Ässän ala-arvoista postipalvelua

Muutosta

Oletteko itse ajatelleet että pitäisikö asialle tehdä jotain? Aina siis aina saa postissa odottaa todella pitkään, ja yleensä aina sinne sitten laahustaa työhönsä tympääntynyt työntekijä. Ei heru asiakaspalvelua eikä hymyä. Siinä pitkään odotellessa ja katsellessa huomaa myös ettei ne kassatyöntekijätkään juuri asiakasta arvosta, robottimaista ja/tai pakko väkinäistä hymyä joku myyjä yrittää.. Hohhoijaa. Niin sen hyvän palvelun menettää kun ei mitään vaadi ja turtuu vaan että näinhän se vaan on.. Voisi herätellä näitä ässän työntekijöitä iloisuuteen ja asiakaspalveluhenkisyyteen! Asiakkaat on ne tärkeimmät kaupassa eikä omat ripset taikka hiuslisäkkeet :D

44

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valittaja__

      Ässän kierrän kaukaa kun ostoksia ystävällisessä ilmapiirissä haluan tehdä, seinänaapurissa palvellaan ja ollaan ystävällisiä kauppiaista lähtien.
      Harmi sinällään että "postipalvelut" ovat ässässä, todella yrmeä palvelu. Jos sulla kysymyksiä postin palveluista ei osata vastata yksinkertaisiin kysymyksiin...
      Ässässä ollaan vaan töissä siellä ei tarvitse tietää juuri mitään, mistä saavat myyjät palkkansa ??

      Olisipa vielä Valintatalo ja sen palvelut olemassa, iso ikävä jäi kunnon kauppaa ja kauppiasta kohtaan..

      • Palvelua

        Juurikin nuin, postin palvelu ihan liian hidasta ja aina on sattunut olemaan Mika liian vaikeita kysymyksiä.. Joihin ihan jokainen oikea postin työntekijä olisi heittämällä osannut vastata.
        Voi niitä entisiä aikoja alkaa olla jo ikävä, kun palvelu pelasi.


      • Anonyymi

        Niitä entisajan postilaisia on kyllä ikävä! Olivat alansa ammattilaisia.


    • toimivapalvelu

      Älkääs valittako aiheetta. Hyvä palvelu ja hymytkin. :)

    • Minä.vaan

      Minä olen aina saanut ässänkin postissa hyvää palvelua. Mikähän on vikana?

    • narinari

      ei kai se työntekijöiden syy ole jos ei ole tarpeeksi henkilökuntaa olemaan joka paikassa. kyllä olen hyvää palvelua saanut. myyjätkin tervehtii iloisena kauppaan mennessä toisin kun vaikkapa k-kaupassa

    • Pettynyt-asiakas

      Asiakas on aina oikeassa, myös negatiivisessa mielessä...

      Kehua voi esteettömästi jos kuuluu siihen Okun kermaan. S-Market ei ole ainoa huonon palvelun paikka paikkakunnalla, niitä löytyy monia niistä vähenevistä liikkeistä.

      Piiri pieni joka pyörii saa palvelunsa hymyn kera mutta entäs piirin ulkopuoliset jollaiseksi itseni ja perheeni koen. Muutin perheineni noin vuosi sitten paikkakunnalle, onneksemme ainoastaan vuokralle. Moni varoitti ostamasta asuntoa ainakin alkuun, kiitos heille sillä nyt on helppo lyödä lakki päähän ja lähteä.
      Joensuu vaikuttaa mukavalta seudulta samoin Ylämylly palveluineen kiinnostaa.

      Tällä palstalla saa sanoa mielipiteensä sellaisena kuin se on, negatiivinen aiheuttaa ansaitusti närää mutta siitä pitäisi ottaa opiksi Outokummun kokoisella paikkakunnalla. Luokkaerot ja keinotekoiset piirit on myös hyvä unohtaa, niiden ansiota on osaltaan se alamäki jossa Outokumpukin on...

      • Tule.piiriin

        Sananvapaus se on minullakin. Outokumpu on niin pieni paikkakunta, että täällä kaikki kuuluvat sisäpiiriin, ellei tahdo olla erikoisuutta tavoitteleva.


    • Kokemuksesta

      S-marketissa on Outokummun kohdalla paras palvelu.

      • Pettynyt-asiakas

        Kenelle on kenelle ei, mulle ei ainakaan... Kokemusta on...

        Kritiikkiin on aihetta ja se on yhtä arvokasta kuin kehukin..


      • Hymyile_sinäkin

        Olen samaa mieltä. S-marketissa pelaa palvelu ja hymy herkässä.


    • Jgukn

      Kyllä minulle aina terve huijataan iloisesti tässä kaupassa ja jokaikinen on ollut hyvä asiakaspalvelija

    • anna-leena-ankeinen

      Kyllä siellä tervehditään.
      Itse en ole mikään hymynaama, silti palvelu on ollut melko hyvää.
      Käyn kerran viikossa Joensuussa, ostan sieltä viikon ruuat ja käyn jossain ravintolassa syömässä samalla.
      Tiedän että bensaan menee rahaa, tämä sattuu olemaan ainoa huvitukseni joten aion jatkaa edelleen.
      Outokummun kaupoista haen vain jotain pientä.

      • Tosi.urpo.olet

        Hyvä periaate sulla. Kun tuota riittävän moni noudattaisi, meillä olisi kohta pari myymäläauton pysäkkiä.


      • Toinen-ankeinen

        anna-leena-ankeinen.
        Teen juuri samoin, Joensuun tarjoukset käyn 5 päivänä viikossa noutamassa työmatkoilla. Paikalliset kaupat on monella tavoin kalliimpia joissa vierailen todella harvoin.

        Joensuussa on hyvät valikoimat ja isot kaupat joissa on "poskettomia" tarjouksia, kokonaisedullista LIDliä unohtamatta.

        Postin palveluita tarvitsen harvoin ja näin ollen en tiedä sen palveluita hyviksi tai huonoiksi moittia..

        Helppo on mutkin urpoksi leimata, mutta rahallani ostan sieltä missä palvellaan ja saan halvalla. Töissä on joka tapauksessa ajettava olisi silkkaa hulluutta ajaa onnensa ohi kalliimmalle oman kylän kaupalle.
        Oku lisää maksakoot sellaiset ei urpot yksilöt heitäkin riittää ylläpitämään kylällä paria kauppaa...


    • Hymytyttö-

      Palvelua on monenlaista, olen mielestäni hymyilevä ja positiivinen ihminen ja tulen erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Outokummussa on monessa liikkeessä palveluissa parannettavaa, helpolla hymy asiakkaaltakin hyytyy jos tiskin takana on hapannaama.

    • TepKent

      Omituista pölinää. Ässän kassat hymyilee. Ja palvelee jos itsekin käyttäytyy

      Näillä mennään

    • HYVÄHYVÄ

      En noihin valtuksiin voi muuta sanoa kuin, että "metsä" vastaa niin kuin sinne huudetaan! Eli humyilkää ensin, niin huomaatte kuinka hymy tarttuu.. Tsemppiä Sokoksessa asiakkaita palvelevat!

    • Hymytyttö-

      Minä hymyilen ja minulle ollaan yrmeitä ja luotaantyöntäviä eli sanomasi "metsä" vastaa niin kuin sinne huudetaan"" ei pidä paikkaansa.

      Parannettavaa asiakaspalvelusta löytyy niin S-marketin kuin monen muunkin firman toiminnasta, luulisi olevan firmojen kunnia asia hyvä ja kohtelias asiakaspalvelu näin kuihtuvalla paikkakunnalla...

      Hymy on saatava tavaramerkiksi Okuun...

    • Nuoriasiakas

      Kyllä minulla on usean myyjän kanssa ihan kontaktia silmästä silmään ja heidän eleet vaikuttavat usein luonnollisilta ja aidoilta, pari myyjää kyllä sellaisia että vittuväkisinhymy päällä. Itse muistan aina hymyillä, voi vaikuttaa asiaan.

      elikkä seuraaban kerran mene kassalle naama EI norsunvitulla

    • Salud

      Omalle kohdalleni ei ole sattunut S-marketissa huonoa palvelua, henkilökunta tervehtii ja auttaa tuotteiden haussa, ainut miinus joskus turhan pitkät kassajonot, mutta se ei ole henkilökunnan syytä.

    • IHAN.MIE.ITE

      Olemukseni on aika hapan naama,mutta aina on ollut palvelu asiallista ja tervehdettykin. Joskus on joutunut jonottamaan vähän aikaa,mutta ei haitaksi. Ja postin puolellekin on tullut myyjä hetken päästä.
      Siitä ISO miinus pistettä,kun tuotteet("hyvät tuotteet") usein vaihtuu ja joskus jotkut tuotteet on loppu eli tuotteita voi tilata ennen kuin loppuvat. Tai niitä tuotteita,joita ei mene niin paljon niin vois vähentää. Ongelma ei ole varmaan ihan yksinkertainen ja eikä se ole aina myyjässä vika,kun pitää olla monia tuotteita hyllyssä. Hyllyjen täyttämiseen voi enemmän olla aikaa : ) Hinta taso on vähän kallimpaa,kuin joensuussa,mutta eihän täällä ole niin paljon kilpailua hintojen suhteen.
      Samoin k-marketissakin on ollut ihan asiallinen palvelu,joten menkää te valittajat joensuuhun ostoksilla niin jää muille ostettavaa enemmän.

    • Epäonnistuja

      Mukavia myyjiä kaikki. On minullakin huonoja päiviä. Jos epäonnistun, pyydän kyllä kauniimmin anteeksi. Se pelastaa päiväni.

      Helppoa kuin heinänteko, vai mitä?

    • Kitupiikki

      Hinta ratkaisee työmatkaostajalla, Joensuussa edullista ja hyvät valikoimat kaikkea.
      Lidl on kokonaisedullinen ja K-marketeissa on hyviä tarjouksia, S- liikkeet kierrän kaukaa periaatesyistä...

    • käytyon

      että kehtaattekin valittaa. Palvelu on hyvää. Ei tietenkään myyjät kassalla siinä päivystä jos ei ole asiakkaita mutta tulevat kyllä heti kun asiakas tulee kassalle. Hyvää on palvelu tytöt ja pojat, kiitos

    • Hyvä-asiakas

      Palvelun taso heittelee samoin kuin me palveltavatkin olemme erilaisia. Hymy huulillaan saa mennä tiskille mutta on tilanteita jotka saa hymyn perseeseen väkisinkin.. En viitsi kertoa esimerkkiä kun se nostaa ryöpyn kehuja joita en aina ymmärrä mikä niiden motiivi on.

      Minua on palveltu hyvin ja hyvin huonosti joskus siltä väliltä...

    • Suunnanmuutos

      Ei se ole kyllä pelkästään asiakkaasta kiinni, itse olen ollut aikoinaan pitkään asiakaspalvelu työssä. Ja osaan olla kohtelias, ja ystävällinen. Näyttäisi vähän siltä että liiasta kiireestä kärsii heillä asiakaspalvelu ja sitä myötä asiakkaat. Ässällä on pari hymyileväustä myyjä mutta muut ovat usein kuin seipään nielleitä. Kyllä pitäisi hymy irrota vaikka olisi kuinka kiire. Äänestän jaloillani

    • Eipävaliteta

      Posti toimii hienosti ässässä. Valittaja mieti aukiolo aikoja , henkilökunta on aina ollut mukavia ja homma pelannut hienosti jopa kiire aikoina.
      Matkahuoltokin jos ois pysynyt Shellillä niin sekin oli sillon hyvällä hoidolla.

    • Shellisti

      Matkahuollon olisi pitänyt pysyä Shellillä, niin sekin oli sillon hyvällä hoidolla.

    • Tyytyväinen

      Nykyisin on tosi mukava käydä S-marketissa, myyjät huikkaa tervehdyksen ennen kuin itse ehdin tai edes huomaan. Enkä todellakaan kuulu mihinkään sisäpiiriin kun olen muualta muuttanut. Rahojaan rakastavat voi hyvin mennä nuukuuksissaan Joensuuhun, haluan omalta osaltani yrittää pitää tämän kylän puoteja toiminnassa ja ihmisiä töissä.

      • Kyläläinen

        Hyvin kirjoitit. Itsekin olen kuorma-auton tuoma, enkä kuulu muihin kuin omiin piireihini. Hyvää palvelua olen Outokummussa saanut.


      • Hidastaon

        On monia mielipiteitä ja monenlaisia ihmisiä. Itse olen aika neutraali, ja itseäni häiritsee postin hidas palvelu, aika usein siinä odetellessa huomaan kassamyyjien olevan väsyneitä taikka kyllästyneen näköisiä. Palveluhenkisyys puuttuu.


    • Anonyymi

      Ei one todellista.. Pakettini tuli tekstiviestin mukaan postiin.. Vuan eipä ollutkaan siellä niinkuin piti! Pudistelivat päätä että ei ole eikä voida sille nyt mitään! Joo sen ymmärrän ettei voi, ehkä. Mutta jättivät mut ns oman onneni nojaan ja itse piti alkaa selvittämään että missä mahdollisesti on!! Ei mitään apuja kyllä saanut.. Postin eli tässä tapauksessa ässän työntekijänhän se olisi pitänyt alkaa selvittämään tai edes jotain apuja minulle vinkata.. Ei hyvä ei hyvä

      • Anonyymi

        k-market tarvitsee postin alkon lisäksi lähelleen...


      • Anonyymi

        Postin automaatteja löytyy Ärrältä ja Tokmannilta, jos Ässä niin mahdottomasti ahdistaa.


    • Anonyymi

      Yksi kehuu kaksi moittii... Voi sanoa tällä pohjalla että palvelu on keskinkertaista huonompaa. Toki arvostella ei saa olemmehan OUDOSSA kummussa jossa kaikki toimii oikein loistavasti...

      • Anonyymi

        Miksi muka ei saa arvostella? Eikös täällä suolisivuilla ole arvostelua yllin kyllin? Oletko sinä yksi niistä, jotka loukkaantuu, jos joku on toista mieltä?


    • Anonyymi

      Ainakin ässässä käydessään, jotkut ovat niin utelijaita,utsivat kaiken. Kuka vaan jää juttelemaan samantien juttu on heti seuravalle ja vielä muunneltu. Kunnes asia on kaikkien tiedossa. Sitten nämä utelijaat selittelee muille viattomana kuulleen muilta,jotta ei jäisi itse kiinni.

    • Anonyymi

      Se on tätä persujen kunnallisvaalitaistelua.
      Oman paikkakunnan palveluja moititaan ja mersulla käydään lidlissä.

      • Anonyymi

        Persuilla ne vasta pienet piirit on. Kaikkia muita haukutaan ja uhataan nurkan taa viemisellä.
        Heillä ei ole mitään hyvää annettavaa Outokummulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuilla ne vasta pienet piirit on. Kaikkia muita haukutaan ja uhataan nurkan taa viemisellä.
        Heillä ei ole mitään hyvää annettavaa Outokummulle.

        persuille ei ääniä enää ja vahinko ääni Sannakin jää vimein pois koheltamasta


    • Anonyymi

      Aina olen saanut erittäin ystävällistä palvelua niin postissa asioidessa kuin kassoillakin. Olen asunut Suomessa monilla paikkakunnilla, myös isommissa kaupungeissa. Palvelu ei oleainakaan täällä huonompaa. Kannattaa itsekin hymyilla, niin saa hymyn takaisin.

      • Anonyymi

        Samoin minä aina olen saanut hyvää palvelua sekä kaupan että postin puolella.


    • Anonyymi

      On niitä muitakin kuljetusmuotoja, esim. matkahuolto ja ainahan sen paketin voi noutaa automaatista. Ainakin jotkut tuotteet. Kaikkiahan ei voi joka kerta valita.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe