajoi torstai iltana Makasiinipolkua ja Parkinraitin pitkin ja selvästikkin etsivät jotakin.

      • Etsintääkö

        Missään ei tosiaankaan mitään tietoa ole tästä poliisioperaatiosta, mutta jotain suurempaa siinä oli kyseessä kun mustamaija ajeli torstai-illalla myös Ruuhitiellä ja Sirkkelitiellä.


      • Maijatliikkuunyt

        Myös perjantaina,lauantaina,sunnuntaina ja tänään maanantaina mustamaijoja on ollut liikkeellä normaalia enemmän. Normaalisti viikonlopun aikana näkee korkeintaan vaan kerran, mutta on näkynyt Tammiston ja Karvetin alueella jo seitsemän kertaa.


      • Verhotheiluu

        Ootte te ihan hemmetin uteliaita. Antaa poliisien liikkua vaan ihan rauhassa ja jos olisi jotain kerrottavaa niin poliisiuutisissa niistä kerrotaisiin.


      • Top-btm

        " jos olisi jotain kerrottavaa niin poliisiuutisissa niistä kerrotaisiin" Olet oikeassa siinä että poliisiuutisissa kerrottaisiin pikku jutuista, mutta jos kyseessä suuremman luokan juttu niin siitä ei kerrota yleisen paniikin lietsonnan vuoksi.


    • Kuuluu-kummia

      " Poliisi sai eilen 24.2.2019 noin kello 18.30 ilmoituksen, että noin 30-vuotiasta miestä on puukotettu. Poliisi löysi puukotetun miehen makaamasta Tuureporinkadulla penkillä.

      Poliisi eristi alueen ja aloitti paikkatutkinnan heti sen jälkeen kun uhri oli viety sairaalaan. Uhrin vammat ovat vakavat, mutta hoitava lääkäri on kertonut, että hän jää henkiin.

      Poliisi suoritti useita tutkintatoimenpiteitä viime yön aikana ja otti myös yhden henkilön kiinni liittyen asiaan. Henkilö kuitenkin vapautettiin myöhemmin vielä yön aikana, kun hänet oli saatu puhutettu ja hänen osallisuutensa oli selvinnyt "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe