Maria Guzenina tappaa vanhuksia !!

SDPSDPSDP

Maria EdithGuzenina (o.s. Stieren, ent. Guzenina-Richardson, ent. Lindell on ollut päättämässä vanhusten hoidon yksityistämisestä. Itse asiassa hän on vastuussa koko sotkusta. Ai mistä sotkusta? No siitä sotkusta että maatamme puolustaneet veteraanit makaavat huumattuina ja paskat housuissaan yksityisissä, voittoa tuottavissa vanhainkodeissa joissa on maksimoitu voitto siten että hoitohenkilökunnasta on tingitty! Tämä on suureksi osaksi SDP:n syytä!

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ymmärtäkääasioita

      Yksityisiä hoivakoteja sotaveteraaneille ja sotainvalideille on ollut jo ennen Maria Guzeninan syntymää. Kaunialan sotavammasairaala on perustettu jo vuonna 1946. On useita muitakin hoitolaitoksia, jotka ovat yksityisessä omistuksessa, ja toimivat siitä huolimatta hyvin. Ei pidä syytellä kaikkia laitoksia, jos jossain yksittäisessä laitoksessa oikeistolainen voitontavoittelu menee hyvän ja riittävän hoidon edelle.
      Vanhuspalvelulaissa on suositus, että hoitajamitoitus on 0.5 hoitajaa potilasta kohden. Suositus tarkoittaa, että sen mukaan pitää toimia, vaikka osa yksityisistä hoivayrityksistä on sen tahallaan jättänyt huomioimatta.

    • TaivaanTotuus

      Tämä oikeistolaisen voitontavoittelun mahdollisti SDP ja Maria Guzenina !! SDP:n on turha yrittää pakoilla tai vähätellä osuuttaan vanhusten hoidon rappiotilasta !! SDP ja Maria Guzenina on ollut avain asemassa kun näistä asioista on päätetty.

      • PaljonMätääSDPssä

        Kun voittoa lähdetään tavoittelemaan puolustuskyvyttömien vanhuksien ja lasten kustannuksella, ollaan menty metsään. Ei Maria Guzenina ole mikään taitava politiikko. Hän on viaton tytön hupakko jota taitavat ja viekkaat kauppakamarinulikat ovat vetäneet nenästä.

        En saata käsittää miksi SDP päästää tuollaisia amatöörejä päättämään noinkin tärkeistä asioista jossa raha ja ihmisen elämä laitetaan kilpailemaan toisiansa vastaan?


    • valtajavastuu

      Sotekaatajat ovat isänmaan vihollisia. Kiurun jarrutus ja nyt perustuslakivaliokunnan jarrutus Guzenina mukaan lukien on poliittista paskaa. Kansa maksaa ja kärsii, kun ei pääse lääkäriin ja vanhustenhoivaa ei saada kuntoon. 13 vuotta on sotea väännetty. SDP ja Vasemmistoliitto eivät sitä hallituksessa oloaikanaan saaneet aikaan. Nyt vain jarruttavat ja jarruttavat, ettei joku muu pätevämpi saa sitä aikaan. He kusevat omaan aamupuuroon.

      Vihervasemmisto saastuttaa ihmisten ajatuksia teilaamalla hoivayhtiöitä. Miten Li Andersson aikoo sanktioida julkisen puolen huonon hoidon? Noin puolet vanhusten hoidosta on hoidettu kuntien omissa laitoksissa ja puolet on kunnan päättäjät ulkoistaneet. Samat, jotka populistisesti pitävät ääntä Eduskunnassa. Miksi ovat ulkoistaneet? Usein siksi, että eivät ole itse kyenneet sitä hoitamaan. Ongelma on siirretty yrityksille. Näin ongelma on siivottu maton alle piiloon. Nyt tullaan esiin rinta rottingilla ja aseet kädessä teilaamaan - teilaamaan oman käden tulokset.

      On todennäköistä, että kuntien itse hoitamissa laitoksissa on vähintään yhtä paljon ongelmia kuin yrityksen hoitamissa. Vähintään. Yritykset laittavat epäkohdat nopeasti kuntoon. Se on niiden elinehto. Muuten yritys kuolee. Miten sanktioidaan kunnalliset puutteet? Kuka on vastuussa? Saako valtuuston puheenjohtaja sakot, joutuuko perusturvajohtaja vankilaan? Entä Li Andersson?

    • HyjSAAKELI

      Maria Guzenina, Päivi Lipponen, Tanja Karpela, Jutta Urpilainen, Miapetra Kumpula-Natri jne, jne.. Kaikki oikeistodemareita joille suomenkielinen työläinen ei merkitse mitään, saati vanhusten hoito kun lobari pistää rahaa rintataskuun. Hyi saakeli mitä porukkaa !!!

      • Lisäksi Urpilainen jakaa rahat mielummin vaikka Kreikkaan, kun kotimaan sankareille.


    • VastatkaaTeoistanne

      Minkälaisen vastuun Maria Guzenina tai SDP kantaa pilatusta vanhusten ja nuorten hoidosta yksityisissä hoivakodeissa? Vieläkö Guzenina on mukana päätöksen teossa jollain tasolla ja kuuluuko enää puolueeseen?

    • sdpsdpsdp

      Eikö Guzenina ymmärtänyt päätöstä tehdessään ettei kasvottomia osakkeenomistajia kiinosta punaisen puupennin vertaa miten potilaat tai asiakkaat voivat voittoa tuottavassa hoivakodeissa?

      Totuus taitaa olla se että Guzenina sai sen verran hyvän "päivällisen" että ajoi läpi hoito ja hoivakotien yksityistämisen.. .

    • valtajavastuu

      Vaaliuurnilla kannatus mitataan. Ennuste SDP:n vuosisadan vaalitappiolle perustuu siihen, että kaikkialla Euroopassa ja naapurimaissa Ruotsissa ja Virossa tuli sosialistipuolueelle takkiin ennennäkemättömästi. SDP tulee saamaan alle 15% äänistä.

      Sote-sopan keittäminen oli yksi pahimmista virheistä Antti Rinteen politiikassa. Eduskunta ei ole nähnyt noin törkeää ja ala-arvoista kielenkäyttöä, valehtelua ja asioiden jarruttamista kuin mitä SDP:n edustajat edustivat päättyvällä vaalikaudella. Oppositiossakin pitää toimia arvokkaasti ja sivistyneesti. Kuinka samoista ihmisistä voisi tulla rakentajia, kun ovat toimineet kuin susilauma lammashaassa?

    • näinseon

      Tanja Karpela ei kuulu joukkoon. Hän on keskustalainen ja on toiminut kultturi ja opetusministerinä.

    • UselessPieceOfShith

      Ne on ihan valtion polizeitteja nää lasten ja vanhusten MYRKYTTÄJÄT, huumeidenkäyttäjät vaan huumaa porukkaa. Ja sitten tekee Dianat, eli auto-onnettomuus ... Mafia-meiniki.
      "Rikoksen torjunta" huumaamalla ??? No, eihän se Al-Fayedikään Espoos vaan oo ollu ...

      Rakkauden raatoja, se on monoa nyy. No, onkos siitä ollut mitään hyötyä siitä huumekaupasta?

      Mein Juden Freund.

    • Anonyymi

      Ei tolle Guzeninalle voi sanoa kuin että kuse Niina kuse, kuse niin, että aitaa kaatuu ja pääs tyhjenee kaikesta nesteestä, sillä sulle jopa tyhjyyttään kumiseva pää on nykyistä parempi.

    • Anonyymi

      Koulutukseltaan Guzenina on ylioppilas. Siinä se.

      Luulisi sillä huutamisella ja pätemisellä, että hän on vähintään viiden alan tohtori!

      Guzeninalle olisi varmaan hirveintä maailmassa, että hänen nimensä olisi ihan tavallinen Nieminen. Sen verran ihastunut hän on aina ollut, että saa oikein erikoisen sukunimen itselleen.

      Sopii hyvin demareihin. Arvopohjaista narsismia.

    • Anonyymi

      Otsikon tekijä väitteensä kanssa on raastuvassa, jos....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe