Minne kryptovaluuttojen markkinointirobotit ovat kadonneet?

Niitä ohjattaneen jostain keskitetysti. Onko jossakin sattunut jotain vakavaa?

Eihän tässä kukaan enää oikein tiedä minne liikoja rahojaan kannattaa lähettää.
Ilmoita


Välittäjät ovat päässeet sähläämään ihan vapaasti. Tapahtumia on kertynyt miljardeittain. Kaikki on selvitettävissä tilastollisesti jälkeen päin. Kryptovaluuttojen liikeistä seuraavat ohjelmistot ovat kehittyneet. Joskushan ei oikein edes ollut mitään seurattavaa, koska kaikki tapahtui luonnollisella normaalilla tavallla avoimesti ja yksi tapahtuma oli vain yksi tapahtuma. Jos tapahtumia kierrätetään keinotekoisesti osoitteista toisiin ja niitä jaetaan osiin yms., seurantajan on lähes mahdotonta. Onnistuu kuitenkin jos epäilllään rikosta ja useat henkilöt keskittävät voimavaransa ja viranomaiset pääsevät takavarikoimaan yritysten aineistoa ja kuulustelemaan työtekijöitä.

Jos yritys haluaa toimintansa joutuvan julkiseen tarkkailuun, kannattaa jatkaa markkinointia.
Ilmoita
Kehittyneet lomakkosovellukset ottavat vastaan ja lähettävät varat aina eri bitaddress osoitteesta, mikä vastaa siis joka siirrolla vaihtuvaa tilinumeroa. Seurantaohjelmat mm. verottajan käyttämä www.walletexplorer.com eivät voi näitä enää seurata. En tarkoita tällä sitä että veroja ei kannata maksaa.

Jos haluaa toimintansa joutuvan julkiseen tarkkailuun, riittää kun käyttää coinien ostamiseen tai myymiseen suomalaista palveluntarjoajaa ja suomalaista pankkia. Palveluntarjoaja siirtää kaikki tiedot viranomaisille, mm. bitaddress osoitteen. Olet seurannassa. Joku siirto esim. verkkokaupasta liittyy sinuun ja hupenevat coinit todennäköisesti ovat realisoitu voitollisena, jonka johdosta teiltä odotetaan seuraavassa veroehdotelmassa ilmoitusta syntyneestä voitosta. Kannattaa pitää kirjanpitoa jotta tällaisen selvityksen kykenee tekemään kun sitä kysytään.

lähde:
http://posti39.wixsite.com/pankki/verotus
1 VASTAUS:
Kyse oli ja on kryptovaluuttojen välittäjistä. Ja joku väittää suomalaisten pankkien tai "palveluntarjoajien" toimivan keskimääräistä paremmin tai rehellisemmin, niin on itse noissa puljuissa töissä. Eikä edes vielä tiedä mitä muut vieressä puuhastelevat.

Ihan sama juttu kuin rakennusliikkeissä tai rakennuttajissa. Huijasutoiminta ulkoistetaan.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Minne kryptovaluuttojen markkinointirobotit ovat kadonneet?

Niitä ohjattaneen jostain keskitetysti. Onko jossakin sattunut jotain vakavaa?

Eihän tässä kukaan enää oikein tiedä minne liikoja rahojaan kannattaa lähettää.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta