Sinisten ideologian ydin

Analyst

"Talostutkimuksen tutkimuspäällikön Juho Rahkosen mukaan ... puolue ei ole syntynyt mistään todellisesta tarpeesta, vaan pelkästään siksi, että muutama ministeri saisi pitää paikkansa."
- Suomen Kuvalehti 7/2019

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • K.Yrpiäinen

      Onhan tuo tiedetty alusta alkaen.

    • Hillotolppajengi

      Olemme kaikki kansalaiset nähneet tämän HILLOTOLPPAJENGIN läpi - ei asiaa seuraavaan eduskuntaan ... ministeripostista puhumattakaan! Hävetkööt ja häipykööt Suomen politiikasta ... kokonaan.

      • ostopalvelut

        Sinisten vaali ohjelma, 100 hävittäjää, 1000 poliisia ja lopuksi 100 kanaa on 200 jalkaa, on ihan normaali käytäntö, että kuljemme takakontissa pääministerin virka asunnolle, kuulemaan mitkä salkut meille luvataan uskollisuudesta keskustalle.


    • Myötähäpeää.tuntien

      Tähän asti siniset olleet ajatuksillaan samaa mieltä kun "kempelee trunmppi". torppareitahan he oikeasti ovat olleet ja hillotolpassa kiivenneet aina nöyrästi siihen kohtaan mihin Sipilä käskee.

      Nyt yrittävät vaalien alla viimeisillä korahduksilla olla kun heillä olisi oikeasti omiakin ajatuksia.

      • Tosi_lapsellista

        Ministeriliike eli hallituspuolue Siniset pyörähtaa taas, nyt se onkin hallitusvastainen kun hallituksen kaataminen on merkityksetöntä vaalien ollessa ovella. Ylimääräisiä vaaleja ei ehtisi järjestää ennen vaaleja. Nyt näiden ministerien pitäisi saada ääniä muiltakin kuin toisiltaan. LOL


      • Muistuupa_mieleen

        Kukas se puhuikaan pienpuolueista takiaispuolueina edellisellä vaalikaudella? Oinonen nimesi nykysiniset satiaispuolueeksi (älykkäin teko Oiniselta koko eduskuntauran aikana). No, vaalit on parasta lääkettä näiden loisten poistamiseen.


    • omaetu

      Sehän nyt on itsestään selvää ilman tutkimustakin. Poliitikkojen oman edun tavoitettelu pani hylkäämään äänestäjät ja entisen puolueen.

    • sinisiätuulia

      Tehtyjen kyselyjen ja selvitysten mukaan n. miljoona äänestäjää hakee puoluetta tai ehdokasta jota äänestäisi. Ihmiset ovat kyllästyneet kun vanhojen puolueiden takana vaikuttaa erilaiset etujärjestöt. Tämän seurauksena veronmaksajien rahoja valuu etujärjestöissä vaikuttavien henkilöiden taskuihin. Raha puhuu. Esim. ent. VVO---Kojamo---muutokset osakeyhtiöksi ja pörssiin listautuminen. Verovaroja valuu edelleen näille asumistukien muodossa. Työnantajataholla ovat mukana verottajan rahakirstusta oman osansa ottavana. Esim yritystuet. Veronkierto
      Äärioikeisto nostaa päätään kovine arvoineen.
      Tähän tarpeeseen on uudet puolueet syntyneet ja tervetulleita. Liike nyt, nukkuvat ja Siniset ym.
      Kaikilla heillä on omat ohjelmansa joilla halutaan ajaa veroa kartuttavien äänestäjien etua.
      Kannattaa lukea koko vaaliohjelmat, eikä yksililmäisesti mennä, kullakin hetkellä vellovan , tunteilla vievän aallon mukaan. Ollaanhan me lukutaitoisia.
      Turvallisuutta kaikille painottavat Siniset. Turvallisuutta on esim pehmeämpi sosiaalipuolen turva. Heikompiosaisiata huolta pitäminen Tähän kuuluu, kodit, päiväkodit, neuvolat,koulut, vanhus,- ja vammaispalvelut. Koulut, ilmasto, puhdas vesi jne. Työtä kaikille kykyjensä mukaan.
      Täällä mustavalkoisella ajattelulla otettu pelkkä maanpuolustus ja poliisit esille, nekin on tärkeitä ja kuuluvat Sinisten ajamiin asioihin.
      Ministerinpestinsä kiitettävästi hoitaneita ministereitä on Sinisillä ja ehdolla tulevissa vaaleissa. Koko kansan etu on, että kansalla on asiansa osaavia Suomen ja sen kansan etuja ajavia päättäjiä. Olis tuhlausta laittaa syrjään tällaista osaamista.
      Teille jotka Soinissa ja hänen elämästään voimaa saatte sanoisin. Jättäkää hänet elämään omaa elämäänsä ja tekemään omat ratkaisunsa. Energian joka menee siinä menneessä vellomiseen voi käyttää hyödyllisemmin.
      Omaa henkistä kasvua tukevaksi esim. ottamalla selvää eri puolueista ja niiden tavoitteista. Päivänpolitiikka näköjään kiinnostaa täällä olevista kommenteista päätellen. Keskustellaan rakentavasti toisiamme ihmisinä arvostaen.

    • omannavanedustajia

      Talostutkimuksen tutkimuspäällikö Juho Rahkonen on TÄYSIN OIKEASSA!
      Siniset ovat täysin siipiveikkoja ... onneksi häviävät Suomen eduskunnasta siipeilemästä ...

    • sinijärvi

      Äänestäjät etsivät uusia henkilöitä joita äänestää ja uutta poliittista kotia. Nyt jos koskaan on uuden puolueen mahdollisuus tulla areenalle. Sinisten ohjelmia seurattuani olen vakuuttunut että heidän ajatuksilleen löytyy laaja kannatus. Odotan innolla huhtikuuta, että nähdään sinisten vaalivoitto.

    • Näitäeitarvita

      Sinisillä ei ole omaa ideologiaa, he ovat vain kepun ja kokoomuksen apupuolue.Kokoomusta ja kepua voi äänestää suoraan. Apupuolueen tarve on loppunut niillä jotka ovat sitä tarvinneet. Sinisistä tässä vaiheessa on tullut Soinillekin kiviriippa, kun ei ole mahdollisuuksia jatkaa uudessa hallituksessa millään tempulla. Silloin kun perustettiin SMP kuulosteltiin kansan toiveita että onko kannatusta. Siniset eivät kysele kansalta mitään. He vain haluavat määrätä mitä mieltä pitää olla eli määräykset menevät ylhäältä alaspäin. Ei nykyaikana tällaista puoluetta tarvita.
      Jos vain nostaa itseään korokkeelle, heiluttelee rasistikorttia ja muutenkin käyttäytyy ylimielisesti ei ole asiaa tulevaan eduskuntaan. Ei ole asiaa eikä tartte olla.

    • Saammepanähdävaan

      Kyllä kokkarit heidät huolii puolueeseensa,koska on neljävuotta heitä kouluttanut ja
      keskusta myös.

    • Lopputuleepian

      Sinisten ideologian ytimessä on ylimielisyys. Ovat kuuleman isänmaan asialla. He ovat yksinomaan omalla asiallaan siellä hillotolpalla. Suomi olisi paljon parempi maa ilman sinisiä. Kuuleman vihervasemmiston ehkäisemiseksi hajottivat puolueen.Olisipa edes hivenen nöyryyttä ja rehellisyyttä. Mutta ei. Itseä pitää ylistää mennen tullen. Toivon, että siniset eivät saa yhtään edustajaa. Jos tässä maassa on hyvää niin siihen asiaan sinisillä ei ole osaa eikä arpaa. Sinisiä ei ole näkynyt vaalityössä. Ei näy, kun ovat sitä mieltä, että ovat niin ylivertaisia, että heidän ei tartte vaivautua maakuntaan eikä toreille.

    • ytimenideologia

      KOMMUNISTIEN KORKEIMMAN VALINTAELIMEN, PUOLUEEN KESKUSKOMITEAN (valitsee puolueen johtajat, politbyroon ja sihteeristön) EX-JÄSEN MÄÄRÄILEE SUOMEN POLITIIKASTA VIELÄKIN,
      miten tällainen on mahdollista, vaikka YYA-sopimus on kaadettu?

      KOMMUNISTI JA VIHERPUNAINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ SELVIÄ DEMOKRATIASSA EIKÄ TULE VALITUKSI mihinkään,
      mutta yllättäin voi silti putkahtaa asiantuntijana sormeilemaan suomalaisten asioita
      Eli täytyy muistaa, miten suomalaiselle elämänmuodolle vieraat ideologiat ja esim. Kremlin lakeijat ovat soluttautuneet Suomeen hallintoon https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-ylen-ykkosaamussa-halpatyovoimaa-haittamaahanmuuttoa-ilmastoposeerausta-ylimielista-lainvalmistelua-tama-hallitus-ilmeisesti-ajatellut-etta-tehda-mita-haluaa/

      Halla-aho muistutti, etteivät perustuslakivaliokunnan käyttämät asiantuntijat välttämättä ole poliittisesti sitoutumattomia ja otti esimerkiksi Martin Scheininin, joka on toiminut muun muassa Suomen Kommunistisen Puolueen keskuskomitean jäsenenä. – Demokraattisesti valitsemattomilla asiantuntijoilla on tosiasiassa hyvin merkittävä rooli lainvalmistelussa ja perustuslakivaliokunnan kannanotoissa.

      • Esko_Nurmijärveltä

        Tähänpä mielisin lisätä: tilu-lilu-lii, tilu-lilu-lii.


    • sinisetturvaa

      Joillakin on pelko, kun on uusi puolue ja uudet ohjelmat on hyvä mahdollisuus menestyä vaaleissa. Turvallisuus on tärkeä ideologia, siihen liittyy kaikki ;. esim terveys,- ja sosiaalipolitiikka, kouutus, maahanmuutto,ilmasto ja ennenkaikkea työ. Kaikki poliittisesti kodittomat, olette varmaan nähneet työministeri Lndströmin tv:ssä. Siinä on kansanmies, jos kuka,eikä ole ylimielinen. Tavallisia ihmisiä ne muutkin ovat. Keskustelevat toritilaisuuksissa ystävällisesti kansaa kuunnellen. Kaikille jotka hakevat ehdokastaan kevään vaaleissa, löytyy tietoa Sinisten nettisivuilla.

    • ulostulo

      Soinin turvallisuudella tarkoitetaankin turvan soittamista, eli suunsoitolla ääniä

    • ahneenloppu

      Itsestään selvä asia tavalliselle ihmiselle. Ei siinä "asintuntijoita" tarvitse. Ahneus ja oma etu sen tekivät. Ainoa tilaisuus olla ministereinä hallituksessa, mutta mikä se onkaan ahneen loppu.

    • ootellaannollatulosta

      Poikkeuksellisen tympeä tyyppi tämä Jussi Niinistö. Järkyttävää käytöstä toimittajaa kohtaan tässä pari vuotta sitten. Karkeakäytöksinen. Nyt yrittää mustamaalata perustuslakiasiantuntijoita. On myös hyvä, että tuodaan julki sotiimme liittyviä asioita. Tämä Niinistö ei ole isänmaan asialla. Ei ainakaan minun isänmaan. Onneksi sinisille povataan nollatulosta. Tyhmät siniset, ne perseennuolijat tuolla ilmoittelevat, että Niinistö olisi hyvä olla puolustusministerinä eläkeikään asti. Hallitus vaihtuu ja puolustusministeri. Sinistä puolustusministeriä ei tule Suomeen enää koskaan.

      • dementikot

        Jotenkin on mennyt muisti näiltä sinisiltä ministereiltä, ei heitä ole koskaan valittu edustamansa puolueen listoilta eduskuntaan, mutta yksi asia on varmaa, että eivät voi pettää sinisen puolueen äänestäjiä tyhjillä lupauksilla, kun niitä ei ole kannatuksen valossa edes olemassa.


      • sinisetturvaa

        Kopitappa tutustua perustuslakiin.
        Ministeri voi olla kokonaan eduskunnan ulkopuolinen henkilö.
        Kenenkään ei ole tarvinnut äänestää häntä.
        Hassua että ihmiset ei tiedä asioita, tai vastaanottavat vain
        negatiivisia asioita.


      • dementikot

        Mitä veikkaat montako sinisentulevaisuuden ministeriä jatkaa virassaan vaalien jälkeen ? Soiniko ulkoministerinä ? Suomeen palautuu demokratia, peräkontti hallitus neuvottelujen jälkeen.


      • Turvallisuus

        Oppositiossa Soini ainakin oli suurturvallinen eli isoturpainen.


      • LexLexLex
        sinisetturvaa kirjoitti:

        Kopitappa tutustua perustuslakiin.
        Ministeri voi olla kokonaan eduskunnan ulkopuolinen henkilö.
        Kenenkään ei ole tarvinnut äänestää häntä.
        Hassua että ihmiset ei tiedä asioita, tai vastaanottavat vain
        negatiivisia asioita.

        Eduskunnan ulkopuolelta on kyllä ollut ns. ammattiministereitä hallituksissa, mutta heidät on nimetty hallituksen nimeämisvaiheessa. Sinituhnuministerit ovat kansanedustajia, joita ei ole äänestetty nykypuolueensa listoilta. Vertaaminen ammattiministereihin on harhaanjohtavaa.


    • nollatulostaootellessa

      Sinisten ylimielisyys näkyy joka tilanteessa.Kova halu hillotolpalle. Sinne pitäisi päästä vaikka ilman minkäänlaista kannatusta.Kuuleman ministeriyteen ei tarvita kansan kannatusta.Sellainen on tulevaisuuden sininen ministeri, virkamies. Istuu pallillaan kun on niin hyvä, muita parempi. En ole vähään aikaan nähnyt sitä natsikorttia. Ottakaa esille, miksi sitä piilottelette? Ei ole käsimerkki-Tiinakaan puhellut käsimerkistä.Kuuleman eivät ole loikkareita. Ovat perustaneet hyvien ihmisten puolueen. Siellä istuvat norsunluutornissa muiden yläpuolella.
      Omahyväisiä ! Raamatussakin sanotaan, että ylpeys käy lankeemuksen edellä.

    • hoonoo

      Ikävä kyllä kaikki siniministerit pääsee vaalien jälkeen kovapalkkaisiin suojatyöpaikkoihin jotka kokkepu järjestää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe