fasismin kaksi osastoa

Juudas_uskovainen

Evakelis-luterilaisen kirkon uskollinen jäsen uskoo lapsena kastettuna ja uskollisesti jäsenmaksut maksavana päätyvän ajasta ikuisuuteen siirryttäessä sieluihmisenä Edenin puutarhaan vihreille niityille, jossa itkua ja hammasten kiristystä ei ole.

Aikojen alussa Jumalamme meille ilmaiseksi antamassa raamatussa, joita kirjakauppias jakaa ottaen niistä maksun, Eden kuvataan suureksi, elinolosuhteiltaan erittäin suotuisaksi asuinalueeksi. Purossa virtaa vesi. Hedelmät kasvavat puissa ihmeen ihanasti.Kadut ovat kullalla silattuja. Näiden elämänpuiden anti on vapaasti syötävissä.
Tuotantoprosessi on ehdottoman saasteeton. Sieluihmiset elävät ikuisesti rauhassa ja levossa. Ulkomainen halpatyövoima on kielletty. Työturvallisuusnormeja noudatetaan. Reilun kaupan myymälöistä voi hakea luomurisleipää.
Kaikki se mistä maassa haaveillaan saadaan ilmaiseksi kunhan vain totellaan.

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juudas_uskovainen

      Taivaassa raamatun kertoman mukaan vaatteiden pesu tapahtuu maallikosta katsoen hieman omituisesti. Ne pestään ja valkaistaan Karitsan verellä vaikka ilmoitusten mukaan eläimiä ei päästetä Edeniin puutarhoja sotkemaan. Maallisen ihmisen ei tarvitse tietää
      ristiriitaisuuksista. Riittää kun tietää Pojan luovuttaneen vertaan häneen uskovien puolesta mutta ei kenenkään muun.
      Karitsan veren luovutuksen tehtävä sijoittuu Ylimmäisen ja rahvaan puoliväliin, kutakuinkin ylimpään palkkatyön palkkaluokkaan. Siltä paikalta Karitsa tavoittaa parhaiten pelastettavat sielut elävän veden lähteille. Karitsan selän takana seisovat ennakolta pelastetut kirkkojen etupenkeissä aikoinaan istuneet ja alhaalla maan matoset.

    • Juudas_uskovainen

      Taivaallisessa Edenin puutarhassa elely tapahtuu Jeesus-Jumalan kanssa käytävien keskustelujen parissa. Tosin Jeesus yksinpuhelee ja sielut välistä ylistävät hallelujalla. Olosohteiden pakosta taivaassa on ainoastaan yksi oppikirja, raamattu. Jeesus kertoo kuinka hän saneli kaikki kirjoitukset alusta loppuun saakka kirjoittajille. Taivaassa henkiin heränneet sieluihmiset ovat unohtaneet kaiken maallisen tiedon. He saavat opetusta kuinka aurinko kiertää maata. Taivaassa sallitaan vain yksi ideologia ja sitä ylistetään. Kohdassa "älä tapa" hurrataan hallelujalla ja paikassa "tapa kaikki eläimet mukaanlukien" sillä ne ovat uhri Jahvelle, jonka niminen Jumala aikaisemmin oli. Sitten lauletaan ylistyspsalmeja miljoona vuotta peräkkäin.
      Jumala ei kerro eikä salli taivaassa levitettävän taivasoppia kieltävää ateismia ja vaikenee Marxin omituisista pääomateorioista. Oligarkkien syntymisestä ei puhettakaan. Taivaassa on vain yksi johtaja ja monikkomuotoja ei sallita.
      Kriittinen keskustelu ja asioiden pohtimisen Jeesus-Jumala käsittää vihapuheeksi. Raamatun ristiriitaisuudet tulee ymmärtää salatuksi tiedoksi ja riittää kun Jeesus on kärryllä.
      Toisinajattelijat häädetään välittömästi Helvetin esikartanoon tutkittavaksi ajatusrikoksista. Yksikään ei ole palannut.

      Mutta mutta. Helvetissä ilot ja riemut raika..... .

    • Fasismilla on todella kaksi osastoa! Punaista fasismia kutsutaan kommunismiksi ja sitä toista harmaampaa natsismiksi.

      Punainen ja harmaa fasismi todistivat yhteiset päämääränsä 1939 kesällä solmimalla Molo - Rippe sopimuksen jolla ne jakoivat Euroopan omiin etupiireihinsä ja alkoivat sopimuksen mukaisen valloitussodan, josta sitten II maailmansota sikisi.

      Punainen fasismi eli kommunismi on vielä niin syntinen ettei edes halua myöntää typeryyksiään ja suurimpia syntejään, joita ovat naapureiden pakkokäännytys yritykset 1939 alkaen ja jo aiemminkin esim Ukrainan suhteen. Lisäksi noiden alistettujen suuri suuntainen riisto niin kansalaisoikeuksien kuin maallisen mammonankin suhteen sekä vielä noiden joukosta väärin uskovien suuri suuntaiset murhatalkoot. Pakkokäännytys yrityksiin kuuluu myös hyökkäys Suomeen yrityksellä muuttaa demokratiamme kommunismin diktatuuriksi vaan ei ole vieläkään onnistunut. Sen sijaan koko Suuri ja Mahtava hävisi jonnekin!

      Siinä nyt on kahden fasismin alkutaipaleen tarinaa jolla ne saivat ihmiset näkemään (fiksut ihmiset) ettei niistä ole tähän maailmaan!

      • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

        Onhan nyt olemassa ainakin kaksi Oikeistoaate rs:ää siis RASCISMUS ET FASCISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t.

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT siis ts ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs sekä näiden edushenkilöt kuten Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sekä vielä Teräsmiehet ja Leninistit kuten esimerkiksi Don Spartacus ja Vastaavat.

        Me voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan olemassa vielä sellainen VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs, joka todella innokkaasti tutkii Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ää.
        Mehän ilmeisesti tiedämme sen asian, että Luonnon Dialektiikka DN rs.n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PÄÄOMAKIRJA DN

        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

        Me voimme vielä ihmetellä ja arvailla sitä asiaa, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

        Onkohan nyt ainoa mahdollinen Ehdotelma OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

        Miksi nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi todellakaan sopia myös sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään? Nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se asia, että DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs.ään, kun taas nyt taas Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Mehän voimme kai nyt todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan Kolmiulotteinen GEOMETRIA takuuvarmasti täysin eri asia kuin Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs.

        PS Mehän voimme vielä kysyä sita asiaa, että mitä eroa on todellakin STALINISMUS ET LENINISMUS ja RASCISMUS ET FASCISMUS rs:n välillä, kun nyt molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja mehän voimme nyt todeta takuuvarmasti sen asian, että ei ainakaan Filosofisessa ja Sosiologisessa mielessä ole olemassa todistettavasti yhtään mitään eroa, joten Me voimme kai nyt todeta sen asian, että Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat olivat ilmeisesti oikeassa, kun He kirjoittivat siten, että Äärimmäinen OIKEISTO näkyy kentällä sekä RASCISMUS ET FASCISMUS että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:nä.

        PS Meidän pitää muistaa todellakin se asia, että on olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUONTO-OPPI rs, ja jotka kaikki takuuvarmasti Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta perustuvat ja pohjautuvat DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

        PS Mikä ihmeen kuviokellunta on saanut nyt myös Teräsmiehet ja Leninistit sortumaan sellaiseen asiaan kuin siihen, että Vallankumousaatekin on pantu perustumaan todella voimalla Äärimmäinen OIKEISTO rs:n ympäristöön?


      • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

        Nyt pitää muistaa se asia, että onhan olemassa todellakin KAKSI siis KAKSI sellaista aatesuuntausta, jotka muistuttavat todella voimallisesti toinen toistaan siis KANSALLISSOSIALISMI rs:ään perustuva ja pohjautuva RASCISMUS ET FASCISMUS ja KANSALLISKOMMUNISMI rs:ään pohjautuva ja perustuva STALINISMUS ET LENINISMUS rs.

        Me voimme nyt vielä 2000-luvullakin kysyä sitä asiaa, että kumpi suuntaus siis Rascismus et Fascismus vai Stalinismus et Leninismus on todella voimissaan. Voimme kai nyt todeta siten, että ei ainakaan Stalinismus et Leninismus vaan todellakin nyt on voimissaan erilaiset Äärimmäinen OIKEISTO rs:n suuntaukset kuten nyt kertovat Oikeistopopulistien saama suuri kannatus Valtiollisissa Vaaleissa. Niin ja me voimme vielä todeta jotain sellaista, että se Oikeistopopulismi rs:n suuntaus, johon vaalikannatuskuviot ovat liitettävissä, niin kuuluu ryhmään RASCISMUS ET FASCISMUS. Me voimme todeta vielä ainakin sen asian, että jos OIEISTOSUUNTAUS on sellainen, että se kammoksuu erivärisiä ihmisiä ja myös sellaisia, jotka ovat tulleet Ulkomailta johonkin HYVÄ LÄNSI rs:n maahan ja valtioon, niin ei voi parempaa ilmentymää itsestään AATEKUVIOT rs:n osalta antaa. Nyt tämä OIKEISTOKUVIO kuuluu tasan tarkkaan siihen samaan ryhmään, johon AATEKUVIOT rs:n perusti myös Saksan Kansallissosialistinen Työväenpuolue rs siis Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei AG siis todellakin RASCISMUS ET FASCISMUS rs:ään.

        Ei kai nyt kenelläkään ole yhtään mitään epäilyä ainakaan siitä asiasta, että mihin AATEKUVIO rs:ään esimerkiksi PERUSSUOMALAISET, SVERIGEDEMOKRATARNA ja Vastaavat Keskieuroppalaiset Oikeistosuuntaukset on pakko liittää. Me voimme kai todeta sen asian todella tasan tarkkaan, että ainoa AATEKUVIO rs, joka voi todellakin tulla kyseeseen, on tosiasiassa se vanha tuttu siis esimerkiksi SUOMI rs:n tapauksessa Lapuan Liike ja RASISMI ja FASISMI siis kansainvälisesti RASCISMUS ET FASCISMUS. On kai nyt parasta todeta se asia, että nyt on SUOMI-VALTIO rs:n PERUSSUOMALAISET rs:n parasta myöntää se asia, että HE ovat Äärimmäinen OIKEISTO rs:n tukija- ja kannattajakuntaa sekä samalla ainakin hyvin lähellä sellaista AATESUUNTA rs:ää kuin RASCISMUS ET FASISMUS eli Rasismi ja Fasismi rs:ää.

        Nyt ainakin minusta Te Arvoisat PERSUNEROT olette sitä mieltä, että kaikenlainen Valtiollisten Huoltoturvarahastojen antama Rahallinen Tuki kuuluu nyt sellaiseen asiaan kuin LUXUS.

        Koska nyt Yhteiskunnallinen Huoltoturvarahastojen antama tuki on LUXUS eli täyttä turhaketta ja jonka turhakkeen ainoa vaikutus on Teidän PERSUT rs:n mielestä vain se, että siipiveikkojen ja kaikenlaisten Komuloisten määrä kasvaa, niin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI pitää tukea sellaista kuin KOMULOISKAARTI rs:n toimintaa. Me KOMUT voimme nyt kysyä vielä sitä asiaa, että onko nyt Teidän PERSUT mielestänne oikein noin yleisesti arvioiden Teidän PERSUT-yhteisön edustamanne suorastaan Äärimmäinen ITSEKKYYS.

        Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että oletteko Te PERSUT todella sitä mieltä, että HYVÄ LÄNSI rs:n Kansakunnat eivät voi joutua koskaan ongelmiin. Onko Teiltä PERSUT unohtunut nyt Ne Ongelmat, jotka olivat 1990-luvulla myös Suomalaisen Pieneläjän edessä, kun Äärimmäisen kovan Keinottelun ja Kasinopelin tuloksena HYVÄ LÄNSI rs:n yrityksiä meni nurin kuin siimaa ja samalla Työttömien MÄÄRÄ kasvoi oikein kohisten.

        Nyt on hyvä huomata vielä ne asiat Elinkeinoelämän ympäristössä, jotka iskivät nyt myös Pieneläjän silmille vielä vuonna 2008. Niin ja nyt tämä vuosi 2008 tarkoittaa sitä, että vielä tällöin yrityksiä meni nurin oikein kovalla tavalla ja kun nyt vuoden 1990 ja kun nyt vuoden 2008 tapahtumat yhdistää, niin ME voimme puhua paljon kovemmasta ja karummasta lamasta kuin oli konsanaan TELLUS-planeetalla 1930-luvulla. Niin ja me tiedämme vielä sen, että 1930-luvun LAMA alkoi vuonna 1929, kun tällöin USA rs:ssä tapahtui SUURI PÖRSSIROMAHDUS siis todella SUURI.


      • KIRJASTOPALVELUMESTARIT kirjoitti:

        Nyt pitää muistaa se asia, että onhan olemassa todellakin KAKSI siis KAKSI sellaista aatesuuntausta, jotka muistuttavat todella voimallisesti toinen toistaan siis KANSALLISSOSIALISMI rs:ään perustuva ja pohjautuva RASCISMUS ET FASCISMUS ja KANSALLISKOMMUNISMI rs:ään pohjautuva ja perustuva STALINISMUS ET LENINISMUS rs.

        Me voimme nyt vielä 2000-luvullakin kysyä sitä asiaa, että kumpi suuntaus siis Rascismus et Fascismus vai Stalinismus et Leninismus on todella voimissaan. Voimme kai nyt todeta siten, että ei ainakaan Stalinismus et Leninismus vaan todellakin nyt on voimissaan erilaiset Äärimmäinen OIKEISTO rs:n suuntaukset kuten nyt kertovat Oikeistopopulistien saama suuri kannatus Valtiollisissa Vaaleissa. Niin ja me voimme vielä todeta jotain sellaista, että se Oikeistopopulismi rs:n suuntaus, johon vaalikannatuskuviot ovat liitettävissä, niin kuuluu ryhmään RASCISMUS ET FASCISMUS. Me voimme todeta vielä ainakin sen asian, että jos OIEISTOSUUNTAUS on sellainen, että se kammoksuu erivärisiä ihmisiä ja myös sellaisia, jotka ovat tulleet Ulkomailta johonkin HYVÄ LÄNSI rs:n maahan ja valtioon, niin ei voi parempaa ilmentymää itsestään AATEKUVIOT rs:n osalta antaa. Nyt tämä OIKEISTOKUVIO kuuluu tasan tarkkaan siihen samaan ryhmään, johon AATEKUVIOT rs:n perusti myös Saksan Kansallissosialistinen Työväenpuolue rs siis Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei AG siis todellakin RASCISMUS ET FASCISMUS rs:ään.

        Ei kai nyt kenelläkään ole yhtään mitään epäilyä ainakaan siitä asiasta, että mihin AATEKUVIO rs:ään esimerkiksi PERUSSUOMALAISET, SVERIGEDEMOKRATARNA ja Vastaavat Keskieuroppalaiset Oikeistosuuntaukset on pakko liittää. Me voimme kai todeta sen asian todella tasan tarkkaan, että ainoa AATEKUVIO rs, joka voi todellakin tulla kyseeseen, on tosiasiassa se vanha tuttu siis esimerkiksi SUOMI rs:n tapauksessa Lapuan Liike ja RASISMI ja FASISMI siis kansainvälisesti RASCISMUS ET FASCISMUS. On kai nyt parasta todeta se asia, että nyt on SUOMI-VALTIO rs:n PERUSSUOMALAISET rs:n parasta myöntää se asia, että HE ovat Äärimmäinen OIKEISTO rs:n tukija- ja kannattajakuntaa sekä samalla ainakin hyvin lähellä sellaista AATESUUNTA rs:ää kuin RASCISMUS ET FASISMUS eli Rasismi ja Fasismi rs:ää.

        Nyt ainakin minusta Te Arvoisat PERSUNEROT olette sitä mieltä, että kaikenlainen Valtiollisten Huoltoturvarahastojen antama Rahallinen Tuki kuuluu nyt sellaiseen asiaan kuin LUXUS.

        Koska nyt Yhteiskunnallinen Huoltoturvarahastojen antama tuki on LUXUS eli täyttä turhaketta ja jonka turhakkeen ainoa vaikutus on Teidän PERSUT rs:n mielestä vain se, että siipiveikkojen ja kaikenlaisten Komuloisten määrä kasvaa, niin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI pitää tukea sellaista kuin KOMULOISKAARTI rs:n toimintaa. Me KOMUT voimme nyt kysyä vielä sitä asiaa, että onko nyt Teidän PERSUT mielestänne oikein noin yleisesti arvioiden Teidän PERSUT-yhteisön edustamanne suorastaan Äärimmäinen ITSEKKYYS.

        Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että oletteko Te PERSUT todella sitä mieltä, että HYVÄ LÄNSI rs:n Kansakunnat eivät voi joutua koskaan ongelmiin. Onko Teiltä PERSUT unohtunut nyt Ne Ongelmat, jotka olivat 1990-luvulla myös Suomalaisen Pieneläjän edessä, kun Äärimmäisen kovan Keinottelun ja Kasinopelin tuloksena HYVÄ LÄNSI rs:n yrityksiä meni nurin kuin siimaa ja samalla Työttömien MÄÄRÄ kasvoi oikein kohisten.

        Nyt on hyvä huomata vielä ne asiat Elinkeinoelämän ympäristössä, jotka iskivät nyt myös Pieneläjän silmille vielä vuonna 2008. Niin ja nyt tämä vuosi 2008 tarkoittaa sitä, että vielä tällöin yrityksiä meni nurin oikein kovalla tavalla ja kun nyt vuoden 1990 ja kun nyt vuoden 2008 tapahtumat yhdistää, niin ME voimme puhua paljon kovemmasta ja karummasta lamasta kuin oli konsanaan TELLUS-planeetalla 1930-luvulla. Niin ja me tiedämme vielä sen, että 1930-luvun LAMA alkoi vuonna 1929, kun tällöin USA rs:ssä tapahtui SUURI PÖRSSIROMAHDUS siis todella SUURI.

        Teoriasi ja selityksesi ovat sieltä minne päivä ei paista. Mieti ja siirry nykyiseen maailmaan!


    • Juudas_uskovainen

      Suuri Johtaja ikävystyy vuosisatojen kuluessa. Niinpä hän laskeutuu alas uskollisen palvelijansa Saatanan luo. Alhaalla on ilot ja riemut, kahtavat kekkerit kaiken aikaa. Ihmisssielut tappavat, raiskaavat, ryyppäävät, laulavat ralleja. Hume remu jatkuu kaiken aikaa. Saatana järjestää heti skottiviskiä ja näytöksen tulikuumassa pikipadassa keitettävistä seksuaalipoikkeavista poloista. Kukaan ei kuole ja nauru kaikaa. Yleinen lausunto on että vaihtelu virkistää. Jeesus toteaa Saatanalle: Ylhäällä typerykset osaavat vain yhden sanan "Hallelujaa".
      Kemut jatkuu Jeesuksen perinnekillan katolisten pappien kanssa pienten poikien koskettelun merkeissä. Hän ei koskaan katsonut naisten perään maailmassa vaikka maallisen rabbin kuului olla naisen kanssa. Tapaamisen jälkeen Jesse ja Saatana suutelivat toisiaan. Seuraavan tapaamiseen, molemmat toivottivat.

    • Juudas_uskovainen

      Ketkä siis ovat vapaat eli autuaita!
      Nyökyttelijät yläkerrassa vai toisinajattelijat alakerrassa.

      Raamatullinen paratiisi, Edenín puutarha, kuolleiden taivas, näyttää olevan sangen yksipuolinen. Yläkertaan kelpaavat imbesillit. Alakerta on täytetty ihmiskunnan enemmistöllä ja jatkuva kiduttaminen muuttuu yhtä yksinkertaiseksi kuin päiden nyökyttely.
      Aivan luonnostaan ihmiset eläessään elävät monipuolista virikkeellistä elämää, kuka mitenkin. Jeesuksen taivaassa ei ole vaihtoehtoja. Hyvä ja paha muuttuvat piinaksi.
      Kun kerran rangaistaan ikuiseksi ajaksi, niin eikö voisi teettää vangeilla jotain hyödyllistä työtä. Internet tuskin olisi sieluihmisille pahasta. Heidän kärsimykset ilman sitäkin ovat suuret. Raamatullisten virsien lisäksi voisi valkoisille soittaa sotalauluja ja punaisille työväenlauluja.

      Heippa. Lähden sopimaan seurakunnan kanssa hautapaikkaa vanhalle uskottomien osastolle. Tai eihän sillä ole väliä. Lahdatut punaisetkin on vihdoin hyväksytty hautausmaalle sen jälkeen kun seurakunnat tulivat valtiolliseksi hautojen ylläpitäjäksi eivätkä siten voi enää estää maallista hautaamista.

    • Ei lapsenkastelu eikä kirkon jäsenmaksun maksaminen ketään pelasta.

      Ainoa tie pelastua on Jeesus Kristus.

      Tehkää siis parannus ja ottakaa uskossa vastaan Jeesus Herraksenne ja Vapahtajaksenne niin teistä tulee Jumalan lapsia ja saatte ijankaikkisen elämän. Seuratkaa Jeesusta Pyhässä Hengessä.

      Kirkko on ihmisen itse keksimä koneisto joka harjoittaa saatanallisen ekumenian kautta hengellistä huoruutta saatanan pääkirkon eli roomalaiskatolisen kirkon kanssa.

    • Pietari_uskonnoton

      Kristillisen teologian mukaan Jeesus on tosijumala ja tosi-ihminen ja ohessa yhtä aikaa itsensä Poika ja Pyhä Henki ja kaikkea näitä erikseen.
      Raamatullisen tiedon mukaan Jeesus-Jumala on ihmiskunnan pelastaja pahuudesta mutta vasta maailman tuhoamaisen jälkeen. Käsitettä sanotaan pelastusteoriaksi. Teorialla ei ole yhtymäkohtaa mihinkään tieteenalaan.
      Kristinusko pohjautuu monoteistiseen juutalaisuuteen paitsi että juutalaisuudessa on pelkkä samankaltainen tuonela kuin Kalevalassakin. Kaikki ihmiset heti kuoltuaan pääsevät/joutuvat tuonelaan.

      Antiikin kreikkalaiset "sivistyneet", jotka kehittivät kristinuskon teoreettiset asettamukset asettivat moraalin kaksinaiselle, dualistiselle pohjalle. Tieteessä sitä sanottaisiin kaksinaismoraaliksi. Dualismi pohjautuu maailman olemukseen. Siinä olevainen koostuu materiasta sekä materiattomasta henkien maailmasta.

      Pelastusteoria on siis dualistinen mutta samalla petollinen. Ihminen asetetaan selkä seinää vastaan.
      1) Uskot kaikkeen mitä raamatussa sanotaan, uskot Jeesus-jumalaan ja pääset paratiisiin (joka kuitenkin on henkinen kidutusmaailma) tai
      2) Jos et palvo Jeesusta, joudut ikuisesti kidutettavaksi.
      Mitään muuta lakia ei ole. Ihmisestä tehdään ajatusrikollinen uskoopa tai ei. Entä kuinka paljon kristinuskoon hairahtuneet ovat pelastusteorian takia joutuneet kärsimään!

      Ihmisoikeuksien näkökulmasta raamattu on Helvetti eikä muuta helvettiä ole. Sekä Paratiisi Eden että helvetti ovat molemmat helvettejä eläville ihmisille henkisesti.


      Ihmisoikeusnäkökulmasta tarkasteltuna Raamatun helvetti tai siitä myöhemmin esitetyt versiot kuten esimerkiksi Danten kuvaelmat eivät mielestäni vaikuta kohtuullisilta lusimispaikoilta, vaikka Dante jakoikin helvetin eri osastoihin riippuen synnintekijän tekojen pahuudesta.

      • Tuo edellä oleva unesta herääjä on ainakin siinä oikeassa, jos hänen tekstinsä ymmärsin oikein, että uskonto ja kirkkokunnat ovat eri asioita vaikka kirkkokunnat uskontoa omanaan kauppaavatkin. Kirkkokunnat ovat kuitenkin ihmisen omalla ymmärryksellään rakentamia eikä virheetöntä ihmistä löydy.

        Uskonto sen sijaan on jotain jokaisen uskovan sisällä, hän uskoo koska näkee asian oikeaksi. Uskonto perustuu uskoon asiohin joita ei voi todeksi maallisin keinoin todistaa.

        Pietari taas ei ymmärrä koko asian päälle yhtikäs mitään koska ymmärtääkseen hänen pitäisi ensin uskoa sillä vasta siten hän pystyisi ymmärtämään uskovien mielenliikkeitä tai sielun ailahduksia.

        Uskontoa ei voi verrata mihinkään ihmisen kehittämään vaan se on syntynyt uskosta johonkin joskus ja sitä on ihmisten myötä siirretty eteenpäin.

        Vaikka itse en ole minkään uskontokunnan, edes poliittisen jäsen tai kannattaja niin en silti lähtisi asiaa tuntematta uskomisesta mitään julistuksia kirjoittamaan Pietarin lailla. Helvetinkin hän kokee vasta kuolemansa jälkeen mikä se sitten lieneekään.

        Aikoinaan tosin sanottiin, "kylmää kuin ryssän helvetissä" mutta tiedä häntä. Siperiassa ainakin oli kylmää niillä, sinnehän kommunismi niminen poliittinen uskonta kansaa suurina määrinä lähetti hävitettäväksi.


    • Juudas_uskovainen

      Raamattu on pahimman laatuinen ihmisoikeuksien vastainen kirja. Suomessa sen nojalla papisto laillisti punaisten siviilien joukkomurhat vuonna 1918. Seuraavalla kerralla luterilainen papisto vannoi Jeesuksen käskeneen liittoutua fasismin kanssa helvetillisten ryssien alueiden anastamiseksi. Jeesus oli kuulema luvannut niitä jo luomispäivänään Suomelle. Toivotaan, ettei taantumus pääse enää toteuttamaan kylmien ryssien politiikkaa.

      Raamatullinen moraali:
      a) usko niin niin sinua ei tapeta eikä myöhemmin kiduteta.
      b) jos et usko, joudut triljoonien vuosien aikaiseen mitä julmempaan kidutukseen.

      Ihmiselle ei anneta mahdollisuutta. Hyvin harva pappi uskoo enää raamatun ihmiskuvaan ja jumaluuksiin. He puhuvat inhimillisyydestä materiaalisen maailman näkökohdista lähtien ja hyvä niin. Nämäkin hyvät papit siteeraavat raamattua, varsinaista tappokirjaa, ja tahtomattaan syyllistyvät ihmisoikeusrikoksiin. Elleivät siteeraa, pappisvirka menee alta pois.
      Samanlainen tilanne esiintyy ns. vapaissa kristityissä. He keskustelevat keskenään raamatun oppi ohjenuoranaan.

      Dualismi on vaarallinen oppi. Uskova ei huomaa valinnanvapauden kohdalla jippoa; siinä kumpikaan valinta pelastusteoriassa ei ole muuta kuin julmuutta.
      Aikaisempien ihmisten laatima jumaluusoppi muuttuu ajattelun kahlitsemisopiksi. Tyhmät ateistit, hindut, islaminuskoiset, juutalaisuskoiset menkööt helvettiin, vieläpä ryssän helvettiin, kuten joku propagoi. Uskova ei edes huomaa, että hänhän ajattelee ja puhuu julmuuksien hyväksi, tukee julmuuden perusoppia.

      Ps. Se mitä raamatussa on normaalien ihmissuhteiden esittämistä, se pohjautuu todelliseen ihmisten maalliseen käyttäytymiseen ja siihen miten halutaan pitää yllä hyviä ihmissuhteita. Uskonelämässä edellä mainitut seikat mahdollistavat hirvittävät vinosuuntaukset. Moraali esitetään kaksinaisesti, dualistisesti; Omat ovat hyviä, vieraat pahoja. Vähän siihen suuntaan kuin perussuomalaisten sosiologia; Vierasmaalaiset toisuskovaiset olisivat lähtökohtaisesti paholaisen pentuja mutta perussuomalaiset kristityt kultapojuja ja -tyttäriä. Tiettävästi perussuomalaissa uskovissa kulkee vahvana ryssänvihakin.

    • Partacus

      -Niccolò Machiavelli:
      "Toivon joutuvani helvettiin enkä taivaaseen. Helvetissä saan nauttia paavien, kuninkaiden ja ruhtinaiden seurasta. Taivaassa on vain kerjäläisiä, munkkeja ja apostoleja."
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Niccolò_Machiavelli

    • Pietari_uskonnoton

      On sanottu, että alkukristillinen seurakunta noudatti kommunismin periaatteita.
      Periaatteellinen virhe analyysissä on siinä, että alkuseurakuntaan tulleet toivat omaisuutensa mukanaan ja seurakunta muonitti sekä antoi vaatteet jäsenilleen. Kysymyksessä oli siten lähinnä kulutusosuuskunta. Raamatun apostolien teoissa todetaan myös, ettei seurakunta harrastanut minkäänlaista tuotantoa. Myöhemmin kun rikkaat omaksuivat kristinuskoa, omaisuuden tuonnista luovuttiin, rikkaat asettuivat istumaan kirkon etupenkkeihin ja rahvas taakse alempiarvoisena jäsenistönä. Rikkaille jäi hyväntekeväisyyden veloite.
      APT:n mukaan alkuseurakunta muodostui kurjimmasta ylimystön halveksimasta väestönosasta, esiintyi vallankumouksellisesti rikkaiden suhteen sanoissa mutta ei teoissa. Kuuluisa esimerkki uhosta: Rikkaan on vaikeampi päästä taivaan paratiisin kuin kamelin neulansilmän läpi.
      Voidaan sanoa, että alkuseurakunnan muodosti hyljeksityt mutta rikkaat 100 luvulta lähtien asettuivat päälliköiksi ja valtasivat pikkuhiljaa järjestön.
      Voidaaan sanoa niinkin että sekä alkukristityt ja marxilaiset vaativat oikeudenmukaista ja yhdenvertaisten ihmisten valtiota.
      Kristityt valtauskontona siirsivät oikeudenmukaisen valtion kuolemanjälkeiseen "olemattomuuteen". Marxilaiset touhuavat oikeudenmukaisuuden sosiologiaa maan päälle.

      Oikeudenmukaisuuden puolesta puhuminen ja toimiminen on aina myönteistä.
      Ryssänhelveteistä puhuminen on patamustien persujen vihapoliittista pölinää.

      • Ei nyt ihan noinkaan!

        Jos alkuseurakunnan aikaan olisi ollut kaksi komua joista toisella olisi ollut kaksi paitaa vaan toisella ei yhtäkään niin se paidaton olisi sanonut paitojen omistajalle: anna tuo toinen tai ryöstän sinulta ne molemmat! Kommunismihan perustuu riistoon ja tuhlaukseen (kansallistaminen).

        Kun sen sijaan alkuseurakunnan jäsenillä tämä olisi käynyt toisin: Kas sinulla ei ole paitaa, minulla kun on kaksi niin saat tämän paremman, herran siunausta sinulle!

        Nuo ovat ne erot kommunismin riistopolitiikan ja kristillisen laupeuden välillä. Sinänsähän tuo on pelkkää mielikuvitusta sillä alkuseurakunnan ajoista meni noin 1900 vuotta ennen ensimmäisen harhautuneen komuloisen syntymää. Lyhyeksihän komuloisten aika jäi jos vertaa kristillisiin oppeihin.


    • Juudas_uskovainen

      Tarina Luciferista, langenneesta enkelistä. Se on olennainen osa kristinuskoa.

      Lucifer halusi demokratiaa taivaassa ennen materian luomista. Yksinvaltias Jahve, Jeesuksen aikaisempi nimi, ei hyväksynyt yksinvaltansa horjuttamista.
      Luciferia rangaistiin ajamalla hänet maanpakoon maapallon pinnalle. Hän jatkoi ihmisenä, Karl Marxina, huomioiden silloisen ihmiskunnan yhteiskunnallisen tilanteen saattamaan demokratian maan pinnalla toteutettavaksi. Raamatun sijasta, koska oltiin materiaalisessa maailmassa, hän keskittyi mm. Pääoma teoksessaan esittämään yhdenvertaisten ihmisen sosiologiaa.

      Kristinuskon Lucifer eli Saatana pesi karvansa ja yritti Karl Marxina edistää yhdenvertaisten ihmisten yhteisön kehittymistä tasajaon sijasta. Jahve jatkoi Jeesus nimisenä jumalana uhkavaatimuksen teologiaa: Joko alistut tai täältä pesee.

    • Juudas_uskovainen

      Kyllä evankeliumien mukaan Jeesus toimi vallankumousta lietsoen silloisessa finanssimaailman keskuksessa Jerusalemin temppelissä aiheuttaen siellä mellakan kaatamalla nurin pankkitiskejä ja syyttäen kovin sanoin rahaporhoja lähimmäisen unohtamisesta. Jeesus toimi tällöin ihmisenä eikä tiettävästi tiennyt sisällään olevasta jumaluudesta mitään. Näin teologia selittää.
      Nykyiset kirkkokunnat latistavat tapahtuman moraalisaarnaksi vaikka Jeesus todella haukkui rahaporhot helvetin syvimpiin syövereihin.

      En halua taivaaseen. Rakastan työntekoa ja jotain pitää aina olla näprättävänä. Taivaassa työnteko on kielletty. Siellä saa vain ylistää Johtajaa. Tylsä paikka. Menen vapaaehtoisesti helvettiin. On siellä sentään parempaa ajankulua. Teen vaikka rikoksen taivaan portillla, jos muu ei auta.

    • Pietari_uskonnoton

      Mitäpä taivaassa materiaton ja energiaton henki kykenisi tekemään! Ainoa mahdollisuus olisi toitottaa hallelujaa.
      Joku haluaisi ikuisesti, jos mahdollista, niin rakennella moottoreita, saasteettomia moottoreita. Mutta sehän on mahdoton. Insinöörille taivas muodostuisi helvetilliseksi. Entä jos menettää elinikäisen rakastettunsa....
      On sittenkin parempi olla maanpäällisessä helvetissä. Täällä saa sentään värkätä kaikenlaista.

    • Juudas_uskovainen

      Voi teitä maan matosia kun ette ymmärrä. Tehän elitte jo fasistisessa helvetissä maan päällä.
      Mitäpä sanotte teologian vääristelijät. Taivashan tulee maan päälle. Lukekaa raamattu tarkkaan. Juutalaisuskoisten taivas on manala maan alla mutta raamattu valehtelee asiassa.
      Jeesus muutti kaiken. Hän käy ensin sotaan ihmiskuntaa vastaan tuhoten sen tuhannen päreiksi. Hän johtaa taivaallisia hevossotajoukkoja ja ampuu pakanat, vääräuskoiset ja lahkolaiset ilmasotavoimien avulla. Jeesus ei armoa tunne. Vain 144 000 tosiuskovaista hänen syntymänsä jälkeisistä pääsee taivaaseen. Ennen Jeesusta eläneitä ei huolita, pahuen pakanoita.
      Tuhon jälkeen Jeesus laskeutuu "Uusi Jerusalem" nimisellä avaruusaluksella Jerusalemin kohdalle, tuhotun maan pinnalle, jossa bakteeritkaan ovat kuolleet ja kerää tosiuskovat maan päälle asettuneeseen Edenin puutarhaan.
      Marxin sosiologia on kumottu ihmiskunnan tuhoamisen yhteydessä. Sitten alkaa taivaallinen sosiologia. Käyskellään vihreillä niityillä ja jutellaan mukavia. Tuhottuja omaisia ei muistella, koska Jeesus armeliaasti pyyhkii muistot pois.

    • Johannes_nuorimmainen

      Paavali loi juutalaisuskosta poikkeavan maailmanselitysteorian. Hänen mukaansa ihminen voi syödä kaikkea syötäväksi kelpaavaa mm. jäniksen lihaa. Paavali teki myös Jeesuksesta jumalan kaatuessaan humalapäissään ja saatuaan auringonpistoksen aavikolla.
      Myöhemmät kirkkoisät liittivät Jeesuksen persoonaan poikuuden ja pyhähenkisyyden.
      Juutalaisuskonto ei salli toorasta poikkeavia. Kristinusko heilauttaa hepun helvettiin, ellei usko raamatun sanoihin myös sen esitellessä juutalaisuskoa ja Moosesta ainoana oikeana!!
      Lienee selvää, että homojen, lesbojen ja senkaltaisten ylle armoa ei tule. He joutuvat helvetin karkeloihin suoraa päätä. Sen sijaan homokielteisen järjestön "Aito-avioliitto ry" jäsenet suurina Jeesuksen homovihaperinnön kantajina saavat kirkkaan kruunun. Armo ja lähimmäisen rakkaus ei kosketa seksuaaliupoikkeavia vaikka Jeesus heidätkin loi.
      Homot kieltävät papit ja piispat noussenevat ylimmäiseen osastoon. Kärkevästi arvosteleva vieläpä etupenkkiin taivaskirkossa. Homot hyväksyville keppiä.
      Entä homot hyväksyvät kadun mittaajat. Riippuuko ylä- ja alakertapaikka siitä suhtautuuko homoihin myönteisesti vai kielteisesti.
      Mitähän se rakkaus mahtanee olla!

    • Pietari_uskonnoton

      Kun Jeesuksesta tehtiin tosijumala ja tosi-ihminen Nikean kirkolliskokouksessa 325 jaa.. niin hänelle annettiin muutamia laatuominaisuuksia.
      Jumala eli Jeesus olisi kaikkitietävä, kaikkivoiva, kaikenkattava hyvyys ja kaikkialla läsnäoleva.
      Hän tietäisi kuka hänet loi, tietäisi asiat ennen luomistyötä ja sen jälkeen. Hän tietäisi myös tulevat. Luomishetkellä hän olisi nähnyt kaikki tulevat tapahtumat triljoonien vuosien päähän ja siitäkin kauemmaksi. Mitätön atomin hiukkasen miljardisosakaan ei liikahtaisi jos hän niin tahtoisi.
      No niin. Tunnemme materian olemassaoloa n. 14 mrd ajan. Aikamoista ilotulitusta ja melskettä ja ihmiskunnan historiaakin tunnemme tuhansien vuosien ajalta. Jeesus siis halusi tällaisen historian kuin se on ollut ja ateisteille suu tukkoon. Taudit, kurjuus, kärsimykset, sodat, pappien toimesta lasten hyväksikäytöt - kaikki roska on toteutunut Jeesuksen tahdon alaisena. Hän tiesi, että natsit tulevat hänen kansaansa joukkomurhaamaan polttouuneissa miljoonittain eikä tehnyt mitään. Jeesus-jumala on siis syy kaikelle pahalle mitä ihmiskunnalle on tapahtunut. Hän on tietoisesti sallinut pauhuuden olemassaolon.
      Kaikkitietävyys- ja voipaisuus kumonnee "hyvän jumaluuden" statuksen. Kaikkivoipana hän olisi voinut estää ainakin pahimmat julmuudet mutta ei estänyt. Kumpi sitten on konna? Jeesus vai Jeesuksen määräämä johtaja Paholainen helvetin päällikkönä. Paholainen määrättiin Helvetin johtajaksi määräyksellä kiduttaa sieluhenkiä iänkaikkisesti. Paholainen ei voi vastustaa kaikkivoipaa. Eikö totta?

      Kristillisen teologian mukaan Jeesus ei puutu ihmiskunnan elämään. Hän antaa vapaan tahdon. Hän antaa vapaan tahdon myös elottoman materian liikkeille.
      Mihin sitten Jeesusta tarvitaan!
      Kristinuskon teologian antama vapaa tahto heijastuu todellisessa olevaisessa determinisminä, syysuhteena. Materiaolioiden keskinäinen vuorovaikutus on ristiriitojen ryvettämä. Se synnyttää tiettyä säännönmukaisuutta että myös sattumaa. Materiaolioiden liikehdintä avaruudessa perustuu syysuhteeseen ja jossa sen ulkopuolisia ei ole vaikuttamassa.
      Tsot...tsot.. Muistetaanpa se seikka, että Jeesus antoi materialle vapaan tahdon toimia haluamallaan tavalla eikä ole koskaan vaikuttanut luonnonlakeihin. Materia liikehtii ja liikehtimisessä esiintyy monia lainmukaisuuksia. Seikka on tieteellinen tosiasia. Avaruutta ja materiaa voi siis huoletta tutkia. Ihmisen täytyy itse tutkia ja toimia pahojen tapahtumien estämiseksi kun henkiolennot eivät sitä tee.

    • Mooses_Pessi

      Muistattehan Mooseksen ja faaraon ottelun mutta muistatteko kuka hävisi ja kuka voitti?
      Kristillisen teologian mukaan meidän uskon jumala Jahve olikin Jeesus-jumala. No olkoon. Tarina on toisaalla.
      Mooses pyysi faaraolta päästää heprealaiset orjat pois Egyptistä. Faarao ei tietenkään voinut antaa erivapautta. Pian kaikki orjat olisivat mankuneet vapautta.

      Meidän hyvä Jahve tai kristittyjen Jeesus toimi hankkeessa takapiruna. Jeesus siis puuttui maallisiin asioihin toisen kuin edellä väitetään mutta Jahve jumaluuden nimissä.
      Jeesus oli siis tekemässä hyvää työtä pienen orjajoukon vapauttamiseksi. Jeesus ei halunnut yleistä orjuuden lakkauttamista. Jeesuksen käskystä Mooses lähestyi faaraota pyynnöllä. Faarao kieltäytyi. Mitä Jeesus teki?
      Jeesus lähetti 10 vitsausta Egyptiin. Tuli tuhotulvia, syöpäläisiä pilvin pimein, Niilin vesi sotkettiin punavärillä, elikot kuolivat jne.. Faarao ei suostunut.
      Viimeiseksi Jeesus tapatti kaikki Egyptin esikoiset karjasta ja ihmisistä paitsi ei heprealaisten orjien esikoispoikia. Tarina katkaistaan tähän.
      Jeesus näytti kaikkivoivan mahtinsa eikä faarao kyennyt tekemään mitään.

      Käyttäytyikö Jeesus kuin inhimillinen ihminen! Ei.
      Jeesus kohdisti vihansa kaikkeen muuhun kuin syylliseen eli faaraohon, joka ei päästänyt orjia pois. Jeesus järjesti jopa syyttömien esikoisten joukkomurhan, joilla riidassa ei ollut mitään tekemistä. Vitsauksista kärsi tavallinen kansa. Faaraolle ei tapahtunut mitään. Loppupeleissä Jeesus jopa hukutti syyttömän Egyptin armeijan.
      Mikään oikeudentaju ei puolla Jeesus-Jahven käytöstä. Hän kosti viattomille mutta pääsyylliseen ei koskenut sormellakaan.
      Lapset kuuntelevat uskontotunnilla ihastuksissaan Jeesus-Jahven toimista ja tuomitsevat faaraon katalaksi konnaksi.

      Kuka on pahis? Jeesus vai Paholainen.
      Jeesus tekee pahoja tekoja omasta tahdostaan. Paholainen tekee kiusaa ihmisille Jeesuksen asettamana pomona eikä voi tehtävästään irtisanoutua.
      Paholainen Jeesuksen/Jahven alamaisena esitetään raamatun Jobin kirjassa.
      Egyptiläisiin kohdistunut joukkomurha esitetään Mooseksen 2. kirjan luvuissa 5 -12.

    • ben.ja.min

      Raamatun UT:n mukaan taivaaseen päässeet ovat aineettomia sieluihmisiä. He kykenevät ylistämään Jeesusta tämän jalkojen juuresssa. Sitä tapahtuu vuodesta toiseen.
      Maallisen uskovan mukaan taivaallinen maisema muistuttaa maallisia oloja mutta paljon kauniimpana. Ilmeisesti sääskiä ja muita kiusankappaleita ei ole.
      Sieluihminen aistii, aineeton sielu aistii aineellisia korkean taajuusvärähtelyn avulla. Taivaassa tiedostetan maailma, vaikka se Jeesus sen taikoi olemattomaksi. Maassa eläessä taivasta ei voi tiedostaa. Taivaassa ei sairasteta. Aineeton sieluolio pysyy iänkaikkisesti terveenä.
      Raamatun VT:n Danielin kirjan mukaan ihmiset elävät kuoltuaan ikuisesti manalassa ja voivat liikkua sen luolissa. Tahtonsa mukaisesti Jahve voi ulottaa kostonsa kuolleenkin päälle.
      Kristittyjen helvetissä sieluihminen tuntee kipua, koska helvetti on rangaistuslaitos. Jos tuntee kipua silloin voi tuntea myös mielihyvää, rakkautta ja sen sellaista.
      Ateisti on kaikkivoipa. Hänen ruumiinsa siirtyy muun materian sekaan muiden aineellisten olioiden ainesosiksi.

      ps. Helvetti näyttäytyy joka tapauksessa mielenkiintoisimmalta.

    • Juudas_uskovainen

      Paratiisiteoriassa on erittäin paha valuvika.
      Jos näet joudutaan Edenin puutarhaan, kansanvalta lakkaa. Ei ole edes väliportaan hallintoa. Suuret kansanjoukot sieluihmisiä noudattavat Johtajan sormen heilautuksia, veisaavat käskystä virsiä. Johtajan ja joukkojen välissä vallitsee ammottava kuilu.
      Helvetissä Paholainen antaa syntisten rellestää mielensä mukaan ja lisää kepillä vauhtia. Helvetissä ihmisillä on ilot ja riemut maallisine muistoineen.
      Helvetti taitaa sittenkin olla parempi paikka elää ikuisuudessa.

      • hyvää-matkaa

        yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo yy kaa koo


    • Epäilevä_Tuomas

      Maanpäällinen helvetti Espanjassa.
      https://yle.fi/uutiset/3-10585303

      Espanjassa paljastui opettajien ja pappien poikaoppilaisiin kohdistama mittava hyväksikäyttövyyhti. Maahanmuuttajat eivät olleet asialla vaan supiespanjalainen ja kristillinen taho.
      Tapahtumat ovat traagisia. Satojen nuorten elämä on tuhottu kokonaan tai osittain.
      Jos kristillissosiaalinen aate tarkoittaa rajoituksetonta lasten elämän turmelemista niin mitä muuta se voi olla kuin helvetin tuomista maan päälle.

    • Partacus

      Nykyaikaiset kristilliset teologit vääristelevät alkuseurakunnan olemusta. On pakko, koska kristilliset liikkeet eivät enää halua muistella juutalaista essealaisuutta aikakautensa edistyksellisimpänä liikeenä. Jeesuksen nimiin laitettu oppi, yhteiskunnalliset näkemykset evankeliumeissa ja Apostolien teoissa muistuttavat suuresti essealaisuuden parhaimpia puolia. Essealaisuus perustui vapaiden kansalaisten osuustoiminnalliseen yhteisöön, jota uskonoppineet johtivat. Essealaisten yhteisö oli tuotannollinen osuuskuntayhteisö. Paljon aikaansa edellä. Orjuutta ei hyväksytty eli omistajaa ja alistettua ei sallittu. Tästä syystä silloinen Rooma tuhosi sodalla essealaisten asuinsijan Masadassa. Juutalainen ylimystö, joka omisti itsekin orjia ei myöskään katsonut hyvällä silmällä essealaisuutta.

      Alkuseurakuntaa vainosi yhtä lailla juutalainen ylimystö kuin Rooman orjanomistajat. Yhdenvertaisten ihmisten yhteisö oli vallitsevalle ylimystölle katkera kalkki.
      Kristillisyys lähti liikkeelle ja sen oppi vetosi kaikkien kansojen kurjimpaan väestönosaan. Tuolloin yhteiskunnallinen tajunta ei yltänyt uudenlaisen valtioyhteisön rakentamiseen maan päälle. Se sijoitettiin pelastusteoriana taivasasumukseen kuoleman jälkeen.
      Kristillisyys lähti liikkeelle kurjien ihmisten oikeuksien puolesta kunnes Nikean kirkolliskokouksen v. 325 jälkeen rikkaat valtasivat järjestön. Kurjille jäi toive almuista ja hyvästä paikasta taivaallisessa paratiisissa.

      Alkuseurakunnan mahdottomuus.
      Yhteiskunnallinen uudistus jäi almujen keräämisen tasolle. Sekin oli edistystä silloiseen olemiseen. Taivasopin nimissä saarnattiin ihmisten yhdenvertaisuutta tulevaisuudessa mutta se sijoitettiin paradoksaalisesti kuoleman jälkeiselle "valtiolle".
      Oppi juurtui niin syvälle että rikkaiden vallatessa kristillisyyden, he eivät uskaltaneet poistaa hyväntekeväisyyttä eivätkä kieltää puhumasta vähäväkisten puolesta, kunhan sillä ei ollut yhteiskuntaa muuttavaa tarkoitusta.

      Rikkaiden ylivaltaa kuvaa hyvin Paavalin nimiin laitettu teesi: "Palauta karannut orja".
      Se on ollut raamatullinen ohjenuora olla puuttumatta ylimystön asemaan. Rahvaan tulee alistua kaikkeen pahaan niin sitä kirkkaampi kruunu saavutetaan kuoleman jälkeen.
      Suomen papisto saarnasi raivo rintamuksissa vuonna 1918 seurakunnan niitä jäseniä vastaan, jotka uskalsivat yrittää oikeudenmukaisemman yhteisön rakentamista.
      Papisto luki raamattua: Palauta karannut orja. Älä koske rikkaiden etuoikeuksiin. Papit saarnasivat ankaraa kuritusta punaisille ja hyväksyivät silloisen joukkotuhonnan - alkuseurakunta kääntyi nurinniskoin - rikkaat olivat hyviä uskovia, kurjat petollisia saatanan kakaroita.

      Kahden tuhannen vuoden takainen jeesusopin essealaisuus haki sellaista sosiologiaa, jota marxilaisuus edustaa. Jeesusopissa sen toivottiin toteutuvan ihmisten kuoltua. Marxilaiuus pyrkii siihen ihmisten eläessä.
      Tämä ristiriita tulee esiin mm. soteuudistushankkeessa ja julkisten toimintojen yksityistämisessä. Kuka haluaa ja mitä.

      • Entä sitten Partacusi?

        Onhan tuo sepustuksesi porukka pärjännyt paremmin kuin kommunismi. Se on jo yli 2000 vuotta ollut opastajana matkallamme mutta kommunismi jo 100 vuodessa ion ajanut itsensä syrjään.

        Mahdat kadehtia kristillisiä tuosta saavutuksestaan! Jos oikein mietit niin meidän yhteiskuntamme yleinen normisto periytyy kristikllisistä arvoista kuten "Älä tapa". Kommunismihan ei tuota hyväksy ja on siksi tappanut kymmeniä miljoonia 100 vuoden olemassa olonsa aikana ynnä vienyt sadoilta miljoonilta mahdollisuuden hyvään elämään pakottamalla kaikki samaan muottiin ilman ilmaisun vapautta sekä ilman yleensä kaikkia muita vapauksia kuin suurelle johtajalle kumartamista ja da da daan hokemista.


    • mikä-olisi-hullumpaa

      Taitaapi kristinuskon pelastusteorian taivasmaailma molemmissa osastoissa muistuttaa fasismia. Ihmisten elämä kummassakaan osastossa ei ole heidän itsensä hallinnassa.

    • mertsa

      Fundamentalistiuskonto elää pienissä seikoissa.
      "Jos lapselle ei opeteta uskontoa, se on kuin hänelle ei opetettaisi äidinkieltä".

      Väite on järjetön.
      Jos sanottaisiin; Jos ihmiselle ei opeteta historiaa ja sen yhteydessä maailmassa esiintyneitä uskontoja, niin tiedostukseen syntyy aukko.
      Jos teologian ohessa ihmiselle ei kerrota uskondogmien rinnalla tieteellisiä näkemyksiä, ihminen menettää paljon.

      Ateistit ja vapaa-ajattelijoiden järjestöt esittävät valtion ja uskonnon naimakaupan poistamista. Kouluissa voisi olla kaikille yhteinen elämänkatsomusoppi. Se sisältäisi kaikkien uskontojen esittelyä, niiden historiallista roolia, tieteellistä maailmankuvaa, filosofiaa yms..
      Uskonjärjestöillä olisi oikeus harjoittaa uskontoaan omissa järjestöissään niin kauan kuin niihin jäseniä riittää.
      Koska uskonto ei ole tiedettä vaan uskomuksia mututuntumalta sitä tulee käsitellä sen mukaisesti.
      Kurjien puolustaminen tapahtuu nykyään toisin kuin almujen jakelulla. Sosiologia on matkustanut uskontojen edelle.

    • Partacus

      "Mahdat kadehtia kristillisiä tuosta saavutuksestaan! Jos oikein mietit niin meidän yhteiskuntamme yleinen normisto periytyy kristikllisistä arvoista kuten "Älä tapa". "

      Ei voi muuta sanoa kuin että teesin esittäjä nauttii työläisten ja työväenliikkeen ihmisten tappamisesta. Teesin esittäjä onkin kymmeniä kertoja palstalla kehunut nauttineensa vuoden 1918 tapahtumissa työväenliikkeen ihmisten joukkotuhonnasta taistelujen loputtua ja osin jo taistelujenkin aikana siviilien teloittamisessa.

      Raamatullinen teesi "alä tapa" on yleisesti hyväksyttävä inhimillinen teesi. Humanismin suuri ilmaus. Raamatussa teesi on esitetty juutalaisuskon osiossa Mooseksen tarinoiden yhteydessä. Teesi on paitsi rikosoikeudellinen teesi myös yhteiskunnallista taustaa omaava.
      Se tarkoitti: Köyhälistön edustaja, älä tapa omistajia, älä varasta rikkaalta (köyhältä ei voi varastaa) jne. Mooseksen lakitauluissa tulee ilmi omistusyhteiskunnan käsite, jossa omistajien etuoikeudet taataan. Toki määritelmät omaavat myös yleishyödyllistä moraalia.
      Mooseksen 10 kohdan lakitaulu heijastaa aikakauden omistussuhteissa olevaa eriarvoisuutta. Uskomusten kohdalla lakitauluun on isketty heprealaisten uskonnäkemys, Jahven palvonta. Jeesusopilla siinä ei ole mitään jakoa. Kristinusko syntyi vuosisatoja myöhemmin ja meni omistajien puolustelussa vieläkin pedemmälle "palauta karannut orja".

      Miten kristityn tulisi käsittää tänään "älä tapa"?
      Hänen tulisi olla rauhanliikkeessä vastustamassa sotaa, vaatia yleistä aseistariisuntaa, kieltäytyä sotimasta missään muodossa. Kristityn tulisi vaatia Isäntämaasopimuksen irtisanomista, sotaliittojen purkamista. Kristityn tulisi vaatia marxilaisen sosiologian mukaista valtiotyyppiä, koska se on opillisesti, laadullisesti alkuseurakunnan oppia korkeammalla tasolla.

      Viestin alussa olevan siteerauksen takana oleva tyyppi väittää olevansa kristitty mutta esiintyy lähes kaikissa viesteissä omistajien oikeuksia ja omistajien oikeutta tappamiseen.
      Mielestäni hän on verihurtta vailla minkäänlaista moraalia.

      Ajatusleikki uskonnollisesti:
      Siteerauksen esittäjä toimii maan päällä paholaisen apurina lietsomassa väkivaltaa rahvasta kohtaan taivaan paratiisiosastossa asustelevan johtajan omaisuuksien hyväksi.

    • mertsa

      Kristittyjen yleinen vastaväite ateisteille jumalien puolesta:
      Uskonnot, filosofiat ja ateismi, yrittävät nostaa itsensä Jumalaksi. Ei siis mitään uutta.

      Jos oikeasti tulkitaan asiaa niin kristisuskon Belsebub asetti sanat uskovalle. Väitehän on järjetön.
      Ateismi edustaa uskonnottomuutta. Filosofeissa on uskonnottomia sekä uskovia. Asetetaan joko tiedostus irti materiaalisesta olemuksesta tai niin, että materia muodostaa olion, joka alkaa tiedostaa.
      Ateismin asettaminen jumalaksi on samaa kuin raamatullinen Belsebub yrittäisi tuoda kristillisen helvetin maan päälle.

      • Ei ateismi ole uskonnottomuutta vaan oma uskontonsa. Ateismi uskonnossa vain uskotaan ettei ole uskotojen henkistä maailmaa mutta siitä ei ole sen isompia todisteita kuin päinvastoinkaan. Siinäkin usko ratkaisee!

        Ateismiuskonto vain haluaa saattaa ihmisen korkeimmaksi olennoksi maailman kaikkeudessa joka on taas maailmankaikkeuden halveksimista kun katselee mihin meistä osa yltää elämässään. (vaikka Stalin ja Hitler esim)

        Filosofit taas yrittävät filosofoida ja laittaa asioita omaan järjestykseensä. Kuitenkin tiedämme monen heistä olevan erimieltä siitä miten maa makaa eikä kertotaulun kaltaista opasta ole siltä alalta saatavilla. Kertotaulu on niitä harvoja asioita johon ei minun aikanani ole isommin harkittu muutoksia.


      • mertsa
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei ateismi ole uskonnottomuutta vaan oma uskontonsa. Ateismi uskonnossa vain uskotaan ettei ole uskotojen henkistä maailmaa mutta siitä ei ole sen isompia todisteita kuin päinvastoinkaan. Siinäkin usko ratkaisee!

        Ateismiuskonto vain haluaa saattaa ihmisen korkeimmaksi olennoksi maailman kaikkeudessa joka on taas maailmankaikkeuden halveksimista kun katselee mihin meistä osa yltää elämässään. (vaikka Stalin ja Hitler esim)

        Filosofit taas yrittävät filosofoida ja laittaa asioita omaan järjestykseensä. Kuitenkin tiedämme monen heistä olevan erimieltä siitä miten maa makaa eikä kertotaulun kaltaista opasta ole siltä alalta saatavilla. Kertotaulu on niitä harvoja asioita johon ei minun aikanani ole isommin harkittu muutoksia.

        Karl Marx: Filosofit ovat yrittäneet eri tavoin selittää maailmaa kun tehtävänä on sen muuttaminen.

        Kristinusko selittää, että taivaan paratiisissa ei ole luokkajakoa. Ihmisten yhdenvertaisuus tunnustetaan. Omistajia ja alistettuja ei ole. Tuotantovoimat ovat niin korkealla tasolla että suurin osa ajasta voidaan kuluttaa kulttuurin merkeissä. Maalliset pyrinnöt oikeudesta toteutuisivat taivaassa. Kristinuskon taivaassa vallitsee kommunistinen tuotantotapa, jos lukuun ei oteta sen vallankäyttöelimiä.



        Ristiriita edellisen kanssa tulee kidutuskammion suhteen, joka kuuluu taivaan yhteyteen alaosastona. Kommunismissa luultavasti voidaan huomattavasti paremmin hoitaa ihmisen henkistä terveyttä eikä vankiloita porvarillisessa merkityksessä tarvita. Omaisuusrikokset katoavat, kun jokainen saa tarpeidensa mukaan.
        Maallinen valtio ei voi päättää, mihin ihmisen tulee uskonnollisesti uskoa. Miksi sitten kuvitteellisessa taivasvaltiossa määrätään kristityt kristittyjen paratiisiin, muslimit muslimien paratiisiin jne. . Vihamieliset jumalat sotivat keskenään. Siveellisesti korkeatasoinen ateisti laitetaan vankilaan.

        Lopputeesi.
        Persussuomalaiset hyväksyvät taivaaseen omaisuuden ja -rikokset. He myös kieltävät omistamattomien oikeudet järjestäytymiseen. Tämä on pääasiallisesti idealistisen suunnan (porvarillinen suunta) filosofien näkökanta.

        Marx: Maan päällä tulee rakentaa sellainen yhteiskunta, jossa vallitsee luokkajako, tulee saada poistettua. Taivasmaailmat ovat henkimaailmoja, ihmisten toiveiden tynnyreitä jostain paremmasta, johon maan päällä eläessä ei pääse.

        Ainakin kristinuskon Jeesuksen ympärille on rakennettu paratiisi ja helvetti, kommunismi tai fasismi ja jossa yhtälössä paratiisi on yhtäaikaa fasistisen helvetillinen. Paratiisia näet johtaisi maailman ainoa omistaja Jeesus ylioligarkkina.


      • mertsa kirjoitti:

        Karl Marx: Filosofit ovat yrittäneet eri tavoin selittää maailmaa kun tehtävänä on sen muuttaminen.

        Kristinusko selittää, että taivaan paratiisissa ei ole luokkajakoa. Ihmisten yhdenvertaisuus tunnustetaan. Omistajia ja alistettuja ei ole. Tuotantovoimat ovat niin korkealla tasolla että suurin osa ajasta voidaan kuluttaa kulttuurin merkeissä. Maalliset pyrinnöt oikeudesta toteutuisivat taivaassa. Kristinuskon taivaassa vallitsee kommunistinen tuotantotapa, jos lukuun ei oteta sen vallankäyttöelimiä.



        Ristiriita edellisen kanssa tulee kidutuskammion suhteen, joka kuuluu taivaan yhteyteen alaosastona. Kommunismissa luultavasti voidaan huomattavasti paremmin hoitaa ihmisen henkistä terveyttä eikä vankiloita porvarillisessa merkityksessä tarvita. Omaisuusrikokset katoavat, kun jokainen saa tarpeidensa mukaan.
        Maallinen valtio ei voi päättää, mihin ihmisen tulee uskonnollisesti uskoa. Miksi sitten kuvitteellisessa taivasvaltiossa määrätään kristityt kristittyjen paratiisiin, muslimit muslimien paratiisiin jne. . Vihamieliset jumalat sotivat keskenään. Siveellisesti korkeatasoinen ateisti laitetaan vankilaan.

        Lopputeesi.
        Persussuomalaiset hyväksyvät taivaaseen omaisuuden ja -rikokset. He myös kieltävät omistamattomien oikeudet järjestäytymiseen. Tämä on pääasiallisesti idealistisen suunnan (porvarillinen suunta) filosofien näkökanta.

        Marx: Maan päällä tulee rakentaa sellainen yhteiskunta, jossa vallitsee luokkajako, tulee saada poistettua. Taivasmaailmat ovat henkimaailmoja, ihmisten toiveiden tynnyreitä jostain paremmasta, johon maan päällä eläessä ei pääse.

        Ainakin kristinuskon Jeesuksen ympärille on rakennettu paratiisi ja helvetti, kommunismi tai fasismi ja jossa yhtälössä paratiisi on yhtäaikaa fasistisen helvetillinen. Paratiisia näet johtaisi maailman ainoa omistaja Jeesus ylioligarkkina.

        Marx oli pöljä, ei kannata lukea eikä lainata! Hänen seuraajansa ovat kaikki kurjuuden uhreja!

        Et taida olla kristinuskoon syvälti perehtynyt, en minäkään mutten noin pöljää alkaisi siitä kirjoittamaan. Meistä kumpikaan, piispat ja paavit mukaan lukien emme tiedä mitä on taivaassa ja sen paratiisissa. Sen saa selville vain sinne pyrkimällä tai sitten ei!

        Mistä päättelet taivaassa noudatettavaa ”tuotantotapaa”? Älytön väite tuo sinun väitteesi!

        Kun naapurissa oli kommunismi voimissaan niin siellä vasta vankiloita ja pakkotyöleirejä tarvittiinkin. Kommunismi ei missään ole ilman niitä tullut käytännön elämässä toimeen. Se utopia mikä päässäsi nyt on ei ole todellista vaan jotain unelmointia kuin vanhalla ukolla missien sylissä!

        Niissä todellisissa kommunistisissa yhteisöissä jotka olemme nähneet ei todella hoidettu ihmisten henkistä terveyttä vaan väärä ajatus vei Siperiaan 20 – 30 vuoden pikakurssille olosuhteisiin joissa työsuojelutarkastajan käynti oli samaa kuvittelua kuin joulupukinkin.

        Jos todella aiheesta haluat keskustella niin kannattaa lukea Raamattua hieman tarkemmin. Kannattaa myös ottaa keskustelutunteja paikallisen papin kanssa, arvelen siten sinun saavan asiasta paremman kuvan. Nyt kuvasi on sieltä minne päivä ei paista!


      • ANKKURIKYLÄSEURA007
        Extyökkäri kirjoitti:

        Marx oli pöljä, ei kannata lukea eikä lainata! Hänen seuraajansa ovat kaikki kurjuuden uhreja!

        Et taida olla kristinuskoon syvälti perehtynyt, en minäkään mutten noin pöljää alkaisi siitä kirjoittamaan. Meistä kumpikaan, piispat ja paavit mukaan lukien emme tiedä mitä on taivaassa ja sen paratiisissa. Sen saa selville vain sinne pyrkimällä tai sitten ei!

        Mistä päättelet taivaassa noudatettavaa ”tuotantotapaa”? Älytön väite tuo sinun väitteesi!

        Kun naapurissa oli kommunismi voimissaan niin siellä vasta vankiloita ja pakkotyöleirejä tarvittiinkin. Kommunismi ei missään ole ilman niitä tullut käytännön elämässä toimeen. Se utopia mikä päässäsi nyt on ei ole todellista vaan jotain unelmointia kuin vanhalla ukolla missien sylissä!

        Niissä todellisissa kommunistisissa yhteisöissä jotka olemme nähneet ei todella hoidettu ihmisten henkistä terveyttä vaan väärä ajatus vei Siperiaan 20 – 30 vuoden pikakurssille olosuhteisiin joissa työsuojelutarkastajan käynti oli samaa kuvittelua kuin joulupukinkin.

        Jos todella aiheesta haluat keskustella niin kannattaa lukea Raamattua hieman tarkemmin. Kannattaa myös ottaa keskustelutunteja paikallisen papin kanssa, arvelen siten sinun saavan asiasta paremman kuvan. Nyt kuvasi on sieltä minne päivä ei paista!

        Onhan nyt olemassa ainakin kaksi Oikeistoaate rs:ää siis RASCISMUS ET FASCISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t.

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT siis ts ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs sekä näiden edushenkilöt kuten Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sekä vielä Teräsmiehet ja Leninistit kuten esimerkiksi Don Spartacus ja Vastaavat.

        Me voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan olemassa vielä sellainen VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs, joka todella innokkaasti tutkii Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ää.
        Mehän ilmeisesti tiedämme sen asian, että Luonnon Dialektiikka DN rs.n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PÄÄOMAKIRJA DN

        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

        Me voimme vielä ihmetellä ja arvailla sitä asiaa, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

        Onkohan nyt ainoa mahdollinen Ehdotelma OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

        Miksi nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi todellakaan sopia myös sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään? Nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se asia, että DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs.ään, kun taas nyt taas Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Mehän voimme kai nyt todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan Kolmiulotteinen GEOMETRIA takuuvarmasti täysin eri asia kuin Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs.

        PS Mehän voimme vielä kysyä sita asiaa, että mitä eroa on todellakin STALINISMUS ET LENINISMUS ja RASCISMUS ET FASCISMUS rs:n välillä, kun nyt molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja mehän voimme nyt todeta takuuvarmasti sen asian, että ei ainakaan Filosofisessa ja Sosiologisessa mielessä ole olemassa todistettavasti yhtään mitään eroa, joten Me voimme kai nyt todeta sen asian, että Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat olivat ilmeisesti oikeassa, kun He kirjoittivat siten, että Äärimmäinen OIKEISTO näkyy kentällä sekä RASCISMUS ET FASCISMUS että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:nä.

        PS Meidän pitää muistaa todellakin se asia, että on olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUONTO-OPPI rs, ja jotka kaikki takuuvarmasti Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta perustuvat ja pohjautuvat DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

        PS Mikä ihmeen kuviokellunta on saanut Teräsmiehet ja Leninistit sortumaan sellaiseen asiaan kuin HENKITIEDE? Onko Paroni ja Porvari ExTyökkäri Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs täysin sekopäisten puuhastelua?


      • ANKKURIKYLÄSEURA007 kirjoitti:

        Onhan nyt olemassa ainakin kaksi Oikeistoaate rs:ää siis RASCISMUS ET FASCISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t.

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT siis ts ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MALTILLINEN OIKEISTO rs sekä näiden edushenkilöt kuten Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sekä vielä Teräsmiehet ja Leninistit kuten esimerkiksi Don Spartacus ja Vastaavat.

        Me voimme vielä todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan olemassa vielä sellainen VasuriKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs, joka todella innokkaasti tutkii Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN, Materialistinen Historiakäsitys DN ja DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:ää.
        Mehän ilmeisesti tiedämme sen asian, että Luonnon Dialektiikka DN rs.n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        DN LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PÄÄOMAKIRJA DN

        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

        Me voimme vielä ihmetellä ja arvailla sitä asiaa, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään, kun se ei voi ilmeisesti olla sama kuin Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.

        Onkohan nyt ainoa mahdollinen Ehdotelma OBJEKTIIVINEN IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

        Miksi nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi todellakaan sopia myös sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:ään? Nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se asia, että DN LD rs perustuu Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs.ään, kun taas nyt taas Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Mehän voimme kai nyt todeta sen asian tasan tarkkaan, että onhan Kolmiulotteinen GEOMETRIA takuuvarmasti täysin eri asia kuin Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs.

        PS Mehän voimme vielä kysyä sita asiaa, että mitä eroa on todellakin STALINISMUS ET LENINISMUS ja RASCISMUS ET FASCISMUS rs:n välillä, kun nyt molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja mehän voimme nyt todeta takuuvarmasti sen asian, että ei ainakaan Filosofisessa ja Sosiologisessa mielessä ole olemassa todistettavasti yhtään mitään eroa, joten Me voimme kai nyt todeta sen asian, että Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat olivat ilmeisesti oikeassa, kun He kirjoittivat siten, että Äärimmäinen OIKEISTO näkyy kentällä sekä RASCISMUS ET FASCISMUS että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:nä.

        PS Meidän pitää muistaa todellakin se asia, että on olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUONTO-OPPI rs, ja jotka kaikki takuuvarmasti Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta perustuvat ja pohjautuvat DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

        PS Mikä ihmeen kuviokellunta on saanut Teräsmiehet ja Leninistit sortumaan sellaiseen asiaan kuin HENKITIEDE? Onko Paroni ja Porvari ExTyökkäri Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs täysin sekopäisten puuhastelua?

        Taas mestari eksyi aatosten kuviokelluntaan ilman järjen häivää!


    • vanha_ateisti

      Kreationistiuskovat asettavat luomiskertomuksen raamatusta poiketen universumin alkupaukun kohtaan 13.8 mrd vanhaan maailmankaikkeuteen.
      Jeesus-jumala olisi kasannut valtavasti ainetta pieneen tilaan ja posautti kasan hajalle. Sen jälkeen luonnonlait olisivat toimineet omaan tahtiinsa Jeesuksen mitenkään puuttumatta asioihin.
      Välikysymys: Kuka loi Maailmanhenki Jeesuksen!
      Kreationismin väite jatkuu: Universum luotiin absoluuttisesta tyhjiöstä.
      Väitteen vastapuoli tarkoittaa sitä, että universumissa oleva materia olisi kaikki materia avaruudessa. Universumin ulkopuolella vallitsisi absoluuttinen tyhjiö.

      Kreationismin väite on yhtä epätieteellinen kuin raamatun juutalaisuskon osion luomiskertomus.
      Fysiikka ja kemia: Mitään ei voi luoda tyhjästä. Materiaa (ainetta ja energiaa) ei voi luoda eikä hävittää.

      Se että Hitler kuljetti opissaan Jeesusta ja jopa joukkotuhonnassa ei suinkaan todista Jeesuksen tehneen luomistyön universumin alkupaukussa.

    • ateismi_pop

      Äärioikeistolainen perussuomalainen kieltää lukemasta Karl Marxin kirjallisuutta.

      Lukekaa ihmeessä. Persua ei kannata uskoa. Persu valehtelee aina, jopa Kepua enemmän. Palstalla vierailleet perussuomalaiset kirjoittajat ovat kaikki tukeneet suomalaisten suojeluskuntalaisten tekemää joukkotuhontaa. Suojeluskunnat toivat helvettiä maan päälle vuonna 1918.

    • elämä-on-kaunis

      Naurettavaa uskovaisten niin kristittyjen kuin muslimien höpötys taivasparatiisista ja helvetistä. Miksi pitäisi elää ikuisesti. Mitä mieltä siinä.
      Kun kuolemme meidät tuhkataan tai ruumis haudataan. Madot ja ötökät syövät mitä syövät ja siinä kaikki. Maan ravinteistahan olemme eläneetkin.
      Kuvitellaan että sielu pääsisi paratiisiin ja siellä voisi viettää miljoonatta, biljoonatta ja enemmänkin syntymäpäiviä ja kuolinpäiviä.

      Uskon kyllä että fasisteille "pelastususkonto" on oiva aatteen lisäosa.



      Nyt muka sielu vaeltaa tuolla avaruudessa satojen valovuosien päässä olevaan paratiisiin.
      Lähempänä se ei ole, kun avaruustutkimus ei ole sellaista paratiisia mistään havainnut.
      Nyt se sielu muka sitten pulpahtaa uudelleen elävien kirjoihin. Ja mikä hämmästyttävää, alkaa ikuinen elämä. Siis siellä voi viettää vaikkapa 850 000-vuotispäivää.
      Pitää jostain kohtaa ruuvi olla löysällä, jos tällaiseen kuvittelee joku joskun pääsevänsä.

    • Partacus

      Kristittyjen sanoma:
      Sairauksia ja vajavaisuuksia ei tuolla puolella oleva henkinen ruumis tunne.

      Sanoma on Saksan kansallissosialistien, fasistien, Göbbelsin sanoma. Sisältönä on valehtelu niin rajusti jottaa siihen jopa uskotaan. Samaa palstalla harjoittaa eräs persuloinen kirjoittelija.
      Kristittyjen Jeesus piinaa taivaallisessa vankilassa, helvetissä kaikenlaisilla mätäpaisella, kupalla, syövällä sielu-ihimisiä. Kristittyjen Ilmestyskirja oikein hekumoi ihmisten piinaamisella. Vieläpä syyttää että syy olisi ihmisissä. Se siitä kristillisestä rakkauden opista.
      Mitä toisaalta ns. paratiisissa elämä on! Jatkuvaa polvillaan olemista, Jeesuksen ylistämistä, virsien veisuuta ikuisesti jatkuvana piinana. Vuodesta toiseen, miljardeja vuosia, ikuisesti.

      Tällaista tietenkään ei ole eikä tule. Sen teologitkin tietävät. Sanomalla halutaankin alistaa maallista rahvasta ehdottomaan omistajien valtaan alistumiseen.
      Suomen luterilainen kirkko toimii joissakin maallisissa kysymyksissä ihmisoikeuksien mukaisesti. Sitä voi arvostaa mutta sen ohessa epätieteellisten käsitysten propagoiminen toimii ihmisyyttä vastaan.

      Ajatellaanpa Perussuomalaista puoluetta. Puolue väittää toimivansa sosiaalikristillisen ideologian nimissä. Perussuomalaisissa on vaikea nähdä yksittäisiä kristinuskon hyviä maallisia käsityksiä. Missä Persusuomalaisessa puolueessa lähimmäisen rakkaus sijaitsee?
      Persoona joka sen osoittaa saa minulta tavattaessa pullakahvit. Palstalla kirjoittelevat persut ovat kaikki vihan kyllästämiä.

    • Juudas_uskovainen

      Kristinuskon 2 osastoa.
      Ehdottoman kuuliaiset, maahan asti nyökkäilevät, eivät kyseenalaista mitään, uskovat raamatun oppikirjaan kirjaimellisesti, heidät palkitaan kristinuskossa.
      Raamatun kieltäjät, epäuskoiset, vääräuskoiset, valehtelijat, huorintekijät, heidät laitetaan keskitysleirille, koska eivät kunnioita suurta johtajaa.

      Kristinuskon, samoin islaminuskon teoria muistuttaa suhteellisen paljon fasismin opin sisältöä. Alistu ja palkinto tulee. Jos et alistu, keppiä tulee ikuisesti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1163
    Aihe