Minne kryptovaluuttojen markkinointirobotit ovat kadonneet?

OnIkäväRobotteja

Niitä ohjattaneen jostain keskitetysti. Onko jossakin sattunut jotain vakavaa?

Eihän tässä kukaan enää oikein tiedä minne liikoja rahojaan kannattaa lähettää.

3

<50

  Vastaukset

  • Välittäjät ovat päässeet sähläämään ihan vapaasti. Tapahtumia on kertynyt miljardeittain. Kaikki on selvitettävissä tilastollisesti jälkeen päin. Kryptovaluuttojen liikeistä seuraavat ohjelmistot ovat kehittyneet. Joskushan ei oikein edes ollut mitään seurattavaa, koska kaikki tapahtui luonnollisella normaalilla tavallla avoimesti ja yksi tapahtuma oli vain yksi tapahtuma. Jos tapahtumia kierrätetään keinotekoisesti osoitteista toisiin ja niitä jaetaan osiin yms., seurantajan on lähes mahdotonta. Onnistuu kuitenkin jos epäilllään rikosta ja useat henkilöt keskittävät voimavaransa ja viranomaiset pääsevät takavarikoimaan yritysten aineistoa ja kuulustelemaan työtekijöitä.

   Jos yritys haluaa toimintansa joutuvan julkiseen tarkkailuun, kannattaa jatkaa markkinointia.

  • Kehittyneet lomakkosovellukset ottavat vastaan ja lähettävät varat aina eri bitaddress osoitteesta, mikä vastaa siis joka siirrolla vaihtuvaa tilinumeroa. Seurantaohjelmat mm. verottajan käyttämä www.walletexplorer.com eivät voi näitä enää seurata. En tarkoita tällä sitä että veroja ei kannata maksaa.

   Jos haluaa toimintansa joutuvan julkiseen tarkkailuun, riittää kun käyttää coinien ostamiseen tai myymiseen suomalaista palveluntarjoajaa ja suomalaista pankkia. Palveluntarjoaja siirtää kaikki tiedot viranomaisille, mm. bitaddress osoitteen. Olet seurannassa. Joku siirto esim. verkkokaupasta liittyy sinuun ja hupenevat coinit todennäköisesti ovat realisoitu voitollisena, jonka johdosta teiltä odotetaan seuraavassa veroehdotelmassa ilmoitusta syntyneestä voitosta. Kannattaa pitää kirjanpitoa jotta tällaisen selvityksen kykenee tekemään kun sitä kysytään.

   lähde:
   http://posti39.wixsite.com/pankki/verotus

   • Kyse oli ja on kryptovaluuttojen välittäjistä. Ja joku väittää suomalaisten pankkien tai "palveluntarjoajien" toimivan keskimääräistä paremmin tai rehellisemmin, niin on itse noissa puljuissa töissä. Eikä edes vielä tiedä mitä muut vieressä puuhastelevat.

    Ihan sama juttu kuin rakennusliikkeissä tai rakennuttajissa. Huijasutoiminta ulkoistetaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   71
   4061
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2884
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2709
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   63
   1843
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1007